Kullanıcı mesaj:Orjins

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: MediaWiki message delivery tarafından 12 gün önce Sevgili Orjins, yardımına ihtiyacımız var! başlığına

Nilüfer Akbal[kaynağı değiştir]

Çok sayda kişileri Kürtleştirdiğini gördüm.

"Kürt müzisyeni" terimi her zaman etnik kökeni göstermiyor. Karapetê Xaço'ya "Kürt müzisyeni" diyenler vardır. Ama Karapetê Xaço'nun etnik açısından Kürtlüğü sıfır. Aram Tigran da "Kürt müziğinin duayen ismi" deniliyor.

bu şekilde değil, etnik grubunun Zaza olduğu, ayreten kendisinin Kürt kimliğini benimsediği aktarılması gerekir. Takabeg ileti 07:50, 1 Mayıs 2013 (UTC)

  • Kimseyi Kürt'leştirdiğim yok, var olan şeyi ekledim. Aksi varsa lütfen siz ekleyiniz.--OrjinS 07:56, 1 Mayıs 2013 (UTC)

Yalnızca kaynak adı vermek yeterli değildir. Özellikle etnik köken gibi zor belirlenebilen durumlarda birden fazla kaynak tercih edilmelidir. Kynak ve hangi sayfada geçtiği referanslara eklenmelidir. Teşekkürler..--I. Dede 01:14, 3 Temmuz 2013 (UTC)

  • Elimden geldiğince özgün katkılar sunmaya çalışıyorum Hocam. Ben teşekkür ediyorum. --OrjinS 04:53, 3 Temmuz 2013 (UTC)
  • Orjins, I. İsmail sayfasında değişik kullanıcıların katkılarını geri alarak defalarca aynı içeriği eklemişsiniz. Eklediğiniz bilgi doğru veya yanlış bilemem. Ama bilgi konusunda bu kadar ihtilaf varsa değişiklik yapmaktan ziyade tartışma sayfasına katılmanızı tavsiye ederim. Çünkü yaptığınız değişiklik savaşı olarak algılanabilir. Alexandre M. 04:59, 3 Temmuz 2013 (UTC)
  • Tartışma Sayfası'na bu konu ile ilgili bir mesaj attım, fakat değişiklik yapanlar bu konu ile ilgili görüşlerini belirtmediler. Eklenen ve incelediğim kaynaklarda, orada da belirttiğim gibi yetersiz kaynak içeriyordu. Değişiklik savaşı olamaz, çünkü kayıtlı sürümü onaylayanlar yetkili kişiler. Vikipedia'nın özgün ve vandalizmden uzak zengin içeriğe erişmesi için çaba harcıyoruz, bu doğrultuda yetkili kişiler bunu görüp, en uygun haline getiriyorlar. Sevgi ve saygılarımla. --OrjinS 06:50, 3 Temmuz 2013 (UTC)
  • Çalışmalarınızı takdir ediyorum. Bilgilendirme amacındayım. Sürüm kontrolü değişiklik savaşlarını önleyemez. Burada temennim taraflar arasında kızışma yaşanmadan tartışma sayfasında fikir birliğine varılması. Yoksa herkes benim dediğim gibi olacak der. İşin içinden çıkılmaz. Ek olarak, mesajlara cevapları kullanıcıların mesaj sayfalarına yazmalısınız. Çünkü kendi sayfanızda cevap verince o kullanıcıya bildirim gitmiyor. Tekrardan özgün, vandalizmden uzak ve zengin bir içerik oluşturma çabanız için teşekkür ederim. İyi vikilemeler. Alexandre M. 19:47, 5 Temmuz 2013 (UTC)
  • İyi temennileriniz için teşekkür ediyorum, ayrıca bilgilendirdiğiniz ve önem verdiğiniz için de. Aslında (kesinlikle) taraflar-arası savaştan yana değilim, kalp kırmadan ve olabildiğince yalın bir biçimde bilgi paylaşımı ve düzenleme gayretindeyim. Umarım herkes bu çabayı gösterir. Uyardığınız için sağolun, şimdi mesajı sayfanıza aktarıyorum ve sizede kolaylıklar diliyorum. Sevgi ve saygılarımla. --OrjinS 04:26, 6 Temmuz 2013 (UTC)

