İçeriğe atla

Ana genel günlükler

Yükleme, silme, taşıma, koruma altına alma, yeni kullanıcı, kullanıcıların yeniden adlandırmaları, erişim engelleme, hizmetli hareketlerinin ve botların durumunun tümünün kayıtları.

Kayıt tipini, kullanıcı ismini, sayfa ismini girerek listeyi daraltabilirsiniz.

Günlükler
  • 20.47, 29 Ocak 2023 M.altınkaya mesaj katkılar, Kale Hamamı sayfasını oluşturdu ("'''Kale hamamı''', Samsun'un Vezirköprü ilçesinde bulunmaktadır. Samsun Vezirköprü ilçe merkezi doğusunda bulunmaktadır. Bu yapının inşası hakkında herhangi bir bilgi bulunmamaktadır. Ayşe Hatun adına yapılmış olan hamam 1107 miladi nisan ve mayıs ayları dört sayfalık 1969 tarihli Osmanlı vakıflarında bahsedilen bu yapı üç kıta hamamların ar..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 18.25, 27 Ocak 2023 M.altınkaya mesaj katkılar, Kale hamamı sayfasını oluşturdu ("'''Kale Hamamı''', Samsun'un Vezirköprü ilçesinde bulunmaktadır. Samsun Vezirköprü ilçe merkezinde, Kale Camii’nin doğu bitişiğinde bulunmaktadır. Hamamın inşa kitabesi yoktur. Ayşe Hatun adına düzenlenen H.Ramazan 1107 Miladi Nisan-Mayıs 1696 tarihli dört sayfalık Osmanlıca vakfiyede geçen ‘’üç kıta hamamdan’’ biri bu yapıdır. 1945 yılı depremini ciddi bir hasar görmeden atlatan h..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 14.52, 27 Ocak 2023 M.altınkaya mesaj katkılar, Kadılar Türbesi sayfasını oluşturdu ("'''Kadılar Türbesi''', Amasya merkez‘de bulunmaktadır. Kadılar Türbesi diye tanınan mezarlıkta Selçuklu döneminde şer’i davalardan nafaka tayini, miras, vazi asıl ve tayini ile aile davalarına bakan Nizameddin Mahmut, kadı Şemseddin Mehmed, Konya Kadısı İzzeddin Mehmed, Şemseddin Mehmed Çelebilerin mezarları bulunmaktadır. Hüseyin Hüsameddin Amasya tarihinin 3 cildinde..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 14.21, 27 Ocak 2023 M.altınkaya mesaj katkılar, Kabaceviz Şelaleri sayfasını oluşturdu ("'''Kabaceviz Şelaleri''', Samsun'un Çarşamba ilçesinde bulunmaktadır. Samsun il merkezinden yaklaşık 32 kilometre mesafede yer almaktadır. '''Kabaceviz Şelaleri’nden''' akan su yaklaşık 65 metre yükseklikten dökülmektedir. Ziyaretçilerine doğa yürüyüşü, dağcılık, foto safari gibi etkinliklerin yapılabilecek imkânlar sunmaktadır. 3 farklı alanda hizmet ve imkân veren bölgeye iki yönden gidi..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 13.08, 22 Ocak 2023 M.altınkaya mesaj katkılar, KABACEVİZ ŞELALELERİ(çarşamba) sayfasını oluşturdu ("Samsun'un Çarşamba ilçesi sınırlarında bulunan yerdir. İl merkezinden yaklaşık 32 kilometre uzaklıktadır. Yaklaşık 65 metreden uzunluğundadır. ziyaretçilerine doğa yürüyüşü, dağcılık, foto safari gibi etkinlikler yapılır. Şelalenin bulunduğu alanda dağcılık, doğa yürüyüşleri ve safari gibi aktiviteleri olmasından dolayı 3 farklı kulvarda hizmet veren alanların iki yönden gidiş bulunuyor. ikinci bir istikamet is..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 15.50, 10 Ocak 2023 M.altınkaya mesaj katkılar, KARGI YAYLASI(çorum) sayfasını oluşturdu (" İlimiz Kargı ilçesinin kuzeyindeki yüksek dağlık bölgede yer almaktadır. Çorum’a 140 km, Kargı’ya 26 Km uzaklıktadır. Bu yaylada, yöresel yayla mimarisine uygun yayla evleri geleneği halen devam etmektedir. Üzerlerinde sonradan yapılan Aksu ve Gökçe doğan göletlerinde yetiştirilen alabalıkları, yöreye özgü bitki örtüsü ve bol su kaynakları ile bir doğa harikası görünümündedir. İstanbul'u Doğu Karadeniz'e ba..