Kullanıcı mesaj:SkyCaptain/arşiv1

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Selam,

Ernst konusunda haklısın. Daha resmi açıklama yapılmadı. Ama ben dağınık halde duran maddeyi düzenlerken ve İngilizce'den çevirirken orasını öyle bırakmışım. En iyisi kaynaksız şablonunu çıkarıp, halen Shalkedeymiş gibi göstermek. Ne dersin :) --Math34 ileti 23:17, 30 Ocak 2009 (UTC)

Evet dostum, o şekilde daha doğru olur bence de. Bu arada ben de yeni başladım wikiye, daha önce başka bir oyunda ufak tefek tecrübe edinmiştim. Bundan böyle vakit buldukça sporda yardım etmek isterim. Saygılar...--Inertia1907 23:19, 30 Ocak 2009 (UTC)

Ok. O zaman değiştiriyorum. Güzel katkılarını bekliyoruz. Özellikle sporda çok eksiklikler var. Yalnız bir nokta var. Mesajı benim kullanıcı sayfamdaki mesaj bölümüne yazarsan, ben farkedebilirim mesaj yazdığını. Yani benim mesaj sayfama birşeyley yazarsan, bana o sarı "mesaj var" yazıyı geliyor. Aksi taktirde bu şekilde yazdığını görmeyebilirdim. Vikipedi ilk başta baya karışık geliyor. Bir sorun varsa sorabilirsin. --Math34 ileti 23:48, 30 Ocak 2009 (UTC)

İmza oluşturma[kaynağı değiştir]

Merhaba son değişiklikler bölümünde gördüm imza sayfası oluşturmuşsunuz kendiniz için ama Üstteki kullanıcı paneli kısmındaki Tercihlerim bölümünden imzanızı ayarlayabilirsiniz. Yardım almak için Vikipedi:İmza kullanımı bilgilerine bakabilirsiniz. --Hedda Gabler 11:20, 31 Ocak 2009 (UTC)

Sorun olup olmayacağı konusunda bilgim yok. Ben belki bilmiyorsunuz diye şey etmiştim (: Kolay gelsin.--Hedda Gabler 11:26, 31 Ocak 2009 (UTC)

Futbolda Transferler ve Kaynak Gösterimi[kaynağı değiştir]

Merhaba, evet maalesef transfer dönemlerinde bu tür sayfalara olan vandalizm rekor seviyede artıyor. Tabii iyi niyetle katkıda bulunmaya çalışan ama politikalarımızı tam larak bilmeyen kullanıcılar da var. Vikipedi ne değildir? sayfasında yazdığı gibi "Tahmin, spekülasyon ve "gelecek tarih" ile ilgili konular orijinal araştırma kabul edilir ve bu yüzden de Vikipedi için uygun değildir" transfer haberleri de tam olarak bu konuya giriyor. Bu konuda izlenmesi gereken futbolcunun transferi resmi olarak açıklanana kadar beklemektir. Vikipedi'ye ekleyeceğiniz bilgiler doğrulanabilirlik, özel araştırmalara yer vermemek ve tarafsız bakış açısı ilkelerine uygun olmalıdır. Bunlar da güvenilir kaynaklarla desteklenmelidir. Nasıl kaynak göstereceğinizle ilgili ayrıntılı bilgiyi bu sayfada bulabilirsiniz. Herhangi bir sorunuz olursa bana mesaj atabilirsiniz. Kolay gelsin.--Gökhan 16:45, 9 Haziran 2009 (UTC)

  • Senin için geri alma işlemleri ve daha fazla fonksiyonu (sayfalara sil, hoş geldin, uyarı vs. şablonları) kullanabileceğin bir monobook sayfası oluşturdum. Şimdi tarayıcının belleğini boşalttığında sayfanın sağında ve üstünde sekmeler göreceksin. Bunun dışında da çeşitli fonksiyonlar var, kullanımla ilgili bir sorun olursa haber ver. Kolay gelsin.--Gökhan 21:58, 9 Haziran 2009 (UTC)

Yarı Koruma - Deco[kaynağı değiştir]

Merhaba, Deco sayfasını koruma altına alabilir misiniz, Galatasaray'ın transfer gündeminde olduğundan anonim kullanıcılar tarafından yoğun şekilde saldırıya uğruyor sayfa. --Inertia1907mesaj 16:23, 11 Haziran 2009 (UTC)

