İçeriğe atla

Ana genel günlükler

Yükleme, silme, taşıma, koruma altına alma, yeni kullanıcı, kullanıcıların yeniden adlandırmaları, erişim engelleme, hizmetli hareketlerinin ve botların durumunun tümünün kayıtları.

Kayıt tipini, kullanıcı ismini, sayfa ismini girerek listeyi daraltabilirsiniz.

Günlükler
  • 19.27, 11 Mayıs 2022 Hilal İncekaya mesaj katkılar, Yenilikçi Kütüphane Hizmetleri sayfasını oluşturdu ("'''YENİLİKÇİ KÜTÜPHANE HİZMETLERİ;''' Dünyamız pek çok alanda büyük ve hızlı değişmeler yaşamaktadır. Bu alanlardan biri de kütüphanecilik alanı olmuştur. Bilgi ve belge hizmetleri yaşamın içinde gerçekleşmiş, sürekli yenilikler yaşamış aynı zamanda kişisel, toplumsal, bilimsel ve kurumsal bilgi gereksinimlerini karşılayan bilgi hizmetleri sunmuştur. Tarihsel sürece de bakıldığında 1960’lı yıllardan bu y..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 12.46, 26 Şubat 2022 Hilal İncekaya mesaj katkılar, Bilgi Nedir ? sayfasını oluşturdu ("Bilgi, kendi varlığının farkında olan insanın, kendisini, kendi iç dünyasında ve etrafında olup bitenleri anlama ve anlamlandırma çabasının sonucu olarak bilme eyleminin karşılığı olan her şeydir. İnsan doğası gereği şüphe duyar, merak eder, araştırır ve bilmek ister. Bilme eylemini gerçekleştirmek için de bilgiyi kullanır. Bilginin kişiden kişiye değişen bir olgu olması da farklı yorum ve tanımlar doğmasına s..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu) Etiket: Görsel Düzenleyici
  • 11.17, 26 Şubat 2022 Kullanıcı hesabı Hilal İncekaya mesaj katkılar oluşturuldu