Türkiye Millî Futbol Takımı oyuncuları listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Atla: kullan, ara

Bu madde, Türkiye Millî Futbol Takımı'nda oynayan veya oynamış olan oyuncuların listesini içerir. Liste oluşturulurken tüm resmî ve hazırlık karşılaşmaları dikkate alınmıştır. Karma millî takım maçları listeye dahil değildir. Millî takımda oynamış ve faal futbol hayatına henüz devam eden futbolcular kalın harflerle belirtilmiştir. Güncelleme tarihine kadar toplam farklı 649 futbolcu Türkiye Millî Takımı için görev almıştır.

Liste sıralaması için ilk kriter olarak millî olma sayısı ve ikinci kriter olarak gol sayısı kullanılmıştır.

Millî takım formasını en fazla giyen futbolcu 120 maçla Rüştü Reçber'dir ve en fazla gol atan futbolcu 51 golle Hakan Şükür'dür. En iyi gol/maç ortalamasına sahip olan futbolcu 4 karşılaşmada 6 gol kaydeden ve böylelikle 1,5 ortalamaya ulaşan Reha Eken'dir.

Milli Futbol Takımı’nda en fazla kaptanlık yapan futbolcu ise 46 kez milli takımın kalesini koruyan Turgay Şeren'dir. Şeren, bunların 35’inde kaptanlık bandıyla sahaya çıktı.

Liste[değiştir | kaynağı değiştir]

Rüştü Reçber, 120 maçla Türkiye Millî Futbol Takımı'nda en çok forma giyen oyuncudur.
Türkiye Millî Futbol Takımı'nda en çok gol atan futbolcu olan Hakan Şükür, aynı zamanda en çok forma giyen 2. oyuncudur.
Alpay Özalan, en çok Türkiye Millî Futbol Takımı forması giyen 5. oyuncudur.
Emre Belözoğlu, 2010 yılındaki bir maçta Türkiye Millî Futbol Takımı formasıyla.
Nihat Kahveci, attığı 19 golle en çok gol atan 4. futbolcu.
Arda Turan, attığı 13 golle en çok gol atan 7. futbolcu.
Nuri Şahin, Türkiye Millî Futbol Takımı'nda forma giyen ve gol atan en genç futbolcu.
  • Son güncelleme: 25 Nisan 2013
# Futbolcu Mevki Oynadığı
yıllar
Maç sayısı Gol sayısı DK Ref
1 Rüştü Reçber KL 1994–2012 120 0 2002 1996, 2000, 2008
[1]
2 Hakan Şükür FV 1992–2007 112 51 2002 1996, 2000
[2]
3 Bülent Korkmaz DF 1990 - 2005 102 3 2002 1996
[3]
4 Tugay Kerimoğlu OS 1990 - 2007 94 2 2002 1996, 2000
[4]
5 Alpay Özalan DF 1995 - 2005 90 4 2002 1996, 2000
[5]
6 Emre Belözoğlu OS 1999- 89 9 2002 2008
[6]
7 Tuncay Şanlı OS 2003 - 80 22 2008
[7]
8 Hamit Altıntop OS 2004- 77 7 2008
[8]
9 Ogün Temizkanoğlu DF 1990 - 2002 76 5 1996, 2000
[9]
10 Abdullah Ercan OS 1992 - 2003 71 0 2002 1996, 2000
[10]
11 Oğuz Çetin OS 1988 - 1998 70 3 1996
[11]
12 Nihat Kahveci FV 2000 - 2010 69 19 2002 2008
[12]
13 Fatih Akyel DF 1997-2004 64 0 2002 2000
[13]
14 Arda Turan OS 2006- 61 13 2008
[14]
15 Arif Erdem FV 1993 - 2004 60 11 2002 1996, 2000
[15]
16 Servet Çetin DF 2003- 59 3 2008
[16]
17 Volkan Demirel KL 2004- 57 0 2008
[17]
18 Okan Buruk OS 1992-2010 56 8 2002 2000
[18]
18= Recep Çetin DF 1988–1997 56 1 1996
[19]
20 Fatih Terim DF 1975–1985 51 2
[20]
21 Gökdeniz Karadeniz OS 2003-2008 50 6 2008
[21]
22 Yıldıray Baştürk OS 1998–2008 49 2 2002
[22]
23 Hami Mandıralı FV 1987–1999 48 8 1996
[23]
23= Ergün Penbe OS 1994–2006 48 0 2002 2000
[24]
25 Lefter Küçükandonyadis FV 1948 - 1963 46 21 1954
[25]
25= Turgay Şeren KL 1950–1966 46 0 1954
[26]
27 Tayfur Havutçu OS 1994–2004 45 6 2002 2000
[27]
28 Cemil Turan FV 1969 - 1979 44 19
[28]
28= Sabri Sarıoğlu DF 2006- 44 1 2008
[29]
30 Tayfun Korkut OS 1995–2003 42 1 2000
[30]
31 Ümit Davala OS 1996–2004 41 4 2002 2000
[31]
31= Ümit Özat DF 2000–2005 41 1 2002
[32]
31= Gökhan Keskin DF 1988–1995 41 0
[33]
34 Hasan Şaş OS 1998–2006 40 2 2002
[34]
35 Şeref Has OS 1956-1967 39 1
[35]
36 Halil Altıntop FV 2005 - 38 8
[36]
36= Rıza Çalımbay OS 1981-1992 38 1
[37]
38 Sergen Yalçın OS 1994-2003 37 5 1996, 2000
[38]
38= Mehmet Aurélio OS 2006-2011 37 2 2008
[39]
38= Nuri Şahin OS 2005- 37 2
[40]
38= İbrahim Üzülmez DF 2003-2009 37 1
[41]
42 Metin Oktay FV 1955-1968 36 19
[42]
42= Ünal Karaman OS 1985-1996 36 3
[43]
44 Colin Kâzım Richards OS 2007- 35 2 2008
[44]
44= Gökhan Zan DF 2006- 35 0 2008
[45]
44= Turgay Semercioğlu DF 1975-1987 35 0
[46]
47 Sedat Özden OS 1977-1985 34 7
[47]
47= Metin Tekin FV 1983-1995 34 2
[48]
47= Hakan Balta DF 2006- 34 2 2008
[49]
47= Naci Erdem DF 1954-1965 34 0 1954
[50]
51 Emre Aşık DF 1993-2010 33 3 2002 2008
[51]
51= Tolunay Kafkas OS 1996-2004 33 3 1996
[52]
51= Hakan Ünsal OS 1996-2004 33 0 2002 2000
[53]
54 Ogün Altıparmak FV 1961-1968 32 6
[54]
54= Engin İpekoğlu KL 1989-1999 32 0
[55]
54= Mehmet Topal OS 2008- 32 0 2008
[56]
57 Tanju Çolak FV 1984-1991 31 9
[57]
57= Gökhan Gönül DF 2007- 31 1
[58]
57= Şenol Güneş KL 1976-1987 31 0
[59]
