Kullanıcı mesaj:Metal Militia/Arşiv19

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Bilgi kutusu[kaynağı değiştir]

Selam. Az önce Levent abiye de sormuştum da tam olarak anlatamamışımdır. Şimdi sizi yakaladım:)) Vaktiniz varsa ilgilenebilir misiniz? Mesele Şablon:Bilgikutusu Türkiye ilçe ve Şablon:Bilgikutusu Türkiye belde'de. İlçe bilgi kutusunda px (pixel) yazmamız gerekmiyormuş ve belde bilgi kutusunda ise px yazılmaması gerekiyormuş. Daha önce böyle değildi. Bu meseleyi kökten çözmek için çaremiz var mı? Teşekkür ederim. İyi çalışmalar. Takabeg ileti 06:27, 1 Nisan 2008 (UTC)

Selam, bahsettiğiniz teknik konularda pek bilgim yok maalesef. İlgili şablonların geçmişinden emek veren kullanıcıları görmek mümkün. Ugur Basak veya Denisutku bu konularda hayli bilgililer, isterseniz kendileriyle temasa geçebilirsiniz. İyi çalışmalar. --Metal Militia ileti 06:49, 1 Nisan 2008 (UTC)
Anladım. İki arkadaşımıza mesejı yaracağım. İlginiz için teşekkür ederim. İyi çalışmalar. Takabeg ileti 06:57, 1 Nisan 2008 (UTC)

Tartışma şablonu[kaynağı değiştir]

Merhaba
Tartışma:FC Barcelona sayfasında yaptığınız değişiklikle ilgili olarak bir şey soracaktım.
Şablon:Tartışma sayfasında Bu şablonun sadece çok faal tartışma sayfalarında veya politika ihlallerinin olduğu yerlerde kullanılması uygundur. Bu şablon ancak gerektiği zaman kullanılmalıdır. Her tartışma sayfasına onu eklemeyin. Özellikle boş tartışma sayfalarına onu koymayın. şeklinde bir uyarı var. Buradan, bu şablonun tartışma sayfalarında tek başına var olmaması, gerçekten bir şeylerin tartışıldığı sayfalara, bir uyarı/hatırlatma olarak eklenmesi gerektiği anlaşılıyor.
Öte yandan VP:HS'de İçeriği geliştirmeye yönelik olmayan tartışma sayfaları silinebilir. - Tartışma sayfası tamamen bu tür yorumlardan oluşmadıkça silme işlemi yapılamaz. Geliştirme amaçlı yorumlar mevcutsa sayfa silinmez, sadece ilgisiz yorumlar çıkartılır. kuralı mevcut.
Tartışma:FC Barcelona sayfası tamamıyla gereksiz yorumlardan oluşmaktaydı. Ben yukarıdaki iki kuraldan, sayfanın tartışma şablonuyla boş olarak kalmaması, hatta silinmesi gerektiğini anlıyorum. Yanlış mı düşünüyorum?
Aslında bunu bir süredir birilerine sormak istiyordum, çünkü anlamsız yorumların ya da vandalizmin olduğu tartışma sayfalarını, topluluk olarak genelde silmeyip sadece tek başına tartışma şablonu ekleyerek bırakıyoruz. Ben yukarıdaki iki kuralı birlikte değerlendirerek, artık bu tür tartışmalara hızlı sil şablonu eklemeye başladım. Ama bence bu konuda tek tür uygulama olmalı. Ne dersiniz?
homonihilis ileti 09:21, 1 Nisan 2008 (UTC)

Merhabalar, aslında çok haklısınız. Hiçbir hareketin görülmediği, rastgele, olur olmadık maddelerin tartışma sayfalarına bu şablonun eklenmesi elbette anlamsız. Sayfanın geçmişinde vandalizm, küfür, vs varsa sayfanın silinmesi gerekir. Ancak sadece, "yaşa varol, hey aslanım, vs.." şeklinde maddeyle ilgisiz tartışmalar varsa bunlar çıkarılıp (yani bir hizmetlinin sayfayı silmesi şeklinde değil de, her kullanıcının yapabileceği türden) yerine tartışma şablonu konulabilir. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Metal Militia ileti 09:30, 1 Nisan 2008 (UTC)
Açıklama için teşekkürler. homonihilis ileti 09:32, 1 Nisan 2008 (UTC)

