Vikipedi:Denetçi isteği/Dava/Etrüsk

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Etrüsk[kaynağı değiştir]

  • [1] adresinde Etrüsk ve Uannis'in hitap ve konuşma biçimlerine bakarsanız aradaki benzerlikleri farkedebilirsiniz. Ayrıca Kullanıcı Uannis beni bu adresteki şikayetinde türkçe vandallığı ifadesini kullanarak suçlamıştır. Bu ifadenin tamı tamına aynısı [2] adresindeki tartışma sayfasında Etrüsk tarafından kullanılmıştır. Bu da bana bu iki kullanıcının aynı kişi olduğu hakkında bazı kuşkulara kapılmama neden olmuştu.
  • Uannis ve Etrüsk'ün bugün içerisinde yaptıkları değişiklikler incelenirse, aralarında büyük benzerlikler olduğu görülebilir. Bu sabah New Mexico, South Dakota, North Dakota, Pennsylvania, Virginia, West Virginia, South Carolina ve North Carolina başlıklarının adı tartışma sayfasında belirtmeksizin Kullanıcı:Uannis tarafından değiştirildi. Bende madde adlarını ikinci kez değiştirerek TDK kurallarına göre olması gereken hale getirdikten sonra, bu sefer Kullanıcı:Etrüsk aynı maddeleri yeniden değiştirerek uannis'in yaptığı sürümü geri getirdi. Yaptığım uyarı ve aramızda çıkan tartışmadan sonra, her ikimiz de birbirimiz hakkında birere şikayet davası açtık. Bu sırada şok bir haberle etrüsk'ün aslında Landscape adlı eski bir üyenin kuklası olduğu ortaya çıktı ve kendisi engellendi. Etrüsk'ün engellenişinden kısa bir süre sonra uannis adlı kullanıcı tekrar ortaya çıkarak, etrüsk'ün benim hakkımda açtığı davanın aynısını yine benim hakkımda açtı[3]. İki kullanıcının hareketlerinin birbirinin devamı olduğu çok açık bir biçimde görüldüğü için bu konudaki kuşkularım daha da güçlenmiş oldu.
  • Kullanıcı:Etrüsk ve Kullanıcı:Uannis'in türkçenin kullanımı, öztürkçe ve yabancı yerlerle ilgili maddelerin adlandırılması konusundaki görüşlerini karşılaştırırsak, aralarında büyük benzerlikler olduğu görülebilmektedir. İkisi de isim seçiminde aynı kriterleri göz önünde bulundurmakta benzer bir tartışma üslubuna başvurmaktadırlar. Yukarıdaki diğer nedenlerle bu son söylediklerim birleştirilirse ortaya iki kullanıcı arasında şüpheli bir durum çıkmaktadır. Bu durumda, bennde bu iki kullanıcının aslında aynı kişi olduğu gibi bir kanı oluşmasına neden olmuştur.

Yukarda saydığım nedenlerden dolayı bu iki kullanıcının kukla olduğunu düşünüyor, gerekenin yapılmasını arz ediyorum.--Martianmister 15:48, 23 Nisan 2007 (UTC)

Denetçiler rastgele bilgi aramak için size yardımcı olmayacaklardır. Ayrıca kullanıcıların aynı kullanıcı olmadıklarına yönelik kanıtlar mevcut olduğundan ihtimal cidden zayıf. Vikipedi:Kukla sayfasında altta anlatılan kullanıcı tipiyle ilgili bir sorun olabilir (bariz çorap-kuklalık yerine). İsterseniz durumu bir yönetici ile görüşün. Kararın yenilenmesini isterseniz doğrudan çakışma gösteren birebir bağlantılar vermeniz iyi olacaktır. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - Noumenon mesajkatkılar 23:20, 26 Nisan 2007 (UTC)

SD de aynı anda yaptığımız değişikliklere bakın ve bir daha düşünün.ismimi hangi kriterlere göre aldığım sizin göreviniz değildir ki genede açıklayayım.ayvalık kıyısına tatile gittiğimden beri karşı ada midilliye hayran kaldım ve bu adı taktım.etrüskle aynı özelliğimiz olan TÜRKÇENİN TÜRKİLİZCE OLMAMASI ise size ters düşmektedir ve sayfanıza bir mesaj atmışımdır.Sizin vikipedide kuklanızın olmadığını ne bilelim zira herkesi kukla diye suçluyorsunuz türkçedeki (yarası olan gocunu) sözü geldi birden aklıma ama bu lafı size kişisel olarak göndermiyorum--Uannismsj 19:08, 24 Nisan 2007 (UTC)

etrusci@hotmail.com
recep_06_1903@hotmail.com

Dileyen 2mizle aynı anda kameralı görüşme bile yapabilir ya da 1 yönetici benle 1 yönetyici etrüskle yani böyle saçma sapan bi isteğe tahammül dahi edemiyorum.

ayrıca sd de dolaşan herhangi biri kukla olmadığımızı anlayacaktır ki etrüskle aynı anda yaptığımız değişikliklere bakılacak olursa(ayrı konularda aynı anda) etrüskün doğa üstü yetenekleri olması gerekir ki hem beni hem köy maddelerini idare etsin saniyede bir madde açsın:)

bu komik isteğe ne diyeceğimi bilemiyorum isterseniz denetleyin ama gereksiz bir şey olarak görüyorum.--Uannismsj 07:10, 25 Nisan 2007 (UTC)


Bu bölüme {{Vikipedi:Denetçi isteği/Dava/Etrüsk}} eklediğinizden emin olun.