57= Mehmet Özdilek OS 1990-1997 31 0
[60]
61 İbrahim Toraman DF 2002-2010 30 1
[61]
61= Erdoğan Arıca DF 1977-1986 30 0
[62]
63 Yusuf Altıntaş OS 1983-1991 29 2
[63]
63= Mustafa Ertan DF 1949-61 29 2 1954
[64]
63= Ercan Aktuna DF 1964-1971 29 0
[65]
63= Ahmet Berman FV 1955-1962 29 0 1954
[66]
67 Semih Şentürk FV 2007 28 9 2008
[67]
67= Orhan Çıkırıkçı OS 1991-96 28 2 1996
[68]
69 Suat Mamat OS 1954-1963 27 5 1954
[69]
69= Ali Kemal Denizci OS 1975-1982 27 3
[70]
69= İsmail Arca DF 1968-77 27 1
[71]
69= İsmail Demiriz DF 1983-88 27 0
[72]
69= Basri Dirimlili DF 1953-1961 27 0 1954
[73]
69= Hüseyin Çimşir OS 2004-2007 27 0
[74]
75 Ertuğrul Sağlam FV 1993-1997 26 12 1996
[75]
= Tümer Metin OS 2003-2008 26 7 2008
[76]
= Can Bartu OS 1956-1969 26 6
[77]
= Suat Mamat OS 1962-1968 26 4 1954
[78]
= Alpaslan Eratlı DF 1970-1983 26 1
[79]
= Talat Özkarslı DF 1962-1968 26 1
[80]
= Engin Verel FV 1974-1982 26 0
[81]
= Kadri Aytaç OS 1953-1962 26 0 1954
[82]
83 Fatih Tekke FV 1998-2007 25 9
[83]
= Rıdvan Dilmen OS 1984-1992 25 4
[84]
= Feyyaz Uçar FV 1987 - 1993 25 7
[85]
= Metin Kurt OS 1968-1975 25 4
[86]
= Erdal Keser OS 1982-1991 25 3
[87]
= Ali Artuner KL 1965-1971 25 0
[88]
= Selçuk Şahin OS 2003-2011 25 0
[89]
90 Serkan Balcı DF 2003-2011 24 0
[90]
91 Selçuk İnan OS 2007- 23 2
[91]
= Cem Pamiroğlu DF 1977 - 1984 23 0
[92]
93 Burak Yılmaz FV 2006- 22 6
[93]
= Selçuk Yula FV 1981 - 1988 22 4
[94]
= Sanlı Sarıalioğlu FV 1964 - 1971 22 2
[95]
= Zekeriya Alp DF 1971 - 1975 22 0
[96]
= Necati Özçağlayan DF 1975 - 1981 22 0
[97]
= Ayhan Akman OS 1998-2009 22 0 2000, 2008
[98]
99 İlhan Mansız FV 2002 - 2003 21 7 2002
[99]
= Ziya Şengül OS 1964 - 1975 21 2
[100]
= Nihat Bekdik OS 1923 - 1932 21 1
[101]
= Deniz Barış OS 2003 - 2007 21 0
[102]
= Semih Yuvakuran DF 1978 - 1985 21 0
[103]
104 Umut Bulut FV 2007- 20 3
[104]
= Raşit Çetiner DF 1978 - 1985 20 1
[105]
= Muzaffer Sipahi DF 1962 - 1973 20 0
[106]
107 Saffet Sancaklı FV 1992 - 1996 19 6 1996
[107]
= Necati Ateş FV 2003 - 2006 19 5
[108]
= Ayhan Elmastaşoğlu FV 1965 - 1969 19 4
[109]
= Mehmet Oğuz OS 1969 - 1975 19 3
[110]
= Mevlüt Erdinç FV 2008- 19 3 2008
[111]
= Uğur Tütüneker OS 1986 - 1992 19 1
[112]
= Ömer Çatkıç KL 2000 - 2005 19 0 2002
[113]
= Müjdat Yetkiner DF 1984 - 1987 19 0
[114]
115 Oktay Derelioğlu FV 1995 - 2001 18 9 2000
[115]
= İlyas Tüfekçi FV 1981 - 1987 18 6
[116]
= Mustafa Yürür OS 1960 - 1968 18 6
[117]
= Fevzi Zemzem FV 1965 - 1969 18 6
[118]
= Hasan Şengün FV 1982 - 1985 18 2
[119]
= Tolga Seyhan DF 2004 - 2006 18 2
[120]
= Nevzat Güzelırmak OS 1962 - 1968 18 1
[121]
= Caner Erkin OS 2006- 18 1
[122]
= Mehmet Ali Has FV 1950 - 1957 18 0
[123]
= Hayrettin Demirbaş KL 1991 - 1994 18 0
[124]
= Yılmaz Şen DF 1965 - 1969 18 0
[125]
126 Fehmi Sağınoğlu DF 1965 - 1968 17 0
[126]
= Cüneyt Tanman DF 1977 - 1989 17 0
[127]
= Mehmet Topuz OS 2006- 17 0
[128]
129 Zeki Rıza Sporel FV 1923-1932 16 14
[129]
= Mehmet Leblebi OS 1924-1932 16 3
[130]
= Serhat Akın FV 2002-2005 16 3
[131]
= İsfendiyar Açıksöz OS 1948-1957 16 2
[132]
= Erol Keskin FV 1948-1954 16 2 1954
[133]
= Alaattin Baydar OS 1948-1954 16 1
[134]
= İsmail Kurt DF 1958-1965 16 0
[135]
= Naci Özkaya DF 1948-1952 16 0
[136]
137 Gökhan Ünal FV 2006-2009 15 4
[137]
= Suat Kaya OS 1993-2000 15 1 2000
[138]
= Şükrü Birant DF 1964-1969 15 0
[139]
= Şenol Çorlu FV 1981-1986 15 0
[140]
= Yasin Özdenak KL 1971-1975 15 0
[141]
142 Ergün Acuner OS 1977-1984 14 3
[142]
= Ender Konca FV 1968-1973 14 3
[143]
= İsa Ertürk OS 1976-1981 14 1
[144]
= Faruk Karadoğan FV 1966-1969 14 1
[145]
= Kamuran Yavuz OS 1968-1971 14 1
[146]
= Necdet Ergün FV 1977-1984 14 0
[147]
= Erol Togay DF 1976-1980 14 0
[148]
= Hasan Vezir FV 1968-1971 14 0
[149]
150 Osman Arpacıoğlu FV 1968-1974 13 3
[150]
= Bülent Eken DF 1948-1953 13 2
[151]
= İskender Günen OS 1980-1987 13 1
[152]
= Hilmi Kiremitçi FV 1957-1961 13 1
[153]
= Osman Özköylü DF 1995-2000 13 1 2000
[154]
= Hüseyin Saygun FV 1948-1951 13 1
[155]
= Muzaffer Tokaç FV 1948-1952 13 1
[156]
157 Bedri Gürsoy FV 1923-1928 12 2
[157]
= Erhan Önal DF 1979-1987 12 1
[158]
= Uğur Boral OS 2006-2008 12 1 2008
[159]
= Aykut Kocaman FV 1992-1995 12 1
[160]
= Cihat Arman KL 1936-1950 12 0
[161]
= Sabri Dino KL 1969-1975 12 0
[162]
= Fatih Uraz KL 1985-1988 12 0
[163]
= Uğur Köken FV 1962-1966 12 0
[164]]
= Gökhan Töre OS 2011- 12 0
[165]
166 Gündüz Kılıç FV 1936-1951 11 5
[166]
= Şükrü Gülesin FV 1948-1951 11 4
[167]
= Ömer Toprak DF 2011- 11 2
[168]
= Köksal Mesci FV 1972-1974 11 1
