Kullanıcı mesaj:Metalmaster

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin Metalmaster![kaynağı değiştir]

ilk adımlar

Yardım ve Sıkça Sorulan Sorular sayfaları sana oldukça yardımcı olacaktır. Bu sayfalarda Vikipedi'de nasıl dolaşacağına, nasıl madde düzenleyeceğine ya da temel lisans politikasına dair açıklamalar bulabilirsin. Buraya katkıda bulunmak için teknik anlamda özel bir yeteneğe sahip olman gerekmez. Katkıda bulunurken cesur ol ve her zaman diğer kullanıcıların iyi niyetli olduğunu varsay!. Burası bir Wiki - katkıda bulunmak gerçekten kolay!

Yardım bulmak

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portalı'nda bulabilirsin. Sorularını Yardım masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsin. Çoğu kullanıcı yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Bu kullanıcıların listesini Vikipedi:Yardım gönüllüleri sayfasında bulabilir, istediğin biriyle mesaj sayfası aracılığıyla iletişime geçebilirsin.

İpuçları ve püf noktaları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanda oldukça yarar var.
  • Lütfen tartışma sayfalarında yazdıklarını, sonuna ~~~~ koyarak imzalamayı unutma!.
  • Kullanıcı sayfana Babil kutularını koyman, diğer kullanıcıların senin hakkında daha fazla bilgi sahibi olmalarını sağlar.
  • Telif hakkı ile korunan hiç bir eseri buraya eklememen gerektiğini unutma!
  • Yüklediğin resimleri sana ait olan bir galeride görebilirsin.
  • Yaptığın katkının başka katılımcılarca değiştirilmesini ya da özgürce ve sınırsızca başka yerlere dağıtılmasını istemiyorsan, katkıda bulunmayabilirsin.
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

Dbl2010bot 22:13, 18 Aralık 2006 (UTC)



Metalmaster merhaba, Vikipedi'de yazdığımız maddelerin altına imzamızı atmıyoruz. İyi çalışmalar. Metal Militia 12:08, 23 Şubat 2006 (UTC)

Resim:Frozen scars-ancient slaves-frontcover.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 22:35, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Death band.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Death band.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 22:35, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Vikipediye açtığınız yeni maddeler için teşekürler, ancak açtığınız maddelerde link oluşturma, ve gerekli taslak şablonlarını ve kategorileri de eklerseniz, sayfa için tekrar geri dönülmesine gerek kalmayacaktır. Hatta bu konuda, interwikiyi de açtığınız maddenin en. wikideki sayfasından "edit" sekmesiyle en altta bulunan interwikiyi de ekleyebilirsiniz. Yardımcı olabilecek bazı kısayollar, yardım sayfasını kullanabilirsiniz. Herhangi bir sorunuz olursa, mesaj atabilirisniz. The cat 20:48, 3 Ekim 2006 (UTC) iyi çalışmalar.

MErhaba Metalmaster. Girdiğin maddeler neredeyse hiç bilgi içermiyor. Bu şekilde Vikipedi standartlarından çok uzak ve silinecekler. İçeriği daha dolu maddeler girmeni tavsiye ederim. --Özgür 18:47, 7 Ekim 2006 (UTC)

Egemen Limoncuoğlu[kaynağı değiştir]

  • Egemen Limoncuoglu fotoğrafı kendi çalışmanız ise ki anladığım kadarı ile öyle, silinmemesi için {{PD-self}} kalıbını resim sayfasına ekleyiniz. Nasıl yapılacağını bilmiyorsanız herhangi bir deneyimli kullanıcıya sorabilirsiniz.
    Katkılarınızın daha nitelikli olması için bu sayfanın başında hoşgeldin başlığı altındaki bağlantılara bir göz atmanızda yarar vardır. Lütfen aceleci olmayınız ve her konuda soru sormaktan çekinmeyiniz, kısa bir süre sonra siz de deneyimli bir kullanıcı olacaksınız. Kolay gelsin.----M. Kemal Selanikli 19:45, 18 Ekim 2006 (UTC)

Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz ! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, fakat ne yazık ki Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler!

kibelemesaj 08:22, 18 Eylül 2007 (UTC)

Uyarı
Uyarı
Kullanıcı sayfanızı veya kullanıcı mesaj sayfanızı "adını değiştir" sekmesine basarak değiştirmemeniz önemle rica olunur.

