İçeriğe atla

Navagio: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmemiş revizyon][kontrol edilmiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
Fasonkorsan (mesaj | katkılar)
Değişiklik özeti yok
Etiket: Süzgeç: Wikimedia dışından fotoğraf eklenmesi
k Bağlantı eklendi
1. satır: 1. satır:
[[Dosya:Panagiotis wreck.jpg|thumb|Navagio kıyısında bir batık gemi]]
[[Dosya:Navagio Kuş Bakışı|küçükresim|http://en.wikipedia.org/wiki/File:Panagiotis_wreck.jpg]]
[[Dosya:Sahildeki Batık Gemi|küçükresim|http://en.wikipedia.org/wiki/File:Navagio_Beach_and_Shipwreck_of_the_Panagiotis_at_%27Smugglers_Cove%27_Zakynthos.JPG]]
Navagio Plajı (sahili ya da koyu)


Yunanistan'ın batısında yer alan İyonya Denizi'ndeki İyonya Adaları'ndan (Ionian Islands) Zakynthos adasının kuzey batısında yer alan kayalık bir koy. Buranın sahilinde aynı zamanda batık bir gemi de yer almaktadır. Buraya ulaşmak için deniz yolu dışında bir seçeneğiniz bulunmamaktadır. Koyun en dikkat çeken özelliği incecik altın sarısı kumu ve gökyüzü mavisi suyun rengidir.
'''Navagio Plajı''', [[Yunanistan]]'ın batısında yer alan [[İyonya Denizi]]'ndeki [[Zakynthos]] adasının kuzeybatısında yer alan kayalık bir [[koy]]. Buranın sahilinde batık bir gemi de yer almaktadır. Buraya ulaşmak için deniz yolu dışında bir seçenek bulunmamaktadır. Koyun en dikkat çeken özelliği incecik altın sarısı [[kum]]u ve gökyüzü mavisi suyun rengidir.

{{Yunanistan-taslak}}

[[Kategori:Yunanistan'daki plajlar]]

Sayfanın 09.02, 8 Temmuz 2014 tarihindeki hâli

Navagio kıyısında bir batık gemi

Navagio Plajı, Yunanistan'ın batısında yer alan İyonya Denizi'ndeki Zakynthos adasının kuzeybatısında yer alan kayalık bir koy. Buranın sahilinde batık bir gemi de yer almaktadır. Buraya ulaşmak için deniz yolu dışında bir seçenek bulunmamaktadır. Koyun en dikkat çeken özelliği incecik altın sarısı kumu ve gökyüzü mavisi suyun rengidir.