[169]
= Candemir Berkman DF 1961-1964 11 0
[170]
= Bülent Uygun FV 1993-1996 11 0
[171]
= Savaş Demiral OS 1986-1990 11 0
[172]
= Yaşar Duran KL 1980-1985 11 0
[173]
= Abdülkerim Durmaz DF 1984-1986 11 0
[174]
= Ali İhsan Karayiğit FV 1951-1954 11 0
[175]
= İsmet Uluğ DF 1923-1928 11 0
[176]
= Volkan Arslan OS 2003-2006 11 0
[177]
= Özer Yurteri DF 1971-1973 11 0
[178]
= İsmail Köybaşı DF 2009- 11 0
[179]
180 Ümit Karan FV 1999-2007 10 3
[180]
= Mustafa Denizli FV 1977-1980 10 2
[181]
= Recep Adanır FV 1951-1962 10 2
[182]
= Sercan Yıldırım FV 2009- 10 2
[183]
= Tuncay Soyak FV 1980-1984 10 2
[184]
= Burhan Atak DF 1926-1932 10 1
[185]
= Tarık Kutver FV 1961-1964 10 1
[186]
= Mehmet Özgül OS 1973-1977 10 1
[187]
= Birol Pekel FV 1960-1964 10 1
[188]
= Özcan Arkoç KL 1958-1965 10 0
[189]
= Hüseyin Çakıroğlu OS 1983-1986 10 0
[190]
= Kadri Göktulga DF 1924-1928 10 0
[191]
= İlker Yağcıoğlu DF 1994-1997 10 0
[192]
= Kemal Serdar DF 1984-1991 10 0
[193]
= Tuncay Temeller DF 1972-1975 10 0
[194]
= Hasan Ali Kaldırım DF 2012- 10 0
[195]
200 Sabih Arca OS 1923-1926 9 3
[196]
= Aydın Yelken FV 1961-1965 9 3
[197]
= Nedim Doğan FV 1963-1967 9 1
[198]
= Gökmen Özdenak FV 1972-1977 9 1
[199]
= Volkan Yayım OS 1977-1981 9 1
[200]
= Rober Eryol OS 1951-1954 9 0 1954
[201]
= Ali Gençay DF 1924-1925 9 0
[202]
= Kemal Rıfat Kalpakçıoğlu DF 1924-1927 9 0
[203]
= Rasim Kara KL 1975-1978 9 0
[204]
= Sabahattin Kuruoğlu OS 1961-1965 9 0
[205]
= Mustafa İzzet OS 2000-2004 9 0 2002 2000
[206]
= Mutlu Topçu DF 1994-1995 9 0
[207]
= Muhammet Altıntaş OS 1987-1991 9 0
[208]
= Süreyya Özkefe OS 1961-1965 9 0
[209]
= Selahattin Torkal DF 1948-1952 9 0
[210]
= Bülent Ünder OS 1973-1974 9 0
[211]
= Mustafa Yücedağ OS 1988-1990 9 0
[212]
= Egemen Korkmaz DF 2011- 9 0
[213]
= Tunay Torun OS 2010- 9 0
[214]
= Sercan Sararer OS 2012- 9 0
[215]
220 Burhan Sargun 1953-1954 8 7 Forvet
TFF profili
= Okan Yılmaz 2003 8 5 Forvet
TFF profili
= Şenol Birol 1960-1963 8 3 Forvet
TFF profili
= Fikret Arıcan 1931-1937 8 2 Forvet
TFF profili
= Fikret Kırcan 1948-1955 8 2 Forvet
TFF profili
= Halil İbrahim Eren 1980-1984 8 1 Forvet
TFF profili
= Faruk Yiğit 1991-1996 8 1 Forvet
TFF profili
= Önder Mustafaoğlu 1977-1979 8 1 Orta saha
TFF profili
= Muslih Peykoğlu 1924-1928 8 1 Forvet
TFF profili
= Saffet Akyüz 1995-1998 8 1 Forvet
TFF profili
= Mesut Şen 1968-1972 8 1 Forvet
TFF profili
= Serdar Bali 1978-1980 8 0 Ortasaha
TFF profili
= Kemal Batmaz 1975-1977 8 0 Defans
TFF profili
= Can Arat 2006 8 0 Defans
TFF profili
= Şükrü Ersoy 1950-1957 8 0 Kaleci
TFF profili
= Mithat Ertuğ 1924-1932 8 0 Orta saha
TFF profili
= Eser Özaltındere 1977-1983 8 0 Kaleci
TFF profili
= Hüsnü Özkara 1980-1982 8 0 Defans
TFF profili
= Eşref Özmenç 1951-1954 8 0 Orta saha
TFF profili
= Arif Peçenek 1984-1985 8 0 Kaleci
TFF profili
= Hüsnü Savman 1928-1937 8 0 Defans
TFF profili
= Vedii Tosuncuk 1948-1952 8 0 Defans
TFF profili
= Müzdat Yetkiner 1950-1954 8 0 Defans
TFF profili
= Mehmet Ekici 2010- 8 0 Orta saha
TFF profili
= Semih Kaya 2012- 8 0 Defans
TFF profili
245 Hasan Kabze 2006 7 2 Forvet
TFF profili
= Metin Yıldız 1980-1988 7 2 Orta saha
TFF profili
= Ali Çoban 1978-1987 7 1 Defans
TFF profili
= Arif Kocabıyık 1982-1985 7 1 Orta saha
TFF profili
= Nihat Akbay 1965-1976 7 0 Kaleci
TFF profili
= Mehmet Aktan 1973 7 0 Defans
TFF profili
= Ali Günçar 1992-1997 7 0 Defans
TFF profili
= Cafer Çağatay 1923-1927 7 0 Defans
TFF profili
= Celil Sağır 1996-1997 7 0 Orta saha
TFF profili
= Sabahattin Erboğa 1975-1980 7 0 Defans
TFF profili
= Ali Gültiken 1987-1991 7 0 Forvet
TFF profili
= İbrahim Kaş 2007-2009 7 0 Defans
TFF profili
= Hakan Kutucuoğlu 1982-1983 7 0 Orta saha
TFF profili
= Turhan Sofuoğlu 1989-1992 7 0 Forvet
TFF profili
= Eren Talu 1982-1983 7 0 Defans
TFF profili
= Ali Yavaş 1975-1976 7 0 Defans
TFF profili
= Gökhan Gedikali 1987-1990 7 0 Defans
TFF profili
262 Nihat Yayöz 1969-1971 6 2 Orta saha
TFF profili
= Onur Kayador 1980-1984 6 1 Defans
TFF profili
= Koray Avcı 2004-2005 6 1 Orta saha
TFF profili
= Mehmet Türkkan 1973-1975 6 1 Forvet
TFF profili
= Muharrem Gürbüz 1980-1984 6 1 Defans
TFF profili
= Hamit Akbay 1924-1925 6 0 Kaleci
TFF profili
= Ali Eren Beşerler 1999 6 0 Defans
TFF profili
= Serdar Kesimal 2010- 6 0 Defans
TFF profili
= Ali Beratlıgil 1956-1957 6 0 Forvet
TFF profili
= Rıdvan Bolatlı 1953-1954 6 0 Defans
TFF profili
= Ceyhun Gülselam 2008-2010 6 0 Orta saha
TFF profili
= Mehmet Ekşi 1978-1981 6 0 Defans