  • alındı, teşekkürler. bu arada her yıl bu mevsimde söylediğim bir sözü tekrarlayayım izninizle. şu transferler bir bitseydi hayırlısıyla.. :) --ki bl 16:59, 11 Haziran 2009 (UTC)

Geri döndürme işlemleri[kaynağı değiştir]

  • Merhabalar; öncelikle geç yanıtım için özür dilerim; acilen bir seyahate çıkmam gerekti ve ne kadar süreceği belli değil. Aslında bu nedenle sayfamın başına koymam gereken "vikimola" şablonunu ihmal ettiğim için hatalıyım. Gelelim "vaktinizi aldığım için özür dilerim üstad" sözlerinize bu sözleri kabul etmiyorum çünkü zamanımı boşuna almıyorsunuz; burada yaptığımız herşey buranın yararına katkı amaçlıdır. Geri döndürme işlemlerinde ben eski sürümlerden bulduğum en düzgün sürümü yeniden kaydetme yolunu seçiyorum ve biraz aceleci olduğum için özet kutusu pek kullanmıyorum, önceden bu alışkanlığım vardı fakat zaman içinde yitirdim. Umarım yeniden canlandırabilirim. Gökhan arkadaşımızın yaptığı monobook sayfası ile sanırım sorununuz çözülmüştür. Aktif olduğum anlarda her zaman çekinmeden herşeyi sorabilirsiniz, bildiğim kadarıyla yanıtlarım. Yeni bir Vikipedist kazanmanın mutluluğuyla yeniden "hoşgeldiniz" der, iyi çalışmalar dilerim.  Levent İleti Katkılar   17:52, 12 Haziran 2009 (UTC)

vikipedi kahin değil[kaynağı değiştir]

Yeni bir vikipedist olarak hazırlamış olduğum Fenercell sayfasında yapmış olduğum muhtemel hatayı bulup "vikipedi kahin değil.." şeklinde teşvik edici bir özet metni girdiğiniz için teşekkür etmek istedim, saygılar... --Inertia1907mesaj 18:20, 13 Haziran 2009 (UTC)

Rica ederim, iyi çalışmalar..--Muratsahinmesaj 00:52, 14 Haziran 2009 (UTC)

şablon koruma[kaynağı değiştir]

Selam üstad, futbol takımlarının geçmiş teknik direktörlerini kısayol çubuğuyla görebilmek için oluşturulan şablonları daha kolay yaratabilmek için hazırlamış olduğum şablonu ve diğer 2 yardımcı şablonu sadece kayıtlı kullanıcıların düzenleyebilmeleri için koruma altına alabilir miyiz? Çünkü şablonu değiştirince kullanılan tüm diğer şablonlar şeklen göçebilirler... Koruma altına alınmasının uygun olabileceğini düşündüğüm 3 şablon bunlar; {{Teknik Direktörler}}, {{Football manager list entry}} ve {{Football manager last}}... --Inertia1907mesaj 11:33, 15 Haziran 2009 (UTC)

Selam. Futbol maddelerini en çok giren tanıdıklarımdan Ut94, SBM girmiyor. Hmd92 ise çok az giriyor. Şu an senle ben en çok futbol maddesiyle uğraşıyor konumundayız. Önce tüm futbol klüplerini(tek cümlelikler hariç-çünkü en:vikide öyle çok var-bizim kriterlere uymuyor) tr:vikiye en az 3-4 cümle ve kadroyla koyup tek cümlelik olmayan tüm futbolcuları ve teknik direktörleri yapma projem var. Sen de katılmayı düşünür müsün?--вяí¢αи76ileti 21:11, 16 Haziran 2009 (UTC)

Selam üstteki şablonu koruma altına alabilir misiniz, yoğun şekilde değiştirme savaşları yaşanmakta. Eklenen sayfalardan şablona daha rahat ulaşabilmek için oluşturulan sürüm daha kullanışlı ama anonim bir kullanıcı ısrarla sayfayı sabote ediyor. Teşekkürler. --SkyCaptainmsj 22:49, 16 Haziran 2009 (UTC)

Merhabalar, şablon yarı-korumaya alındı. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --M.M. ileti 10:53, 17 Haziran 2009 (UTC)

Başlıyoruz...[kaynağı değiştir]

