Tartışma:Ahmet Burak Erdoğan

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Sayfa kayda değerdir[kaynağı değiştir]

Cumhurbaşkanının diğer çocukları Bilal ve Sümeyye Erdoğan hakkında sayfa açılmıştır. Bu sayfaların var olması ve Ahmet Burak Erdoğan'ın medyada pek çok kez çeşitli haberlerde yer alması, bir iş adamı olması ve en önemlisi cumhurbaşkanının oğlu olması ve sayfa içeriğinin kaynaklarla doğrulanması kayda değerliğinde şüphe olmadığını göstermektedir. Hızlı silme olarak etiketlemek doğru değildir. Eğer silinmesini düşünüyorsanız SAS'a aday gösterilir. --Nushirevan11☾★ 21:05, 3 Ocak 2017 (UTC)

Kayda değer olmasının sebebi "Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı"nın çocuğu olması mı yani sayın @Nuhsirevan11? Kayda değerlik kriterlerinden hangisini sağlıyor bu şahıs izah edermisiniz? Taşımak zorunda değiliz lakin kararı hizmetlilerimize değil, sizin isteğiniz üzerine topluluğumuza bırakalım. Maddeyi SAS taşıyorum. chansey Mesaj 21:12, 3 Ocak 2017 (UTC)
@Chansey Kayda değer niçin olduğuna dair çeşitli gerekçeler yazdım sadece cumhurbaşkanının oğlu olması kayda değerdir demedim. Hepsini birleştirince artı cumhurbaşkanının da oğlu olunca kayda değerdir dedim. Kızı Sümeyye Erdoğan Ahmet Burak Erdoğan'dan daha mı fazla kayda değer olduğu için SAS'a taşımıyorsunuz? Size göre kayda değer olmayabilir bana göre kayda değerdir. İyi çalışmalar. --Nushirevan11☾★ 21:19, 3 Ocak 2017 (UTC)
Eklemesine ekleyeceğim de 22 defa silindiği için bir arşiv sayfasıyla çelişti madde... Düzenliyorum. chansey Mesaj 21:23, 3 Ocak 2017 (UTC)
Ben gördüğümü ekliyorum veya etiketliyorum sayın @Nushirevan11... Şimdi düzelttim durumu oyunuzu verebilirsiniz. chansey Mesaj 21:46, 3 Ocak 2017 (UTC)