Kullanıcı mesaj:Whisper~trwiki

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Selam Whisper~trwiki

Türkçe bir ansiklopedi oluşturma projesi olan Vikipedi'ye Hoşgeldin! İstediğin sayfayı değiştirebilirsin. Bu ansiklopediyi tamamen okuyucuları yazar ve yönetir.

Hadi ne duruyorsun :) ?
Hadi ne duruyorsun :) ?

Bu sizin ansiklopediniz.


Merhaba. T. sayfasında doğru isme link koyduğunuzu gördüm. Vikipedi'nin bu iş için bir fonksiyonu var. İleride ihtiyaç duyarsanız Yardım:Sayfa_yönlendirme sayfasına bir göz atın. Faydalı olur. --Özgür 18:04, 26 Haziran 2006 (UTC)

  • Merhabalar,
  1. Vikipedi bir ansiklopedidir; ancak tarafsız/doğrulanabilir/telif hakkı taşımayan ansiklopedik içerikleri barındırabilir. Girdiğiniz sevgi maddesi ise:
    • Tanım açısından ansiklopedik değildir, daha çok bu konudaki yorumdur,
    • Ansiklopedik tarzda kaleme alınmamıştır,
    • Başka web sitelerinde çıkmaktadır yani telif hakkı saklı bir içeriktir, kamu malı değildir.
  2. Durum böyleyken söz konusu içerik eninde sonunda silinir. Vikipedi'nin ne olduğu hakkında Vikipedi:Vikipedi ne değildir sayfasına göz atabilirsiniz. Telif hakları konusunda ise Vikipedi:Telif hakları sayfasına göz atabilirsiniz. Tekrar hoşgeldiniz. - Noumenon mesajkatkılar 10:42, 3 Temmuz 2006 (UTC)

Vikikaynak

Atatürk'ün Bursa Nutku maddesindeki değişiklikleriniz Vikipedi formatında değil Vikikaynak formatına uygundur.Üçüncü şahıslar tarafından yaratılmış ve yayımlanmış, değiştirilemez orijinal metinler VikiKaynak'ta yer alır. Bu tür katkılarınızı kardeş projemize yapmanız gerekir.Bu sebeple maddeye eklediğiniz bölüm çıkarılmıuştır.İyi değişiklikler.--Machiavelli' msj 23:47, 6 Mayıs 2007 (UTC)

  • maddeyi düzenlemek gibi bir isteğim ya da görevim yok. etiket, gereği yerine getirilirse kaldırılır. lütfen mesajlarınızı sayfanın en altına ekleyin ve imza atın. --kibelemesaj 20:31, 4 Temmuz 2008 (UTC)

Ansiklopedik kişiler

  • Merhabalar,
  • Katkıda bulunduğunuz madde silinmiştir. Bunun sebebi madde konusu olan şahsın ansiklopedik olmamasıdır. Vikipedi bir ansiklopedidir ve sadece ansiklopedik şahıslara yer verir. Ansiklopedik sayılabilmeniz için (genel olarak herhangi bir şeyin ansiklopedik sayılabilmesi için), kayda değerlik kriterlerini sağlaması gerekir. Örneğin; birden çok, tarafsız, bağımsız ve güvenilir ikinci veya üçüncü parti kaynakta, dolaysız şekilde kendi başına konu edilmişse şahıs ansiklopediktir. Bu şu demek: eğer kendisi kayda değer olan bir ansiklopedide hakkınızda madde varsa siz de ansiklopediksinizdir. Bir başka kayda değerlik kriteri de başarılar ve ilgili ödüller olabilir. Örneğin Nobel Ödülü, Pulitzer Ödülü, Akademi Ödülü, Altınportakal Ödülü vs. gibi tanınmış ve saygın bir ödül almışsanız gene kayda değer yani ansiklopedik sayılırsınız ve burada bir madde sahibi olabilirsiniz. Kayda değerlik yani ansiklopediklik kriterleri hakkında daha fazla bilgi için VP:KD sayfasına göz atabilirsiniz. Elbette şahıslar birçok güzel başarıya imza atmış olabilirler, iyi bir kariyere sahip olabilirler fakat Vikipedi'de yer alabilmeleri için ansiklopedik olmaları, unutulmayacak başarılara imza atmış olmaları gerekir. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon ʘ mesaj 20:50, 4 Temmuz 2008 (UTC)


Bilgilendirme

  • Burada sadece ansiklopedi yazıyoruz ve işimiz tahmin ettiğinizden çok daha zor. Dilerseniz şu kız arkadaş nuhabbetini bir yana bırakalım, kimseyi üzmeden, kızdırmadan kendimizce katkıda bulunmaya devam edelim! İyi geceler. Levent Abi ileti 21:06, 4 Temmuz 2008 (UTC)

Uyarı

Uyarı

Uyarı
Uyarı
Kullanıcı sayfanızı veya kullanıcı mesaj sayfanızı "adını değiştir" sekmesine basarak değiştirmemeniz önemle rica olunur.

Bu işlem gerçek anlamda kullanıcı adınızı değiştirmez, sadece kullanıcı sayfanızı başka bir sayfaya yönlendirir.

Kullanıcı adınızı değiştirmek istiyorsanız bu bağlantıya gözatabilirsiniz. Sadece imzanızı değiştirmek için, sayfanın üstündeki tercihlerim sekmesini kullanabilirsiniz. Teşekkürler. --Gökhan 01:28, 11 Temmuz 2008 (UTC)



Engellendiniz

Bu sayfadaki ifadeleriniz kişisel saldırı içerdiğinden 24 saat engellendiniz. Lütfen tekrarlamayın. --M.M. ileti 11:59, 27 Nisan 2009 (UTC)

uyarı

Mesaj sayfanızda (ya da genel anlamda herhangi bir sayfada), diğer kullanıcıları yanıltacak değişiklikler yapmayınız. --M.M. ileti 14:05, 27 Nisan 2009 (UTC)

uyarı

Az önce yazdığınız iletideki gibi, kişilere odaklanan ifadelerle, diğer kullanıcıları rahatsız edici mesajlar yazmaya devam etmeniz halinde daha uzun süreli engellenebilirsiniz. Burası bir forum / chat sitesi değildir. Bilginize. --M.M. ileti 19:03, 2 Mayıs 2009 (UTC)

İlgili ifadeler arşivlerden çıktı. Tekrar ediyorum; konuyu daha fazla uzatmayınız. --M.M. ileti 19:57, 2 Mayıs 2009 (UTC)

Your account will be renamed

10:42, 20 Mart 2015 (UTC)

Renamed

00:30, 23 Nisan 2015 (UTC)