İçeriğe atla

Rekreasyon: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmiş revizyon][kontrol edilmiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
Akil13 (mesaj | katkılar)
Gerekçe: + ansiklopedik olmayan bilgi eklentisi
k Bağlantı eklendi
1. satır: 1. satır:
'''Rekreasyon''', yapay kurallar olmaksızın yapılan, fiziksel etkinliğe dayalı bir eğlencedir. '''Rekreasyon''' kazanç amacı gütmeden, çoğu zaman kişinin bedeni veya ruhunu da tazeleyen bir zaman geçirme yoludur. 'Dinlence', dinlenme ve eğlenmeyi kapsar; oysa rekreasyon yapan kişi etkindir. Rekreasyon güncel etkinlikler, stresler ve endişelerden farklı olması sonucu canlandırıcıdır.
'''Rekreasyon'''; yapay kurallar olmaksızın yapılan, fiziksel etkinliğe dayalı bir [[eğlence]]dir. Kazanç amacı gütmeden, çoğu zaman kişinin [[beden]]i veya [[ruh]]unu da tazeleyen bir zaman geçirme yoludur. 'Dinlence', dinlenme ve eğlenmeyi kapsar; oysa rekreasyon yapan kişi etkindir. Rekreasyon güncel etkinlikler, [[stres]]ler ve endişelerden farklı olması sonucu canlandırıcıdır.

{{eğlence-taslak}}


[[Kategori:Rekreasyon| ]]
[[Kategori:Rekreasyon| ]]

Sayfanın 18.34, 16 Aralık 2014 tarihindeki hâli

Rekreasyon; yapay kurallar olmaksızın yapılan, fiziksel etkinliğe dayalı bir eğlencedir. Kazanç amacı gütmeden, çoğu zaman kişinin bedeni veya ruhunu da tazeleyen bir zaman geçirme yoludur. 'Dinlence', dinlenme ve eğlenmeyi kapsar; oysa rekreasyon yapan kişi etkindir. Rekreasyon güncel etkinlikler, stresler ve endişelerden farklı olması sonucu canlandırıcıdır.