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 15.45, 10 Ocak 2023 M.altınkaya mesaj katkılar, KAPI AĞA (BÜYÜK AĞA) MEDRESESİ(amasya) sayfasını oluşturdu ("Diğer adıyla Büyük Ağa Medresesi Sultan II. Bayezid'in Kapı Ağası Hüseyin Ağa tarafından 1488 yılında yaptırılmıştır. Özellikle Selçuklu mezar anıtlarında görülen sekizgen plan şeması ilk kez bu medresede uygulanmıştır Medrese Amasya’da yüksek derecede eğitim öğretimin yapıldığı yer olmuştur. Altmışlı Medreseler grubundan olan bu medresede, en bilineni Taşköprülü zade Mustafa Müslihiddin Efendi olmak üzere..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 17.03, 7 Ocak 2023 M.altınkaya mesaj katkılar, KALE HAMAMI(vezirköprü) sayfasını oluşturdu (kaydettiğim bilğilerin girdim) Etiket: Görsel Düzenleyici
  • 16.58, 7 Ocak 2023 M.altınkaya mesaj katkılar, KALE CAMİİ(ilkadım) sayfasını oluşturdu (kaydettiğim bilğilerin girdim) Etiket: Görsel Düzenleyici
  • 16.53, 7 Ocak 2023 M.altınkaya mesaj katkılar, KABACEVİZ ŞELALELERİ(çarşamba) sayfasını oluşturdu (kaydettiğim bilğilerin girdim) Etiket: Görsel Düzenleyici
  • 12.32, 7 Ocak 2023 M.altınkaya mesaj katkılar, KALE HAMAMI(vezirköprü) sayfasını oluşturdu ("Vezirköprü ilçe merkezinde, Kale Camii’nin doğu bitişiğinde bulunmaktadır. Hamamın inşa kitabesi yoktur. Ayşe Hatun adına düzenlenen H.Ramazan 1107 /M Nisan-Mayıs 1696 tarihli dört sayfalık Osmanlıca vakfiyede geçen ‘’üç kıta hamamdan’’ birinin bu yapı olabileceği anlaşılmaktadır. Hamam 1945 yılı depremini ciddi bir hasar görmeden atlatan yapı 1960’dan sonra Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından onarılmışt..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 12.21, 7 Ocak 2023 M.altınkaya mesaj katkılar, KALE CAMİİ(ilkadım) sayfasını oluşturdu ("Kale Kapısı Mescidi adıyla geçen camii, iç kaleden günümüze fazla bir kalıntı ulaşamadığı için mescidin iç kaledeki konumunu belirlemek imkânsız. Kitabesine göre mescidi, Mahmud oğlu Evhad el-Mevlevî, Sultan Ebu Said Han'ın saltanatında H.723/M.1323 yılında ve Noyan Timurtaş'ın Valiliği zamanında inşa edildi. Tarihi yapı, günümüzde iki katlıdır. Ancak orijinal halinde, beşik tonozlarla örtülü bir harime sahip oldu..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 12.03, 7 Ocak 2023 M.altınkaya mesaj katkılar, KADILAR TÜRBESİ(amasya) sayfasını oluşturdu ("Kadılar Türbesi, Amasya Merkez‘de bulunmaktadır. 14. yüzyılın ikinci yarısında yapılmıştır. Kuzeye bakan genişçe bir kemerli girişi bulunur. Halifet Gazi Türbe’ si karşısındadır. Kadılar Türbesi diye tanınan mezarlıkta Selçuklu döneminde şer’i davalardan nafaka tayini, miras, vazi asıl ve tayini ile aile davalarına bakan Pir Nizameddin Mahmut, kadı Pir Şemseddin Mehmed, Konya Kadısı İzzeddin Mehmed, Şemseddin Meh..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 11.45, 7 Ocak 2023 M.altınkaya mesaj katkılar, KABACEVİZ ŞELALELERİ(çarşamba) sayfasını oluşturdu (" Samsun’un Çarşamba ilçesi sınırlarında bulunan bu tabiat harikası yer, il merkezinden yaklaşık 32 kilometre uzaklıktadır. Karadeniz’de sonbahar aylarının güzelliğini hissetmenizi sağlayan bu yer birçok fotoğraf sanatçısının da uğrak mekânları arasında bulunmaktadır. Orman ile çevresi kaplanmış bir şekilde sizleri karşılayan şelalede muazzam bir doğa resitaline şahitlik edeceksiniz. Yerli ve yabancı turistlerin ak..