Portal:Galatasaray/Güncel Haberler/Güncel Haberler Arşiv/Feldkamp İstifa etti

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Galatasaray SK'dan yapılan açıklamada Futbol Takımı Teknik Direktörü Karl-Heinz Feldkamp yönetim ve teknik direktör arasındaki fikir ayrılıklarından dolayı istifa etmiştir denildi. Yönetim Kurulu tarafından istifanın kabul edildiği açıklandı. Teknik direktör yardımcısı Ahmet Akcan'ın da istifasının istendiği kaydedildi.

Süper Lig'de yarın oynanacak Gençlerbirliği-Galatasaray karşılaşmasında Adnan Sezgin, Burak Dilmen, Nezih Ali Boloğlu ve Cevat Güler'dan oluşan teknik ekibin yer alacağı duyuruldu.

Kulüp açıklamasında ayrıca, bu sezonun sonuna kadar görev yapacak olan teknik heyetin en kısa zamanda belirleneceği ve takımın başına getirileceği belirtildi.

Açıklamada bu sezon hedefleri için, Yönetim kurulumuz, bu gelişmenin takımımızı iki kupada şampiyonluk hedefinden geri çevirmeyeceği gibi, hedeflere daha sıkı sarılarak bir kenetlenme ve yeni bir motivasyon oluşturacağına yürekten inanmaktadır. Karl-Heinz Feldkamp ve Ahmet Akcan'a kulübümüze bugüne kadarki katkılarından dolayı teşekkür eder ve başarılar dileriz denildi. [1]