İçeriğe atla

Ana genel günlükler

Yükleme, silme, taşıma, koruma altına alma, yeni kullanıcı, kullanıcıların yeniden adlandırmaları, erişim engelleme, hizmetli hareketlerinin ve botların durumunun tümünün kayıtları.

Kayıt tipini, kullanıcı ismini, sayfa ismini girerek listeyi daraltabilirsiniz.

Günlükler
  • 11.15, 23 Mayıs 2024 İlaydaatılgann mesaj katkılar, Hitit Hançeri sayfasını oluşturdu ("Bartın'ın Amasra ilçesinde, Amasra müzesinde bulunan "Hitit Hançeri", Hitit dönemine ait en önemli eserdir. Hitit hançeri, M.Ö. 1600-2000 yılları arasında Anadolu'da hüküm süren Hitit İmparatorluğuna aittir. 42,5 cm'lik boyunda ve 12,2 cm'lik sap uzunluğuyla, kabzasıyla birlikte tek parça demirden yapılmış olan bu hançer kabza kısmında yer alan iki adet perçin ve hilal formlu tepeliği ile de dikkat çekmektedir. <ref>https://w..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 10.49, 23 Mayıs 2024 İlaydaatılgann mesaj katkılar, Güzelcehisar Lav Sütunları sayfasını oluşturdu (" Bartın'da bulunan Güzelcehisar lav sütunları güzelliğiyle gelen turistleri etkilemektedir.<ref>https://nomatto.com/guzelcehisar-lav-sutunlari</ref> Dünyada örnekleri Kuzey İrlanda, İskoçya ve Kaliforniya’da bulunan lav sütunları Türkiye’de sadece Bartın Güzelcehisar’da bulunmaktadır. Bu lav sütunları, lavların soğuyup kristalleşmesiyle oluşmuştur. Bu olay dünyada nadir yerlerde görülmektedir. <ref>https://www.neredekal...." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 09.28, 19 Mayıs 2024 İlaydaatılgann mesaj katkılar, Kullanıcı:İlaydaatılgann/deneme tahtası sayfasını oluşturdu ("Bartın'da bulunan Güzelcehisar lav sütunları güzelliğiyle gelen turistleri etkilemektedir. Dünyada örnekleri Kuzey İrlanda, İskoçya ve Kaliforniya’da bulunan lav sütunları Türkiye’de sadece Bartın Güzelcehisar’da bulunuyor. [https://www.kulturportali.gov.tr/turkiye/bartin/TurizmAktiviteleri/guzelcehisar-lav-sutunlari] Bu lav sütunları, lavların soğuyup kristalleşmesiyle oluşmuştur. Bu olay dünyada nadir yerlerde görülmekte..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 08.27, 19 Mayıs 2024 İlaydaatılgann mesaj katkılar, Kullanıcı:İlaydaatılgann/madde adı sayfasını oluşturdu ("Amasra müzesinde bulunan "Hitit Hançeri", Hitit dönemine ait en önemli eserdir.42,5 cm'lik boyunda ve 12,2 cm'lik sap uzunluğuyla, kabzasıyla birlikte tek parça demirden yapılmış olan bu hançer kabza kısmında yer alan iki adet perçin ve hilal formlu tepeliği ile de dikkat çekmektedir. <ref>https://ancienttr.blogspot.com/2022/06/hitit-tarihi-hitit-hanceri.html</ref>Bu eser Hititlerin metal işçiliğinde ne kadar iyi olduğunu ve bu konuda..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 10.38, 17 Mayıs 2024 Kullanıcı hesabı İlaydaatılgann mesaj katkılar oluşturuldu