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 21.16, 5 Ocak 2023 M.altınkaya mesaj katkılar, KALE HAMAMI SAMSUN sayfasını oluşturdu ("Vezirköprü ilçe merkezinde, Kale Camii’nin doğu bitişiğinde bulunmaktadır. Hamamın inşa kitabesi yoktur. Ayşe Hatun adına düzenlenen H.Ramazan 1107 /M Nisan-Mayıs 1696 tarihli dört sayfalık Osmanlıca vakfiyede geçen ‘’üç kıta hamamdan’’ birinin bu yapı olabileceği anlaşılmaktadır. Hamam 1945 yılı depremini ciddi bir hasar görmeden atlatan yapı 1960’dan sonra Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından onarılmışt..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 15.50, 5 Ocak 2023 M.altınkaya mesaj katkılar, KABACEVİZ ŞELALELERİ sayfasını oluşturdu ("Samsun’un Çarşamba ilçesi sınırlarında bulunan bir yerdir, 32 kilometre il merkezi uzaklığındadır. Karadeniz bölğesinde sonbahar aylarının güzelliğini yaşatmayı sağlayan bu yer birçok fotoğrafçınındı sık geldikleri mekânlar arasında yer almaktadır. Orman ile çevresi kaplanmış bir şekilde sizleri karşılayan şelalede muazzam bir doğa resitaline şahitlik edeceksiniz. Yerli ve yabancı turistlerin akın ettiği bölged..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 15.23, 5 Ocak 2023 M.altınkaya mesaj katkılar, KALE HAMAMI sayfasını oluşturdu ("Vezirköprü ilçe merkezinde, Kale Camii’nin doğu bitişiğinde bulunmaktadır. Hamamın inşa kitabesi yoktur. Ayşe Hatun adına düzenlenen H.Ramazan 1107 /M Nisan-Mayıs 1696 tarihli dört sayfalık Osmanlıca vakfiyede geçen ‘’üç kıta hamamdan’’ birinin bu yapı olabileceği anlaşılmaktadır. Hamam 1945 yılı depremini ciddi bir hasar görmeden atlatan yapı 1960’dan sonra Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından onarılmışt..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 15.22, 5 Ocak 2023 M.altınkaya mesaj katkılar, KALE CAMİ İLKADIM sayfasını oluşturdu ("Kale Kapısı Mescidi adıyla geçen camii, iç kaleden günümüze fazla bir kalıntı ulaşamadığı için mescidin iç kaledeki konumunu belirlemek imkânsız. Kitabesine göre mescidi, Mahmud oğlu Evhad el-Mevlevî, Sultan Ebu Said Han'ın saltanatında H.723/M.1323 yılında ve Noyan Timurtaş'ın Valiliği zamanında inşa edildi. Tarihi yapı, günümüzde iki katlıdır. Ancak orijinal halinde, beşik tonozlarla örtülü bir harime sahip oldu..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 15.17, 5 Ocak 2023 M.altınkaya mesaj katkılar, KADILAR TÜRBESİ sayfasını oluşturdu ("Kadılar Türbesi, Amasya Merkez‘de bulunmaktadır. 14. yüzyılın ikinci yarısında yapılmıştır. Kuzeye bakan genişçe bir kemerli girişi bulunur. Halifet Gazi Türbe’ si karşısındadır. Kadılar Türbesi diye tanınan mezarlıkta Selçuklu döneminde şer’i davalardan nafaka tayini, miras, vazi asıl ve tayini ile aile davalarına bakan Pir Nizameddin Mahmut, kadı Pir Şemseddin Mehmed, Konya Kadısı İzzeddin Mehmed, Şemseddin Meh..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 15.00, 5 Ocak 2023 M.altınkaya mesaj katkılar, KABACEVİZ ŞELALELERİ-SAMSUN/ÇARŞAMBA sayfasını oluşturdu ("Samsun’un Çarşamba ilçesi sınırlarında bulunan bu tabiat harikası yer, il merkezinden yaklaşık 32 kilometre uzaklıktadır. Karadeniz’de sonbahar aylarının güzelliğini hissetmenizi sağlayan bu yer birçok fotoğraf sanatçısının da uğrak mekânları arasında bulunmaktadır. Orman ile çevresi kaplanmış bir şekilde sizleri karşılayan şelalede muazzam bir doğa resitaline şahitlik edeceksiniz. Yerli ve yabancı turistlerin ak..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 12.21, 9 Kasım 2022 Kullanıcı hesabı M.altınkaya mesaj katkılar oluşturuldu Etiketler: Mobil değişiklik Mobil ağ değişikliği