Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Duble

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.Şuradaki düşüncelerime ilaveten; Maddeyi açan Düşünenadam sene başından bu yana aktif değil. Aşağıda bahsedilen kaynakçayı da maddeyi açtıktan 15 gün sonra eklemiş ama neresi hangi kaynakçanın göstermemiş. Bu tip kaynakça eklenmesi pek makbul değil tabi ki daha çok "ileri okuma" işlevi görecek türden. Bir terim olduğunu gördüğüm başlığın düzgünce tekrar açılmasını temenni ederek, "Bir sayfanın silinmeye aday gösterilmesi ve oylama sonucu silinmesi, sayfanın ele aldığı konunun Vikipedi'de işlenmesinin uygun olmadığı anlamına gelmez." "Düzensiz, telif durumu belirsiz sayfaların silinmesi, ileride konunun daha nitelikli biçimde ele alınmasına olanak sağlar." sözlerini hatırlatmak istiyorum.--Vikiçizer (mesaj) 20:40, 4 Aralık 2016 (UTC)

Duble[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Kaynaklardan açık açık alıntı yapılsa belki KD'liğini başka bir gözle değerlendirebilirdik. Şu aşamada bana hızlı silinmesi gerekirken atlanmış bir ÖA gibi görünüyor. E4024 (mesaj) 08:29, 7 Kasım 2016 (UTC)

Teşekkürler Sebastian James, ilgili sayfadan özetleyerek de olsa çeviri yapmanız mümkün mü? --Selahattin ilhan (mesaj) 17:37, 7 Kasım 2016 (UTC)
İngilizcesi de şuna benziyor: Eidolon. --Deniz (mesaj) 20:09, 7 Kasım 2016 (UTC)
  • Yorum Yorum Ne iyi ki açmışım bu SAS'ı, değil mi? Konu üzerine kafa yormaya başladık. Bu konuda çalışan arkadaşlara teşekkür ve rica ediyorum, madde silinmeyip kalırsa başlığın problemli olmaması için bu kavramın Türkçe'de "duble" olarak güvenilir kaynaklarda yer aldığını bulup ekleyelim. ÖA olmasın. --E4024 (mesaj) 07:07, 8 Kasım 2016 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Geçen dokuz günlük sürede maddede hiç bir olumlu gelişme olmadı. Tanrı bile evreni daha kısa sürede yarattı. --E4024 (mesaj) 15:23, 16 Kasım 2016 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.