İçeriğe atla

SurveyMonkey: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmemiş revizyon][kontrol edilmiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
Talhadidin (mesaj | katkılar)
Yazı düzensizdi.
k Bağlantı eklendi
1. satır: 1. satır:
SurveyMonkey 1999 yılında Ryan Finley tarafından kurulmuştur. Ryan Finley bu projeye evinde yarı zamanlı olarak başlamıştır.
'''SurveyMonkey''' bir [[online anket]] portalıdır. 1999 yılında Ryan Finley tarafından kurulmuştur. Finley bu projeye evinde yarı zamanlı olarak başlamıştır. [[İnternet]] üzerinden yapılan anketleri geniş kitlelere ulaştırmak bu projeyle çok kolaylaşmıştır.
SurveyMonkey bir online anket portalıdır. 1999 dan günümüze kadar birçok şirketin kullandığı SurveyMonkey günümüzde en çok kullanılan online anket programıdır.


{{İnternet sitesi-taslak}}
İnternet üzerinden yapılan anketleri, geniş kitlelere ulaştırmak bu projeyle çok kolaylaşmıştır. Sitenin en güzel projesi de "istenmeyen posta projesi"dir. Proje sayesinde üye olan kişilere hiçbir şekilde anket yollanmamaktadır.

[[Kategori:1999'da kurulan şirketler]]
[[Kategori:Oregon merkezli şirketler]]

Sayfanın 18.19, 18 Aralık 2014 tarihindeki hâli

SurveyMonkey bir online anket portalıdır. 1999 yılında Ryan Finley tarafından kurulmuştur. Finley bu projeye evinde yarı zamanlı olarak başlamıştır. İnternet üzerinden yapılan anketleri geniş kitlelere ulaştırmak bu projeyle çok kolaylaşmıştır.