Kullanıcı mesaj:Omtrfb

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Kadı tarafından 1 yıl önce Adil Karaağaç silinmeye aday gösterildi başlığına

babamın okulunu tanıtmak isteyen bir sayfa istiyoruz ama kullanıcı adı olmayacak sadece Adil Karaağaç Anadolu Teknik Lisesi yazacak sayfanın başlığında. böyle bir boş alan verebilirmisiniz.

Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz ! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, fakat ne yazık ki Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler!

Machiavelli' msj 17:07, 17 Temmuz 2007 (UTC)

Yüklediğiniz resimde kaynak veya lisans bilgisi göstermediğiniz için silinmiş. Yüklediğiniz resimlerin telif hakları başkasına ait olmamalı, özgür lisansa sahip olmalı. Telifli resimler sadece Adil kullanım politikasına uygunsa vikipedide kalabilir ve yüklediğiniz resimler bu politikaya uymuyor. İyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 17:20, 17 Temmuz 2007 (UTC)

Türkiya Cumhüriyeti Hükumetleri hakkında[kaynağı değiştir]

Soyadı Yasası çıkmadan önceki başbakanlar için neden soyadı kullanılıyor?

Başbakanlık sitesinde de görebileceğiniz gibi, eski yazı bilseniz oradan da gösteririm, soyadı yazılamaz. http://www.basbakanlik.gov.tr/sour.ce/index.asp?wpg=hukumetler

Lütfen telif hakkı saklı metin eklemeyiniz. Vikipedi'de telif hakkı saklı içerikler kullanılamaz. Unutmayın ki; Vikipedi Amerika Birleşik Devletleri Telif Hakkı Kanunu'na tabidir ve söz konusu kanuna göre; yayımlanmış her türlü çalışma (aksi belirtilmediği sürece), sahibine otomatik olarak telif hakkı kazandırır. Sadece özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) kaynaklardan içerik aktarmanız mümkündür. Daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. Unutmayınız ki uyarılara rağmen ısrarla telif hakkı saklı içerik eklemek bir Vikipedi suçudur ve Vikipedi kuralları (madde 8) gereği engellenebilirsiniz. Teşekkürler, iyi değişiklikler!

Machiavelli' msj 11:50, 23 Temmuz 2007 (UTC)


Telif haklarını ısrarla ihlal etmekten engellendiniz. Telif hakları saklı resimler yüklemeyiniz. Daha önce silmiştim ve uyarmıştım ancak tekrar yapıyorsunuz. Lütfen uyarıları dikkate alınız.--Machiavelli' msj 09:26, 24 Temmuz 2007 (UTC)

  • merhaba, engeliniz buradan da görebileceğiniz gibi 24 saatmiş ve bitmiş. katkı yapmayı sürdürebilirsiniz. ancak tekrarında sürenin uzayarak engelleme alabileceğinizi unutmayın ve dikkatli olun lütfen. --kibelemesaj 16:13, 27 Temmuz 2007 (UTC)
  • Özür dileyeceğiniz birşey yok. Çoğunlukla yapılan bir hatadır. Sizin buraya olumlu katkılarda bulunmanızı yürekten istiyoruz ancak politikaları ısrarla ihlal ediyorsunuz. Yukarıda birçok mavi bağlantı var. Onları okursanız neleri yapabileceğinizi neleri yapamayacağınızı net bir şekilde görebilirsiniz. Çok ayrıntı bir konu olduğunda bana veya diğer aktif vikipedistlere sorarak yardım alabilirsiniz. Şu an zaten engellenmiş değilsiniz katkıda bulunabilirsinizi fakat lütfen önce yukarıdaki bağlantıları okuyunuz. Teşekkürler.--Machiavelli' msj 16:57, 27 Temmuz 2007 (UTC)

Mesut Yılmaz[kaynağı değiştir]

Merhabalar. Yüklediğiniz Resim:Mesutyılmaz.jpg isimli resim kamu malı değil. Bu yüzden resmin silinmesi gerekiyor.--Martianmister 13:55, 9 Ağustos 2007 (UTC)

Bu resim de kamu malı değil.--Martianmister 14:39, 9 Ağustos 2007 (UTC)