Merhaba. Filanca'nın mesaj sayfasına saldıran şu kayıtlı vandalı engeller misiniz? Teşekkürler. --Yabancımsj 12:12, 1 Nisan 2008 (UTC)

Piknik (film)'i Piknik (anlam ayrım) olarak değiştirebilmeniz mümkün mü?--88.232.160.101 12:18, 1 Nisan 2008 (UTC)

Uğur Dershaneleri maddesine çok şey yazdım ama gözükmüyor iki cümle çıkıyor.--ÖrdekÖzgürileti 12:59, 1 Nisan 2008 (UTC)

Özür dilerim[kaynağı değiştir]

Sayın Metal Militia, Çok özür dilerim. Üre adlı maddenin tartışma bölümünde yaptığım tartışmanın hoş olmadığını biliyorum. Ancak yazacaklarımı çok sindirmediğim için(beynimde), birden böyle bir edâ içinde bulunuverdim. Yine böyle bir saldırıda bulunmamaya dikkât edeceğim ancak, orada yazdıklarımın arkasındayım. Lütfen, az önceki cümlem için beni yeniden engellemeyin. Bunu mesaj olarak hiç bir yerde kullanmayacağım. Tekrar tekrar özür diler, görevinizde size ve tüm bürokrat, hizmetlilerimize başarılar dilerim. Uğurcuk 15:35, 1 Nisan 2008 (UTC)

88.228.242.102 bu kullanıcı aşırı küfürlü içerik yazıyor.İlgilenirseniz sevinirim. bora006ileti 19:21, 1 Nisan 2008 (UTC) Zaten halletmişsiniz.Teşekkürler. bora006ileti 19:23, 1 Nisan 2008 (UTC)

Evet engellendi, ilgi ve dikkatiniz için teşekkürler. --Metal Militia ileti 19:25, 1 Nisan 2008 (UTC)

Mahmut Başar Özer[kaynağı değiştir]

Mahmut Başar Özer (1986, Mersin- Odtü Makine 2008), sorgulayıcı bilim adamı.. diye devam eden maddenin neresi anlamsızdı? Bu imzasız yazı 144.122.251.205 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Katkılarınız ansiklopedik değer taşıdığı sürece Vikipedi'de yer alabilir, anlamsız katkılar silinir. Ve bu arada, lütfen ciddi olunuz, zira burada bir ansiklopedi yazılmaya çalışılıyor. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Metal Militia ileti 20:22, 1 Nisan 2008 (UTC)

Askam Türkiyenin ilk kamyon fabrikasıdır. Ben bunula ilgili bilgi veriyorum siz reklam diyorsunuz. O zaman BMC firmasınında kaldırılması gerekiyor. Bu imzasız yazı Xpluns (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Ansiklopedik bilgi ekleyebilirsiniz, ancak reklam içeren ifadeler Vikipedi'de yer alamaz. Teşekkürler. --Metal Militia ileti 10:45, 2 Nisan 2008 (UTC)

Neden sadece yöneticiler resim yükleyebiliyor?