TFF profili
= Fahri Tatan 2006 6 0 Orta saha
TFF profili
= Fatih Sonkaya 2003-2004 6 0 Defans
TFF profili
= Tuna Güneysu 1979-1982 6 0 Forvet
TFF profili
= İsmail Kartal 1982-1985 6 0 Defans
TFF profili
= Yaşar Mumcuoğlu 1965-1970 6 0 Forvet
TFF profili
= Saffet Akbaş 1996-1999 6 0 Defans
TFF profili
= Güngör Şahinkaya 1980-1984 6 0 Orta saha
TFF profili
= Saim Tayşengil 1955-1958 6 0 Defans
TFF profili
= Yusuf Tunaoğlu 1973-1975 6 0 Forvet
TFF profili
= Nusret Ülük 1952-1956 6 0 Orta saha
TFF profili
= Vedat İnceefe 1996-1997 6 0 Defans
TFF profili
= Ulvi Yenal 1926-1928 6 0 Kaleci
TFF profili
= Hasan Özer 2001 6 0 Forvet
TFF profili
= Yusuf Şimşek 2007-2009 6 0 Orta saha
TFF profili
288 Fahrettin Cansever 1949-1954 5 3 Orta saha
TFF profili
= Garbis İstanbulluoğlu 1952-1953 5 3 Forvet
TFF profili
= Halit Deringör 1948-1950 5 2 Forvet
TFF profili
= Zafer Bilgetay 1980-1981 5 1 Defans
TFF profili
= Rebii Erkal 1931-1937 5 1 Forvet
TFF profili
= Kemalettin Şentürk 1995-1996 5 1 Orta saha
TFF profili
= Rahim Zafer 1995-1996 5 1 Defans
TFF profili
= Niko Kovi 1974-1977 5 1 Defans
TFF profili
= Niyazi Sel 1931-1937 5 1 Forvet
TFF profili
= Zafer Biryol 2004 5 1 Forvet
TFF profili
= Mustafa Pektemek 2012- 5 1 Forvet
TFF profili
= Hamit Arslan 1924-1925 5 0 Defans
TFF profili
= Abdullah Çevrim 1962-1968 5 0 Forvet
TFF profili
= Ahmet Börtücene 1972-1974 5 0 Defans
TFF profili
= Feridun Buğeker 1952-1955 5 0 Forvet
TFF profili
= Turan Doğangün 1966-1969 5 0 Orta saha
TFF profili
= Ahmet Erol 1948-1949 5 0 Defans
TFF profili
= Yılmaz Gökdel 1964-1965 5 0 Orta saha
TFF profili
= Ekrem Günalp 1971-1974 5 0 Defans
TFF profili
= Galip Haktanır 1948-1950 5 0 Orta saha
TFF profili
= Mehmet Işıkal 1969-1971 5 0 Defans
TFF profili
= Nedim Kaleci 1923-1925 5 0 Kaleci
TFF profili
= Mert Korkmaz 1998-1999 5 0 Defans
TFF profili
= Necmi Mutlu 1961-1964 5 0 Kaleci
TFF profili
= Mehmet Reşat Nayır 1936-1937 5 0 Orta saha
TFF profili
= Coşkun Özarı 1955-1958 5 0 Defans
TFF profili
= Kadir Özcan 1975-1976 5 0 Defans
TFF profili
= Şanver Göymen 1994-1996 5 0 Kaleci
TFF profili
= Selim Özer 1997-1998 5 0 Defans
TFF profili
= Cevat Seyit 1927-1932 5 0 Orta saha
TFF profili
= İsmet Yamanoğlu 1951-1953 5 0 Forvet
TFF profili
= Bahtiyar Yorulmaz 1979-1981 5 0 Forvet
TFF profili
= Zafer Özgültekin 2002-2003 5 0 Kaleci
TFF profili
= Çetin Zeybek 1954 5 0 Orta saha
TFF profili
= Hasan Okan Gültang 1995 5 0 Kaleci
TFF profili
= Tolga Zengin 2006- 5 0 Kaleci
TFF profili
= Bekir İrtegün 2012- 5 0 Defans
TFF profili
325 Reha Eken 1948-1950 4 6 Forvet
TFF profili
= Melih Atacan 1973-1974 4 3 Orta saha
TFF profili
= Selahattin Almay 1931-1932 4 3 Forvet
TFF profili
= Bülent Aziz Esel 1949-1950 4 3 Forvet
TFF profili
=
Mehmet Nazif Gerçin 1964-1965 4 0 Defans
TFF profili
= Reşit Kaynak 1976-1979 4 1 Forvet
TFF profili
= Sadullah Acele 1979-1980 4 0 Forvet
TFF profili
= Sami Açıköney 1925-1931 4 0 Forvet
TFF profili
= Ahmet Yıldırım 2003 4 0 Orta saha
TFF profili
= Sait Altınordu 1932-1937 4 0 Forvet
TFF profili
= Murat Alyüz 1948 4 0 Defans
TFF profili
= Ayhan Aşut 1969 4 0 Orta saha
TFF profili
= Muzaffer Badalıoğlu 1981-1983 4 0 Defans
TFF profili
= Çağlayan Derebaşı 1962-1969 4 0 Defans
TFF profili
= Emre Güngör 2008-2010 4 1 Defans
TFF profili
= Erkan Avseren 1995-1996 4 0 Defans
TFF profili
= Okan Gedikali 1985-1988 4 0 Kaleci
TFF profili
= Osman Göktan 1961 4 0 Orta saha
TFF profili
= Zafer Göncüler 1973-1975 4 0 Defans
TFF profili
= Hakan Arıkan 2007 4 0 Kaleci
TFF profili
= İbrahim Akın 2006 4 0 Orta saha
TFF profili
= Raşit Karasu 1974-1975 4 0 Orta saha
TFF profili
= Kaya Köstepen 1958-1963 4 0 Forvet
TFF profili
= Mehmet Polat 2000-2002 4 0 Defans
TFF profili
= Mehmet Yıldız 2007-2009 4 0 Forvet
TFF profili
= Murat Hacıoğlu 2004 4 0 Forvet
TFF profili
= Mustafa Özer 1995 4 0 Orta saha
TFF profili
= Nuri Hüseyin Tok 1975-1977 4 0 Forvet
TFF profili
= Önder Turacı 2004-2009 4 0 Defans
TFF profili
= Şevki Şenlen 1972-1978 4 0 Forvet
TFF profili
= Serhat Güller 1992-1993 4 0 Orta saha
TFF profili
= Alper Timur 1984 4 0 Orta saha
TFF profili
= Onursal Uraz 1965-1966 4 0 Orta saha
TFF profili
= Varol Ürkmez 1958-1965 4 0 Kaleci
TFF profili
= Yılmaz Urul 1964-1965 4 0 Kaleci
TFF profili
= Volkan Yaman 2006-2007 4 0 Defans
TFF profili
= Vural Korkmaz 1995-1997 4 0 Orta saha
TFF profili
= İsmet Yurtsu 1961-1963 4 0 Orta saha
TFF profili
= Çağlar Birinci 2008-2010 4 0 Defans
TFF profili
= Sinan Bolat 2009- 4 0 Kaleci
