Tartışma:Vefa Lisesi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Eski kaliteli madde adayları Vefa Lisesi, bir kaliteli madde adayıydı ama kaliteli madde kriterlerini karşılayamadı. Aşağıda maddenin iyileştirilmesi için öneriler bulunmaktadır. Bu sorunlar halledildikten sonra madde tekrar aday gösterilebilir. Kullanıcılar ayrıca bir hata olduğuna inanıyorlarsa bir inceleme isteyebilirler.
31 Aralık 2016 Kaliteli madde adayı Başarısız

İnceltmeli a harfi burada Dersaadet İdadi-i Mülkiye-i Şâhâne kelimesinde kullanılmış, hatta ben bu isimi Vefa Lisesine yönlendirdim ama vikipedia da inceltmeli harflar kullanıyormuyuz acaba?

Aslında kullanılsa daha hoş olur diye düşünüyorum. Çünkü Fransızca kökenli pek çok kelimemiz var ve bunların pek çoğunda bu aksan tegüler (İnceltme) kulanılıyor.Bir türlü karar veremedim --İncelemeelemani mesaj 13:57, 15 Ekim 2005 (UTC)

Çözümü bulamadım ama bu konu ile ilgili tartışmayı özgür sayesinde bulldum. Vikipedi tartışma:Türkçe'nin kullanımından devam edelim.--İncelemeelemani mesaj 16:38, 18 Ekim 2005 (UTC)

Ünlü mezunlar[kaynağı değiştir]

sayfada kullanılan logo vefa lisesi'nin değil vefa spor kulübü'nün logosuydu. bu sebepten dolayı kaldırdım. normalde logonun kuruluş tarihi kısmında 1872 yazması gerekiyor. vefaspor logosunda 1908, yani vefaspor'un kuruluş tarihi yazıyor.