İçeriğe atla

Leather Charm: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmiş revizyon][kontrol edilmiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
Addbot (mesaj | katkılar)
k Bot: Artık Vikiveri tarafından d:q4817367 sayfası üzerinden sağlanan 2 vikilerarası bağlantı taşınıyor
k Bağlantı eklendi
1. satır: 1. satır:
'''Leather Charm''', kısa süreli bir Heavy Metal grubudur.Bu gruptan sonra kurulacak Metallica'nın temeli bu grupta atılmıştır Metallicanın şu anki vokalisti James Hetfield ve ilk bas gitaristi Ron McGovney bu grupta çalmıştır.
'''Leather Charm''' kısa süreli bir [[heavy metal]] grubudur. Ardılı [[Metallica]]'nın temeli bu grupta atılmıştır. Metallica'nın şu anki vokalisti [[James Hetfield]] ve ilk bas gitaristi [[Ron McGovney]] bu grupta çalmıştır.


== Tarih ==
== Tarihçe ==
Leather Charms,James Hetfield ve Hugh Tanner tarafından 1981'de kurulmuştur.Hetfield onun çocukluk arkadaşı Ron McGovney'i bas öğrenmesi için ikna eder.Davulcu olarak Jim Mulligan,daa sonra Hugh Tanner'in yerine Troy James getirildi.
Leather Charms, James Hetfield ve [[Hugh Tanner]] tarafından 1981'de kurulmuştur. Hetfield, çocukluk arkadaşı McGovney'i [[bas gitar]] öğrenmesi için ikna etmiştir. Davulcu olarak [[Jim Mulligan]] gruba katılırken, Hugh Tanner'in yerine daha sonra [[Troy James]] getirilmiştir. Grup, [[Iron Maiden]]'dan ''[[Remember Tomorrow]]'' şarkısını da çalmıştır.

Grup Iron Maiden'dan Remember Tomorrow şarkısını çalar.
{{müzik grubu-taslak}}


[[Kategori:Metallica]]
[[Kategori:Metallica]]
[[Kategori:Kaliforniyalı heavy metal grupları]]

Sayfanın 13.35, 21 Aralık 2014 tarihindeki hâli

Leather Charm kısa süreli bir heavy metal grubudur. Ardılı Metallica'nın temeli bu grupta atılmıştır. Metallica'nın şu anki vokalisti James Hetfield ve ilk bas gitaristi Ron McGovney bu grupta çalmıştır.

Tarihçe

Leather Charms, James Hetfield ve Hugh Tanner tarafından 1981'de kurulmuştur. Hetfield, çocukluk arkadaşı McGovney'i bas gitar öğrenmesi için ikna etmiştir. Davulcu olarak Jim Mulligan gruba katılırken, Hugh Tanner'in yerine daha sonra Troy James getirilmiştir. Grup, Iron Maiden'dan Remember Tomorrow şarkısını da çalmıştır.