  • Diğer kullanıcılar yukarı da gerekli kaynakları vermişler. TBMM sitesi ya da devlet arşivleri kaMU MALI OLABİLİR, AMA SİTYASİ PARTİLER ve haberler ile ilgşilenen sitelerin kamuya ait olmadıkları kesin.--Martianmister 14:58, 9 Ağustos 2007 (UTC)
Bunun için kimsecen izin almanıza gerek yok ki...--Machiavelli' msj 13:01, 22 Ağustos 2007 (UTC)
  • Esra İçöz maddesini buradan kopyala-yapıştır ile yapıyorsunuz. Yukarıda telif hakları ile ilgili bir sürü uyarı yapılmış. Lütfen telifli içerik eklemeyiniz. --Mskyrider ileti 13:37, 22 Ağustos 2007 (UTC)
  • Ayrıca, Sistem tanılama maddesine ilgisiz olarak Esra İçöz bağlantısı vermişsiniz. Lütfen Yardım sayfalarını kullanınız. --Mskyrider ileti 13:38, 22 Ağustos 2007 (UTC)

Bilemem. Silen yöneticiye başvurman lazım.--Martianmister 15:59, 28 Ağustos 2007 (UTC)

Merhaba Omtrfb. Cumhurbaşkanları listesindeki resimlerin boyutlarını neden bu kadar küçük olmasını istiyorsun?--Martianmister 09:56, 30 Ağustos 2007 (UTC)

Adil kullanım[kaynağı değiştir]

Merhabalar, yüklediğiniz resimler çoğunlukla sorunlu oluyor. Resimlerin hangi durumlarda adil kullanıma gireceğini hangi durumlarda girmeyeceğini öğrenmek için lütfen VP:AKP sayfasına göz atınız.Anlamadığınız bir yer olursa lütfen sorun.--Machiavelli' msj 20:25, 22 Eylül 2007 (UTC)

Fenerbahçeli kullanıcımız; Fenerbahçe Portalımız açılmıştır.Ziyaret edebilirsiniz. Kullanıcı FBH yi {{}} içine aşarak Fenerbahçe haberlerini takip edebilirsiniz.Ayrıca Fenerbahçe Ayın Projesine katkılarınızı bekliyoruz --Kızıl Şaman

Dizi maddeleri[kaynağı değiştir]

Merhaba, VP:TV gereği dizilerin madde olarak açılması için belli krtierler var. Lütfen VP:KD yi ve diğer Kayda Değerlik Yönergelerini okur musunuz? Teşşekürler. --Manco Capac 10:17, 4 Temmuz 2008 (UTC)

  • Merhaba. Açtığınız Gece Gündüz (dizi) maddesi VP:TV'de belirtilen kriterleri karşılamadığından silinecek. Anca kayda değer olsaydı yine silinirdi, çünkü içerik büyük oranda şu siteden alıntı ve site içeriğinin telif hakkı saklı olduğundan telif hakkı ihlali yaratıyor. Özetle her TV dizisi kayda değer değildir ve telif hakkı saklı sitelerden birebir alıntı yapılmamalı, kullanıcılar maddeleri kendi cümleleriyle oluşturmalıdır. Teşekkürler. --Yabancımsj 12:30, 6 Temmuz 2008 (UTC)
  • Ben yanıt vermeye gelmiştim ama Kullanıcı:Yabancı benden önce davranmış. Kolay gelsin. --Manco Capac 13:45, 7 Temmuz 2008 (UTC)

VP:TV kriterlerini sağlamadığı ve içeriği telifli olduğu için silinen Gece Gündüz (dizi) maddesini üstelik neredeyse aynı içerikle ikinci kez açmışsınız, madde yine silinecek. Lütfen kurallara uyunuz. Aksi halde engellenebilirsiniz. --Yabancımsj 16:42, 8 Temmuz 2008 (UTC)

  • Bakın cümleleri biraz değiştirdiğinizi gördüm ama, madde hala kayda değer değil. İkinci kez silme gerekçem telif değil kayda değerlikti. VP:TV diyoruz, bağlantı veriyoruz, bir göz atmak için olsun sayfaya baktınız mı? Kısa bir bakış bile yeter bu dizinin orada belirtilen kriterleri sağlamadığına. Suç falan gibi bir şey demedim ama hem sizin hem bizim emeğimize yazık değil mi? Katkıda bulunmak istiyorsanız lütfen uyarıları dikkate alın ya da soru sorun. Ama yanlışta ısrar etmeyin. Lütfen. --Yabancımsj 16:52, 8 Temmuz 2008 (UTC)

Kayda değerlik - son uyarı[kaynağı değiştir]

Size defalarca yapılan uyarılara aldırmayarak Gece Gündüz (dizi) maddesini yeniden açtığınızı gördüm. VP:TV sayfasını okumuş olsaydınız, eminim ki maddeyi tekrar açmazdınız. Madem okumamakta ısrar ediyorsunuz, mesaj sayfanıza alıntı yapıyorum:

"Bu sayfada, Vikipedi yazarları için, hangi radyo ve televizyon programlarının kayda değer olduğu ve vikipedide madde olarak yer alabileceğine dair bilgiler anlatılmaktadır. Bazı radyo ve TV programı türleriyle ilgili özelleşmiş ilke ve kurallar içerse de, bu yönerge her türlü (belgeseller, spor, eğlence, yarışma, magazin programları, diziler vd.) radyo ve TV programını kapsayacak şekilde hazırlanmıştır.

