Kullanıcı mesaj:OrayBerc

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin![kaynağı değiştir]

Gönüllü katılımcıların çabalarıyla 250 dilde oluşturulmaya çalışılan ansiklopedinin Türkçe bölümü olan Vikipedi'ye hoş geldin!

Katkıda bulunurken cesur ol! Hadi kolay gelsin.

Sağlamcıileti 14:38, 2 Kasım 2007 (UTC)



Madde ile doğrudan ilgisi olmayan, ansiklopedik değer taşımayan dış bağlantılar reklam olarak algılanabilir.

Vikipedi’de reklam yapmak yasaktır. Israrla bu tip dış bağlantı eklemeye devam ederseniz, bu davranışınız
vandalizm olarak algılanabilir ve engellenebilirsiniz. Teşekkürler, iyi çalışmalar.

Sağlamcıileti 14:38, 2 Kasım 2007 (UTC)

Lütfen maddelere imza atmayınız[kaynağı değiştir]

Lütfen Vikipedi maddelerine imza atmayınız. Vikipedi'de imzalar sadece tartışma sayfalarında ve kullanıcı mesaj sayfalarında kullanılmaktadır. Bunun dışında bazı özel, sadece tartışmaların yer aldığı sayfalarda veya bildiri sayfalarında, örneğin Vikipedi:Köy Çeşmesi, imza atılabilir. Bahsi geçen sayfalar haricindeki hiçbir Vikipedi sayfasına imza atmayınız. İyi değişiklikler! - Noumenon mesaj 05:21, 18 Aralık 2007 (UTC)

Lütfen Vikipedi'ye ticari veya reklam içerikli bağlantılar ya da maddeyle ilgisiz linkler eklemeyi durdurun. Bu tür eklemeler yapmanız Vikipedi kurallarına aykırıdır. Detaylı bilgi için lütfen "Vikipedi ne değildir?" sayfalarına bakınız. Teşekkürler.

--Levent Abi ileti 23:39, 20 Aralık 2007 (UTC)

Kilise maddesinde ısrarla eklediğiniz kopyala-yapıştır "telifli içerik" tarafımdan çıkarıldı. Ayrıca gerekçe göstermeden yapılan faydalı düzenleme ve değişiklikleri geri almanız vandalizm tanımına girebilir. Bir de Kilise (bina) maddesine eklenmesi gereken içeriği lütfen Kilise maddesine eklemeyiniz. İyi çalışmalar. --Abuk SABUK 18:30, 16 Ocak 2008 (UTC)

Reklam link verme[kaynağı değiştir]

Maddelere ilgisiz dış bağlantılar eklemek vandalizm olarak değerlendirilir. Vikipedi'yi reklam aracı olarak kullanmaya devam etmeniz halinde Vikipedi'de değişiklik yapmanız engellenecektir. Eldarionileti 23:58, 31 Ocak 2008 (UTC)

Reklam link vermekten engellendiniz[kaynağı değiştir]

Vikipedi'de değişiklik yapmanız, spam bağlantılar eklemeyi sürdürmeniz nedeniyle geçici olarak engellendi. Eğer yararlı katkılarda bulunmak isterseniz, engellenme sürenizin sonunda tekrar geri gelebilirsiniz. --Eldarion 10:00, 27 Eylül 2008 (UTC)