Kullanıcı mesaj:Omer Delipoyraz

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
uyarı Merhabalar;
Bildiğiniz gibi Vikipedi'nin amacı kullanıcıları sayesinde tarafsız bir ansiklopedi oluşturmaktır. Bu sebeple kullanıcı sayfalarımızda ve kullanıcı mesaj sayfalarımızda ideolojik, siyasi, kişisel (özgeçmiş, vs. gibi), reklam içeren, telifli veya herhangi başka bir Vikipedi politikası'na aykırı hiçbir içeriği bulundurmamamız gerekiyor. Aslına bakarsanız Vikipedi kullanıcı sayfalarında Vikipedi'de yaptıklarımız, Vikipedi'deki projelerimiz gibi konuları Vikipedi:Babil yoluyla bildiğimiz dilleri koyuyoruz. Kullanıcı mesaj sayfalarında ise yaptığımız değişiklikleri diğer Vikipedistlerle tartışıyoruz. Vikipedi:Kullanıcı sayfası maddemizi inceleyip, kullanıcı sayfanızı ve/veya kullanıcı mesaj sayfanızı burada yazılanlara uygun şekilde düzenlerseniz çok seviniriz. Saygılar. Eldarion 08:06, 24 Mayıs 2009 (UTC)


Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz ! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, fakat ne yazık ki Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Kısa bilgi almak için buraya tıklayınız. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! - ki bl 08:56, 25 Mayıs 2009 (UTC)
Lütfen çok kısa içerikli maddeler oluşturmayınız, bu tür sayfalar taslak kriterlerini sağlamadığı için silinir ya da silinmek üzere işaretlenir. Yarattığınız maddelerin silinmesini önlemek için biraz daha kapsamlı bilgi yazmanız uygun olacaktır. Taslaklar hakkında daha fazla bilgiye Vikipedi:Taslak sayfasından ulaşabilirsiniz. Ancak zengin içerikli madde eklemek adına da telif ihlalinde bulunmamalı ve eklediğiniz içeriğin ansiklopedik ve kayda değer olup olmadığına dikkat etmelisiniz. Bu hassas konuyla ilgili olarak Telif hakları sayfasını inceleyebilirsiniz.
Teşekkürler, iyi çalışmalar.
 Levent İleti Katkılar   21:14, 30 Mayıs 2009 (UTC)

Burası benim sayfam[kaynağı değiştir]

Burası benim sayfam sanırım ne istersem yazabilirim buraya tabi Wikipedia kurallarının dışına çıkmadan. Wikipedia reklam yapmak için değil özgür bir ansiklopedi oluşturmak içindir bunu her yerde bas bas yazıyorlar elimizde olsa bağıracağız. Malesef yazıyoruz. Zaman zaman bazen bizlerde normalde reklam olmadığını düşündüğümüz şeyler oluyor ancak başkasına görede reklamda olabilir. Bu yüzden sizden önce yazılmış yazıları inceleyiniz ve ona göre yazı yazınız. Eğer bu şekilde yaparsanız. Spam yapmayacaksınızdır.Bu imzasız yazı Omer Delipoyraz (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Burası sizin sayfanız olabilir ama bu sayfanın bir kullanılma şekli ve düzeni var. Örneğin, kendi istediğiniz gibi sayfayı boşaltamazsınız. Kullanıcı sayfanızı burada yazanlar çerçevesinde ve bu tartışma sayfanızı ise burada yazılanlar çerçevesinde kullanabilirsiniz.--i.e.msj 22:06, 4 Şubat 2014 (UTC)

Lütfen yalnızca ansiklopedik bilgi ekleyin[kaynağı değiştir]

Uyarı
Uyarı
Lütfen sadece ansiklopedik içerik ekleyiniz.
Vikipedi'ye hoş geldiniz. Büyük olasılıkla yaptığınız değişiklik silindi, silinmek üzere işaretlendi ya da geri alındı. Lütfen sadece ansiklopedik bilgi / içerik eklemeye özen gösteriniz (bakınız: Vikipedi ne değildir?). Bu konuda kayda değerlik ölçütleri sayfamızdan bilgi edinebilirsiniz. Ansiklopedik bilgi içermeyen sayfalar eklemeyi tekrarlamanız durumunda katkılarınız silinecek ya da geri alınacaktır. Bilgi edinmeniz rica olunur. Teşekkürler, iyi değişiklikler!
i.e.msj 22:06, 4 Şubat 2014 (UTC)


Merhabalar sabri umarım yanlış bir şekilde yazmıyorumdur. Mesaj sekmesinden buraya ulaştım.

olışturduğum sayfa reklam amaçlı olduğu için silinmiş ancak. Hepsiburada gibi bir kaç firmanın daha bu şekilde sayfaları var. Benim eklediğim sitede TV de reklamları olan alexa TR ilk 1000 de yer alan kendi alanında otoriter bir site olduğu için ekledim.

Buna rağmen silinmiş senin tarafından. Diğer sayfalardan farklı olan ne vardı? Yani burada bir internet sitesi için sayfa oluşturulabilmesi için kriter nedir?Bu imzasız yazı Omer Delipoyraz (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhabalar. Yanlıştı. Şimdi düzelttim. O maddenin yazım şekli tamamen reklam amaçlı olduğundan diğer hiçbir maddeyle karşılaştırılamaz. Vikipedi her site kuranın site maddesini açabileceği ya da reklamını özgürce yapabileceği bir site değildir. Burası bir ansiklopedi sitesidir. Girmiş olduğunuz madde "2 yıl gibi kısa sürede ofislerin ilk tercihi haline gelen ofix.com, çok hızlı bir büyüme göstererek, her gün kendi başarı öyküsünü tekrar yaratıyor... Unutmayın, ofiste yoksa Ofix'te vardır!" şelinde bitmekteydi. Sadece bu ibare bile maddenin baştan sonra reklam amaçlı yazıldığının bir göstergesi... Bunun dışında vikipedi'de bir ansiklopedide olması gereken kurallara uygun yazılmış olsa bile kayda değerlik kriterlerini taşıması gerekiyor. İnternet sitelerinin kayda değerlik yönergeleri için şuraya bakabilirsiniz. Eğer ilgili kriterleri taşıdığını düşünüyorsanız maddesini elbette girebilirsiniz. O sitenin Hepsiburada.com ve GittiGidiyor gibi internet siteleriyle karşılaştırılması abes çünkü bu siteler kriterleri karşılayan ve birisi Doğan Holding'in, diğeri de eBay'in hissedarı olduğu büyük, tanınan, haklarında uzun zamandır birçok gazetede haberler çıkan, birçok köşe yazarı tarafından konu edilen vs. vs. siteler olduklarından kayda değerlik kriterlerini karşılamaktadırlar. Alexa'da ister ilk 50'ye girsin, bu kriterleri karşılamadan, Vikipedi'de yer alabilecek kayda değer bir site olamaz. Kolaylıklar dilerim. Ayrıca burada sayfa içeriğini tam olarak verdim.--Śαвяí¢αи76ileti 18:45, 18 Aralık 2014 (UTC)