Eczane teknisyeni: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmiş revizyon][kontrol edilmemiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
k 31.206.54.255 tarafından yapılan değişiklikler geri alınarak, Nebra tarafından değiştirilmiş önceki sürüm geri getirildi.
Adem Dişçi (mesaj | katkılar)
İçerik düzenlendi.Eksik bilgiler tamamlandı
Etiketler: Mobil değişiklik Mobil ağ değişikliği
1. satır: 1. satır:
'''Eczane teknisyeni''', [[eczane]]lerde çalışan, bilinen adı ile ''eczacı kalfaları''. Önceleri herhangi bir özel eğitime tabi tutulmazken üniversitelerin yüksek okullarında ilgili bölümler açılarak 2 yıllık eğitim verilmektedir. Eczanelerde [[reçete]] karşılama, kurum reçetelerini faturalandırma gibi işlevleri yerine getirirler.
'''Eczane teknisyeni''', [[eczane]]lerde çalışan, bilinen adı ile ''eczacı kalfaları''. Önceleri herhangi bir özel eğitime tabi tutulmazken üniversitelerin yüksek okullarında ilgili bölümler açılarak 2 yıllık eğitim verilmektedir. Eczanelerde [[reçete]] karşılama, kurum reçetelerini faturalandırma gibi işlevleri yerine getirirler.Eczane Düzeni,Stok Takibi,Sipariş ve İlaç dışı ürünlerin tanıtılması satılması ve uygulamasının anlatılması gibi bir çok konuda hastalara ücretsiz sağlık danışmanlığı yapan temiz bakımlı ve iletişim becerisi yüksek kişilerdir.Eczane Teknisyenleri Hakkında daha detaylı bilgiler www.ecztekhaber.com adresinde bulunmaktadır.


{{meslek-taslak}}
{{meslek-taslak}}

Sayfanın 21.04, 22 Ocak 2017 tarihindeki hâli

Eczane teknisyeni, eczanelerde çalışan, bilinen adı ile eczacı kalfaları. Önceleri herhangi bir özel eğitime tabi tutulmazken üniversitelerin yüksek okullarında ilgili bölümler açılarak 2 yıllık eğitim verilmektedir. Eczanelerde reçete karşılama, kurum reçetelerini faturalandırma gibi işlevleri yerine getirirler.Eczane Düzeni,Stok Takibi,Sipariş ve İlaç dışı ürünlerin tanıtılması satılması ve uygulamasının anlatılması gibi bir çok konuda hastalara ücretsiz sağlık danışmanlığı yapan temiz bakımlı ve iletişim becerisi yüksek kişilerdir.Eczane Teknisyenleri Hakkında daha detaylı bilgiler www.ecztekhaber.com adresinde bulunmaktadır.