Çılgın Hırsız 4

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Çılgın Hırsız 4
YönetmenChris Renaud
YapımcıChris Meledandri
YazarMike White
Oyuncular
StüdyoIllumination
DağıtıcıUniversal Pictures
Çıkış tarih(ler)i3 Temmuz 2024 (2024-07-03)
ÜlkeAmerika Birleşik Devletleri
Dilİngilizce

Despicable Me 4, Illumination tarafından üretilen ve Universal Pictures tarafından dağıtılan yaklaşan bir Amerikan animasyon komedi filmidir. Çılgın Hırsız 3'ün (2017) devamı, dördüncü ana filmi ve Çılgın Hırsız serisinin toplamda altıncı filmi olarak hizmet verecek. Filmin yönetmenliğini Chris Renaud, yardımcı yönetmenliğini Patrick Delage (ilk uzun metrajlı yönetmenlik denemesinde), yapımcılığını Chris Meledandri ve senaristliğini Mike White üstleniyor. Filmde Steve Carell, Kristen Wiig, Pierre Coffin, Miranda Cosgrove ve Steve Coogan seslendirme kadrosunda yer alıyor.

Dördüncü Çılgın Hırsız filminin geliştirilmesine Eylül 2017'de başlandı. Renaud, Delage ve White'ın sırasıyla yönetmen, yardımcı yönetmen ve yazar olarak eklenmesiyle Şubat 2022'de resmi olarak onaylandı. Üretim Haziran 2022'ye kadar devam ediyordu.

Despicable Me 4'ün Amerika Birleşik Devletleri'nde 3 Temmuz 2024'te vizyona girmesi planlanıyor.[1]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ Hodges, Jake (4 Temmuz 2023). "'Despicable Me 4': Release Date, Cast, and Everything We Know So Far". Collider (İngilizce). 18 Temmuz 2023 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Ocak 2024. 

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]