88.232.29.24[kaynağı değiştir]

Selam. Bu IP'li vandalizmi yaparak meşrulaştırmaya çalışıyor. Ben de geri alma mücadelesine girmek istemiyorum. Büyük ihtimalle demin engellenmiş diğer IP ile aynı zattır ve Viki'yi iyi bilen biridir. Sanırım engellenirse de diğer IP'den girecektir. Bu durumda ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. İlgilenirseniz sevineceğim. Teşekkür ederim. İyi çalışmalar. Takabeg ileti 15:23, 2 Nisan 2008 (UTC)

Merhaba. Yaptığımın vandalizm olduğunu düşünmüyorum çünkü takabeg ilgili maddelerin topluca tartışmasının bulunduğu Tartışma:Bulgaristan'ın illeri'ni hiçe sayıp kendi görüşüne göre madde içerisindeki adları değiştirmektedir. Ben de madde içeriklerine zarar vermeden bunu geri alıyorum ki tartışma sonuçlandığında madde içindeki adların ne olacağına karar verelim. Fakat takabeg kullanıcısı sadece kendisi doğruları biliyormuş gibi davranıp maddeleri değiştişrmeye devam eidyor. Lütfen ona rica edin de ilgili tartışma sonlanmadan böyle köklü değişikliklere girişmesin. Saygılar sunarım--88.232.29.24 15:25, 2 Nisan 2008 (UTC)

Tekrar merhaba.ç Sevgili takabeg bunu engelliyor. Şimdi size biraz ayrıntılı bir yazı yazacağım. Bekleyin--88.232.29.24 15:26, 2 Nisan 2008 (UTC)

Tekrar selam. Görüşme göre yazmıyorum. Sabit bilgileri aktarıyorum sadece. Ancak aktardığım bilgiler özellikle yerlerin eski adları arkadaşımızın işine gelmiyordur ki silmeye çalışıyor. Teşekkür ederim. İyi çalışmalar. Takabeg ileti 15:30, 2 Nisan 2008 (UTC)

Gördüğünüz gibi Bu sayfada devam eden bir tartışma vardır. Sayın Takabeg bu tartışmayı hiçe sayarak maddelerin adları ile oynamıştır. Sonuç olarak benim ve diğer kullanıcıların madde adlarını geri almasını vandallık olarak değerlendirmiştir. Oysaki biz sadece maddelerin adlarını tartışmadan önceki hale aldık ki tartışma bitince madde adlarına karar verelim. Daha sonra sevgili Khutuck kullanıcısının uyarısı ile Takabeg madde adlarını değiştirmeyi durdurmuşsa da bu sefer maddelerin içerisinde yer alan adları bulgarcalaştırmıştır. Ben tartışma sayfasında da deidm. Filibe, Burgaz gibi çok yerleşmiş adlar hariç diğer adlar için Bulgarca kullanabiliriz diye. Oysaki Takabeg kullanıcısı bu sefer beni pazarlık yapmakla suçladı ve Khutuk kullanısına şikayet etti. Ona tartışma sayfasında ne kadar saygı sunarım, sevgiler vs. gibi kibar sözcükler kullansam da o bana hep çocuklarımızın geleceğini tehlikeye atıyorsunuz. Vandal, Gerçekleri görmek istemiyorsun gibi seviyesiz sözler yazdı. Tartışmayı hiçe sayarak yaptığı değişiklikleri geri aldığım için bana vandal dedi. Oysaki vandal olsam dediğim dedik bir tavır alır ve maddelerde köklü değişiklikler yapardım. Benim tek yaptıuğım şey onun bu tutumuna son vermesini istemekti. Bana uyarı yollamışsınız ki ben burada yazanblar adına takabegle tartıoşıyorum. Tartışmalı sayfaların içeriğini kendi görüşüne göre değiştirip bizi ala turkalık ve gericilikle suçluyor. Saygılar--88.232.29.24 15:32, 2 Nisan 2008 (UTC)

Bir de arkadaş size mesaj yamzış orası eski adı vs.ç diye. Biz bu konuyu tartışıyoruz o ise dediğpim dedik benim dediğim doğrucu bir tavırla hala aynı şeyi iddia edip maddelerde değişiklik yapıyor. Oysaki ondan beklediğim tartışma sayfasında bu görüşünü dile getirerek uygun kaynaklar göstermesi. Benim maddeleri geri almamla hala bana vandal diyor. Sizce bu yaptıpğım vandallıksa takabeginki ne. Lütfen beni de anlayın. Tartışma bitmeden bu değişikliklere kalkışıyuor. Beklesin tartışmanın sonunu ona uygun davranalım.--88.232.29.24 15:34, 2 Nisan 2008 (UTC)

