Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Kayıt/2012 Aralık

Vikipedi, özgür ansiklopedi
< Ocak · Şubat · Mart · Nisan · Mayıs · Haziran · Temmuz · Ağustos · Eylül · Ekim · Kasım · Aralık >
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir. --Superyetkinileti 15:12, 15 Aralık 2012 (UTC)

Acıbadem Anaokulu[kaynağı değiştir]

Kayda değerlik kiriterlerini sağladığını düşünmüyorum.--Khadkhall (mesaj) 07:26, 1 Aralık 2012 (UTC)

  • Silinsin Silinsin--Khadkhall (mesaj) 07:31, 1 Aralık 2012 (UTC)
  • Silinsin Silinsin İçerik buradan telifli zaten.. (Direkt blog asresine erişim yok, önbelleğe alınmış kopyasının adresi linkte. Açılmazsa da içeriği aratırsanız sonuç bulursunuz zaten)--Garbino ileti 13:05, 1 Aralık 2012 (UTC) Al bi sazanlık daha :)).. kayda değerlik kriterlerini karşıladığını zannetmiyorum. --Garbino ileti 21:34, 7 Aralık 2012 (UTC)

Silinsin Silinsin o siteye vikipedi'den alınmış gibi görünüyor. ama kayda değer değil. --kibele 15:21, 1 Aralık 2012 (UTC)


Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın kalması yönünde karar verilmiştir. --Superyetkinileti 15:15, 15 Aralık 2012 (UTC)

Abidin Yerebakan[kaynağı değiştir]

Vikipedi:Kayda değerlik (kişiler) kriterlerini taşımadığını düşünüyorum--Khadkhall (mesaj) 09:33, 1 Aralık 2012 (UTC)

* Hızlı silinsin İçerik, buradan teliflidir. Hızlı silinmesi gerekir. --Garbino ileti 13:08, 1 Aralık 2012 (UTC)
Yorum Yorum içerik vikipedi'ye 13 kasım'da, söz konusu siteye 15 kasım'da eklenmiş. vikipedi'den alınmış görünüyor. ama şuradaki özgeçmiş metinden alındığı için yine de sorunlu. o kısmı atıp taslak hâline getiriyorum. kayda değerlik konusu konuşulabilir, ona bakamadım. :) --kibele 15:17, 1 Aralık 2012 (UTC)
Yorum Yorum kişi yaygınca tanınıyorsa kalsın. Khadkhall (mesaj)

  • Kalsın Kalsın Kriterleri karşılıyor. esc2003 (mesaj) 19:27, 7 Aralık 2012 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Sazan gibi atlamadan önce dikkat etseymişim iyi olacakmış :)).. Bu haliyle kalmasında bence de sıkıntı yok.. --Garbino ileti 21:32, 7 Aralık 2012 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.--yabancım 12:00, 17 Aralık 2012 (UTC)

Atlılar (dizi)[kaynağı değiştir]

böyle bir dizi projesi yoktur cünkü bu projeden vazgecildi oyuncular twitter sayfalarindan ve magazinlerde bu konudan söz etti ve cekimler iptal edildi, yapimci zarar etmemek icin baslamadan bitirdi diziyi yani böyle bir dizi yok Ilteray (mesaj) 10:22, 4 Aralık 2012 (UTC)



Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.--yabancım 11:23, 30 Aralık 2012 (UTC)

Fetihten Sonra[kaynağı değiştir]

böyle bir dizide yok sadece sinema filmi var,cünkü diziden vazgecildi yapimci kendisi acikladi cünkü yapimci arka arkaya biten dönem dizilerinden sonra böyle bir karar almis büyük zarara ugramak istemiyor ve bu yüzden gecen hafta kendisi bu projeden vazgectiklerini söyledi,sadece sinema filmi olarak kaldi Ilteray (mesaj) 10:22, 4 Aralık 2012 (UTC)

  • Dizinin çekimleri haziran ayında başladı ve gazetelere yansıdı, adına açılan bir site mevcut. Dizinin çekimlerinin iptaline dair net haber çıkmadan sayfa silinmemeli diye düşünüyorum. Bu imzasız yazı Ruzigar (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 04:47, 5 Aralık 2012‎

http://www.haber365.com/Haber/Merakla_Beklenen_Dizi_Baslamadan_Bitti/ net bir haber bu haberle birlikte artik silinir herhalde Ilteray (mesaj) 15:29, 13 Aralık 2012 (UTC)

