İçeriğe atla

Gökgöl, Çivril: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmemiş revizyon][kontrol edilmiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
Seraquel (mesaj | katkılar)
Yeni sayfa: "Gökgöl Denizli'nin Çivril ilçesine bağlı köyüdür ( mahallesi ). 1950 - 1960 yılları arasında Büyük Menderes in genişlemesi sonucu gölet oluşup dahada büyüyerek ba..."
Etiketler: Mobil değişiklik Mobil ağ değişikliği
 
k Bağlantı eklendi
1. satır: 1. satır:
{{Diğer anlamı|Gökgöl}}
Gökgöl Denizli'nin Çivril ilçesine bağlı köyüdür ( mahallesi ). 1950 - 1960 yılları arasında Büyük Menderes in genişlemesi sonucu gölet oluşup dahada büyüyerek bataklık gölü haline gelmiştir. Sazlık halinde olan Gökgöl gölü birçok göçmen ve yerli kuşa ev sahipliği yapmaktadır.
'''Gökgöl''', [[Denizli]]'nin [[Çivril]] ilçesine bağlı bir [[mahalle]]. 1950-1960 yılları arasında [[Büyük Menderes]]'in genişlemesi sonucu [[gölet]] oluşup dahada büyüyerek [[bataklık]] gölü haline gelmiştir. Sazlık halinde olan Gökgöl birçok göçmen ve yerli kuşa ev sahipliği yapmaktadır.

{{Çivril mahalleleri}}
{{mahalle-taslak}}

[[Kategori:Çivril'in mahalleleri]]

Sayfanın 12.31, 20 Aralık 2015 tarihindeki hâli

Gökgöl, Denizli'nin Çivril ilçesine bağlı bir mahalle. 1950-1960 yılları arasında Büyük Menderes'in genişlemesi sonucu gölet oluşup dahada büyüyerek bataklık gölü haline gelmiştir. Sazlık halinde olan Gökgöl birçok göçmen ve yerli kuşa ev sahipliği yapmaktadır.