TFF profili
= Onur Kıvrak 2010- 4 0 Kaleci
TFF profili
= Engin Baytar 2010- 4 0 Orta saha
TFF profili
= Serdar Kurtuluş 2007- 4 0 Defans
TFF profili
= Mert Günok 2012- 4 0 Kaleci
TFF profili
369 Bekir Refet 1924-1928 3 3 Forvet
TFF profili
= Latif Yalınlı 1927-1928 3 3 Forvet
TFF profili
= Kemal Faruki 1927-1928 3 2 Forvet
TFF profili
= Ceyhun Güray 1981-1984 3 1 Defans
TFF profili
= Cihan Haspolatlı 2002-2003 3 1 Defans
TFF profili
= Kayhan Kaynak 1987 3 1 Forvet
TFF profili
= Gürsel Aksel 1965-1968 3 1 Forvet
TFF profili
= Sinan Alayoğlu 1962-1965 3 1 Forvet
TFF profili
= Hakkı Yeten 1931-1936 3 1 Forvet
TFF profili
= Ozan İpek 2010- 3 0 Orta saha
TFF profili
= Ahmet Dursun 2000 3 0 Forvet
TFF profili
= Tuncay Becedek 1962-1965 3 0 Orta saha
TFF profili
= Bilal Yılmaz 1982-1983 3 0 Defans
TFF profili
= Nazmi Bilge 1955 3 0 Forvet
TFF profili
= Hüsamettin Böke 1926-1932 3 0 Kaleci
TFF profili
= Hayri Ragıp Candemir 1924-1926 3 0 Orta saha
TFF profili
= Sadi Çoban 1924-1927 3 0 Orta saha
TFF profili
= Fikret Demirer 1984 3 0 Forvet
TFF profili
= Osman Denizci 1980-1982 3 0 Orta saha
TFF profili
= Ayfer Elmastaşoğlu 1966-1973 3 0 Forvet
TFF profili
= Ergun Ercins 1957-1960 3 0 Orta saha
TFF profili
= Eren Güngör 2008-2009 3 0 Defans
TFF profili
= Ersen Martin 2004-2006 3 0 Forvet
TFF profili
= Ergin Gürses 1965-1966 3 0 Forvet
TFF profili
= Ayhan Hançer 1955-1957 3 0 Defans
TFF profili
= Fethi Heper 1968-1971 3 0 Forvet
TFF profili
= Adem İbrahimoğlu 1983 3 0 Kaleci
TFF profili
= Ahmet Karlıklı 1958-1962 3 0 Defans
TFF profili
= Öner Kılıç 1977-1980 3 0 Forvet
TFF profili
= Savaş Koç 1988 3 0 Orta saha
TFF profili
= Avni Kurgan 1931-1932 3 0 Kaleci
TFF profili
= Metin Aktaş 2000-2002 3 0 Kaleci
TFF profili
= Murat Ocak 2006 3 0 Defans
TFF profili
= Zafer Öğer 1984 3 0 Kaleci
TFF profili
= Ali İhsan Okçuoğlu 1964 3 0 Orta saha
TFF profili
= Vedat Okyar 1969-1971 3 0 Defans
TFF profili
= Ömer Erdoğan 2010 3 0 0
TFF profili
= Orhan Ak 2004-2006 3 0 Defans
TFF profili
= Necmi Perekli 1976-1977 3 0 Forvet
TFF profili
= Ramazan Tunç 1997-2001 3 0 Defans
TFF profili
= Fuat Saner 1972-1973 3 0 Orta saha
TFF profili
= Serdar Özkan 2007-2008 3 0 Orta saha
TFF profili
= Musa Sezer 1948-1949 3 0 Orta saha
TFF profili
= Coşkun Taş 1954 3 0 Forvet
TFF profili
= Hakan Tecimer 1989-1990 3 0 Orta saha
TFF profili
= Güngör Tekin 1977-1979 3 0 Defans
TFF profili
= Nuri Toygun 1969 3 0 Forvet
TFF profili
= Mustafa Turgat 1979-1980 3 0 Orta saha
TFF profili
= Ülken Durak 1990-1991 3 0 Defans
TFF profili
= Şenol Ustaömer 1984-1985 3 0 Orta saha
TFF profili
= Mücahit Yalçıntaş 1988 3 0 Orta saha
TFF profili
= Selçuk Yalçıntaş 1974 3 0 Orta saha
TFF profili
= Hüseyin Yazıcı 1967-1968 3 0 Defans
TFF profili
422 Çağdaş Atan 2004 2 1 Orta saha
TFF profili
= Eşref Bilgiç 1931-1932 2 1 Forvet
TFF profili
= Aykut Yiğit 1984 2 0 Forvet
TFF profili
= Şevket Yorulmaz 1950-1951 2 0 Forvet
TFF profili
= Ali Bilgin? 2006 2 0 Defans
TFF profili
= Cafer Aydın 1997 2 0 Forvet
TFF profili
= Aydın Tohumcu 1967-1968 2 0 Kaleci
TFF profili
= Hüseyin Kartal 2003 2 0 Forvet
TFF profili
= Osman Akyol 1994-1996 2 0 Orta saha
TFF profili
= Yekta Kurtuluş 2010- 2 0 Orta saha
TFF profili
= Yiğit İncedemir 2010- 2 0 Orta saha
TFF profili
= Tuncay Mesçi 1976-1981 2 0 Orta saha
TFF profili
= Abdullah Duran 1991 2 0 Orta saha
TFF profili
= Lütfü Aksoy 1932-1936 2 0 Defans
TFF profili
= Sadık Aksöz 1981 2 0 Forvet
TFF profili
= Yaşar Alpaslan 1936 2 0 Defans
TFF profili
= Batuhan Karadeniz 2008- 2 0 Forvet
TFF profili
= Muammer Birdal 1981 2 0 Defans
TFF profili
= Aydın Çelik 1975-1977 2 0 Forvet
TFF profili
= Cengiz Atila 1994-1995 2 0 Defans
TFF profili
= Ahmet Ceylan 1978 2 0 Defans
TFF profili
= Muzaffer Çizer 1931-1932 2 0 Forvet
TFF profili
= Necdet Çoruh 1956 2 0 Orta saha
TFF profili
= Erdoğan Dağdelen 1949 2 0 Orta saha
TFF profili
= Coşkun Demirbakan 1978 2 0 Defans
TFF profili
= Erol Dinler 1984 2 0 Forvet
TFF profili
= Candan Dumanlı 1962 2 0 Forvet
TFF profili
= Kamil Ekin 1950 2 0 Orta saha
TFF profili
= Engin Özdemir 1996 2 0 Orta saha
TFF profili
= Ercan Koloğlu 1990-1995 2 0 Defans
TFF profili
= Çetin Erdoğan 1971-1975 2 0 Forvet
TFF profili
= Necmi Erdoğdu 1949-1950 2 0 Defans
TFF profili
= Savaş Erol 1978 2 0 Defans
TFF profili
= Ercan Ertuğ 1955-1956 2 0 Forvet
TFF profili
= Evren Turhan 1997 2 0 Orta saha
TFF profili
= Coşkun Ferman 1965 2 0 Orta saha
TFF profili
= Necati Göçmen 1971 2 0 Forvet
TFF profili