  • Silinsin Silinsin gerekçeye ve kaynağa istinaden. --Mskyrider ileti 18:06, 27 Aralık 2012 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Konuyla ilgili o kadar ilgisiz ve çelişkili haber var ki, aramam neticesinde benim bile kafam karıştı. Birisi 27 Aralık 2012'de yakında diyor, bir diğeri 24 Kasım 2012'de başlamadan bitti diyor. Fetih 1453 filminin bu isimle veya Fatih ismiyle başlayacağına dair haberler var. Açıkçası, reyting ve para uğruna ne yapıldığı belli olmayan bir platformda insanlar medyaya bel bağlıyor. Bu nedenle Vikipedi'yi seviyorum. --i.e.msj 18:16, 27 Aralık 2012 (UTC)
  • Silinsin Silinsin ya da Fetih 1453 maddesine bir alt başlık olarak Aktarılsın AktarılsınPınar (mesaj) 05:16, 28 Aralık 2012 (UTC)
  • Yorum Yorum Madde içeriği Fetih 1453 maddesine aktarıldı. --yabancım 11:23, 30 Aralık 2012 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.--yabancım 21:19, 23 Aralık 2012 (UTC)

Heavy Vibration[kaynağı değiştir]

Kayda değerlik standardını taşıdığını düşünmüyorum.--Garbino ileti 14:51, 4 Aralık 2012 (UTC)

Merhabalar, Vikipedi sayfasından dış kaynaklardan facebook ve twitter sayfasına bakabilirsiniz bu şubat ayında stüdyoya giriceklerdir stüdyo videoları çıkınca insanlar takip edicektir heavy vibration'un nası doğduğunu öğrenmeleri için Vikipedi Özgür Ansiklopedisine bu bilgileri girdim.

Heavyvibration (mesaj) 16:04, 4 Aralık 2012 (UTC)

Hızlı silinsin kayda değerlik sorunu.. --kibele 18:53, 5 Aralık 2012 (UTC)

Hızlı silinsin KD değil. -- esc2003 (mesaj) 21:16, 22 Aralık 2012 (UTC)



Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.--yabancım 19:36, 22 Aralık 2012 (UTC)

Uluslararası güçler listesi[kaynağı değiştir]

Yeni ama bir nevi politik içerikli bir başlık. Neye göre uluslar arası güç tartışılır, lakin bu içeriğe özgün içerik denilemeyeceği açık; bir örneğide yok diğer vikilerde başlık ve içerik olarak. Buna istinaden M6. Kayda değer olmayan kurgusal veya gerçek kişi, grup, kurum, ürün, eser veya internet içerikleri ile ilgili sayfalar silinebilir. kriterini hatırlatıyorum Lubunya  POSTA  20:27, 4 Aralık 2012 (UTC)

  • Kalsın Kalsın Öncelikle başka vikilerde olmaması bu maddenin bir silinme dayanağı olamaz. İkincisi kurgusal bir içerik de yok. Ayrıca söz konusu maddeye tam 4 farklı etiket yerleştirilmiştir. Kaynaksız, eksik ve uzman kişi... Sorun kaynaksa, böyle bir konuda kaynak tuhaf olur. Çünkü her bir kaynak farklı bilgi sunuyor. Hangisi doğru peki? Çin süper güç mü, büyük güç mü yoksa her ikiside mi? Tamam, bir ülke farklı kaynaklar eklenilerek birkaç alt başlıkta bulunabilir (işte çözüm). Çözüm için silinme doğru değildir. Bir de, İngilizce Vikipedi'de ve Türkçe Vikipedi'de bu maddeye benzer bilgiler var; 1, 2 (Burada kaynak:İngilizce Vikipedi)... Yani madde için kaynaklar İngilizce Vikipedi'deki kaynaklardan alınabilir veya bizzat İngilizce Vikipedi'deki maddeler kaynak gösterilebilir. Daha önce de demiştim; "silmek; uğraşmadan, kökten kolay çözüm yoludur". Madde geliştirilmeye ziyadesiyle müsaittir. Ve ben kalsın diyorum... --- Cano58mesaj at |5 Aralık 2012, 08:48 (UTC)|

