Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Habercem

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın kalması yönünde karar verilmiştir.

Habercem[kaynağı değiştir]

Kayda değerlik kriterlerini karşılamıyor.Silinmesini öneriyorum.--Eldarionileti 19:23, 31 Mart 2008 (UTC)

  • Kalsın Kalsın Bu madde hakkında olumsuz düşünenlere ve maddenin silinmesini isteyenlere birakç sözüm olacak lütfen tarafsız olun ve fikirlere saygı duyun benim gibi düşünmeyen herkes bana ters mantığından vazgeçin artık ufkunuz genişletin biraz!

Ayrıca Habercem Gazetesi Bir mezhebe indirgemekte yanlış ve art niyetli bir yaklaşım olarak değerlendirmekteyim!Habercem Gazetesi Özgürlükçü,Cumhuriyetçi,Laik ve Atatürkçü Topluma yayın yapan bir Gazetedir,zaten yazarlarına bakarsak bu gerçeği görmek mümkündür!Habercem Gazetesi Dini referans alan bir medya deyildir!Zaman,Yenişafak,Star,Bugun,Vakit,Türkiye gazeteleri varsa vikipedide " Habercem Gazeteside " olacaktır!Ayrıca habercem maddeninde silinmeye adaylar arasına alınması kararını alanları kınıyorum,bu karar tahamülsüzlük ve ayrımcılık olarak belirtmek istiyorum! Yunus Emre44

Tarafsız Tarafsız Bu maddede biraz düzenleme yapılması gerekiyor.Bazı taraflı bölümler çıkarılmalıKuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Muratsahin 18:00, 30 Ocak 2008 (UTC)

  • Silinsin Silinsin Kayda değer olmadığı o kadar açık ki... Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon ʘ mesaj 11:13, 2 Nisan 2008 (UTC)
  • Silinsin Silinsin e.c. 21:35, 2 Nisan 2008 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Türkiye'de yaşayan ve davranışlarıyla, tavırlarıyla (vs..) çoğu kez gündemde yer etmiş, azınlığın, mezhebin yayın kuruluşu kayda değer.Kayda değer olmama nedeni nedir ? 2008'de kurulmuş olması mı ?--Boyalikus 00:20, 3 Nisan 2008 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Boyalıkuşa katılıyorum ayrıca gazete maddelerinin kayda değer olduğunu düşünüyorum----ÖrdekÖzgürileti 13:37, 4 Nisan 2008 (UTC)
  • Silinsin SilinsinKayda değerlik kriterlerini karşılamadığı çok bariz.--Machiavelli' msj 21:23, 7 Nisan 2008 (UTC)
  • Kalsın Kalsın ama geliştirilmeli Maddenin bahsettiği yayın organı, bir yayın grubunun parçası. Bu yayın grubu televizyon, radyo, dergi ve internet aracılığıyla yayın yapıyor. Benim düşüncem maddenin, geliştirilerek kalması yönündedir. Bunu, maddeyi Cem Yayın Grubu ana maddesi içinde ele alarak halledeceğimizi düşünüyorum. Bu yayın kuruluşu, belli bir kitle üstünde çok etkin ve bu kesim için önemli. -- Dsmuratileti 13:43, 21 Nisan 2008 (UTC)
  • Kalsın Kalsın ama propaganda ve reklam yapılmasın. Takabeg ileti 20:09, 22 Nisan 2008 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Takabeg'e katılıyorum. Neden kayda değer olması? --Absarileti 07:21, 28 Nisan 2008 (UTC)

Notlar[kaynağı değiştir]

Kayda değerliğe keyfî karar vermiyoruz. Kriterler ilgili yönergelerde belirlenmiş durumda. Bu kriterlere göre kayda değer veya kayda değer değil diyoruz. Salt bir mezhebin veya grubun sözcüsü olması o yayını kayda değer kılmaz; eğer o mezhep/grup kendisi kayda değerse, o mezhep/grubun maddesinde bir başlık edinmesini sağlar - o kadar. Bunlar da benim şahsî görüşlerim değil birçok Vikipedi'de de bizde olduğu gibi uygulanan temel kurallar, uygulamalardır. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon ʘ mesaj 01:33, 3 Nisan 2008 (UTC)
İzzettin Doğan biyografisinde geçiyor olması bile, kişinin çalışmaları esas alınırsa kayda değerlik kriterini sağlıyor. Salt bir mezhebin yayını değildir. Kendilerine basında yer verilmediğini, duygu ve düşüncelerinin iktidarca ve toplumca kaale alınmadığını her fırsatta dile getiren bir grubun kendilerine ait bir yayın yaratmasıdır. Ve bu yayınlarda yapacakları şeyler kendilerini ifade etme biçimi olacağı için siyaset bağlantısı ve toplum içerisinde ki konumları da dikkate alınırsa gayet kayda değerdir. Eğer sünni mezhebe ait bir yayın çıkarılırsa belki diye düşünebiliriz. Bu bir ayrıcalık yaratma değildir.--Boyalikus 17:41, 4 Nisan 2008 (UTC)

Yorumlar[kaynağı değiştir]

Açıkçası vikipedide içeriği hangi konuda olursa olsun, özensiz, sırf vikipedide yeri olsun diye eklenmiş görüntüsü veren maddeleri sevmiyorum. Herhangi bir basit bir konuda bile doğru düzgün bir madde eklemek için neden bir çaba verilmiyor, iki kelime de olsa eklenen maddede bir duruş olmalı...Bu maddede bir özen-düzen göremedim ama yine de oy vermek yerine sadece küçük bir yorum yapmak istedim...Vikipedist 00:32, 6 Nisan 2008 (UTC)

Birkaç düzeltme yaptım. Gazetenin yazar kadrosu bence çok önemli. Özellikle 5-6 isim dikkate değer. Özen ve düzen açısından ise fotomaç, fotospor ve evrensel gibi günlük gazetelerin yanında daha düzenli duruyor. İyi çalışmalar.--Boyalikus 20:03, 22 Nisan 2008 (UTC)

Yukarıdaki bir başvurunun arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız. Bu sayfaya herhangi bir ek değişiklik yapılmamalıdır.