Kullanıcı mesaj:Murhin/Aralık 2009 Arşivi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Burası geçmiş mesajların arşivlendiği sayfadır. Üzerinde değişiklik veya deneme yapmayınız. M.S. adlı kullanıcıya buradan ulaşabilirsiniz...

Bunu kim gösterecek ? Bence seçilmelidir. Takabeg ileti 05:16, 1 Aralık 2009 (UTC)

  • Ehh biz gösterelim bari... Gerçekten ansiklopedik ve değerli. Maddesi de var. SRA'ya yolculuğa çıksın.--muratsahinileti 07:48, 1 Aralık 2009 (UTC)
İyi. Eline sağlık. Birde şunu soracaktım. Zara (şarkıcı)'ya bakar mısın ? Şu an Türkiye'deki var. Ben Rusya'daki Zara maddesini hazırladım da başlık ne olsun ? İkisi de sanatçı ikisi de şarkıcı. İkisi de Kürt. O yüzden, Zara (sanatçı), Zara (şarkıcı), Zara (Kürt) gibi başlıklar olamaz. Zara (Türkiye) ve Zara (Rusya) olur mu sence ? Ne dersin ? Takabeg ileti 07:58, 1 Aralık 2009 (UTC)
  • Baktım. Adlandırma kurallarında tam olarak bu duruma göre bir şey bulamadım. Zara (şarkıcı, 1983) gibi meslek ve doğum tarihi odaklı bir adlandırma daha iyi olmaz mı? Etnik kimlik ya da ülke durumu biraz karışık. Diğer Zara için ayrıca Ermenistanlı denilmekte.--muratsahinileti 08:18, 1 Aralık 2009 (UTC)
Teşekkürler. Zara (şarkıcı, 1976) ve Zara (şarkıcı, 1983) oldu. Birde Kategori:Vikipedi seçkin resimler'e baktığımda 1.027 .... doğru rakam mı acaba ? Takabeg ileti 09:14, 1 Aralık 2009 (UTC)
Sülalesi İran'dan Ermenistan'a göç etmiş. Böyle parça, bu da Dle yaman da yorumluyor. Takabeg ileti 03:24, 2 Aralık 2009 (UTC)
P.S. Şunu da soracaktım: bu konuda görüşünz nedir ? SRA ile SRİA uygulamaları. Takabeg ileti 09:25, 1 Aralık 2009 (UTC)
  • Bilemiyorum. Viki yazılımı {{SR}} etiketinin olduğu her resmi sayıyor. Etiket hatalı olarak eklendiyse arada yanlışlar da büyük ihtimal vardır. Ayrıca şu resim tam VP:SRİA'lık. Netlik desen kötü, çözünürlük desen şu anki kriterleri sağlamıyor.--muratsahinileti 09:26, 1 Aralık 2009 (UTC)
2007'de 32, 2008'de 547 ve 2009'da 448 SR seçildi. Toplam 1.027 sanırım. Hokuksai gibi daha sonra daha kaliteli olan eklendiğinde yapılması gereken uygulamayı soracaktım aslında. Yani daha kaliteli olan seçip eskisini SRİA ile düşürmek. Kriterleri sağlıyorsa ikisi de kalsın diyenler de vardır. Yine de SR kriterleri okuduğum kadarıyla Vikide en iyi resimlerden olması şart diyor. Bunun dışında Gulaboglu resmi dediğin gibi SRİA'lık bir dosya. Gösterme niyetin var mı ? Takabeg ileti 09:56, 1 Aralık 2009 (UTC)
  • Evet, var. SRİA ile ilgili olduğundan sana belirtiyim dedim. İki fotoğrafada baktım. Anladığım kadar önceden SR'a seçilen orijinalinin kopyası olan 1930 tarihli tahta baskı. Kim tarafından üretildiği bilinmeyen, orijinale sadık kalınan. Diğeri ise 1829-1832 tarihli orijinal. Öyle değil mi? Kopya ve orijinal durumu olunca kriterleri karşıladıklarına göre ikiside SR olabilir diye düşünüyorum. Fakat direk aynı elden çıkan fotoların daha kaliteli versiyonu olunca SRA'ya yeniden sokularak değiştirilmesi gerektiğini düşünüyorum.--muratsahinileti 10:10, 1 Aralık 2009 (UTC)
SRİA için anladım destek vereceğim yani silinsin diyeceğim. Ukiyo-e konusuna gelince tahta baskı olduğu için hepsi kopya : ) Mesele çözünürlük ve netlik. Takabeg ileti 10:14, 1 Aralık 2009 (UTC)
  • Düşünce almak diyelim. :) Şuradaki açıklamaya göre yorum yaptım. Verilen açıklamada 1826'daki orijinal tahta baskının 1930'da başka bir Japon tarafından kopyalanarak tahta baskı haline getirildiği ve daha sonra aktarıldığını. Diğerinde ise orijinal baskının aktarıldığını anladım. Bu yüzden ikisi de SR olabilir dedim. Biraz karışık oldu. :) Neyse sonra ilgilenirim, bugün fazla çevrimiçi oldum. Ben kaçar. İyi çalışmalar.--muratsahinileti 10:35, 1 Aralık 2009 (UTC)
Anladüm. Biri yeni diğeri eski. Kendine iyi bak. Görüşürüz. Takabeg ileti 10:40, 1 Aralık 2009 (UTC)
A, B, C, D'e de göz atarsan sevineceğim. Neden SR seçildiğini anlayamadım. Dahası var. Takabeg ileti 11:40, 1 Aralık 2009 (UTC)
  • En başta çözünürlükten kaybediyorlar. Daha sonra netlik problemleri. Yani bence hepsi SRİA'lık. Gösterecek misin? --muratsahinileti 08:09, 2 Aralık 2009 (UTC)
Gösterme niyetin var mı ? Yoksa ben mass procuktion yöntemiyle hepsini göstereyim mi :)) Takabeg ileti 08:54, 2 Aralık 2009 (UTC)
  • Sana bıraktım. Toptan iyidir. :)--muratsahinileti 09:00, 2 Aralık 2009 (UTC)