Yorum Yorum Merhaba Cano58, maddeyi siz oluşturduğunuz için bir sorum olacak. Maddede hiç kaynak bulunmuyor. Bu durumda örneğin Nijerya'yı orta güçler altına ekleme sebebiniz nedir? Ya da Çin'i neden büyük güçler altına eklediniz? Bizim topluluk olarak hangi ülkeyi hangi başlık altına yerleştireceğimize karar vermemiz ya da bir ülkeyi birden fazla başlık altına yerleştirmemiz bir çözüm olamaz. Eğer maddeyle ilgili geçerli kaynaklar yoksa bu maddenin silinmesi gerektiğini düşünüyorum. Dikkat ederseniz yukarıda verdiğiniz tüm İngilizce Viki örneklerinde düzgün kaynaklandırma yapılmış. Sizin elinizde benzer bir kaynaklandırma çalışması yapabileceğiniz geçerli kaynaklar mevcut mu? Teşekkürler, iyi günler. -- Güzelonlu (mesaj) 12:30, 5 Aralık 2012 (UTC)

  • Silinsin Silinsin Kime göre, neye göre? vs. gibi bir çok soruya cevap aranması gerek bir madde yaratılmış. Hiç bir kaynak ya da verinin bu bilgilere eşlik etmemesi de cabası. Diğer vikipedi projeleri "kalsın" derken örnek gösterilmiş ancak, kaynaksız ölçütlerle oluşturulmuş ülkeleri kıyaslayan bir maddenin düzenlenmediği taktirde silinmesi gerekir diye düşünüyorum.. --Garbino ileti 14:11, 5 Aralık 2012 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Tanımlamalar problemli. Maddenin tamamı orijinal araştırma olduğu için silinmeli. Bunun yanında süper güç maddesinde de aynı problem var. Kısa not:Dünya sistem teorisi ve diğer günümüzde (benim bildiğim kadarıyla) kabul gören teoriler sadece merkez, periferi ve ikisinin arası tanımlarını yapmakta. Bu tanımlarda günümüzde ülkelerden çok grub odaklı yani aynı ülke hem periferi hem de merkez olabilir bu artıdeğerin sahipliğine bağlı. Bakınız Polanyil, Kondratiev, Wallerstein.Bu imzasız yazı Khadkhall (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Yorum Yorum Tamam. Söz konusu maddeye bilgi ekliyorum. --- Cano58mesaj at |5 Aralık 2012, 17:32 (UTC)|

  • Silinsin Silinsin cano söylemiş zaten: "Sorun kaynaksa, böyle bir konuda kaynak tuhaf olur. Çünkü her bir kaynak farklı bilgi sunuyor. Hangisi doğru peki? Çin süper güç mü, büyük güç mü yoksa her ikiside mi? " peki kim karar veriyor buna?biz mi? tam da bu nedenle böyle bir liste en azından bu şekilde yapılamaz. VP:ÖAY. --kibele 20:23, 5 Aralık 2012 (UTC)
  • Yapılıyor... Kaynak eklemeye başladım. Çoğu kaynak İngilizce Vikipedi'den... --- Cano58mesaj at |6 Aralık 2012, 06:40 (UTC)|

Yorum Yorum Vikipedi'yi politik yönden geliştirmeliyiz. Silmek çözüm değil. Kaynak, İngilizce Vikipedi'den verilebilir. Böyle düşünürsek, ansiklopedimiz ilerlemez. Ve ben bu maddeyi geliştiririm! Diğer vikilerde olmaması, burada da olmaması gerektiği anlamına gelmez. --- Cano58mesaj at |6 Aralık 2012, 06:40 (UTC)|

  • İstek yapıldı Yapıldı Süpergüç, Büyük güç, Bölgesel güç ve Orta güç alt başlıklarını kaynak destekli doldurdum. 7 kaynak ekledim. Bu kaynakların çoğu İngilizce Vikipedi'deki maddelerden. Artık kaynağı olduğuna göre silinme için bir dayanak klmadı diye düşünüyorum... --- Cano58mesaj at |7 Aralık 2012, 06:40 (UTC)|
Yorum Yorum Yaptığın uğraşı görüyor ve takdir ediyorum. Fakat öte yandan konuya verilen kaynaklar, genelde ingilizce vikipedi verilmiş, ve bu kaynakların kaynakları incelendiğinde de ortaya sadece gazete kaynakları kalıyor. Bu kaynaklarında bazıları eski (1990 öncesi) ve bazıları yetersiz. Bu makalede ekonomi, sosyoloji ve politika bilimlerinin üçününde alanlarına giren teoriler ve sentezler sonucu üretilmesi gereken kavramlar var, orta güç gibi. Gazete makaleleri yeterli değil kanımca. Bunun yanında bu ülkelerin bu katagorilere eklendiği hangi kıstaslara göre belli değil. Misal bazı ülkeler orta güç denmiş fakat hangi gerekçeye göre eklenmişler belli değil. Öte yandan bölgesel güç ve diğerlerine bakınca bunların ana maddeleri var fakat bu ana maddelerdeki tanımlara bile uymayan ülkeler ilgili listelere eklenmiş. Bu söylediklerimin yanında bu konuda (orta güç) kaynaklı tarafsız bir içerik üretilirse bu konuda ikna edilebilirim fakat şuanki liste özgün araştırmaya girer bakınız özgün araştırma yönergesi bu konuda ne diyor;
  • bir teori veya çözüm metodu öne sürüyorsa,
  • özgün fikirler öne sürüyorsa,
  • yeni terimler tanımlıyorsa,
  • mevcut terimlere yeni tanımlar getiriyorsa,
  • saygın bir kaynağa atıfta bulunmaksızın, bir başka fikri, teoriyi, görüşü, veya pozisyonu destekleme veya çürütme imasında olan bir görüş getiriyorsa,
  • kabul edilmiş olgular, fikirler, düşünceler veya görüşlerin, saygın bir kaynağa atıfta bulunmaksızın, değişikliği yapan kişinin yeğlediği tarzda bir analizini veya sentezini getiriyorsa,
  • saygın bir kaynağa atıfta bulunmaksızın yeni sözcükler kullanıyor veya öne sürüyorsa

