İçeriğe atla

Martin Garrix: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmemiş revizyon][kontrol edilmiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
Ali Alper Kara (mesaj | katkılar)
Yeni sayfa: "'''Martijn Garritsen''' veya sahne adıyla '''Martin Garrix''' (d. 14 mayıs 1996) hollandalı DJ ve müzik yapımcı. En iyi parçası ise 2013 yılında çıkardığı "Animals" i..."
 
k Ulam eklendi
1. satır: 1. satır:
'''Martijn Garritsen''' veya sahne adıyla '''Martin Garrix''' (d. 14 mayıs 1996) hollandalı DJ ve müzik yapımcı. En iyi parçası ise 2013 yılında çıkardığı "Animals" isimli hit parçasıdır. "Animals" Belçika ve İrlanda'da 1 numaraya kadar yükselmiştir. İngiltere'de ise 3 numaraya kadar yükselerek zirve yapmıştır. 2014 yılında ise Jay hardway ile çıkardığı "Wizard" adlı parça ise bir çok ülkede başarılı olmuştur.
'''Martijn Garritsen''' veya sahne adıyla '''Martin Garrix''' (d. [[14 Mayıs]] 1996), Hollandalı [[DJ]] ve müzik yapımcısı. 2013 yılında çıkardığı "Animals" isimli parçala tanınmıştır. [[Belçika]] ve [[İrlanda]]'da 1 numaraya kadar yükselen "Animals"'ın [[İngiltere]] listelerindeki tepe noktası ise üçüncülüktür. 2014 yılında [[Jay Hardway]] ile çıkardığı "Wizard" adlı parça da birçok listede üst sıralarda yer almıştır.

{{DJ-taslak}}

[[Kategori:1996 doğumlular]]
[[Kategori:Amsterdam doğumlular]]
[[Kategori:Yaşayan insanlar]]
[[Kategori:Hollandalı müzisyenler]]

Sayfanın 12.47, 4 Eylül 2014 tarihindeki hâli

Martijn Garritsen veya sahne adıyla Martin Garrix (d. 14 Mayıs 1996), Hollandalı DJ ve müzik yapımcısı. 2013 yılında çıkardığı "Animals" isimli parçala tanınmıştır. Belçika ve İrlanda'da 1 numaraya kadar yükselen "Animals"'ın İngiltere listelerindeki tepe noktası ise üçüncülüktür. 2014 yılında Jay Hardway ile çıkardığı "Wizard" adlı parça da birçok listede üst sıralarda yer almıştır.