İçeriğe atla

Lalaloopsy: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmiş revizyon][kontrol edilmiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
Addbot (mesaj | katkılar)
k Bot: Artık Vikiveri tarafından d:q3216513 sayfası üzerinden sağlanan 2 vikilerarası bağlantı taşınıyor
k Bağlantı eklendi
1. satır: 1. satır:
'''Lalaloopsy''', Amerika'da kısa sürede en dikkat çeken oyuncaklardan biri olan, ilgi çekici hikayelerle özdeştirilmiş bir çeşit oyuncak türüdür. Her bir Lalaloopsy bebeğinin eşsiz özellikleri ve kendine has bir hikayesi vardır. Hikayelerine göre her bebek farklı bir kumaşdan dikilmiştir. Son ilmek de dikildiğinde Lalaloopsy bebekleri canlanırlar. Her birinin evcil hayvanları ve karakterleri farklıdır.
'''Lalaloopsy''', [[ABD]]'de kısa sürede en dikkat çeken oyuncaklardan biri olan, ilgi çekici hikayelerle özdeştirilmiş bir çeşit [[oyuncak]] türüdür. Her bir Lalaloopsy bebeğinin eşsiz özellikleri ve kendine has bir hikayesi vardır. Hikayelerine göre her bebek farklı bir [[kumaş]]tan dikilmiştir. Son ilmek de dikildiğinde Lalaloopsy bebekleri canlanırlar. Her birinin [[evcil hayvanlar]]ı ve karakterleri farklıdır.


==Dış bağlantılar==
==Dış bağlantılar==
5. satır: 5. satır:
*[http://www.mgae.com/press_releases/press_releases.asp MGA Press Releases]
*[http://www.mgae.com/press_releases/press_releases.asp MGA Press Releases]


{{oyuncak-taslak}}


[[Kategori:2010'lar oyuncakları]]
[[Kategori:2010'lar oyuncakları]]

Sayfanın 14.13, 21 Aralık 2014 tarihindeki hâli

Lalaloopsy, ABD'de kısa sürede en dikkat çeken oyuncaklardan biri olan, ilgi çekici hikayelerle özdeştirilmiş bir çeşit oyuncak türüdür. Her bir Lalaloopsy bebeğinin eşsiz özellikleri ve kendine has bir hikayesi vardır. Hikayelerine göre her bebek farklı bir kumaştan dikilmiştir. Son ilmek de dikildiğinde Lalaloopsy bebekleri canlanırlar. Her birinin evcil hayvanları ve karakterleri farklıdır.

Dış bağlantılar