özgün madde sayılır. Tüm bunları söyledikten sonra orta güç maddesi yapılırsa sonrasında küçük güç, daha küçük güç vs. nin yapılmaması için de neden kalmaz. Khadkhall (mesaj) 14:36, 9 Aralık 2012 (UTC)

Yorum Yorum khadkall'ın söylediklerine tümüyle katılıyorum.. --Garbino ileti 14:45, 9 Aralık 2012 (UTC)
  • Yorum Yorum orta güç hariç diğerlerinin zaten ana maddeleri var. Bu nedenle kalsın diyebilirim. Ancak statik değil dinamik bir mesele olduğu için kesin bir liste oluşturulması konusunda tereddüt ederim. Daha çok kalmasından yanayım. --Boyalikus (mesaj) 23:32, 18 Aralık 2012 (UTC)



Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.--yabancım 12:55, 22 Aralık 2012 (UTC)

1997 yılı Türkçe Top 20 bir numara parçaların listesi[kaynağı değiştir]

Liste başarıları uydurmadan ibaret ve hiçbir kaynak da bulunmamakta.--88.234.20.159 18:04, 6 Aralık 2012 (UTC)



Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.--yabancım 12:32, 22 Aralık 2012 (UTC)

1998 yılı Türkçe Top 20 bir numara parçaların listesi[kaynağı değiştir]

Liste başarıları uydurmadan ibaret ve hiçbir kaynak da bulunmamakta.--88.234.20.159 18:09, 6 Aralık 2012 (UTC)

  • Silinsin Silinsin böyle bir liste yok. Türkçe Top 20, 2006'da yayına başladı. -Seyit mesaj 12:56, 12 Aralık 2012 (UTC)
  • Silinsin Silinsin --kibele 21:36, 21 Aralık 2012 (UTC)



Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.--yabancım 12:34, 22 Aralık 2012 (UTC)

1999 yılı Türkçe Top 20 bir numara parçaların listesi[kaynağı değiştir]

Liste başarıları uydurmadan ibaret ve hiçbir kaynak da bulunmamakta.--88.234.20.159 18:11, 6 Aralık 2012 (UTC)

  • Silinsin Silinsin -Seyit mesaj 12:57, 12 Aralık 2012 (UTC)
  • Silinsin Silinsin --kibele 21:37, 21 Aralık 2012 (UTC)



Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.--yabancım 12:35, 22 Aralık 2012 (UTC)

2000 yılı Türkçe Top 20 bir numara parçaların listesi[kaynağı değiştir]

Liste başarıları uydurmadan ibaret ve hiçbir kaynak da bulunmamakta.--88.234.20.159 18:11, 6 Aralık 2012 (UTC)

  • Silinsin Silinsin -Seyit mesaj 12:58, 12 Aralık 2012 (UTC)
  • Silinsin Silinsin --kibele 21:38, 21 Aralık 2012 (UTC)



Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.--yabancım 12:37, 22 Aralık 2012 (UTC)

2001 yılı Türkçe Top 20 bir numara parçaların listesi[kaynağı değiştir]

Liste başarıları uydurmadan ibaret ve hiçbir kaynak da bulunmamakta.--88.234.20.159 18:13, 6 Aralık 2012 (UTC)

  • Silinsin Silinsin -Seyit mesaj 12:58, 12 Aralık 2012 (UTC)
  • Silinsin Silinsin --kibele 21:38, 21 Aralık 2012 (UTC)



Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.--yabancım 12:38, 22 Aralık 2012 (UTC)

2002 yılı Türkçe Top 20 bir numara parçaların listesi[kaynağı değiştir]

Liste başarıları uydurmadan ibaret ve hiçbir kaynak da bulunmamakta.--88.234.20.159 18:14, 6 Aralık 2012 (UTC)

  • Silinsin Silinsin -Seyit mesaj 12:59, 12 Aralık 2012 (UTC)
  • Silinsin Silinsin --kibele 21:38, 21 Aralık 2012 (UTC)



Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.--yabancım 12:38, 22 Aralık 2012 (UTC)

2003 yılı Türkçe Top 20 bir numara parçaların listesi[kaynağı değiştir]

Liste başarıları uydurmadan ibaret ve hiçbir kaynak da bulunmamakta.--88.234.20.159 18:16, 6 Aralık 2012 (UTC)

  • Silinsin Silinsin -Seyit mesaj 13:00, 12 Aralık 2012 (UTC)
  • Silinsin Silinsin --kibele 21:38, 21 Aralık 2012 (UTC)



Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.--yabancım 12:39, 22 Aralık 2012 (UTC)

2004 yılı Türkçe Top 20 bir numara parçaların listesi[kaynağı değiştir]

Liste başarıları uydurmadan ibaret ve hiçbir kaynak da bulunmamakta.--88.234.20.159 18:17, 6 Aralık 2012 (UTC)

  • Silinsin Silinsin -Seyit mesaj 13:01, 12 Aralık 2012 (UTC)
  • Silinsin Silinsin --kibele 21:38, 21 Aralık 2012 (UTC)



Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.--yabancım 12:41, 22 Aralık 2012 (UTC)

2005 yılı Türkçe Top 20 bir numara parçaların listesi[kaynağı değiştir]

Liste başarıları uydurmadan ibaret ve hiçbir kaynak da bulunmamakta.--88.234.20.159 18:18, 6 Aralık 2012 (UTC)

  • Silinsin Silinsin -Seyit mesaj 13:02, 12 Aralık 2012 (UTC)
  • Silinsin Silinsin --kibele 21:38, 21 Aralık 2012 (UTC)



Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Böyle bir film olmadığı ve iki filmle ilgili maddeler tek bir maddede birleştirildiği, bu bilgiler de filmlerin kendi maddelerine aktarıldığı ve maddeye geçmiş birleştir şablonu konulduğu, bu tartışmadaki maddenin kalmasına dair argümanların da isteğinin bu olduğunu göz önüne alarak maddeyi Bölüm 1 maddesinin geçmişiyle birleştirdim ve Bölüm 1 adına taşıdım. Dolayısıyla fiilen bu maddeyi silmiş oldum.--Vito Genovese 20:05, 2 Şubat 2013 (UTC)

Alacakaranlık Efsanesi:Şafak Vakti Bölüm 1-2[kaynağı değiştir]

  • Silinsin Silinsin --Handsome128 mesaj 17:02, 7 Aralık 2012 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Neye, kime göre, neden silinmesi isteniliyor?--i.e.msj 09:37, 30 Aralık 2012 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Sayın Handsome lüten açıklamaları zamanında yapın. Gördüğünüz gibi ikilemde kalıyoruz. Bir sorun varsa, birden fazla kullanıcı burada bulunuyor zaten. Kullanıcılara sorsanız, bir bilgisi olan zaten bunu SAS'a taşırdı. Kolay gelsin.--i.e.msj 20:05, 1 Ocak 2013 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Neden aday gösterilmiş bilmiyorum. Sadece adı değiştirilmeli. -Seyit mesaj 10:26, 30 Aralık 2012 (UTC)

* Silinsin Silinsin --Eurovisioncujojuk Kullanıcı mesaj:Eurovisioncujojuk 02:49, 1 Ocak 2013 (UTC)

  • Kalsın Kalsın--Boyalikus (mesaj) 21:56, 8 Ocak 2013 (UTC)
  • Silinsin Silinsin SAS gösteren kullanıcı açıklama yapmamış ancak ben yapmaya çalışayım. Böyle bir film yoktur. Buradan görülebileceği üzere iki farklı film vardır farklı tarihlerde vizyona giren. Bir dizinin iki bölümü gibi düşünün. Zaten ikisi için maddemiz varken bunun olması gereksiz bence.--RapsarEfendim? 09:53, 17 Ocak 2013 (UTC)
  • Yorum Yorum Bu SAS'ın kapatılması yerinde olur. Kalsın diyenler kusura bakmasınlar ancak, Rapsar'ın dediği gibi bu madde iki parçaya ayrılmış halde bulunuyor. Geçmiş birleştirme yapılmasını isteyeceğim.--i.e.msj 09:52, 28 Ocak 2013 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Rapsar'ın dediği doğru. Alacakaranlık Efsanesi:Şafak Vakti Bölüm 1 ve Alacakaranlık Efsanesi:Şafak Vakti Bölüm 2 maddeleri varken bu maddeye gerek yok.--Emyilmesaj 02:23, 2 Şubat 2013 (UTC)



Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.--yabancım 12:43, 22 Aralık 2012 (UTC)

Abdal (müzik grubu)[kaynağı değiştir]

Kayda değerlik--Khadkhall (mesaj) 20:10, 8 Aralık 2012 (UTC) Vikipedi:Kayda değerlik (müzik) sayfasındaki kriterleri şağlayıp sağlamadığı konusunda sağlamadığı görüşündeyim ama kesinlik içinde değilim. Ayrıca sayfadan kopyala yapıştır şeklinde eklenmiş içeriği ve menejerlerinin telofon numarası, email, facebook vs. sini çıkarınca pek bir içerikte kalmadı. Khadkhall (mesaj) 20:26, 8 Aralık 2012 (UTC)



Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.--yabancım 20:02, 22 Aralık 2012 (UTC)

Drukkerij SVS[kaynağı değiştir]

(SVS v SVS gv SVS g | SVS b SVS e SVS co SVS en SVS gct SVS sw), Organizasyon ve Şirketler KD politikasını karşılamıyor.--i.e.msj 19:41, 11 Aralık 2012 (UTC)

  • Silinsin Silinsin KD'yi sağlamıyor Khadkhall (mesaj) 20:27, 11 Aralık 2012 (UTC)



Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın kalması yönünde karar verilmiştir.--yabancım 12:28, 22 Aralık 2012 (UTC)

Şen Yuva[kaynağı değiştir]

Kayda değerlik kriterlerini karşılamadığı kanısındayım. Benim atladığım kaynak varsa belki bu süreçte eklenir; değilse silelim derim.--yabancım 16:45, 16 Aralık 2012 (UTC)

  • Yorum Yorum kendi çapında bir fenomendir. kaynak bakayım ben.. :) --kibele 18:07, 16 Aralık 2012 (UTC)
  • Yorum Yorum Katılıyor ve şu anda nesnelliğimi konuşturuyorum. Çaktırma. :) --yabancım 18:13, 16 Aralık 2012 (UTC)
:) kabaca baktım ve trilyon tane videodan başka birşey göremedim. zamanında köşe yazılarında filan söz edildiğinden eminim, ama aralarda kaynamışlar belli ki. bir de bu tv işlerinin nasıl buz üstüne yazı olduğu da çıkıyor ortaya. ben de öznellik edeyim ve bu dizi nasıl kayda değer olmaz üleen, değiştirelim kriterleri deyip gidip sempatiğimsin'i dinleyeyim. --kibele 18:26, 16 Aralık 2012 (UTC)
Tartışma sayfasına bulabildiğim bazı kaynakları ekledim. Ancak onların da güvenilirliğinin denetlenmesi gerek. Vakti olan biri ilgilenebilir ve başka kaynaklar eklenebilirse çok iyi olur. --yabancım 19:08, 16 Aralık 2012 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Oyuncu kadrosu, senarist ve yayınlandığı kanalı geçtim sunulan kaynaklar (kaynak araştırması için teşekkürler) kayda değerlik için yeterli. Tirajı yüksek gazeteler, kimi bilimsel ve tarihi konuları aydınlatmada genellikle güvenilir olmuyor. Bu nedenle güvenilirlik denetlenmesi gerekiyor ama bir dizi için bu gazeteler yeterince güvenilir olmalı. esc2003 (mesaj) 21:27, 16 Aralık 2012 (UTC)
  • Kalsın Kalsın bu kaynaklar yeter de artar bile. --kibele 13:51, 17 Aralık 2012 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Yüksel Aytuğ'dan iki adet, [3], [4] yazı. Atv'den ayrılıp, Fox'a geçerken ki süreç ile ilgili iki adet [5] [6] yazı. Halasının görümcesinden... pardon.. :)) Pek izlediğim bir dizi değildi ama kayda değerlik kriterlerimizi karşıladığına inanıyorum.. --Garbino ileti 14:27, 17 Aralık 2012 (UTC)
  • Kalsın Kalsın--Boyalikus (mesaj) 23:34, 18 Aralık 2012 (UTC)



Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.--yabancım 12:48, 22 Aralık 2012 (UTC)

Yrd. doç. dr. arif yılmaz[kaynağı değiştir]

Kitaplar başlığı altındaki kitapları buldum ama bunlar yazdığı değil, yayınladığı kitaplar sanırım. Örneğin şu adreste verilen kitapta Arif Yılmaz'dan bahsedilmiyor. "Kemal Bilbaşar’ın Öykücülüğü" kitabını ise bulamadım. Yazara girdiği Şeyh vasfi maddesinin telifli olduğuna dair bir mesaj da yazdım ama cevap gelmedi henüz.--Sargonileti 11:02, 17 Aralık 2012 (UTC)

  • Yorum Yorum Bu sayfa daha önce kayda değer olmadığı için silinen Dr. Arif YILMAZ sayfasının yeniden farklı isimle açılmış hali olabilir.
  • Silinsin Silinsin Her ihtimalde KD'yi sağlamadığı görüşündeyim ayrıca yaşayan insan biyografileri ilgili sıkı kurallardan dolayıda silinebilir.Khadkhall (mesaj) 11:27, 17 Aralık 2012 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Kayda değerlik (kişi) kriterlerini karşılamadığı açık. Her şeyin başında ansiklopedik şekilde de oluşturulmamış bir madde var zaten ortada. --Garbino ileti 14:04, 17 Aralık 2012 (UTC)
  • Silinsin Silinsin --Boyalikus (mesaj) 23:27, 18 Aralık 2012 (UTC)



Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.

Hakan Okay[kaynağı değiştir]

Vikipedi:Kayda değerlik (kişiler) kriterlerine uymama. Kişinin öğrencisi olan bir kullanıcı yardım amaçlı olarak biyografiyi girdiğini belirtti. Kullanıcı mesaj:Hakanokay2013 sayfasında bilgi verildi. Bu nedenle burada tartışmaya açıldı.--Mskyrider ileti 15:05, 25 Aralık 2012 (UTC)

Merhaba, Hakan Okay adına bir sayfa oluşturmak istiyorum. Yönlendirmeleriniz için teşekkür ederim. Sayfanın silinmemesi için içeriği ne şekilde değiştirmemi tavsiye edersiniz? Amacım Hakan Okay adına vikipedi kullanıcılarına katkı sağlamak. Sayfayı bu şekilde bırakmayarak güncellemeler yapıyor olacağım. Sayfanın siliminden önce yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler

  • Silinsin Silinsin Ansiklopedik değil. esc2003 (mesaj) 15:20, 25 Aralık 2012 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Geçen iki kerede olduğu gibi sazan misali atlamak istemem :)) ancak, içerik buradan telifli görünmektedir. Bunun dışında zaten kayda değer değil.. --Garbino ileti 15:36, 25 Aralık 2012 (UTC)

Merhaba, oluşturduğum sayfanın silinmemesini talep ediyorum. Ben içeriğini değiştireceğim. Hakan Okay çeşitli üniversitelerde satış odaklı eğitimler veren bir kişidir. (Bahçeşehir Ünv., Boğaziçi Ünv., Hacettepe Ünv., Galatasaray Ünv. ..) Ayrıca yayınlanan kitapları mediacat in en çok satanları arasında yer almıştır, bu kanıtlanabilir. Bu kitapları üniversitelerde referans kitap olarak tavsiye edilmektedir. Sanal ortamda da pek çok takipçisi vardır. Bunlar ışığında siz sayfayı silmeyin ben saygfayı daha ansiklopedik olacak şekilde düzenleyeyim. Teşekkürler


Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.--yabancım 11:08, 30 Aralık 2012 (UTC)

Murat Bayhan[kaynağı değiştir]

Hakkında herhangi bir bilgiye rastlayamadım. Kayda değerlik sorunu bulunuyor. --esc2003 (mesaj) 23:58, 24 Aralık 2012 (UTC)

  • Silinsin Silinsin Gerekçeye katılıyorum. — Pınar (mesaj) 13:46, 27 Aralık 2012 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Kayda değerlik kriterlerini karşılamıyor --Mskyrider ileti 18:04, 27 Aralık 2012 (UTC)
  • Silinsin Silinsin KD kriterlerini karşılamadığı kesin.--i.e.msj 18:06, 27 Aralık 2012 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Gerekçeye katılıyorum.. --Garbino ileti 16:10, 29 Aralık 2012 (UTC)



Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.--yabancım 17:09, 31 Aralık 2012 (UTC)