Tamam Emre, görev dağılımı yapalım. Bundesliga, 2. Fußball-Bundesliga takımlarına kadro koyup güncelleyip olmayan takımları yaparsın. Ben de bu arada Arnavutluk, Andorra, Avusturya ve Azerbaycan'ı halledeyim. Avrupa'yı bitirince diğer kıtalara falan geçeriz. Tüm kıtaların ülke liglerini bitirince de futbolculara başlarız. Zaten klüp takımı çevirmek çok kolay. Grafikleri Türkçeleştirip, 3-4 cümle ekleyip kategori koydun mu hemen biter. Ha bu arada dediğin zenginleşdirme işini de düşündüm. İngilizce Vikipedi'de hakkında geniş madde bulunan kulüp veya oyuncuyu da bölerek ortak olarak çevirip KM ya da SM yapabiliriz. Örnek en:IFK Göteborg. Ama önce şu takımları hallledelim de rahat rahat futbolcu maddedi yapabilelim. Çok sık giremesen de sorun değil. Ben de 5-6 gün sonra 1 ay boyunca günde 1 saat gireceğim. (NOT:Bu arada UEFA dışındaki liglerin de şablonlarını açıyorum gelecek için)--вяí¢αи76ileti 19:17, 17 Haziran 2009 (UTC)

mrb. kesinlikle savaş açmak gibi bir derdim yok sadece en güzel fenerbahçe kadrosu "şablonu" yapmanın peşindeyim sürekli değiştiriliyor. ben düzeltiyorum ama bazı arkadaşlar savaş açtığımı düşünüyor. yaptığım şablona önce bi bakıp sonra düşüncenizi bekliyorum. kötü olan hiçbirşey yok. değişimin kolay olmadığını söylemişsiniz, bölesi daha doğru bence çünkü bozmak isteyen kişiler elleyemez diye düşündüm. iyi vikiler. "YEŞİL"

Küresel kullanıcı adına el koyma[kaynağı değiştir]

Merhaba üstad, ben birkaç gün önce Kullanıcı:Inertia1907 olan kullanıcı adımı SkyCaptain olarak değiştirdim. Bu isimle birlikte küresel olarak henüz el konulmamış olan Almanya, Polonya, İtalya v.s ülkelerde de otomatik olarak kullanıcı adımı aldım fakat genel wiki sayfasında bu ismi kullanmakta olan fakat uzun süredir aktif olmayan bir arkadaş bulunmakta. Çevirilerde özellikle İngilizce içeriğe ihtiyacım olduğu için İngilizce dil seçeneğindeki User:SkyCaptain hesabına da ihtiyacım var. O hesaba el koymak için ne yapmalıyım, İngilizce içerikli bölümde eski hesabımla başvurmam durumunda kabul edilir mi, zira İngilizce hesapla 200 katkımın olduğunu sanmıyorum?... --SkyCaptainmsj 11:19, 20 Haziran 2009 (UTC)

Merhabalar, genel wiki sayfası derken sanırım İngilizce Wikipedia yı kastediyorsunuz. Orada da aynı ismi kullanabilmeniz için şu sayfaya başvuru yapmanız gerek. Yalnız bizdeki 200 değişiklik sınırının İng. Vikideki karşılığı nedir bilemiyorum. İyi çalışmalar. --M.M. ileti 12:11, 20 Haziran 2009 (UTC)

Nasıl gidiyor...[kaynağı değiştir]

Merhaba, nasıl gidiyor? Mario Balotelli (bu adam müthiş genç yetenek) ve Ediz Bahtiyaroğlu sayfalarına baksana (cite'li kaynaklandırmayla hazırlanmış-ama oldukça zaman alıyor), yazdığım en uzun futbol maddesi... Ayrıca kalan tüm konfederasyon şablonlarını çevirip şu VProje:Spor sayfasına koydum... Andorra'da eksik yok Arnavutluk Ligi bayağı eksik, Azerbaycan Ligi'nde de 2 takım eksik. Bu arada takım yapmak ve güncellemek kaliteli bir yeni oyuncu girişinden daha kolay. Şu ligleri ve takımları bitirince oyuncu yapmaktan başka yeni madde girmemiz gerekmeyecek... Şimdi Iğdır'a 1 aylığına gidiyorum. İki günde 1 kere 1 saat gireceğim... İstanbul'a döndüğümde her gün en az 15-20 kulüp takımı maddesi gireceğim...--вяí¢αи76ileti 13:16, 20 Haziran 2009 (UTC)

Galatasaray link reklamlarinin ve fenercell maddesi icerisinde neden viral galatasaray reklami yaptigini aciklayabiliyorsan, seve seve sikayet edilmeye raziyim. Maddeleri manipule ediyorsun. Bahsettigin sikayet muessesesini elbette ben de senin icin kullanacagim.