Merhaba Muratsahan, bazı kullanıcılara yolladığınız mesajlar dolayısıyla size şu sayfayı hatırlatmak istedim, ancak lütfen benimle ya da başka bir kullanıcıyla polemiğe girmeyiniz. Anlayışız için teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim. Cat msj 09:19, 2 Aralık 2009 (UTC)

Oy avcılığı[kaynağı değiştir]

Nerede? Nasıl? Haksız bir uyarı olduğunu düşünüyorsam, polemiğe girmeye her zaman hakkım vardır. Adaylığa sunmadan önce bir kullanıcıya görüşünü sormak ve görüşümü belirtmek ne zamandan beri oy avcılığı oldu?--muratsahinileti 09:26, 2 Aralık 2009 (UTC)
Gönderdiğim başlık altında "dostane duyurular" ve "çok sayıda mesaj" gibi altbaşlıklar olduğunu, bunları gözden geçirmeden sadece başlığa bakarak bana tepki mesajı attığınızı düşünmekteyim. Ancak;

Bazı durumlarda, süregelen tartışmalar hakkında diğer kullanıcıları haberdar etmek, kabul edilebilir olmakla birlikte, tartışmanın kalitesini arttırmak yerine sonucunu etkilemek amacıyla yazılmış mesajlar, karışıklığa yol açıcı olarak nitelendirilir. ibaresine dikkatlerinizi çekerek;

