Şablon tartışma:Kaynakları düzenle

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Şablon tartışma:Kaynakları düzenle/belge sayfasından yönlendirildi)
Son yorum: Kibele tarafından 3 yıl önce görünürlük başlığına

Ulam gerekli mi?[kaynağı değiştir]

Kaynakları düzenlenmesi gereken maddelerin bir ulam altında toplanması kullanım kolaylığı açısından daha iyi olmaz mı? --Superyetkinileti 17:05, 4 Temmuz 2009 (UTC)

  • Merhaba, şablon sayfasından "sayfaya bağlantılar" kısmını tıklarsanız, şablon eklenmiş maddeler bu sayfada karşınıza çıkar...Bu fonksiyonu kullanmak söz konusu maddeleri düzenlemek isteyenler için ayrı bir kategorizeye gitmekten daha pratik olabilir diye düşünüyorum...İyi çalışmalar...Vikipedist 13:25, 10 Temmuz 2009 (UTC)
  • Bu şablonun kullanıldığı sayfalar bundan sonra Kategori:Kaynak gösterme hatası bulunan maddeler kategorisinin üyesi olacaklar. Bu kategori bir Gizli kategoridir. Gizli kategoriler madde konusunu sınıflandırmak için değil, madde bakımı ile ilgili durumları belirtmek için kullanılır, normalde madde okuyucularına görünmez.
Anlayamadığım bir nedenden dolayı halen bu şablonu bulunduran maddeler Kategori:Kaynak gösterme hatası bulunan maddeler'de henüz bulunmuyorlar. Ama bu maddelerde herhangi bir değişiklik yapınca, veya yeni açılan bir maddede bu şablon kullanılınca o zaman Kategori sayfasında görünür oluyorlar.

--İnfoCan 16:07, 10 Temmuz 2009 (UTC)

Ulamı şimdilik kaldırıyorum. Bilginize. --Superyetkinileti 08:11, 15 Temmuz 2009 (UTC)

görünürlük[kaynağı değiştir]

bu şablonun da çokça kullanıldığını ve maddelerin tepesine iliştirildiğini görüyorum. tıpkı öksüz gibi bu da vikipedi içi ve okuyucuyu ilgilendirmeyen, kafa karıştırıcı bir etiket. gizlenmeli. --kibele 07.13, 22 Mayıs 2020 (UTC)Yanıtla