Herhangi bir radyo ya da televizyon programının türü ne olursa olsun kayda değer sayılıp Vikipedi'de bir maddeye sahip olabilmesi için aşağıdaki kriterlerden en az birini sağlıyor olması gerekmektedir:

  1. Ulusal veya uluslararası tanınmış ve kayda değer bir kurum tarafından verilen bir ödülü kazanmış olması;
    Golden Globe Ödülleri ya da RTGD tarafından verilen Radyo Televizyon Oskar Ödülleri gibi.
  2. Programın genel kayda değerlik kriterini karşılaması yani birçok tarafsız, bağımsız, ikinci veya üçüncü parti kaynaklarca kendi başına konu edilmiş olması.
  3. Programın, türünün ilk örneği olması.
  4. Programın akademisyenlerce inceleme konusu (tez konusu) yapılmış olması.
  5. Programın bir bölümünün veya genel olarak kendisinin kayda değer bir hadiseye yol açması veya kayda değer bir hadiseyle ilişkilendirilmiş olması."

Yukarıdaki kriterleri sağlamadığı açıkça ortada olan bir maddeyi bir kez daha açmanız halinde, davranışınız vandalizm olarak değerlendirilecek ve engelleneceksiniz. Lütfen uyarıları dikkate alın. --Yabancımsj 12:25, 31 Temmuz 2008 (UTC)

  • Size yukarıda yazdığım uyarı mesajının yarihi 8 Temmuz, sizin maddeyi en son açtığınız tarih 12 Temmuz. Bundan, sayfayı uyarıya rağmen açtığınız sonucu çıkıyor. --Yabancımsj 12:33, 31 Temmuz 2008 (UTC)
  • Kayıtlarda her şey çok açık, bunun tartışılacak bir yanı yok. Maddeyi 3, 8 ve 12 Temmuz olmak üzere 3 ayrı tarihte, üç kez açmışsınız. Bu bir yana, eğer şu anda yukarıdaki mesajı okuyup kayda değerlik konusunda bilgi edindiyseniz, sorun kalmamış demektir. Kurallara uyduğunuz sürece, kimse hangi maddeyi kaç kez açtığınızla ilgilenmeyecektir. Kolay gelsin. --Yabancımsj 12:41, 31 Temmuz 2008 (UTC)

kısa içerik[kaynağı değiştir]

Bu maddeyi geliştirmeyi düşünüyorsunuz değil mi? Yoksa çok kısa olması nedeniyle silinmesi gerekiyor. --M. M. ileti 12:53, 20 Ağustos 2008 (UTC)

muro filmi hakkında[kaynağı değiştir]

pana filmin sitesinde açıklandı Bu imzasız yazı Omtrfb (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 13:13, 13 Eylül 2008

Pardon ? --M. M. ileti 10:22, 13 Eylül 2008 (UTC)

adil kullanım gerekçesi[kaynağı değiştir]

İyivikiler... homonihilis // ileti 11:51, 4 Ekim 2008 (UTC)

İyivikiler... homonihilis // ileti 11:53, 4 Ekim 2008 (UTC)

Machiavelli' msj 16:53, 11 Ekim 2008 (UTC)

Machiavelli' msj 16:53, 11 Ekim 2008 (UTC)

Machiavelli' msj 16:53, 11 Ekim 2008 (UTC)

Machiavelli' msj 16:53, 11 Ekim 2008 (UTC)

Machiavelli' msj 16:53, 11 Ekim 2008 (UTC)

Muratsahinileti 09:44, 26 Ekim 2008 (UTC)


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba Omtrfb,

Oluşturmuş olduğunuz Dosya:Alparslan türkeş resim.jpg adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden d1 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

Reality 03:28, 5 Eylül 2011 (UTC)

Adil Karaağaç silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Adil Karaağaç) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Adil Karaağaç sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler. --Kadı Mesaj 19.30, 7 Ağustos 2022 (UTC)Yanıtla