Şablon:GKM/2021-10-20

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hande'ye Neler Oluyor?, Türk şarkıcı Hande Yener'in sekizinci stüdyo albümüdür. 1 Nisan 2010'da Poll Production tarafından yayımlandı. Pop müzik ritimleri içerir ve Yener'in tekrar pop müzik yapacağını açıkladıktan sonra yayımlanan ilk albümüdür. Tamamı Sinan Akçıl tarafından yazılıp bestelenen şarkılardan oluşur; bu özelliğe sahip olan ilk Hande Yener albümüdür. Prodüktörlüğünü Yener ile Polat Yağcı üstlenmiştir.

11 şarkı ve 3 remiks olmak üzere toplam 14 şarkı barındıran Hande'ye Neler Oluyor?, müzik eleştirmenlerinden karışık eleştiriler aldı. Bazıları albümü övdü; bazıları ise Yener'in önceki albümleri ile karşılaştırıp olumsuz yönde eleştirdi. Şarkıcı, albümün ilk klibi için "Sopa" ile "Yasak Aşk" şarkılarını tek bir klipte birleştirerek yayımlattı. Diğer kliplenen şarkılar ise "Bodrum" ve "Çöp" oldu; ilki Türkçe Top 20'de zirveye yerleşirken, ikincisi 9 numaraya kadar ilerledi.

Hande'ye Neler Oluyor? albümü, 80.000 satış rakamına ulaştı ve TÜREV Yılın En İyileri Ödülleri'nden Yılın En İyi Albümü ödülünü aldı. Yener, albümdeki şarkılarını 2010 Altın Kelebek Ödülleri, Beyaz Show, Saba Tümer ile Bu Gece gibi çeşitli programlarda, bazı etkinliklerde ve konserlerinde seslendirdi. Ayrıca albümdeki bazı şarkıların remiksleri, Eylül 2010'da satışa sunulan Hande'yle Yaz Bitmez'de yer aldı. (Devamı...)