Bunu kim gösterecek ? Bence seçilmelidir. Takabeg ileti 05:16, 1 Aralık 2009 (UTC)
Ehh biz gösterelim bari... Gerçekten ansiklopedik ve değerli. Maddesi de var. SRA'ya yolculuğa çıksın.--muratsahinileti 07:48, 1 Aralık 2009 (UTC)
SRİA için anladım destek vereceğim yani silinsin diyeceğim. Ukiyo-e konusuna gelince tahta baskı olduğu için hepsi kopya : ) Mesele çözünürlük ve netlik. Takabeg ileti 10:14, 1 Aralık 2009 (UTC)

gibi birçok mesajın tartışma sayfalarınızda yer aldığını da lütfen unutmayınız. SRAlarının 37 tane olması durumunda bile aday sayısının az olduğunu?! ve bu halde bile ilgi görmediğini düşünmekteyseniz; ve ilgi çekmesi niyetindeyseniz; sadece belli kullanıcıların dikkatlerini çekmek için sayfalarına mesaj atmak yerine; köy çeşmesinde ilgi çağrısı yapabileceğinizi; aktif olan kullanıcılara bu konuyla ilgili davetiye gönderebileceğinizi... sanırım biliyorsunuzdur, ama yine de daha katı uyarılarla karşılaşmamanız için hatırlatmak istedim. İyi çalışmalar. Cat msj 09:42, 2 Aralık 2009 (UTC)

  • Yukarıda gösterdiğiniz mesaj örneklerinin benim hakkımda örnekler değil. Ben hâlâ oy avcılığı politikası altında yer alan bir politikayı yanlış yaptığımı görmüyorum. Bir kullanıcının, aday göstermeden önce danışması ve görüşünü belirtmesi konusunda yanlış bir şey yoktur. Yine de ilginiz için teşekkürler, iyi çalışmalar.--muratsahinileti 14:10, 7 Aralık 2009 (UTC)

SR oylama kuralının netleştirilmesi[kaynağı değiştir]

Selam M.S. SR oylama sonuçlarına bakıldığında tutarsızlık. Benim temel düşüncem şu: kapatan kişilere ne yetki ne de yük getirilmemelidir. Yani kuralların netleştirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Ek süresi verirken biraz insanî iş girebilir de onun dışında otomatik olsun diyorum. Mesela 1 hafta (10 gün yapabiliriz aslında) geçtiğinde alarm mesajı ekleyeceğiz. En az 4 oy alması şart (burda değişiklik yok), mesela destek oy sayısı karşı oy sayısının iki katından fazla olmalı gibi daha net kuralın uygulanması gerektiğini düşünüyorum. Domuz leşlerindeki sorunlar biliyorsundur. Birde mesela şuna bakar mısın ? Ben sorunları örtmekten ziyade geçmişlerden öğrenmeyi tercih ettiğim için hep arşivleri inceliyorum :) Kesinlikle SR olamayacağını düşünüyorum ama oylamanın sonucuna bakıldığında SR seçilmesi gerektiğini düşünüyorum. Oylarını geçersiz saymak için de ayreten net bir kural lazımdır. Anlatabildim mi ? Sen bu konularda ne dersin ? Takabeg ileti 10:31, 2 Aralık 2009 (UTC)

Selam MS. Mona Lisa maddesinden de bir dane SR olsun diyorum. A İspanyolca Vikide SR seçildi. Ama bildiğim kadarıyla Louvre'dakinde sarı rengi bu kadar koyu değildir. Nisbeten A'ya yakın. Yine de karar veremedim. SR'ye layık olsun versiyonu bulursan göstermeni isterim. Eğer SR'ye layık olan versiyon hiç yoksa gösterilmemelidir. Sana bıraktım. İlgilenirsen sevineceğim. Takabeg ileti 05:49, 8 Aralık 2009 (UTC)

