Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Tayvanlı futbolcular listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir. --Superyetkinileti 19:23, 28 Mart 2014 (UTC)

Tayvanlı futbolcular listesi[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Her Tayvanlı futbolcu kayda değer değil. Bunları bir listede toparlamak hem eksintilik yaratmakta hem de bence ansiklopedik bir listeleme sunmamakta. Türk futbolcular listesi olsa mesela, on binlerce oyuncu olacak ve kayda değerlik bakımından kontrol etmek gerekecek bunları. Ek olarak sırf alt liglerde oynadığı için kayda değer olmayan profesyonel futbolcular bu listede yer almayacak. Başka bir örnekle açıklamak gerekirse, sadece tek bir Türk kayda değer eczacı maddesi olup, Türk eczacılar listesi maddesi açmaya benzetiyorum.--RapsarEfendim? 16:45, 8 Şubat 2014 (UTC)

İkisi aynı kavramlar değil. Her Tayvanlı futbolcu millî takım oyuncusu değildir, tek tek inceleme gerekir.--RapsarEfendim? 10:03, 9 Şubat 2014 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Maddede kırmızılıklardan geçilmiyor, İngilizce Vikipedi'den kopyalanıp oluşturulmuş gibi, bana göre şablon şeklinde yapılsa daha doğru olur. --Caglarctrmesaj 22:34, 15 Şubat 2014 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Gerekçeye katılıyorum. — Pınar (mesaj) 05:55, 23 Mart 2014 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Bu doğrultudaki görüşlere katıldığımdan. -Eğitmenmahmut msj 21:24, 26 Mart 2014 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.