= Nedim Günar 1954-1955 2 0 Defans
TFF profili
= Bahattin Güneş 1985 2 0 Defans
TFF profili
= Arif Güney 1979 2 0 Forvet
TFF profili
= Halil İbrahim Kara 1994-1995 2 0 Defans
TFF profili
= Hüseyin Kartal 2003 2 0 Orta saha
TFF profili
= Şeref İncirmen 1980 2 0 Defans
TFF profili
= Burhan Işın 1926-1927 2 0 Orta saha
TFF profili
= Vahit Kolukısa 1971 2 0 Defans
TFF profili
= Nejat Küçüksorgunlu 1957 2 0 Defans
TFF profili
= Vahyi Oktay 1926 2 0 Defans
TFF profili
= Numan Okumuş 1965 2 0 Defans
TFF profili
= Ömer Kılıç 1995 2 0 Defans
TFF profili
= Necmi Onarıcı 1954 2 0 Forvet
TFF profili
= Zeki Önatlı 1988 2 0 Orta saha
TFF profili
= Güven Önüt 1965 2 0 Forvet
TFF profili
= Osman Akyol 1994-1996 2 0 Orta saha
TFF profili
= Osman Yıldırım 1990-1991 2 0 Orta saha
TFF profili
= Vahap Özbayar 1971 2 0 Orta saha
TFF profili
= Hasan Kemal Özdemir 1985-1990 2 0 Orta saha
TFF profili
= Özer Hurmacı 2010- 2 0 Orta saha
TFF profili
= Mümin Özkasap 1969 2 0 Kaleci
TFF profili
= Turgay Poyraz 1981 2 0 Defans
TFF profili
= Faruk Sağnak 1951 2 0 Forvet
TFF profili
= Yalçın Saner 1963 2 0 Defans
TFF profili
= Doğan Sel 1964-1965 2 0 Defans
TFF profili
= Selahattin Özbir 1996 2 0 Defans
TFF profili
= Tuğrul Şener 1974 2 0 Forvet
TFF profili
= Sercan Görgülü 1990 2 0 Forvet
TFF profili
= Serdar Topraktepe OS 1996-1997 2 0
TFF profili
= Sinan Kaloğlu 2006-2008 2 0 Forvet
TFF profili
= Selim Soydan 1962 2 0 Forvet
TFF profili
= Tarık Daşgün 1995-1998 2 0 Orta saha
TFF profili
= İsmail Taviş 1986 2 0 Defans
TFF profili
= Abdurrahman Temel 1971 2 0 Orta saha
TFF profili
= Altan Tetik 1965 2 0 Orta saha
TFF profili
= Tolga Doğantez 2001 2 0 Defans
TFF profili
= Burhan Tözer 1969 2 0 Orta saha
TFF profili
= Muhtar Tucaltan 1951 2 0 Orta saha
TFF profili
= İbrahim Tusder 1936 2 0 Orta saha
TFF profili
= Zafer Tüzün 1984 2 0 Forvet
TFF profili
= Cemil Usta 1976 2 0 Defans
TFF profili
= Volkan Kilimci 1996-1998 2 0 Kaleci
TFF profili
= Volkan Şen 2010- 2 0 Orta saha
TFF profili
= Müjdat Yalman 1974 2 0 Defans
TFF profili
= Bilal Yaşar 1982-1983 2 0 Defans
TFF profili
= Aleko Yordan 1962 2 0 Orta saha
TFF profili
= Yusuf Tepekule 1993-1994 2 0 Orta saha
TFF profili
= Kamil Rona 1924 2 0 Forvet
TFF profili
= Soner Aydoğdu 2012- 2 0 Orta saha
TFF profili
= Alper Potuk 2012- 2 0 Orta saha
TFF profili
= Cenk Gönen 2012- 2 0 Kaleci
TFF profili
510 Şeref Görkey 1936 1 1 Forvet
TFF profili
= Ziya Doğan 1984 1 0 Orta saha
TFF profili
= Ergun Öztuna 1957 1 1 Forvet
TFF profili
= Giray Kaçar 2011- 1 0 Defans
TFF profili
= Abdullah Matay 1958 1 0 Forvet
TFF profili
= Zeynel Soyuer 1961 1 0 Defans
TFF profili
= Altan Aksoy 1998 1 0 Orta saha
TFF profili
= Serkan Aykut 1997 1 0 Forvet
TFF profili
= Ahmet Açıkgöz 1961 1 0 Orta saha
TFF profili
= Ertan Adatepe 1962 1 0 Forvet
TFF profili
= Adnan Erkan 1996 1 0 Kaleci
TFF profili
= Kadir Akbulut 1986 1 0 Defans
TFF profili
= İsmail Akbaşlı 1984 1 0 Forvet
TFF profili
= Ayhan Akbin 1980 1 0 Forvet
TFF profili
= Hakkı Alaç 1936 1 0 Orta saha
TFF profili
= Ali Güneş 2004 1 0 Orta saha
TFF profili
= Ali Tandoğan 2004- 1 0 Orta saha
TFF profili
= Münir Altay 1961 1 0 Defans
TFF profili
= Erhan Altın 1981 1 0 Defans
TFF profili
= Bahri Altıntabak 1961 1 0 Defans
TFF profili
= Ersel Altıparmak 1969 1 0 Forvet
TFF profili
= Erhan Arslan 1985 1 0 Kaleci
TFF profili
= Bilal Arular 1978 1 0 Defans
TFF profili
= Muzaffer Atacan 1980 1 0 Orta saha
TFF profili
= Bora Öztürk 1981 1 0 Forvet
TFF profili
= Rasim Atala 1926 1 0 Kaleci
TFF profili
= Aydın Toscalı 2007- 1 0 Defans
TFF profili
= Baki Mercimek 2006- 1 0 Defans
TFF profili
= Bekir Barçın 1977 1 0 Orta saha
TFF profili
= Faruk Barlas 1937 1 0 Defans
TFF profili
= Fevzi Baron 1923 1 0 Defans
TFF profili
= Selim Bayburt 1937 1 0 Orta saha
TFF profili
= İsmet Berberoğlu 1950 1 0 Defans
TFF profili
= Emin Bey 1923 1 0 Orta saha
TFF profili
= Bilal Kısa 2006- 1 0 Orta saha
TFF profili
= Bülent Bölükbaşı 2004- 1 0 Orta saha
TFF profili
= İhsan Büyükbuğdaypınar 1966 1 0 Defans
TFF profili
= Beyhan Çalışkan 1985 1 0 Orta saha
TFF profili
= Cenk İşler 2000 1 0 Forvet
TFF profili
= Hüseyin Çetinkaya 1980 1 0 Defans
TFF profili
= Ceyhun Eriş 2009 1 0 Orta saha
TFF profili
= Necdet Cici 1932 1 0 Forvet
TFF profili
= Yavuz Çoker 1965 1 0 Defans
TFF profili
= Timuçin Çuğ 1973 1 0 Defans
TFF profili
= Cüneyt Aksu 1996 1 0 Orta saha
TFF profili
= Cahit Dikici 1961 1 0 Orta saha
TFF profili
= Hasan Ekin 1932 1 0 Orta saha
TFF profili
