İçeriğe atla

Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Kanal Ben (İnternet TV)

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda bir fikir birliğine varılamamıştır.--Vito Genovese 20:16, 2 Şubat 2013 (UTC)

Kanal Ben (İnternet TV)[kaynağı değiştir]

Maddenin Vikipedi:Kayda değerlik ve Vikipedi:Kayda değerlik (internet) sayfalarında belirtilen kriterlere uymadığını düşünüyorum. Hızlı silinmişti, açan kullanıcının itirazı üzerine, madde de tekrar açıldığından buraya taşımayı uygun gördüm. Topluluğun değerlendirmesine göre davranalım.--Mskyrider ileti 20:54, 3 Ocak 2013 (UTC)

Merhabalar, bu sayfanın silinmeye aday olarak gösterilmiş olmasına neden olarak başlıkta geçen "(İnternet TV)" ifadesi verilmiştir. Ancak, bu tv kanalının yapı itibari ile bütünüyle internet üzerinden yayın yapan (başka herhangi bir yayın organı kullanılmıyor) bir kanal olma özelliği vardır. Aşağıdaki linklerde bu durumu destekleyici haberler yayınlanmıştır. Oluşturulmuş bu maddenin uygunluğunun onaylanması gerektiğini düşünüyorum.

Yasarbayar (mesaj) 21:15, 3 Ocak 2013 (UTC)

  • Silinsin Silinsin Sanırım maddeyi KD olmadığı yönünde işaretlemiş idim. İlk internet televizyonu olduğu iddia ediliyordu. Fakat verilen haber linkinde Türkiye'de ilk defa aynı netlik ve kalitede internet ile televizyon hizmetini bir arada sunulduğu ifadesinin kullanıldığını görüyoruz. İlk kaynak (haber) Kayda Değer nitelikte. Fakat ikinci kaynak için bunu söyleyemeyeceğim. Kayda değerlik yönergesinde birçok kere ibaresi var ki, bence mantıklı olan da bu. Bence madde bu haliyle şu an için Kayda Değerlik kriterlerini karşılamıyor. Gelecekte belki karşılayabilir. Fakat şu anda maddenin silinmesi gerekir diye düşünüyor ve oy kullanıyorum.--i.e.msj 21:48, 3 Ocak 2013 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Araştırma için teşekkürler.--i.e.msj 08:40, 4 Ocak 2013 (UTC)
  • Silinsin Silinsin kayda değerlik yönergelerini taşıdığını düşünmüyorum.
"Vikipedi bir İnternet rehberi değildir. Vikipedi maddeleri sadece bir Web sitesinin mahiyeti, görünüşü veya sunduğu hizmetleri tanımlamak amaçlı olmamalılar. Web sitesini ansiklopedik olarak tanımlamalıdır, sitenin başarıları, kullanıcı kitlesi üzerindeki etkisi veya tarihsel önemi hakkında ayrıntı vermelidir" Khadkhall (mesaj) 09:08, 4 Ocak 2013 (UTC)
  • Yorum Yorum Kanal_35 maddesi için eğer onay verilmiş ise Kanal_Ben_(İnternet_TV) için de onay verilmelidir görüşündeyim. Silinsin oyunuzu Kanal_35 maddesini inceleyerek yeniden düşünmenizi rica ederim. Yasarbayar (mesaj) 10:15, 4 Ocak 2013 (UTC)
  • "İlk internet televizyonu" ifadesi madde ilk oluşturulduğu halinde mevcut idi. Madde silindikten sonra, temel bilgilerin dışındaki bütün metinleri çıkartıp, sadece kanal hakkında bilgi verecek şekilde düzenledim. Mevcut hali ile [[3]] maddesi ile birebir uyumluluk göstermektedir. Lütfen, sayfanın şu anki haline tekrar bakarak oyunuzu gözden geçirmenizi rica ederim. Teşekkürler. Yasarbayar (mesaj) 21:57, 3 Ocak 2013 (UTC)
  • Ayrıca yeni bir kaynak daha gördüm ki, bu da kayda değer özellik taşıyor görüşündeyim. [[4]] Yasarbayar (mesaj) 21:59, 3 Ocak 2013 (UTC)
  • Yeni bir kaynak daha: [[5]]. Burada "Türkiye’nin ilk ve en donanımlı internet televizyonu Ben TV’de, “Üç Gazeteci Bir Konuk” programının bu haftaki canlı yayın konuğu..." şeklinde bir ifade geçmektedir. Yasarbayar (mesaj) 22:05, 3 Ocak 2013 (UTC)
  • Gerçekten ilk internet tvsi ise Kalsın Kalsın--Boyalikus (mesaj) 21:58, 8 Ocak 2013 (UTC)
  • Kalsın Kalsın İlk olmasa bile, hakkında bilgi iyidir. Değilse, kaynaklara ve araştırmalara göre düzenlenebilir. --Alabay (mesaj) 12:30, 21 Ocak 2013 (UTC)



Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.