Kullanıcı mesaj:Sufizm

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Başka yerlerden Vikipedi'ye içerik taşımayınız![kaynağı değiştir]

Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz ! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, fakat ne yazık ki Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Kısa bilgi almak için buraya tıklayınız. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! - - noumenon Θ mesaj 12:53, 3 Haziran 2009 (UTC)


Telif hakkı var kullanmayın[kaynağı değiştir]

Lütfen telif hakkı saklı içerik eklemeyiniz. Vikipedi'de telif hakkı saklı içerikler kullanılamaz. Unutmayın ki; Vikipedi Amerika Birleşik Devletleri Telif Hakkı Kanunu'na tabidir ve söz konusu kanuna göre; yayımlanmış her türlü çalışma (aksi belirtilmediği sürece), sahibine otomatik olarak telif hakkı kazandırır. Sadece özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) kaynaklardan içerik aktarmanız mümkündür. Daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. Unutmayınız ki uyarılara rağmen ısrarla telif hakkı saklı içerik eklemek bir Vikipedi suçudur ve Vikipedi kuralları (madde 8) gereği engellenebilirsiniz. Teşekkürler, iyi değişiklikler! -- Eldarion 13:27, 3 Haziran 2009 (UTC)


Uyarıları dikkate alın[kaynağı değiştir]

Lütfen uyarıları dikkate alınız. Vikipedi işleyişini aksatmanıza yönelik davranışlarınız için size yapılan uyarıları önemsememeniz, vandalizm olarak değerlendirilebilir ve engellenebilirsiniz. Eldarion 13:29, 3 Haziran 2009 (UTC)


eft Özgür ansiklopedi projesi Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Az önce yaptığınız değişiklik, Vikipedi'nin tarafsız bakış açısı politikasını ihlâl ettiği için geri alındı (ya da silindi). Vikipedi özgür ansiklopedidir, ancak bir blog yada reklam alanı değildir. Vikipedide herhangi bir kişi ya da kurumun propagandası yer alamaz. Lütfen bakınız TBA. Bu tutumunuzu sürdürmeniz halinde engellenebilirsiniz. --Merube 89msj 15:42, 14 Haziran 2009 (UTC)

  • Ahmed Alevi sayfasında "Hz." ifadesi silindi. Bu tür ifadeler kullanılmıyor vikide. İyi vikiler, katkılarınızın devamı dileğiyle--Merube 89msj 16:57, 14 Haziran 2009 (UTC)
  • Anlayış ve nezaketiniz için ben teşekkür ederim. Katkılarınızı her daim görebilmek dileğiyle, iyi vikiler, iyi çalışmalar--Merube 89msj 17:02, 14 Haziran 2009 (UTC)

taysin (mesaj) 11:03, 27 Ağustos 2010 (UTC)

Ahmed Amiş Efendi silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Ahmed Amiş Efendi) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Ahmed Amiş Efendi sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--Cem 53 (mesaj) 11:19, 28 Ağustos 2017 (UTC)