Şablon:KTFF kulüp

Vikipedi, özgür ansiklopedi

KTFF.org'da {{{ad}}}

Şablon belgelemesi[gör] [değiştir] [geçmiş] [temizle]

Bu şablon Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu veritabanında kayıtlı futbol kulüplerine dış bağlantı vermeyi sağlamaktadır.

Kullanımı[kaynağı değiştir]

Tek parametre[kaynağı değiştir]

Bu parametre kulübün veritabanında kayıtlı kimlik numarası ile doldurulmalıdır. İsteğe bağlı olarak şu iki biçimde de kullanılabilir:

{{KTFF kulüp|KİMLİKNO}}
{{KTFF kulüp|kimlik=KİMLİKNO}}

Buradaki kimlik numarası kulübün veritabanı URL'sinden bulunmalıdır. Örneğin Baf Ülkü Yurdunun veritabanı URL'si http://www.ktff.net/BilgiBankasi/KulupDetayi/23 şeklinde olup buradaki KulupDetayi ndan sonra gelen 23 kulübün veritabanı kimlik numarasıdır. Bu bilgi ışığında şablon şu şekilde kullanılmalıdır:

Çift parametre[kaynağı değiştir]

Buradaki ilk parametre yine kulübün veritabanı kimlik numarası iken ikinci parametre oluşturulan bağlantının hangi adla görüntüleneceğini değiştirmek için kullanılmaktadır. Şablon, oluşturulan bağlantı adını otomatik olarak mevcut sayfa adından çekmekte ve sayfa adı neyse onu görüntülemektedir. Bunun istenmediği durumlarda |ad= parametresi ile istenen adın görüntülenmesi sağlanabilir.

Parametresiz[kaynağı değiştir]

Şablon herhangi bir bilgi girilmeden maddeye eklenirse aşağıdaki gibi hata iletisi gösterecek, buna mukabil ilgili sayfa Kategori:Hatalı futbol dış bağlantı şablonları (0) izleme kategorisine eklenecektir:

{{KTFF kulüp}} Kimlik numarası girilmedi

Ayrıca bakınız[kaynağı değiştir]