İçeriğe atla

Ana genel günlükler

Yükleme, silme, taşıma, koruma altına alma, yeni kullanıcı, kullanıcıların yeniden adlandırmaları, erişim engelleme, hizmetli hareketlerinin ve botların durumunun tümünün kayıtları.

Kayıt tipini, kullanıcı ismini, sayfa ismini girerek listeyi daraltabilirsiniz.

Günlükler
  • 16.02, 21 Nisan 2024 YTAltun mesaj katkılar, Diller Arası Bilgi Erişimi sayfasını oluşturdu ("'''Diller arası bilgi erişimi (CLIR)''', farklı dillerde ifade edilen sorguları kabul edilebilir çeviri teknikleri ile arayıp bulma işlemidir.<ref>[Wang, Jianqiang ve Douglas W. Oard. "Diller arası bilgi alımı için anlamı eşleştirme." Bilgi İşleme ve Yönetim 48.4 (2012): 631-53.]</ref> Bilgi erişim sistemlerinde önemli rol oynar ve farklı dillerde bilgiye erişim imkanı sağlayarak küresel bilgi akışına katkıda bulunur. "'''Cros..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 22.30, 20 Nisan 2024 YTAltun mesaj katkılar, Kullanıcı:YTAltun/deneme tahtası sayfasını oluşturdu ("'''Diller arası bilgi erişimi (CLIR)''', farklı dillerde ifade edilen sorguları kabul edilebilir çeviri teknikleri ile arayıp bulma işlemidir.<ref>Wang, Jianqiang ve Douglas W. Oard. "Diller arası bilgi alımı için anlamı eşleştirme." ''Bilgi İşleme ve Yönetim'' 48.4 (2012): 631-53.</ref> Bilgi erişim sistemlerinde önemli rol oynar ve farklı dillerde bilgiye erişim imkanı sağlayarak küresel bilgi akışına katkıda bulunur. "'''Cr..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu) Etiket: Görsel Düzenleyici
  • 18.12, 20 Nisan 2024 Kullanıcı hesabı YTAltun mesaj katkılar oluşturuldu