= Emre Toraman 2006- 1 0 Defans
TFF profili
= Erbil Uzel 1996 1 0 Orta saha
TFF profili
= Ercüment Şahin 1996 1 0 Forvet
TFF profili
= Haluk Erdemoğlu 1965 1 0 Forvet
TFF profili
= Erkan Özbey 2002 1 0 Defans
TFF profili
= Rasim Erten 1977 1 0 Kaleci
TFF profili
= Özcan Esinduy 1955 1 0 Orta saha
TFF profili
= Faruk Bayar 2004 1 0 Defans
TFF profili
= Feti Okuroğlu 1994 1 0 Defans
TFF profili
= Fevzi Tuncay 2000 1 0 Kaleci
TFF profili
= Mustafa Gedik 1981 1 0 Forvet
TFF profili
= Aydın Güleş 1972 1 0 Orta saha
TFF profili
= Türker Gülsoy 1971 1 0 Orta saha
TFF profili
= Yüksel Gündüz 1962 1 0 Forvet
TFF profili
= Zeki Günel 1926 1 0 Forvet
TFF profili
= Bülent Gürbüz 1955 1 0 Kaleci
TFF profili
= Mustafa Güven 1959 1 0 Forvet
TFF profili
= Hakan Bayraktar 2001- 1 0 Orta saha
TFF profili
= Hamza Hamzaoğlu 1993 1 0 Orta saha
TFF profili
= Hasan Çelik 1993 1 0 Forvet
TFF profili
= Hasan Vural 1996 1 0 Defans
TFF profili
= İbrahim Köseoğlu 1996 1 0 Orta saha
TFF profili
= Melih Ilgaz 1950 1 0 Orta saha
TFF profili
= İlhan Sancaktar 1996 1 0 Defans
TFF profili
= Yenal Kaçıra 1953 1 0 Defans
TFF profili
= Akgün Kaçmaz 1953 1 0 Orta saha
TFF profili
= Rahmi Kaleci 1961 1 0 Forvet
TFF profili
= Mustafa Kalpakaslan 1975 1 0 Forvet
TFF profili
= Ömer Kaner 1974 1 0 Orta saha
TFF profili
= Özer Kanra 1963 1 0 Forvet
TFF profili
= Orhan Kapucu 1986 1 0 Forvet
TFF profili
= Sedat Karaoğlu 1981 1 0 Defans
TFF profili
= Selahattin Karasu 1973 1 0 Orta saha
TFF profili
= Kadri Kartal 1956 1 0 Orta saha
TFF profili
= Yorgo Kasapoğlu 1956 1 0 Forvet
TFF profili
= İbrahim Kelle 1923 1 0 Orta saha
TFF profili
= Ahmet Keloğlu 1984 1 0 Orta saha
TFF profili
= Kenan Yelek 2004 1 0 Defans
TFF profili
= Şevket Kesler 1981 1 0 Defans
TFF profili
= Seracettin Kırklar 1956 1 0 Orta saha
TFF profili
= Erdal Kocaçimen 1949 1 0 Kaleci
TFF profili
= Özcan Köksoy 1965 1 0 Defans
TFF profili
= Rıza Köprülü 1937 1 0 Orta saha
TFF profili
= Doğan Küçükduru 1974 1 0 Forvet
TFF profili
= Kürşat Duymuş 2004 1 0 Defans
TFF profili
= Rasih Minkari 1937 1 0 Forvet
TFF profili
= Mehmet Yılmaz 2004- 1 0 Forvet
TFF profili
= Mustafa Özkan 2003 1 0 Forvet
TFF profili
= Necip Uysal 2010- 1 0 Orta saha
TFF profili
= Aydemir Nemli 1956 1 0 Forvet
TFF profili
= Nuri Çolak 2001 1 0 Defans
TFF profili
= Süleyman Oktay 1981 1 0 Defans
TFF profili
= Orkun Usak 2006 1 0 Kaleci
TFF profili
= Ahmet Özacar 1962 1 0 Forvet
TFF profili
= Vahap Özaltay 1932 1 0 Forvet
TFF profili
= Tezcan Ozan 1974 1 0 Forvet
TFF profili
= Mustafa Özbey 1980 1 0 Kaleci
TFF profili
= Özden Öngün 1998- 1 0 Kaleci
TFF profili
= Hayati Özkan 1932 1 0 Orta saha
TFF profili
= Ertan Öznur 1969 1 0 Forvet
TFF profili
= Orhan Özselek 1975 1 0 Defans
TFF profili
= Niyazi Öztunç 1936 1 0 Forvet
TFF profili
= Hasan Polat 1937 1 0 Orta saha
TFF profili
= Ahmet Şahin 1965 1 0 Forvet
TFF profili
= Sedat Balkanlı 1993 1 0 Defans
TFF profili
= Serdar Kulbilge 2007- 1 0 Kaleci
TFF profili
= Nevruz Şerif 1976 1 0 Orta saha
TFF profili
= Yavuz Şimşek 1971 1 0 Kaleci
TFF profili
= Sinan Yeşil 1996 1 0 Orta saha
TFF profili
= Hasan Kamil Sporel 1923 1 0 Defans
TFF profili
= Tamer Tuna 2000 1 0 Defans
TFF profili
= Tayfun Hut 1991 1 0 Defans
TFF profili
= Güngör Tetik 1963 1 0 Orta saha
TFF profili
= Muammer Tokgöz 1950 1 0 Defans
TFF profili
= Refik Osman Top 1924 1 0 Orta saha
TFF profili
= Mehmet Tuncer Ergon 1971 1 0 Orta saha
TFF profili
= İhsan Türemen 1932 1 0 Orta saha
TFF profili
= Turgay Bahadır 2010- 1 0 Forvet
TFF profili
= Ufuk Süer 1996 1 0 Defans
TFF profili
= Uğur Dağdelen 1998 1 0 Forvet
TFF profili
= Uğur İnceman 2004- 1 0 Orta saha
TFF profili
= Mustafa Ulucan 1982 1 0 Defans
TFF profili
= Ümit Birol 1991 1 0 Orta saha
TFF profili
= Ümüt Hatipoğlu 1996 1 0 Orta saha
TFF profili
= Kemalettin Ünlü 1952 1 0 Defans
TFF profili
= Bülent Varol 1950 1 0 Forvet
TFF profili
= Vedat Vatansever 1992 1 0 Orta saha
TFF profili
= Yasin Çakmak 2008 1 0 Defans
TFF profili
= Yasin Çelik 1998 1 0 Defans
TFF profili
= Altay Yavuzaslan 1969 1 0 Kaleci
TFF profili
= Necdet Yıldırım 1968 1 0 Defans
TFF profili
= Talat Yörük 1965 1 0 Orta saha
TFF profili
= Olcan Adın 2012- 1 0 Orta saha
TFF profili
= Emre Çolak 2012- 1 0 Orta saha
TFF profili
= Aydın Yılmaz 2012- 1 0 Orta saha
TFF profili
= Kerim Frei 2012- 1 0 Orta saha
TFF profili

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ "Rüştü Reçber". eu-football.info. http://eu-football.info/_player.php?id=18197. Erişim tarihi: 6 Eylül 2013. 
