Kullanıcı mesaj:Realfighter

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin![kaynağı değiştir]

Gönüllü katılımcıların çabalarıyla 250 dilde oluşturulmaya çalışılan ansiklopedinin Türkçe bölümü olan Vikipedi'ye hoş geldin!

Katkıda bulunurken cesur ol! Hadi kolay gelsin.

bekiroflaz § mesaj 22:07, 13 Eylül 2008 (UTC)



Resim:Shdancer (240 x 168).gif resminde kaynak ve lisans sorunu[kaynağı değiştir]

Resim telif sorunu
Resim telif sorunu

Resim:Shdancer (240 x 168).gif resmini yüklediğiniz için teşekkürler. Dosyanın tanım sayfasında içeriğin kimin tarafından yapıldığı ve telif statüsü hakkında yeterli bilgi bulunmamaktadır. Eğer dosyayı kendiniz yapmadıysanız, içeriğin sahibini belirtmelisiniz. Bir internet sitesinden elde ettiyseniz nereden aldığınızı net şekilde gösteren bir bağlantı veriniz. Eğer resmin lisansını biliyorsanız resim dosyasına telif etiketini ekleyiniz.

Yüklediğiniz diğer resimleri kontrol etmek için bu bağlantıyı tıklayınız. Hızlı silme kriterleri gereğince kaynak ve lisans bilgiler eksik olan resimler işaretlendikten bir hafta sonra silinirler. Sorularınız için Vikipedi:Medya telif soruları sayfasını kullanabilirsiniz. Teşekkürler. Machiavelli' msj 22:02, 28 Eylül 2008 (UTC)

Resim:Legend of Hero Tonma.gif resminde kaynak ve lisans sorunu[kaynağı değiştir]

Resim telif sorunu
Resim telif sorunu

Resim:Legend of Hero Tonma.gif resmini yüklediğiniz için teşekkürler. Dosyanın tanım sayfasında içeriğin kimin tarafından yapıldığı ve telif statüsü hakkında yeterli bilgi bulunmamaktadır. Eğer dosyayı kendiniz yapmadıysanız, içeriğin sahibini belirtmelisiniz. Bir internet sitesinden elde ettiyseniz nereden aldığınızı net şekilde gösteren bir bağlantı veriniz. Eğer resmin lisansını biliyorsanız resim dosyasına telif etiketini ekleyiniz.

Yüklediğiniz diğer resimleri kontrol etmek için bu bağlantıyı tıklayınız. Hızlı silme kriterleri gereğince kaynak ve lisans bilgiler eksik olan resimler işaretlendikten bir hafta sonra silinirler. Sorularınız için Vikipedi:Medya telif soruları sayfasını kullanabilirsiniz. Teşekkürler. Machiavelli' msj 22:21, 28 Eylül 2008 (UTC)

Lütfen çok kısa içerikli maddeler oluşturmayınız.[kaynağı değiştir]

Lütfen çok kısa içerikli maddeler oluşturmayınız, bu tür sayfalar taslak kriterlerini sağlamadığı için silinir ya da silinmek üzere işaretlenir. Yarattığınız maddelerin silinmesini önlemek için biraz daha kapsamlı bilgi yazmanız uygun olacaktır. Taslaklar hakkında daha fazla bilgiye Vikipedi:Taslak sayfasından ulaşabilirsiniz.
Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Aycanileti 23:37, 28 Eylül 2008 (UTC)

Lütfen sadece ansiklopedik bilgiler / içerik eklemeye özen gösteriniz.[kaynağı değiştir]

Uyarı
Uyarı
Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Büyük olasılıkla yaptığınız değişiklik silindi, silinmek üzere işaretlendi, ya da geri alındı. Lütfen sadece ansiklopedik bilgi / içerik eklemeye özen gösteriniz (bakınız:Vikipedi ne değildir?). Bu konuda kayda değerlik ölçütleri sayfamızdan bilgi edinebilirsiniz. Ansiklopedik bilgi içermeyen sayfalar eklemeyi tekrarlamanız durumunda katkılarınız silinecek ya da geri alınacaktır. Bilgi edinmeniz rica olunur. Teşekkürler, iyi değişiklikler! --Saygı ve sevgilerimle. Boramesaj gönder 15:02, 29 Eylül 2008 (UTC)


  • Merhabalar,
  • Eklediginiz maddelere kaynak olarak bir ansiklopediyi gostermissiniz: o maddelerdeki yazilari bu ansiklopediden kopyaliyor musunuz yoksa ansiklopediden ilgili bilgileri okuduktan sonra kendi cumlelerinizle mi hazirliyorsunuz Vikipedi maddesini? Eger dogrudan o ansiklopedideki icerigi buraya kopyaliyorsaniz ve telif hakki ihlalidir ve ciddi bir suctur; bu tip bir durum soz konusuysa maddelerin metinlerini ilgili ansiklopedideki cumlelerden farkli olacak sekilde degistirmeniz gerekmektedir. Tesekkurler, iyi calismalar... - - noumenon Θ mesaj 15:13, 29 Eylül 2008 (UTC)