Sahadaki rekabeti yetkilerini kullanarak vikipedia'ya tasiyorsun. O zaman bende senin yaptigin gibi tum galatasaray ve gsmobile maddelerine fenercell reklami ve linkleri ekleyeyim. Yaparmiyim? Hayir? Neden? Cunku bir kac dogru madde yazip sonra hakkin varmis gibi diger maddeleri keyfime gore senin yaptigin gibi manipule etmiyorum da ondan...

Fenercell maddesi manipulasyonu[kaynağı değiştir]

Fenercell sayfasında kelime oyunlarıyla vandalizm yapmaya devam edersen şikayet edileceksin haberin olsun, küçük kelime oyunlarıyla kendini tatmin edecek bir yer arıyorsan taraftar forumlarını tavsiye ederim, iyi çalışmalar... ;) --SkyCaptainmsj 19:52, 21 Haziran 2009 (UTC)

Serbulent Not:Galatasaray link reklamlarinin ve fenercell maddesi icerisinde neden viral galatasaray reklami yaptigini aciklayabiliyorsan, seve seve sikayet edilmeye raziyim. Maddeleri manipule ediyorsun. Bahsettigin sikayet muessesesini elbette ben de senin icin kullanacagim.

Sahadaki rekabeti yetkilerini kullanarak vikipedia'ya tasiyorsun. O zaman bende senin yaptigin gibi tum galatasaray ve gsmobile maddelerine fenercell reklami ve linkleri ekleyeyim. Yaparmiyim? Hayir? Neden? Cunku bir kac dogru madde yazip sonra hakkin varmis gibi diger maddeleri keyfime gore senin yaptigin gibi manipule etmiyorum da ondan...

  • Öncelikle Wikipedi'nin bir ansiklopedi olduğunu kavrayamamış olmandan ötürü üzüldüm. Ben Fenerbahçeliyim ama burada renklerimizden arınıp kurallar çerçevesinde en doğru maddeyi sunmaya çalışıyoruz. Ne kadar acı verici ki 80 milyon nüfuslu bir ülkenin vatandaşları olarak İngilizce Wiki'nin %1'ini bile geçemeyecek sayıda düzgün Türkçe içeriğe sahibiz. Çünkü bizim için sabote etmek, saldırmak yaratmaktan çok daha kolay... Neyse konuyu dağıtmayayım. Fenercell maddesinde GS yada başka takım farketmez sayfada en optimum link akışını sağlamak için mümkün olduğunca ilintili konuya iç bağlantı yapmak zorundasın. Bu arada ben yetkili falan değilim, senin gibi bir içerik sağlayıcısıyım. GS mobile konularında da yoksa ve gerekiyorsa ilgili bağlantıları yapmak uygun olandır. Burası rekabet yeri değil, bilgi paylaşım sahası... ;)

Not: Attığın mesajlarda imza kullanırsan sevinirim. --SkyCaptainmsj 22:03, 21 Haziran 2009 (UTC)


  • Sadece maddeleri degil mesajlasmalarida manipule etmeni saskinlikla karsiliyorum. Vikipedia'da yaratilan maddelere senin deyiminle "optimum link akisi" konu ile iliskilendirilerek yapilabilir. Fenercell maddesine "Galatasaray Mobile da yayında." linki ekleyemezsin cunku bu linkin yeri Fenercell maddesinin alti degil MVNO (Mobile Virtual Network Operator) maddesinin altidir. Anlayacagin sekilde izah etmem gerekirse; Sandalye maddesi olustururken, maddenin altina sehpa linki veremezsin. Mobilya diye bir madde varsa altina sandalye'de var, sehpa'da var diye linklerini eklersin.

Umarim net aciklayabilmisimdir.