  2. ^ [1]
  3. ^ TFF profili
  4. ^ TFF profili
  5. ^ TFF profili
  6. ^ TFF profili
  7. ^ TFF profili
  8. ^ TFF profili
  9. ^ TFF profili
  10. ^ TFF profili
  11. ^ TFF profili
  12. ^ TFF profili
  13. ^ TFF profili
  14. ^ TFF profili
  15. ^ TFF profili
  16. ^ TFF profili
  17. ^ TFF profili
  18. ^ TFF profili
  19. ^ TFF profili
  20. ^ TFF profili
  21. ^ TFF profili
  22. ^ TFF profili
  23. ^ TFF profili
  24. ^ TFF profili
  25. ^ TFF profili
  26. ^ TFF profili
  27. ^ TFF profili
  28. ^ TFF profili
  29. ^ TFF profili
  30. ^ TFF profili
  31. ^ TFF profili
  32. ^ TFF profili
  33. ^ TFF profili
  34. ^ TFF profili
  35. ^ TFF profili
  36. ^ TFF profili
  37. ^ TFF profili
  38. ^ TFF profili
  39. ^ TFF profili
  40. ^ TFF profili
  41. ^ TFF profili
  42. ^ TFF profili
  43. ^ TFF profili
  44. ^ TFF profili
  45. ^ TFF profili
  46. ^ TFF profili
  47. ^ TFF profili
  48. ^ TFF profili
  49. ^ TFF profili
  50. ^ TFF profili
  51. ^ TFF profili
  52. ^ TFF profili
  53. ^ TFF profili
  54. ^ TFF profili
  55. ^ TFF profili
  56. ^ TFF profili
  57. ^ TFF profili
  58. ^ TFF profili
  59. ^ TFF profili
  60. ^ TFF profili
  61. ^ TFF profili
  62. ^ TFF profili
  63. ^ TFF profili
  64. ^ TFF profili
  65. ^ TFF profili
  66. ^ TFF profili
  67. ^ TFF profili
  68. ^ TFF profili
  69. ^ TFF profili
  70. ^ TFF profili
  71. ^ TFF profili
  72. ^ TFF profili
  73. ^ TFF profili
  74. ^ TFF profili
  75. ^ TFF profili
  76. ^ TFF profili
  77. ^ TFF profili
  78. ^ TFF profili
  79. ^ TFF profili
  80. ^ TFF profili
  81. ^ TFF profili
  82. ^ TFF profili
  83. ^ TFF profili
  84. ^ TFF profili
  85. ^ TFF profili
  86. ^ TFF profili
  87. ^ TFF profili
  88. ^ TFF profili
  89. ^ TFF profili
  90. ^ TFF profili
  91. ^ TFF profili
  92. ^ TFF profili
  93. ^ TFF profili
  94. ^ TFF profili
  95. ^ TFF profili
  96. ^ TFF profili
  97. ^ TFF profili
  98. ^ TFF profili
  99. ^ TFF profili
  100. ^ TFF profili
  101. ^ TFF profili
  102. ^ TFF profili
  103. ^ TFF profili
  104. ^ TFF profili
  105. ^ TFF profili
  106. ^ TFF profili
  107. ^ TFF profili
  108. ^ TFF profili
  109. ^ TFF profili
  110. ^ TFF profili
  111. ^ TFF profili
  112. ^ TFF profili
  113. ^ TFF profili
  114. ^ TFF profili
  115. ^ TFF profili
  116. ^ TFF profili
  117. ^ TFF profili
  118. ^ TFF profili
  119. ^ TFF profili
  120. ^ TFF profili
  121. ^ TFF profili
  122. ^ TFF profili
  123. ^ TFF profili
  124. ^ TFF profili
  125. ^ TFF profili
  126. ^ TFF profili
  127. ^ TFF profili
  128. ^ TFF profili
  129. ^ TFF profili
  130. ^ TFF profili
  131. ^ TFF profili
  132. ^ TFF profili
  133. ^ TFF profili
  134. ^ TFF profili
  135. ^ TFF profili
  136. ^ TFF profili
  137. ^ TFF profili
  138. ^ TFF profili
  139. ^ TFF profili
  140. ^ TFF profili
  141. ^ TFF profili
  142. ^ TFF profili
  143. ^ TFF profili
  144. ^ TFF profili
  145. ^ TFF profili
  146. ^ TFF profili
  147. ^ TFF profili
  148. ^ TFF profili
  149. ^ TFF profili
  150. ^ TFF profili
  151. ^ TFF profili
  152. ^ TFF profili
  153. ^ TFF profili
  154. ^ TFF profili
  155. ^ TFF profili
  156. ^ TFF profili
  157. ^ TFF profili
  158. ^ TFF profili
  159. ^ TFF profili
  160. ^ TFF profili
  161. ^ TFF profili
  162. ^ TFF profili
  163. ^ TFF profili
  164. ^ [http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiId=1064024 TFF profili
  165. ^ TFF profili
  166. ^ TFF profili
  167. ^ TFF profili
  168. ^ TFF profili
  169. ^ TFF profili
  170. ^ TFF profili
  171. ^ TFF profili
  172. ^ TFF profili
  173. ^ TFF profili
  174. ^ TFF profili
  175. ^ TFF profili
  176. ^ TFF profili
  177. ^ TFF profili
  178. ^ TFF profili
  179. ^ TFF profili
  180. ^ TFF profili
  181. ^ TFF profili
  182. ^ TFF profili
  183. ^ TFF profili
  184. ^ TFF profili
  185. ^ TFF profili
  186. ^ TFF profili
  187. ^ TFF profili
  188. ^ TFF profili
  189. ^ TFF profili
  190. ^ TFF profili
  191. ^ TFF profili
  192. ^ TFF profili
  193. ^ TFF profili
  194. ^ TFF profili
  195. ^ TFF profili
  196. ^ TFF profili
  197. ^ TFF profili
  198. ^ TFF profili
  199. ^ TFF profili
  200. ^ TFF profili
  201. ^ TFF profili
  202. ^ TFF profili
  203. ^ TFF profili
  204. ^ TFF profili
  205. ^ TFF profili
  206. ^ TFF profili
  207. ^ TFF profili
  208. ^ TFF profili
  209. ^ TFF profili
  210. ^ TFF profili
  211. ^ TFF profili
  212. ^ TFF profili
  213. ^ TFF profili
  214. ^ TFF profili
  215. ^ TFF profili