Hocam buraya ve buraya bakabilir misiniz? Uyardığınız halde müdahale etmekten vazgeçmedi. Saygılarımla. --OrjinS 00:50, 4 Temmuz 2013 (UTC)

  • Merhabalar. Biraz geç oldu ama sizin sürümünüzü görüp onayladım. Dikkatiniz için teşekkürler, iyi çalışmalar. Utku Tanrıveremesaj 06:04, 4 Temmuz 2013 (UTC)
  • Ben teşekkür ediyorum hocam. --OrjinS 09:51, 4 Temmuz 2013 (UTC)

Dín ile ilgili maddelerin adlandırılmasında standart (oylama dáveti)[kaynağı değiştir]

Merhaba Orjins,
Nasılsın?.. Lütfen şu oylamaya katılır mısın? M.F.Eirtibat 09:55, 9 Temmuz 2013 (UTC)

  • Teşekkür ediyorum hocam, siz nasılsınız? Oylamaya katıldım. --OrjinS 18:11, 11 Temmuz 2013 (UTC)

Devriyelik yetkiniz etkinleştirilmiştir. Vikipedi'ye yaptığınız katkıların artarak sürmesi dileğiyle. --Superyetkinileti 19:33, 27 Ağustos 2013 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Nezaket Yıldızı
Elçin Keleş (mesaj) 22:17, 30 Kasım 2013 (UTC)

İşletim sistemlerinin kullanım payı[kaynağı değiştir]

Rica ederim. Vikipedi'de hangi konu ile ilgili olursa olsun değişiklik yapmayı severim. Murat Güneş Altuntaşoğlu 18:45, 1 Aralık 2013 (UTC)

onaylar, telif[kaynağı değiştir]

merhaba orjins, son zamanlarda onayladığınız maddeler arasında büyük oranda telifli içerik girilmiş olanlara rastlıyorum. şunun gibi.. sürüm kontrolü esas olarak vandalizm önleme amaçlı olsa da, bu tip büyük telifli girişleri onaylamak onların gözden kaçmasına engel oluyor. eğer aramak istemiyorsanız onaylamadan geçmeniz daha doğru olur. teşekkürler. --kibele 10:08, 4 Aralık 2013 (UTC)

  • Haklısınız, gözden kaçırdıklarım olmuş, uyarınız için teşekkür ediyorum.--OrjinS 22:54, 6 Aralık 2013 (UTC)

Merhaba. Hizmetli seçimi için yapılmakta olan oylamaya katılmak ister misiniz? Teşekkürler! (Not: Bu mesaj birden fazla kullanıcıya gönderilmiştir.) --esc2003 (mesaj) 15:16, 12 Haziran 2014 (UTC)

Merhaba. Kürt kökenli kişilerle ilgili maddelerin girişine daima bu bilgiyi eklediğiniz görüyorum. Her durumda başta yazılır diye bir kural bulunmuyor. Kürtlüğüyle öne çıkan kişilerle sınırlı bırakmak daha uygun olur. Bu yalnızca Kürtler için geçerli değil. Birden fazla kökene sahip kişilerin de yalnızca Kürtlüğünü öne çıkardığınızı gördüm. Bu tarafsız bir yaklaşım değil. Örnek vermem gerekirse Dilber Ay ve İclal Aydın'ın maddelerinde böyle yapmışsınız. Bir de "Zaza asıllı Kürt" gibi bir tanım doğru değil. Bu etnik "köken+vatandaşlık" anlamında kullanılan bir kalıp. Saygılar. --esc2003 (mesaj) 06:01, 22 Haziran 2014 (UTC)

