Eyüp Özsoy

Vikipedi, özgür ansiklopedi
09.59, 6 Nisan 2022 tarihinde Sarv (mesaj | katkılar) tarafından oluşturulmuş 27525681 numaralı sürüm ("'''Eyüp Özsoy''' (d. 1983, Eyüp, İstanbul). Türk mimar, siyasetçi. == Eğitimi == Kadıköy İmam Hatip Lisesi'ni bitirmiş, İstanbul Üniversitesi'nde Peyzaj Mimarlığı Bölümü'nde lisans eğitimini almıştır. Gebze Teknik Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü'nde yüksek lisansına devam etmektedir. == Mesleki Kariyeri == İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde İmar ve..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
(fark) ← Önceki hali | Güncel sürüm (fark) | Sonraki hali → (fark)

Eyüp Özsoy (d. 1983, Eyüp, İstanbul). Türk mimar, siyasetçi.

Eğitimi

Kadıköy İmam Hatip Lisesi'ni bitirmiş, İstanbul Üniversitesi'nde Peyzaj Mimarlığı Bölümü'nde lisans eğitimini almıştır. Gebze Teknik Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü'nde yüksek lisansına devam etmektedir.

Mesleki Kariyeri

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Danışmanı, Pendik Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü ve Strateji Geliştirme Müdürü, Sultanbeyli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü olarak görev yapmıştır.

Siyasi Kariyeri

AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeliği, Teşkilat Başkan Yardımcılığı ve Sosyal İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunmuştur. TBMM 27. dönem İstanbul milletvekilidir. İngilizce ve Arapça bilmektedir, evli olup 2 çocuk babasıdır.[1]

Kaynakça