Bununla ilgili olarak De sterrennacht 'ta sorun var. Gökyüzünün daha mavi olması gerekiyor ama neredeyse mor rengi gibi oldu... Takabeg ileti 08:07, 8 Aralık 2009 (UTC)
Le pont d'Argenteuil 'de de renk sorunu var. Takabeg ileti 09:03, 8 Aralık 2009 (UTC)
Hylas and the Nymphs 'da da renk sorunu söz konusu. Takabeg ileti 09:36, 8 Aralık 2009 (UTC)
Sonja Knips 'ta da renk sorunu var. Takabeg ileti 09:42, 8 Aralık 2009 (UTC)
The Birth of Venus 'ta da renk sorunu var. Takabeg ileti 10:10, 8 Aralık 2009 (UTC)
  • Birde A ve B inceler misin ? Bence kriterlerin altındadırlar. Takabeg ileti 07:16, 8 Aralık 2009 (UTC)
  • Selam Takabeg, İspanyol Viki'dekinin de diğerinin de SR olabileceğini düşünmüyorum. Orijinal tabloya ikisi de yakın değil. İlkinde renk dediğin gibi koyulaşmış, ikincisi ise fazla renklendirilmiş gibi. Araştırmaya çalışırım.
  • Diğerlerini de inceledim. Dediğin gibi renk sorunları var. Orijinal içeriye yakın ve SR kriterlerini karşılayan Commons üzerinde var mıdır? Biraz araştıralım. Fakat SRİA için de güzel örnekler.
  • A'da sorun göremedim. Bence kompozisyon da doygunluk da iyi. Fakat diğerinde netlik sorunu var. SR için bence uygun değil.
  • SR'da şu anki kriterleri sağlamayan çook içerik var. En başta piksek olarak.. Mercedes-Benz maddesinde müzeden biraz bahseden alt yazı ile kullanılabilir. Direk Mercedes-Benz Müzesi maddesinin gerekli olduğunu düşünmüyorum.
  • İllerine göre... türündeki hatalı kategorileri bu hafta içerisinde halletmeyi düşünüyorum da. Ayrıca şu ne olacak? Bahar, gurbetçi de yabancı da olabilir dedi. Fakat yanıt vermedi?--muratsahinileti 12:55, 8 Aralık 2009 (UTC)
TŞK. Kategori:Yabancılar konusuna gelince uygunsuzdur. Yani görüşüm değişmedi ve değişemeyecektir. Takabeg ileti 13:00, 8 Aralık 2009 (UTC)
Birde şu aniki kriterler diyorsun da kriterler bildiğim kadarıyla değişmemiştir. Aynı kriterler ile ayrı sonuçlar çıkıyor sadece :)) Bence yanlışlıkla seçilenler bayağı vardır. Takabeg ileti 13:00, 8 Aralık 2009 (UTC)
  • Bu benim zamana bakışımı yansıtıyor. Görece hesabı. :) Ayrıyeten belli zamanlar eklemeler yapıldı değil mi? Bir de bu. :))--muratsahinileti 13:10, 8 Aralık 2009 (UTC)

M.S. Yine kötü haberimiz var. Bu tabloda da renk sonunu var. Aslında Commons'da bir kullanıcı farkındaydı. Demin farkettim. Maddeler olsun SR'ler olsun konusunda da kimin yazığına bakmıyorum ve kimin gösterdiğine önemsemiyorum da bir kullanıcının SRA gösterdiği SR'yi aynı kullanıcının SRAİ göstermek, sanki bir hizmetlinin açtığı davayı aynı hizmetlinin kapatmak gibi oluyor (öyle hissediyorum). Rica etsem sen gösterebilir misin ? Takabeg ileti 00:54, 9 Aralık 2009 (UTC)

  • Selam Takabeg, bu aralar Vikipedi'ye hiç giremiyorum. Geç yanıtım için kusura bakma. Resim seçkin ve ihraç adaylarına da bakamayacağım. Başka bir kullanıcıya ricada bulunman daha iyi. İyi çalışmalar, görüşmek üzere...--Muratsahinileti 02:53, 20 Aralık 2009 (UTC)
Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Resim:Takbir of prayer.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Takabeg ileti 15:17, 17 Aralık 2009 (UTC)
Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Resim:Canberra From Black Mountain Tower.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Takabeg ileti 15:17, 17 Aralık 2009 (UTC)
Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Resim:Regensburg Uferpanorama 08 2006 2.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Takabeg ileti 15:17, 17 Aralık 2009 (UTC)
Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Resim:Amsterdam Canals - July 2006.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Takabeg ileti 15:17, 17 Aralık 2009 (UTC)
Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Resim:Dendrobates azureus (Dendrobates tinctorius) Edit.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Takabeg ileti 15:17, 17 Aralık 2009 (UTC)
  • Selam Takabeg, bu aralar Vikipedi'ye hiç giremiyorum. Geç yanıtım için kusura bakma. Resim seçkin ve ihraç adaylarına da bakamayacağım. Başka bir kullanıcıya ricada bulunman daha iyi. İyi çalışmalar, görüşmek üzere...--Muratsahinileti 02:52, 20 Aralık 2009 (UTC)
Ve aleyküm selam. Ve hoşgeldin. Anladım. İyi çalışmalar. Takabeg ileti 03:38, 20 Aralık 2009 (UTC)
Nerelerdesin ? Nasıl gidiyor işlerin ? Geçen ricam geri alıyorum. O tablonun renkleri doğru çıktı. Kendine iyi bak. Görüşürüz. Takabeg ileti 18:32, 6 Ocak 2010 (UTC)

