Vikipedi:Seçkin resim adayları/Arşiv/Ekim 2012

Vikipedi, özgür ansiklopedi


Bu, bir seçkin resim adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı resmin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.
Bu resmin "seçkin resim" statüsüne alınması konusunda, Vikipedi topluluğunca fikir birliğine varılamamıştır.--ahzaryamedileti 12:10, 6 Ekim 2012 (UTC)

Sivas Beydağı[kaynağı değiştir]

[[Resim:Sivas Beydağı.JPG|thumb|200px|Sivas'ın en büyük ikinci dağı Beydağı (ufuktaki büyük olan)]]

Gerekçe
Kuşbakışı dağ ve çevresi ile bulutlar ve gökyüzü çok güzel bir manzara veriyor. Ayrıca kullanıldığı maddelerde çok açıklayıcı bir görüntü. Boyutu uyuyor, gözü iyi bir şekilde okşuyor.
Resmin dahil olduğu maddeler
Beydağ (Sivas) ve Zara
Üreten
Cano58
Aday gösteren
Cano58 (mesaj)
Sergi sayfası
Vikipedi:Seçkin resimler/Mekânlar/Manzaralar

Destek DestekCano58 (mesaj) 13:03, 23 Ağustos 2012 (UTC)

  • Karşı KarşıBu fotoğrafı Vikipedi'ye kazandırdığınız için teşekkür ederiz, ancak bu sıradanlıkta ve kompozisyonda bu fotoğraf pek çok kişi tarafından ve yaygınca kullanılan normal kameralarla çekilebilir. Ayırt edilebilirliği yok, sıradan bir dağ. Maddede sergilenmesi maddeye değer katar elbette, fakat seçkin resim olarak kalitede ve çekilebilecek fotoğrafların en iyisi olduğunu düşünmüyorum. Panorama fotoğraflar için en az 16:9 çerçeve oranı kullanmanız daha uygun olacaktır. Hevesinizi kırdıysam özür dilerim. Αλβαι Χαρδαλ t 22:52, 23 Ağustos 2012 (UTC)
  • Cevap Cevap Burada karşı yorum yazmışsınız. Saygı duyarım ancak şu yazdıklarımı biliniz; Sitemim olacak. Sitemim; Sivas'ın en büyük ikinci dağı (hatta en büyük ikinci dağı bile değil - Kösedağ ile arasında 9 m fark var) yani sıradan bir dağ demek çokta doğru sayılmaz. Ayrıca fauna yönünden ve ekolojik olarak çok zengin bir dağdır. Ayrıca her insan o resmi çekemez. O zirveye (çekim yerine) bir tek köylüler çıktı. Başkaları başka dağları çekebilir. Ancak Beydağı resmi şimdiye kadar Vikipedi'de yoktu. Zara ve Sivas bölgesine yaptığı ekolojik katkıyıda sayarsak dinilebilirki, bu resim oldukça net ve açıklayıcı. Benim düşüncem bu. Tamam bazı eksiklilleri olabilir. Ben böyle düşünüyorum. İyi günler. ~--~ Cano58ileti 08:41, 27 Ağustos 2012 (UTC)



Bu, bir seçkin resim adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı resmin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.