İçeriğe atla

Kazan, Kaybet, Kaybol: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmemiş revizyon][kontrol edilmiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
Lakebottom (mesaj | katkılar)
Yeni sayfa: "Win Lose or Draw(Kazan, Kaybet, Kaybol) Disney Channel'da yayınlanan bir oyundur. Sunucusu Justin Willman'dır. Program 17 Ocak 2014'te Abdülazi..."
 
k Ulam eklendi
1. satır: 1. satır:
Win Lose or Draw(Kazan, Kaybet, Kaybol) [[Disney Channel Türkiye|Disney Channel]]'da yayınlanan bir oyundur. Sunucusu [[Justin Willman]]'dır. Program 17 Ocak 2014'te [[Abdülaziz|ABD]]'de ,4 Ağustos 2014'te ise [[Disney Channel Türkiye]]'de yayınlanmaya başlamıştır.Yarışma iki tane üçer takımdan oluşuyor ve her bir takımda birer yıldız var.
'''''Kazan, Kaybet, Kaybol''''' ([[İngilizce]]: ''Win, Lose or Draw''), [[Disney Channel Türkiye|Disney Channel]]'da yayınlanan bir oyundur. Sunucusu [[Justin Willman]]'dır. Program 17 Ocak 2014'te [[ABD]]'de, 4 Ağustos 2014'te ise Disney Channel Türkiye'de yayınlanmaya başlamıştır. Yarışma üçer kişilik iki takımdan oluşmakta ve her bir takımda birer yıldız bulunmaktadır.


{{televizyon-taslak}}
{{Kazan, Kaybet, Kaybol}}

[[Kategori:2010'larda ABD televizyon dizileri]]
[[Kategori:Disney Channel orijinal dizileri]]

Sayfanın 11.12, 5 Eylül 2014 tarihindeki hâli

Kazan, Kaybet, Kaybol (İngilizce: Win, Lose or Draw), Disney Channel'da yayınlanan bir oyundur. Sunucusu Justin Willman'dır. Program 17 Ocak 2014'te ABD'de, 4 Ağustos 2014'te ise Disney Channel Türkiye'de yayınlanmaya başlamıştır. Yarışma üçer kişilik iki takımdan oluşmakta ve her bir takımda birer yıldız bulunmaktadır.