İçeriğe atla

Windows Sysinternals: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmemiş revizyon][kontrol edilmiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
MrTavus (mesaj | katkılar)
Yeni sayfa: "Sysinternals, Mark Russinovich ve Bryce Cogswell tarafından onların gelişmiş sistem araçları ve teknik bilgilerini barındırmaları için 1996'da kurulan bir internet..."
 
+
1. satır: 1. satır:
Sysinternals, [[Mark Russinovich]] ve [[Bryce Cogswell]] tarafından onların gelişmiş sistem araçları ve teknik bilgilerini barındırmaları için 1996'da kurulan bir internet sitesidir. Siz bir profesyonel kullanıcı veya geliştirici olabilirsiniz, sizin Windows sistemleri ve uygulamalarındaki yönetim, çözümler ve tanımlamalarda yardım için Sysinternals araçlarını bulabileceksiniz.
'''Microsoft Sysinternals''', [[Microsoft Windows]] ortamları için yönetim, bakım ve sorun giderme araçları sunan bir [[web sitesi]]dir. [[Mark Russinovich]] ve [[Bryce Cogswell]] tarafından, onların gelişmiş [[sistem araçları]] ve teknik bilgilerini barındırması için 1996'da kurulmuştur.

{{internet-taslak}}

[[Kategori:1996'da kurulan internet içerikleri]]
[[Kategori:ABD'deki yazılım şirketleri]]
[[Kategori:Microsoft]]

Sayfanın 14.19, 13 Nisan 2014 tarihindeki hâli

Microsoft Sysinternals, Microsoft Windows ortamları için yönetim, bakım ve sorun giderme araçları sunan bir web sitesidir. Mark Russinovich ve Bryce Cogswell tarafından, onların gelişmiş sistem araçları ve teknik bilgilerini barındırması için 1996'da kurulmuştur.