Resim:TombRaiderIII copy.gif resminde kaynak ve lisans sorunu[kaynağı değiştir]

Resim telif sorunu
Resim telif sorunu

Resim:TombRaiderIII copy.gif resmini yüklediğiniz için teşekkürler. Dosyanın tanım sayfasında içeriğin kimin tarafından yapıldığı ve telif statüsü hakkında yeterli bilgi bulunmamaktadır. Eğer dosyayı kendiniz yapmadıysanız, içeriğin sahibini belirtmelisiniz. Bir internet sitesinden elde ettiyseniz nereden aldığınızı net şekilde gösteren bir bağlantı veriniz. Eğer resmin lisansını biliyorsanız resim dosyasına telif etiketini ekleyiniz.

Yüklediğiniz diğer resimleri kontrol etmek için bu bağlantıyı tıklayınız. Hızlı silme kriterleri gereğince kaynak ve lisans bilgiler eksik olan resimler işaretlendikten bir hafta sonra silinirler. Sorularınız için Vikipedi:Medya telif soruları sayfasını kullanabilirsiniz. Teşekkürler. Machiavelli' msj 15:44, 29 Eylül 2008 (UTC)

Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz ! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, fakat ne yazık ki Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! --kibelemesaj 16:18, 29 Eylül 2008 (UTC)


Machiavelli' msj 22:56, 3 Ekim 2008 (UTC)

Lisans (telif) ve/veya kaynak bilgisi eksik veya yanlış resim(ler) yüklediniz![kaynağı değiştir]

C. Jones msj 14:58, 20 Temmuz 2009 (UTC)

Nordlicht Harekâtı[kaynağı değiştir]

Selam. Elinize sağlık. Bence Nordlicht Harekâtı maddesi kalabilir. Ancak imlâ kurallarına biraz özen gösterirseniz sevinecem. Birde Kursk Muharebesi maddesinin henüz çevirilmemiş kısımları Türkçeleştirir misiniz ? İyi çalışmalar. Takabeg ileti 03:31, 23 Temmuz 2009 (UTC)

Karl Friedrich Schinkel, Friedrich Gilly ve David Gilly çoook kısa. Devam edecek misiniz ? Takabeg ileti 07:50, 26 Temmuz 2009 (UTC)

Vikipedi
Vikipedi
Vikipedi'ye katkıda bulunduğunuz için teşekkürler. Ancak eklediğiniz madde, halen hiçbir kategoriye dahil değildir. Bu sayfadan uygun olan alt kategorileri seçip, madde içeriğinin en altına [[Kategori:ilgili kategori adı]] şeklinde eklerseniz, Vikipedi'ye sizin gibi katkıda bulunmaya çalışan gönüllülerin çalışma yükünü biraz daha azaltmış olursunuz.

Vikipedi'ye diğer tüm şekillerde nasıl katkıda yararlı olabileceğinizi öğrenmek istiyorsanız, daha fazla bilgi edinmek için hoşgeldin sayfasına bir göz atın. Teşekkürler. --  Levent İleti Katkılar   13:55, 26 Temmuz 2009 (UTC)

w:en:Oskar von Niedermayer ilgi alanınıza girecek mi ? Takabeg ileti 02:58, 29 Temmuz 2009 (UTC)

Birde w:en:Theodor Oberländer Takabeg ileti 06:43, 29 Temmuz 2009 (UTC)

Telif hakkı[kaynağı değiştir]

Lütfen telif hakkı sahibinin izni ve onayı olmaksızın Vikipedi'ye telif hakkı saklı içerik eklemeyiniz!
Daha fazla bilgi için Vikipedi:Telif hakkı ile ilgili SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarına bakabilirsiniz. Telif hakkı ihlalleri kabul edilemez ve ısrarla ihlal edenler engellenirler. --Gökhan 22:57, 29 Temmuz 2009 (UTC)

Maddeleri ingilizceden Türkçeye çevirdiğim için ister istemez imla hataları yapıyorum.Çevirmemi istediğin herhangi bir madde varsa bana çekinmeden iletebilirsin.İyi çalışmalar Bu imzasız yazı Realfighter (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Teşekkür ederim. O zaman öncelikle Kursk Muharebesi. Şablon:II. Dünya Savaşı'nda Generaloberst'ta yer alan generaller. Çok mu oldu ? İyi çalışmalar. Takabeg ileti 08:14, 30 Temmuz 2009 (UTC)
Mer30. Ama Alman orgenaralleri olmadı :) Zaten Generaloberst maddesinde aynı liste var. İyi çalışmalar. Takabeg ileti 11:06, 30 Temmuz 2009 (UTC)

Selam. Eline sağlık. II. Dünya Savaşı'nda Almanya'nın tümenleri listesi oldu. Oraya eklersen iyi olur. Görüşürüz. Takabeg ileti 09:47, 31 Temmuz 2009 (UTC)

kaynaksız dosya[kaynağı değiştir]

Doruk455 12:56, 11 Şubat 2016 (UTC)