Kullanıcı mesaj:IpsumVelit/2021: Revizyonlar arasındaki fark

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
IpsumVelit (mesaj | katkılar)
Değişiklik özeti yok
Etiket: 2017 kaynak düzenleyici
k Vincent Vega, Kullanıcı mesaj:Hasmetlihasmet/2021 sayfasını Kullanıcı mesaj:IpsumVelit/2021 sayfasına taşıdı: "Hasmetlihasmet" adlı kullanıcının adı "IpsumVelit" olarak değiştirilirken otomatik olarak taşındı
(Fark yok)

Sayfanın 22.49, 8 Aralık 2021 tarihindeki hâli

ing. vikiden eklediğiniz kaynak

Merhaba madde açarken lütfen İngilizce vikiyi kaynak olarak göstermeyelim. Vikipedinin kendisi kaynak olarak gösterilemez. Buna dikkat etmenizi rica ediyorum. İyi çalışmalar dilerim. Cedreon (mesaj) 07.13, 24 Ocak 2021 (UTC)[yanıtla]

Birde maddeyi açarken kategori eklemeyide unutmayın. Cedreon (mesaj) 07.18, 24 Ocak 2021 (UTC)[yanıtla]

Adlandırma tartışması

Ben teşekkür ederim :) Tartışma sadece bir maddeyi değil birden fazla maddeyi ilgilendirdiği için Vikipedi tartışma:Adlandırma kuralları (kişiler)#Britanya Kraliyet Ailesi kısmına da taşıdım. Ben de ünvanları kullanmak gerektiğini düşünüyorum çünkü tüm kaynaklar öyle kullanıyor. Ve o şekilde biliniyorlar. Ama nasıl yazmak gerektiğini çözemedim. Teşekkürler yorumlarınız için :) Berfu (mesaj) 08.09, 24 Şubat 2021 (UTC)[yanıtla]

== Hesse Hanedanı == Merhaba. Sayfanın İngilizce sürümü için herhangi bir koruma uygulanmamakta. Bilginize, iyi çalışmalar. --Superyetkinileti 14.19, 19 Nisan 2021 (UTC) [yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü

Yeni Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!Merhaba Hasmetlihasmet,

20. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Şablon:Kore mutfağı ve Şablon:Mutfaklar maddelerinin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında Yeni Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 18.36, 24 Mayıs 2021 (UTC)[yanıtla]

H.H ✉  13.51, 13 Kasım 2021 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü

10 Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Sefoxo,
21. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Şablon:Türkiye'nin dış ilişkileri maddelerinin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında 10 Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 11.45, 31 Mayıs 2021 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü

Düzenleme Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Sefoxo,
22. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Kategori:Kaynakları olmayan maddelerin bakımı" konulu projedeki performansınız sonrasında Düzenleme Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. ----anerka'ya söyleyin 19.23, 7 Haziran 2021 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü

Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Sefoxo,
27. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Şablon:Birleşik Krallık, Britanya Taç Toprakları ve Britanya Denizaşırı Toprakları havalimanları maddelerinin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. ----anerka'ya söyleyin 20.06, 16 Temmuz 2021 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü

Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Sefoxo,
28. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Farklı sayfalardan kendisine birçok bağlantı verilmiş müzik maddelerinin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. ----anerka'ya söyleyin 18.41, 20 Temmuz 2021 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü

Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Sefoxo,
36. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Şablon:Salgın maddelerinin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. ----anerka'ya söyleyin 21.56, 17 Eylül 2021 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü

Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Hasmetlihasmet,
41. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Güncellenmesi gereken maddelerin ve kaynaksız maddelerin bakımının yapılması" konulu projedeki performansınız sonrasında Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --Tanyel (mesaj) 04.45, 18 Ekim 2021 (UTC)[yanıtla]