Tartışma:Arguvan

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türkiye (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Türkiye yerleşim birimleri
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye yerleşim birimleri maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye yerleşim birimleri kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 

tarihi:isa köyünü tarihi ile ilgili çok sağlıklı çalışmalar olmamasına ağmen rivayetlerden hareketle 7 yerleşim bitriminden oluştuğu söylenebilir.ayrıca köyümüzün sairlerinden(derviş muhammed,ahmet akıkî ve şah sultan) ve şiirlerinden bir kısım bilgiler edinebilioruz. Yerleşim yerleri:höyük,vayıs ören-kavaklar,kışla köyü-derviş ali,eski ören-karamollalar,telli ören-avşarlar,çağıllı-beyler,aşugga-miçiler diğer sorularınız için : semihozdeser@gmail.com dan bana ulaşabilirsiniz.

Turkuleriyle unlu?[kaynağı değiştir]

Turkuleriyle unlu ilce cumlesini cikardim. Bir ilce turkuleriyle "unlu" olamaz. Belki a,b,c gibi "unlu turkuler" bu ilceye ait olabilir. Ufak anlatim sorunu kanimca... BrechtProscenium 18:11, 17 Eylül 2007 (UTC)

Kenan Işık[kaynağı değiştir]

Arguvan'lı ünlüler listesinde Kenan Işık'ı çıkardım çünkü Arguvanlı olduğuna dair bir bilgi yok. Kenan Işık maddesine gittiğimizde de Yeşilyurt/Yakınca yazıyor.