Ynt: Selam :)[kaynağı değiştir]

  • Selam Maldek. Nerelerdesin? Sanırsım sende bu aralar online olmuyorsun. Stargate maddeleri güncellenmeyi ve düzeltilmeyi bekliyor. :) Umarım geri dönüp olumlu katkılarına devam edersin. İyi çalışmalar.--Muratsahinileti 03:04, 20 Aralık 2009 (UTC)

Selam, uzun zamandır evin telefon kablolarıyla bir sorun yaşıyordum, yani internete fazla çıkamadım, neyseki bu sorun dün halloldu, en kısa zamanda Stargate maddelerini açmaya ve düzenlemeye başlayacağım, senin de katkılarını bekliyorum, yalnız benim SG-1 hakkında fazla bilgim yok yani o yüzden SG-1 karakterlerni çeviremiyorum, onlarla ilgilenirsen güzel olur, iyi çalışmalar Maldek™ ileti 04:47, 20 Aralık 2009 (UTC)

  • Sorunu çözdüğüne sevindim. Şimdilik kırmızı bağlantıları giderelim, sonrada KM ve SM çalışmalarına başlayalım. :) Görüşmek üzere.--Muratsahinileti 02:44, 21 Aralık 2009 (UTC)

Sevgili Murat. Mesajın ve gönderdiğin yıldız için çok teşekkür ederim. SevgilerMimar77 04:50, 20 Aralık 2009 (UTC)

İçeriği kaynaksız dosyalar[kaynağı değiştir]

  • Merhaba Osmanlı, sanırsam I. Selim maddesini SM yapmak için çalışma yapıyorsunuz. Kolay gelsin ve umarım amacınıza ulaşırsınız. Fakat son yüklediğiniz resimlere baktığımda şu ve şu gibi dosyaların içeriğini oluşturduğunuzda hangi hangi kaynaklara göre oluşturduğunuz hakkında bir bilgi girmemişsiniz. VP:KG, VP:D ve VP:ÖAYV gibi yönergeler gereği hangi kaynakları esas aldığınızı yazmalısınız. Ayrıyaten I. Selim maddesini SM adayı gösterdiğinizde çıkacak ilk itirazlardan biri. Bu tür yüklediğiniz son birkaç günde başka resimler varsa gereğini yapmanızı rica ediyorum. İyi çalışmalar, görüşmek üzere...--Muratsahinileti 03:44, 21 Aralık 2009 (UTC)

Kaynaklandığım dosyaları yazdım.İyi çalışmalar. Bu arda nasıl gidior SM süreci--***Osmanlı98***İyi vikilemeler*** 13:36, 21 Aralık 2009 (UTC)

  • Teşekkür ederim. Şu an maddeyi inceleme imkanım olmadı. O yüzden şimdilik yorum yapamayacağım. Fakat birkaç yerde bloglarında kaynak olarak kullanıldığını gördüm, blogların yerine VP:GÜVEN açısından ansiklopedik araştırmaların kullanılması gerekmekte. Güncel tartışmalar ve birincil kaynağa ithaf durumu olan web siteleri dışında dipnotsuz web içerikleri de azaltılmalı. Şimdilik diyebileceklerim bunlar. :) İyi çalışmalar. --Muratsahinileti 00:53, 22 Aralık 2009 (UTC)

UEFA katsayıları[kaynağı değiştir]

