İçeriğe atla

Ana genel günlükler

Yükleme, silme, taşıma, koruma altına alma, yeni kullanıcı, kullanıcıların yeniden adlandırmaları, erişim engelleme, hizmetli hareketlerinin ve botların durumunun tümünün kayıtları.

Kayıt tipini, kullanıcı ismini, sayfa ismini girerek listeyi daraltabilirsiniz.

Günlükler
  • 09.08, 28 Mayıs 2024 Caria Sekirman mesaj katkılar, Hatay bayram kömbesi sayfasını oluşturdu ("Hatay bayram kömbesi, Hatay iline özgü, özellikle bayramlarda yapılan geleneksel bir kurabiyedir. Bölgenin zengin kültürel mirasının bir parçası olarak bilinen bu kurabiye bayramlar dışında özel günlerde de yapılır.<ref>Akın, G. (2006). "Geleneksel Hatay Mutfağı Üzerine Bir Araştırma". Yüksek Lisans Tezi, Gazi Üniversitesi, Ankara</ref> Malzemeler: Un, tereyağı veya margarin, şeker, süt, mahlep, kabartma tozu veya karbonat..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 09.04, 28 Mayıs 2024 Caria Sekirman mesaj katkılar, Antakya simidi sayfasını oluşturdu ("Antakya simidi Antakya simidi, Antakya'nın zengin kültürel ve gastronomik mirasının bir parçası olarak bilinmektedir. Yüzyıllardır bu bölgede yapılan ve tüketilen bir ürün olarak, bölgenin kültürel kimliğinin bir parçasıdır. Antakya yüzyıllardır farklı kültürlere ev sahipliği yaptığı için mutfak kültürünün de çeşitlenmesine ve zenginleşmesine yol açmıştır. Antakya simidi de bu zengin mutfak kültürünün öne..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 08.59, 28 Mayıs 2024 Caria Sekirman mesaj katkılar, Hatay usulü mercimekli bulgur pilavı sayfasını oluşturdu ("küçükresim Mercimekli bulgur pilavı Hatay usulü mercimekli bulgur pilavı, Hatay mutfağının lezzetli ve besleyici yemeklerinden biridir. Bu pilav hem bulgur hem de mercimek gibi sağlıklı malzemelerin birleşimiyle yapılır ve genellikle ana yemeklerin yanında garnitür olarak servis edilir.<ref>Yemek.com. (2022). "Antakya Usulü Mercimekli Bulgur Pilavı Tarifi</ref> Malzemeler: Bulgur, Mercimek, soğ..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 08.43, 28 Mayıs 2024 Caria Sekirman mesaj katkılar, Hatay usulü bakla ezmesi sayfasını oluşturdu ("Bakla ezmesi Bakla ezmesi, özellikle Akdeniz mutfağında ve Hatay mutfağında popüler olan bir mezedir. Sağlıklı ve lezzetli olması nedeniyle sıkça tercih edilir. Hatay mutfağında da önemli bir yere sahip olan bakla ezmesi, zengin ve çeşitli mezeler arasında kendine özgü bir yer edinmiştir.<ref>Doğan, M. (2019). "Hatay Mutfağında Kullanılan Yöresel Gıdalar ve Bu Gıdaların Gastronomik Önemi". Gıda Teknolojileri Elektronik Der..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 10.34, 19 Mayıs 2024 Caria Sekirman mesaj katkılar, Hatay usulü bakla ezmesi sayfasını oluşturdu ("Hatay usulü bakla ezmesi, bakla (fava) kullanılarak yapılan geleneksel bir Hatay mezesidir. Bu ezme, lezzetli ve besleyici bir seçenek olup, özellikle zeytinyağı ve limon suyu ile tatlandırılarak servis edilir.<ref>https://www.hataygastronomievi.com/</ref><ref>Hatay Valiliği Kültür ve Turizm Müdürlüğü </ref><ref>https://en.unesco.org/creative-cities/hatay</ref> Malzemeler 2 su bardağı kuru bakla 1 büyük soğan, doğranmış 3-4 diş..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 10.25, 19 Mayıs 2024 Caria Sekirman mesaj katkılar, Hatay usulü mercimekli bulgur pilavı sayfasını oluşturdu ("Hatay usulü mercimekli bulgur pilavı, Hatay mutfağının lezzetli ve besleyici bir yemeğidir. Hatay mutfağı, zengin tarihi ve kültürel yapısı nedeniyle Akdeniz, Orta Doğu ve Anadolu'nun lezzetlerini bir araya getirerek özgün bir mutfak oluşturur. Hatay usulü mercimekli bulgur pilavı da bu mutfağın en sevilen yemeklerinden biri haline gelmiştir.<ref>https://www.hataygastronomievi.com/</ref> <ref>Hatay Valiliği Kültür ve Turizm Müdü..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 14.59, 4 Mayıs 2024 Caria Sekirman mesaj katkılar, Hatay Usulü Biberli Ekmek sayfasını oluşturdu ("Hatay usulü Biberli ekmek, zengin bir mutfağa ev sahipliği yapan Hatay'da yapılan bir yemektir. Bu yemek milattan önceye dayanan zengin bir tarihe sahiptir. Günümüzde Hatay'ın bulunduğu bölgenin dışında, Orta Doğu coğrafyasında da var olduğu bilinmektedir. Yemeği yapmak için gerekli malzemeler: 1kg un, 1 su bardağı taze çökelek, 1 yemek kaşığı biber salçası, 1 yemek kaşığı çörek otu, 1 adet soğan, 1 tutam zahter, 1..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu) Etiket: Görsel Düzenleyici: Sonrasında metin editörü
  • 13.26, 29 Nisan 2024 Caria Sekirman mesaj katkılar, Kullanıcı:Caria Sekirman/deneme tahtası sayfasını oluşturdu ("== Hatay Usulü Biberli Ekmek == küçükresim|11/03/2024 Hatay Künefe ve Kebap Festivali Hatay usulü Biberli ekmek, zengin bir mutfağa ev sahipliği yapan Hatay'da yapılan bir yemektir. Bu yemek milattan önceye dayanan zengin bir tarihe sahiptir. Günümüzde Hatay'ın bulunduğu bölgenin dışında, Orta Doğu coğrafyasında da var olduğu bilinmektedir. Yemeği yapmak için gerekli malzemeler..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu) Etiket: Görsel Düzenleyici
  • 12.36, 29 Nisan 2024 Kullanıcı hesabı Caria Sekirman mesaj katkılar oluşturuldu