--serbulentarslan 09:49, 22 Haziran 2009 (UTC)

Hi there, i want to request you something. I also use SkyCaptain nick in Turkish Wiki. I did many edits and want to make much more but i need global User:SkyCaptain account for making translations from English to Turkish easily. I'll really appreciate if you change your nickname and give this as a gift for me. :) I'm waiting for your reply here, thanks... SkyCaptain


Sorry for previous post on your user page that should have gone here. (This is my first attempt at reading Turkish! :-) I put in to change my username, but there are about 10 other users with that name around the world. Good luck getting everyone to change. [DavidBethune (SkyCaptain US)]

Thank you mate. I need only Turkish and US (General) versions of this account. Because i don't know any other language yet. :)) By the way sorry for reply you late, i was away from wikiworld... --SkyCaptainmsj 16:16, 26 Temmuz 2009 (UTC)

Hoş geldin... Tatil bitti sanırım--вяí¢αи76ileti 20:23, 27 Temmuz 2009 (UTC)

Hoşbulduk dostum, biraz tatil biraz da tembellik yaptık işte. :) Arada takılmaya devam edeceğim Viki'ye. Nasıl gidiyor çalışmalar? --SkyCaptainmsj 20:26, 27 Temmuz 2009 (UTC)

Bir kullanıcıyla ortak Thierry Henry maddesini çevirdik. İngilizce'de SM ve gerçekten kapsamlı bir madde. Bitmesine az kaldı. Yakın zamanda adaylığa çıkaracağız. Bu arada SM olması için bazı tarih maddeleri üzerinde de çalışacağım. Büyük futbol projesi için de Ağustos sonlarında kaldığım yerden devam ederim. Üniversitede her gün 1 saat girerim. Seneye yaza kadar tüm kulüpler biter. Ondan sonra da hedef futbolcu maddesi bırakmamak. Bu arada o arkdaş da ÖSS'sini vermiş olacak yazın coşarız sanırım... Sen de öğrenci değilsin, biliyorum az zamanın oluyor. En azından bu yaz boyu Alman kulüplerinin maddelerini bitirirsen güzel olur...--вяí¢αи76ileti 20:33, 27 Temmuz 2009 (UTC)

Thierry Henry sayfaları süper olmuş, elinize sağlık. Adaylığa çıkarttığınızda haber ver ben de oy kullanayım... Boş vakit buldukça kafama göre yapmaya çalışıyorum birşeyler. Alman kulüplerinde eksik varsa onlara da bakarım. Bazı ligler daha 2 sene öncesinde kalmış mesela onlara da bakmak lazım. --SkyCaptainmsj 20:42, 27 Temmuz 2009 (UTC)

Tamam dostum. O zaman sen kafana göre takıl Nasılsa bir şekilde ben kontrol ederek giderim... Maddeyi güncellediysen de özet kısmına yazarsın ki, görünce bu şu gün güncellenmiş deyip geçerimGöz kırpma.... Oyun için sağ ol. Zaten madde çevirisi bitti. Kırmızılıklarla ilgileniyoruz... Aimé Jacquet adlı maddede geçen teknik direktör sayfasını yaparsan senin de maddede tuzun bulunur, hoş olur--вяí¢αи76ileti 20:49, 27 Temmuz 2009 (UTC)

Aimé Jacquet'yi bana bırak. Saygı duyduğumuz bir abimizdir... Maddeleri geri alırken benim daha önce düzenlemiş olduğum bir maddeyse benim versiyonu geri getirebilirsin, kolay kolay baştan savma iş yapmıyorum. --SkyCaptainmsj 20:56, 27 Temmuz 2009 (UTC)

Tamam kardeşim, verdim gitti(sanki kız evlendiriyoruz)... Kafana göre takıl derken ister Alman, ister İngiliz kulübü de hallet demek istedim. Sen yeter ki hallet... İkimize de kolay gelsin...--вяí¢αи76ileti 21:00, 27 Temmuz 2009 (UTC)

Teşekkür ettim, sana da kolay gelsin... --SkyCaptainmsj 21:13, 27 Temmuz 2009 (UTC)

Selamlar. Daha önce haber vermemi istemiştin. Bu sayfada adaylığa çıkardık. Bilgine--вяí¢αи76ileti 13:44, 1 Ağustos 2009 (UTC)

Muhteşem olmuş dostum elinize sağlık, inceleyeceğim şimdi... --SkyCaptainmsj 14:59, 1 Ağustos 2009 (UTC)