  • Merhaba hocam, alanım ve araştırma yaptığım konularla ilgili bilgi ekleme gayretindeyim başka bir amacım yok. Eklediğim bilgi dışında gözden kaçırdığım birşey var ise zaten ya ekleme yapılır veyahut gerekçe gösterilerek düzenlenir. Etnik kökeniyle ilgili başlık kuralı yok diyorsunuz fakat Vikipedia'nın genelinde tüm maddelerle olağan bir şekilde belirtilmiş durumda. Mesela İclal Aydın'ın anne tarafından Çerkes kökenli olduğu gözümden kaçmış olabilir sonradan eklenmesi olağan bir durum. Sevgi ve saygılar. Mesajınıza cevabım biraz geç oldu hakkınızı helal edin.--OrjinS 23:46, 23 Ağustos 2014 (UTC)

Sizi özledik Orjins![kaynağı değiştir]

Orjins, Vikipedi sizi özledi!
Katkılarınızı ve Vikipedi'deki varlığınızı özledik!

Eski temponuzla, aramıza yeniden dönmeniz dileğiyle,
Sizi Bekliyoruz!


En samimi ve içten sevgilerle, Mavrikantmsj 09:29, 19 Aralık 2014 (UTC)

Mehmet Atlı silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Mehmet Atlı) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Mehmet Atlı sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.----Maurice Flesier message 22:18, 28 Eylül 2016 (UTC)

İbrahim Halil Baran silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (İbrahim Halil Baran) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/İbrahim Halil Baran sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--Nushirevan11 17.44, 2 Mart 2018 (UTC)Yanıtla

Hep birlikte sürüm kontrollerini eritelim![kaynağı değiştir]

Selam sevgili devriye, şu anda, özgür ansiklopedimiz Vikipedi'de sürüm kontrolü bekleyen tam olarak 1.880 değişiklik bulunmakta; bu oldukça yüksek bir değer. Bu sayıyı 2 haneli sayıların altına düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var.. Okurların doğru bilgilere hızlı ve düzgün şekilde erişebilmesi için haydi hep birlikte bekleyen değişiklikleri eritelim!

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) YG1’mensaje❓ MediaWiki message delivery (mesaj) 19.31, 12 Mart 2024 (UTC)Yanıtla

Bilgilendirme Hk.[kaynağı değiştir]

MediaWiki message delivery (mesaj) 19.06, 15 Mart 2024 (UTC)Yanıtla

Bilgilendirme[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili kullanıcı, 20 Mart tarihinde yani bu gün 14:00 UTC (TSİ:17:00) saatlerinde yapılacak olan sunucu değişikiliğinden dolayı Tüm Vikileri kısa bir süreliğine sadece okuyabiliceksiniz, değişiklik yapamayacaksınız. Detaylı bilgi için bkz.: Test duyuru.
MediaWiki message delivery (mesaj) 13.41, 20 Mart 2024 (UTC) YG1’Je t'écoute❓ Yanıtla

Sevgili Orjins, yardımına ihtiyacımız var![kaynağı değiştir]

Selam sevgili Orjins, şu anda, özgür ansiklopedimiz Vikipedi'de sürüm kontrolü bekleyen tam olarak 4.743 değişiklik bulunmakta; ne yazık ki bu çok yüksek bir değer. Bu sayıyı hızlıca eriterek okurlara sunmak için hep birlikte iş birliği yapmaya ihtiyacımız var.. Okurların doğru bilgilere hızlı ve düzgün şekilde erişebilmesi için haydi hep birlikte bekleyen değişiklikleri eritelim!

(Bu bir toplu mesajdır.) ~ YG1¡Hola❗️ MediaWiki message delivery (mesaj) 19.32, 20 Nisan 2024 (UTC)Yanıtla