Vahap Yartaş[kaynağı değiştir]

silinmiş, tekrar açılmış, hızlı sil etiketi kaldırılmış. kayda değerliğini topluluk değerlendirsin. --kibele 16:51, 26 Aralık 2012 (UTC)

*Kalsın Kalsın, Google'da arama yaptığımda en çok STK yöneticiliği ile ilgili sonuçlar çıkıyor. Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış'ın onursal başkan olduğu dernek yöneticisi. --zeugma 19:18, 26 Aralık 2012 (UTC) VP:OY gereği geçersiz oy. --kibele 17:31, 27 Aralık 2012 (UTC)

  • Silinsin Silinsin Vikipedi:Kayda değerlik (kişiler) ölçütlerini yeterince karşılamadığını düşünüyorum. — Pınar (mesaj) 00:29, 27 Aralık 2012 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Vikipedi:Kayda değerlik (kişiler) ölçütlerini yeterince karşılamadığını düşünüyorum. Kişisel promosyon --Mskyrider ileti 17:56, 27 Aralık 2012 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Kişiler için KD ölçütlerini karşılamıyor.--i.e.msj 18:04, 27 Aralık 2012 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Yaşadığı şehir için bir şeyler yapmış olması, vikipedi'de yer almasını gerektiren kayda değerlik kriterlerini karşıladığı anlamına gelmiyor. Silinmeli.. --Garbino ileti 21:24, 27 Aralık 2012 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Sayfayı ben açtım ortalık karışmış, silinmesi en iyisi olacak sanırım.--b18 01:54, 28 Aralık 2012 (UTC)
  • Silinsin Silinsin hakkındaki bağlantılar, başkanı olduğu dernekle ilgili. bu açıdan kayda değerliğe ilişkin kişiye özel ikincil kaynaklardan söz etmek mümkün değil. --kibele 06:17, 28 Aralık 2012 (UTC)



Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.--yabancım 11:26, 30 Aralık 2012 (UTC)

TheWhiteTree.org[kaynağı değiştir]

Burada açıkça yazılmış kayda değerlik kriterlerinin hiçbirini sağlamıyor.--Eldarion 15:06, 27 Aralık 2012 (UTC)

  • Hızlı silinsin Kayda değer olmaması sebebiyle. --Eldarion 15:07, 27 Aralık 2012 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Bu sitenin kayda değer olmadığı yönünde daha öncede bir çok kez kullanıcıyla iletişime geçmeme karşın, kendisi bu sitenin kayda değer olduğunu düşündüğünden madde içeriklerine eklemeyi sürdürüyordu. Sanırım sonrada maddesi yaratılmış. Kayda değerlik kriterlerimizi karşıladığı görüşünde değilim. --Garbino ileti 15:19, 27 Aralık 2012 (UTC)
  • Hızlı silinsin Kesinlikle Kaydadeğerlik kriterlerini karşılamıyor. Eldarion'un maddeyi buraya taşımasını ise yapılan tartışmalara ve anlatımlara binaen olumlu karşılıyorum.--i.e.msj 15:38, 27 Aralık 2012 (UTC)
  • Hızlı silinsinPınar (mesaj) 05:14, 28 Aralık 2012 (UTC)



Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.--вяí¢αи76ileti 09:55, 5 Ocak 2013 (UTC)

Sinema.com[kaynağı değiştir]

Halihazırda şablonu da bulunan bu maddeye konu internet sitesi sadece sinema haberlerinin verildiği bir reklam ve alışveriş platformuna dönüşmüştür. Madde ile birlikte şablonun da silinmesi gerekmektedir. KD'li kazanacağı varsa bile artık bunu kazanmasına imkan kalmamıştır.--i.e.msj 22:36, 29 Aralık 2012 (UTC)

  • Silinsin Silinsin Yukarıda belirttiğim gerekçeye istinaden.--i.e.msj 22:36, 29 Aralık 2012 (UTC)
  • Silinsin Silinsin özellikle ceptelefonu vermeden siteye bile giremiyorsunuz. --Mskyrider ileti 22:41, 29 Aralık 2012 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Mskyrider'in de dediği gibi, siteye cep telefonu paketine üye olmadan giremiyoruz. Bu durumda maksat belli, reklam.. Silinmeli.. --Garbino ileti 22:59, 29 Aralık 2012 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Gerekçeye ve yorumlara katılıyorum. --esc2003 (mesaj) 12:05, 1 Ocak 2013 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Katılıyorum...Vikiçizer (mesaj) 08:37, 4 Ocak 2013 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.