Merhaba. Şikayetinizi gördüm. Mesajınızdan sonra kullanıcının değişikliklerine tekrar göz attım. İlgili maddelerle ilgili fazla bilgim olmadığından değişikliklerinin kuralları ne derece ihlal ettiğine karar veremiyorum. Kullanıcı başka konularla ilgili uyarılar almışsa da, vandalizm uyarısı almamış. Eğer VP:İNOV'u gözetmenize karşın kullanıcının söz ettiğiniz gibi kasıtlı yanlış değişiklikler yaptığı kanısındaysanız en iyisi önce onu uyarmak olacaktır. (Söz ettiğiniz türden kasıtlı bir değişiklik görebildim yalnızca.) Davranışında ısrar etmesi halinde şikayet etmeniz daha doğru olur. (Bu arada mesajı yazdığınızda aktif değildim. Bunu SD'den ya da son katkımın saatinden görebilirsiniz. Bu nedenle geç yanıt veriyorum, kusura bakmayın.) --Yabancımsj 16:18, 3 Ağustos 2009 (UTC)


Merhaba bana sayfayı tahrip ettiğime dair bir mesaj göndermişsiniz ama sayfayı tahrip etmedim, gökhan gönül sayfasında pek çok kişisel fikir var. örneğin "Böylece artık sadece Fenerbahçe'li taraftarların değil tüm Türkiye'nin gönlünü fethetmiştir." gibi ifadeler. bunlar kişisel fikirler, vikipedia da bildiğim kadarıyla kişisel fikirler yazlmıyor, neye göre kime göre gönlüller fethetmiştir? daha önce pek çok defa yazılanların silindiğine şahit oldum. ben sayfayı tahrip etmedim, olması gerektiği şekle getirdim ama siz fenerbahçe taraftarıysanız ve kendi futbolcunuza övgüler yağdırmak istiyorsanız sizi taraftar forumlarına davet ediyorum, ansiklopedik sayfalara değil.

kasımpaşa şablonu[kaynağı değiştir]

deneme şablonu değildir. Kullanıldığı yer için: Süper Lig 2009-2010

Öncelikle mesajlarınızda imza kullanırsanız daha iyi olur. Konuya gelince, bir şablon çalışması olduğunu anlayabilmemiz için belirttiğim kriterlere uyarsanız ve kategori kullanırsanız deneme olmadığı anlaşılacaktır. :) --SkyCaptainmsj 15:48, 4 Ağustos 2009 (UTC)
imza konusunda kusura bakmayın aceleye geldi. kategori olarak da benzer şablonlarda kullanılmadığı için (noinclude dahi olsa) kullanmayı gerek görmedim. Teşekkürler--Md..55 15:51, 4 Ağustos 2009 (UTC)

Ben teşekkür ederim, iyi çalışmalar. --SkyCaptainmsj 15:53, 4 Ağustos 2009 (UTC)

Engellendi. Kolay gelsin. --Eldarion 11:04, 5 Ağustos 2009 (UTC)

İyi dilekleriniz için teşekkürler. Ayrıca madde 1 hafta süre ile yarı korumaya alındı. Kolay gelsin. --Eldarion 12:59, 19 Ağustos 2009 (UTC)

Diğer ülkelerinki gibi bayraklı ve isminin yazılı olduğu bir şablon amaçlıyorum, eğer halihazırda varsa-ki ben bulamadım- oraya varolan şablonu yazarsanız sevinirim. Secoita

Tamam ben düzenledim şimdi, bu tip şablonlar üzerinde çalışırken Kullanıcı:Secoita/deneme gibi kişisel bir sayfa üzerinde deneme yapabilirsiniz. Gerektiğinde de online olan tecrübeli bir kullanıcıdan yardım isteyebilirsiniz, iyi çalışmalar.

Not: Kullanıcılara gönderdiğiniz mesajlarda imzanızı eklemeyi unutmayınız. --SkyCaptainmsj 12:26, 22 Ağustos 2009 (UTC)

Küfür ve yoğun vandalizmden ötürü bu anonim kullanıcıyı engelleyebilir misiniz, teşekkürler? --SkyCaptainmsj 14:16, 28 Ağustos 2009 (UTC)

  • tamamdır.. teşekkürler, kolay gelsin. --ki bl 14:19, 28 Ağustos 2009 (UTC)
VikiProje Spor Davetiyesi
İyi günler...
VikiProje Spor bünyesinde çalışmalara katılmak, Spor Portalı açılmasını teşvik ve yapılacakları belirlemek için projeye katılımınızı bekliyoruza[.]medileti 13:38, 6 Şubat 2010 (UTC)

Monobook hakkında[kaynağı değiştir]

