Tartışma:Hakkâri (il)

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türkiye (C-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Kürdistan (C-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Kürdistan maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Kürdistan kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Türkiye yerleşim birimleri
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye yerleşim birimleri maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye yerleşim birimleri kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 

cogunlukla hakkaride kürtlerin kaldigi niye belirtmiyorsunuz? bu bir etnik bilgi dir!Bu imzasız yazı 85.3.159.134 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

bu ne demek: halkın yarısına yakını teröre verdikleri destekyüzünden devletin yatırımları boşa gitmekte vede yapılan yatırımların kullanıma açık olamamaktadır halkın yarısından fazlası teröre ve terör gruplarına sempatiyle bakmakta olup devlet düşmanı olması türklüğü kabul etmemesi anlamına geliyor degistirin yada silin...Bu imzasız yazı 85.3.141.234 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • Vandalizm çıkarıldı, bilgi verdiğiniz için teşekkürler. Levent Abi ileti 15:33, 16 Ekim 2008 (UTC)

hakkari il ve merkez ilcenin nufuslari arasinda problem var gibi. bilgilere hakim biri bakabilir mi?--Coriolis 23:34, 5 Ocak 2010 (UTC)


hakkari isimi[kaynağı değiştir]

hakkari isiminin araplardan "hakkariye" olarak konuldugu ve bu isimin bir kürt asiretinden geldigi almanca vikipedi hakkari sayfasinda belirtilmisdir..

Valilik, belediye, üniversite başta olmak üzere tüm devlet kurumları Hakkâri değil Hakkari yazımını kullanıyor. --cobija 14:05, 28 Şubat 2016 (UTC)

Karşıt bir görüş yoksa maddeyi taşıyalım? --cobija 12:11, 3 Mart 2016 (UTC)
Destek Destek--Güherçile (mesaj) 19.39, 17 Eylül 2022 (UTC)[yanıtla]