  • Selam Myrat, nasılsın? Futbolla ilgilenen bir kullanıcı olduğundan UEFA katsayıları maddesini kontrol edebilir ve düzenleme yapabilirmisin? Çok sık vandalizme maruz kalıyor. Ayrıca izleme listene alabilirsen minnettar olurum. Teşekkür ederim, iyi çalışmalar.--Muratsahinileti 02:57, 20 Aralık 2009 (UTC)

Çok teşekkürler iyiyim sizleri sormalı. Biraz geç cevaplayabildim kusura bakmayın. Sayfaları izleme listeme aldım. Gerekli düzenelemeleri yapmaya calışacağım. İyi çalışmalar...Myrat ileti 22:34, 21 Aralık 2009 (UTC)

  • Bende iyiyim. Elimden geldiğince buralardayım. İzleme listene aldığın için teşekkürler. İyi çalışmalar, görüşmek üzere...--Muratsahinileti 00:58, 22 Aralık 2009 (UTC)

Selam, şimdi ben Stargate Resistance maddesini çeviriyorum fakat, şu paragrafda tırnak içindeki yerleri tam olarak anlayamadım, rica etsem oraları çevirebilir misin? Diğer maddelere başlayacağım ama bu maddeyi de bitirmeden başkasına başlamak istemiyorum :) Maldek™ ileti 17:01, 22 Aralık 2009 (UTC)

"Resistance brings to our fans the kind of gameplay Stargate Worlds never planned to deliver,” said Chris Klug, the game’s creative consultant and the creative director for Stargate Worlds. “Resistance delivers the combat, weapons and tactics seen so often on the show that many of you have been asking for. I know this game will excite fans who have longed to go toe-to-toe with a Jaffa as well as those who always wanted to dominate the galaxy in ways the MMO could only hint at.”

  • Direk maddesine ekledim. Son cümle biraz uzundu, umarım olmuştur. :) Hata varsa düzeltirsin zaten. Stargate Universe'nin son yayımlanan bölümlerinin maddeleri açmaya başlıyorum ben de. Dizi tatilde ama konusundan geri kalmayalım. :) İyi çalışmalar.--Muratsahinileti 02:06, 23 Aralık 2009 (UTC)

Hizmetliliğe aday gösterildiniz![kaynağı değiştir]

Roket Savaşı[kaynağı değiştir]

Selam M.S. Bunun fotoğrafını arıyorum. Flickt'ta buldum ama güzel değil ve All rights reserved. Gelecek Paskalya'da oraya gitme şansın var mı acaba ? Takabeg ileti 07:07, 25 Aralık 2009 (UTC)

  • Malesef, öyle bir planım yok. Fakat resim konusunda araştırmaya çalışırım. İyi çalışmalar.--Muratsahinileti 03:15, 26 Aralık 2009 (UTC)
İlgin için teşekkür ederim. Şunu danışacaktım. Bunu ne yapmalıyız ? Kullanıcıyı kırmak istemiyorum ama ... Takabeg ileti 04:10, 26 Aralık 2009 (UTC)
M.S. çok süpersin. Teşekkür ederim. İyi çalışmalar. Takabeg ileti 04:37, 26 Aralık 2009 (UTC)
  • Rica ederim. Asıl süper olan sabahtan akşama Vikipedi için mücadele ederek sensin Takabeg. :) Neyse, günlük vaktimin sonuna geldim. Ben kaçar. İyi çalışmalar, görüşmek üzere...--Muratsahinileti 04:48, 26 Aralık 2009 (UTC)

lütfen bana karışmayın çünkü ben doğruyu yapıyorum.--Zeynep nur 10:34, 26 Aralık 2009 (UTC)


Grafik Labosu[kaynağı değiştir]

Günaydın M.S. Seni Grafik Labo'suna üye gördüm. Sen bilirsin. Bir resimdeki yazıları hangi prog. ile değiştirebiliriz? (Örnek ingilzice yazıyı türkçe yapmak gibi) --Captain BradleyMesaj Sayfam 07:28, 31 Aralık 2009 (UTC)