Selam, monobook kullanımı konusunda bir sorum olacaktı. Epeyce bir süredir Viki'ye ara vermiş durumdaydım bugünlerde askerlik öncesi boş vakit bulunca yeniden bakmak istedim fakat yeni görsel temada monobook kısayollarının çalışmadığını gördüm. Yeni tema için uyumlu monobook tarzı bir uygulama var mı yoksa monobook kullanabilmek için eski temayı mı kullanmaya devam etmeliyiz. Teşekkürler, kolay gelsin. --SkyCaptainmsj 11:27, 4 Ağustos 2010 (UTC)

Ve aleyküm. Ama ben de bilmiyorum. Son aylarda monobook kullanmıyorum. Kullanıcı:Rapsar halledecektir inşallah. Takabeg ileti 11:30, 4 Ağustos 2010 (UTC)

Hoş geldin kardeşim. Gözümüz yollarda kaldı yav... 2010 FIFA Dünya Kupası Finali'ni SMA göstereceğiz Rapsar'la ama kırmızılıklar var. Birkaçını girebilirsen daha çabuk halletmiş oluruz ve çabucak aday gösteririz. İyi çalışmalar...--вяí¢αи76ileti 12:07, 4 Ağustos 2010 (UTC)

Hoşbulduk dostum ama maalesef daha tam gelemedim. :) Okul ve iş durumlarını hallettik ama bu seferde askere gidiyoruz. 12 Ağustos'ta teslim olacağız. Evde otururken bi Viki'ye bakayım dedim ve ufak tefek birkaç basit düzeltme yaptım sadece. Kısa çıkarsa 5,5, uzun çıkarsa 11,5 ay sonra Viki'ye tam randımanla döneriz inşallah. Kolay gelsin sana. --SkyCaptainmsj 12:16, 4 Ağustos 2010 (UTC)
Anlıyorum, umarım rahat bir yer çıkar... Beni de biliyorsun ODTÜ'ye devam ediyoruz...--вяí¢αи76ileti 12:20, 4 Ağustos 2010 (UTC)
İnşallah kardeşim, kolay gelsin tekrar. --SkyCaptainmsj 12:23, 4 Ağustos 2010 (UTC)
  • Mrb. Öncelikle monobook kullanmadığımı belirteyim :) Dün, Drlp adlı kullanıcı da aynı problemden dolayı yakınıyordu. Buradaki verileri buraya taşırsanız olabilir. Tabi bir de önbelleği boşaltmak gerek :) Bu arada askerlik konusunda, umarım rahat bir yere düşersiniz. Gerçi, konu Türkiye olunca yer falan farketmez ama...--Rapsar 15:04, 4 Ağustos 2010 (UTC)
Hadi artık hayırlısı, ne diyelim :)--Rapsar 15:08, 4 Ağustos 2010 (UTC)

Buluşmaya davetlisiniz![kaynağı değiştir]

Sevgili SkyCaptain/arşiv1,

Jimmy Wales, yarın bir konferans için İstanbul'da olacak ve konferanstan sonra vaktinin bir kısmında Türkiye'deki Vikipedistler ile buluşmayı planlıyor.

Sizin de buluşmaya katılımınız bizim için önemli. Konu ile ilgili gelişmeleri köy çeşmesinden takip edebilirsiniz.

Güvenlik tedbirleri gereği görüşmeye katılacak kişilerin isimlerinin önceden belirlenip bildirilmesi gerekiyor.

İsminizin listeye eklenmesi için en kısa sürede bana e-posta veya mesaj atmanız gerekli.

İletişim ve ulaşım konusunda herhangi bir sorun yaşarsanız bana e-posta gönderebilir veya mesaj sayfamdan bana yazabilirsiniz.


Önemli: Ayrıca bir telefon numarası belirtmeniz yarınki iletişim için kolaylık sağlayacaktır ve önemlidir. E-postanıza yanıt olarak kendi telefon numaramı size ileteceğim.


Görüşmenin tarihi ve saati:

5 Ekim 2011 Çarşamba - 16:00, Lütfen belirtilen saatten daha önce alanda bulunmaya özen gösteriniz görüşmenin kısa sürmesi planlanıyor

Görüşmenin yapılacağı yer:

İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı, Harbiye, İstanbul


Bu mesaj, İstanbul'da yaşadığını belirten Vikipedistlere, bilgilendirme amacıyla gönderilmiştir.

Yarın görüşmek ümidiyle... Nazif İLBEK 21:07, 4 Ekim 2011 (UTC)