Bu işlem gerçek anlamda kullanıcı adınızı değiştirmez, sadece kullanıcı sayfanızı başka bir sayfaya yönlendirir.

Kullanıcı adınızı değiştirmek istiyorsanız bu bağlantıya gözatabilirsiniz. Sadece imzanızı değiştirmek için, sayfanın üstündeki tercihlerim sekmesini kullanabilirsiniz. Teşekkürler. --  Levent İleti Katkılar   22:44, 2 Mart 2009 (UTC)




Kendi mesaj(laşma) sayfanızdaki içeriği değiştirmekte özgür olmakla birlikte, size gönderilen mesajları silmeniz Vikipedi'de hoş karşılanmayan bir tutumdur. Takdir edersiniz ki, diğer kullanıcılarla olan yazışmalarınızı, hem sizin hem de diğer kullanıcıların kolaylıkla takip edebilmesi açısından mesaj sayfanızdaki içeriğin silinmemesi gerekir. Aslında yaptığınız, tam olarak bir silme de olmayıp, sayfayı boşaltmaktan ibarettir. Zira, silme işlemini sadece hizmetliler gerçekleştirebilir. İsterseniz, mesaj sayfanızı burada anlatıldığı şekilde arşivleyebilirsiniz. Maddeleri taşıma ve yeniden adlandırma hakkında daha fazla şey öğrenmek için bu yardım sayfasına da bir göz atabilirsiniz.

--  Levent İleti Katkılar   22:44, 2 Mart 2009 (UTC)

İyi geceler;[kaynağı değiştir]

  • Elbette herhangi bir mesaj silmediniz, farkındayım. Sadece kendi mesaj sayfanızı boşaltmıştınız -ki artniyetle yapmadığınız kanısındayım, bazı mesajlarımız (uzun uzun yzamkla uğraşmayalım diye) şablon halindedir, bu konudaki iletim çok önemli değil. İyi geceler, sevgiler.  Levent İleti Katkılar   22:49, 2 Mart 2009 (UTC)
  • NOT: (Sadece) mesajlarınıza imza atmayı unutmayın, ilgili şablonu da alta ekliyorum :)  Levent İleti Katkılar   22:50, 2 Mart 2009 (UTC)


Tartışma sayfalarına ve/veya diğer kullanıcılara yazdığınız iletilerinizin sonuna dört adet ~ "tilde" adlı işareti eklerseniz, imzanız belirir. Klavyenizdeki (Q/q klavye için) Alt Gr ve Ü harfi tuşlarına birlikte 4 kez basmanız ya da üstteki mavi/gri kutucuklardan 10.suna yani şu işarete tıklamanız yeterli. --  Levent İleti Katkılar   22:50, 2 Mart 2009 (UTC)

Bu nedir? Bu sayfa silindi. Bu sayfanın silinme kaydı aşağıda bulunmaktadır.

  • 22:48, 2 Mart 2009 Kibele (Mesaj | Katkılar) "Kullanıcı:Jv" silindi ‎ (Kullanıcı sayfası 2 - Var olmayan kullanıcı) Bu imzasız yazı Jv (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
  • sizin yönlendirmenize, var olmayan başka bir kullanıcı sayfasını sildikten hemen sonra rastlamaktan kaynaklanan bir yanlışlık. geri getirdim. kolay gelsin. --kibelemesaj 17:14, 3 Mart 2009 (UTC)