Nereye yazsam? Burası Metal Militia arkadaşımızın sayfası...Takabeg ileti 15:35, 2 Nisan 2008 (UTC)

ortada bir tartışma söz konusu. geçerli kaynaklar gösterilip maddelerde anlaşma sağlanan kadar maddeleri her iki kullanıcı değişiklerinden önceki durumda korumaya almanızı talep ediyorum. iyi çalışmalar--Qwl ye yaz 15:43, 2 Nisan 2008 (UTC)

Son görüşünüzü öğrenebilir miyim?--88.232.29.24 15:43, 2 Nisan 2008 (UTC)

Vikipedi'de esas olan, hassas konuya sahip maddelerde tarafların fikir birliğine varmaları, bu gayreti göstermeleridir. Daima karşılıklı iyiniyet olduğu varsayılmalı, ve asla kişilere odaklı değil, maddeye odaklı tartışılmalıdır. Aksi davranışlar kişisel saldırı ilkesinin ihlali demek olur ki, engellenme olasılığını doğurur. Lütfen bir hafta süre içinde konuyu, diğer kullanıcılara karşı kullandığınız üslubunuza azami dikkat göstererek tartışınız. Teşekkürler, iyi çalışmalar. (Not: bu mesaj her üç kullanıcıya da aynı şekilde gönderilmiştir.) --Metal Militia ileti 15:56, 2 Nisan 2008 (UTC)

Uyarınız için teşekkür ederim. Vandalizm dediğim başlık meselesinden ibaret değildir. Maddelerin gelişmesini engellemeye çalışan faaliyete vandalizm diyorum. Arkadaşımız benim fikirlerine göre yazıldığı iddia etse de sabit bilgilerdir (diğer vikilerle ile kıyaslarsanız çelişmediğini anlarsınız). Ve hergün aynı değişiklikleri yapılıyor. Farklı kullancı adları ve Ip adresleri ile yapılıyorsa da tıpkı aynı değişiklikler. Aynen maddedeki bilgileri silmeye çalışıyor. Başlık meselesi ile hiç alakasız bilgiler ve resimler siliniyor. Bu durumda iyi niyetli varsaymam doğru mudur bilmem. Bu durumda vandalizm olmadığını düşünmem doğru değildir. Konu hasas olsun olmasın bence vandalizmdir. Yine üsluplara dikkat edeceğim. Teşekkür ederim. İyi çalışmalar ve hizmetler. Takabeg ileti 16:13, 2 Nisan 2008 (UTC)

Merhaba. Arkadaş hala direniyor bakın ben içeirk silmiyorum. Tablolarda bazen içi dolu olmayan boş bölümler var ben de görünüş açısaından iyileştirmek için o bölümü sildim. Örneğin tabloda nüfusu bölümü boş diyelim. Bunun gibi bir şey. Tıpkı boş başlıkları silmek gibi. Arkadaş ise hala bana vandal diyor. Bkaın yaptığımın vandallık olmadığı belli. Lütfen arkadaşı üslubundan uyarınız. O böyle konuştuıkça ben de kibar olmakta zorlanıyorum. Aslında karşıtlık ve rahatsızlık vermekten 12 ile 24 saat arası engellenmesi laıam fakat siz çok insaflı davranıyorsunuz. O ise bunu haketmeyecek davranışlar içinde. Gördüğpünüz gibi tüm iyi niyetli yazılara rağmen o hala benim bilgim sabit bilgidir vs. diyor.--88.232.29.24 16:21, 2 Nisan 2008 (UTC)

Kullanıcı:85.107.146.151 bu kullanıcı sürekli küfrediyo.Kolay gelsin. bora006ileti 17:33, 2 Nisan 2008 (UTC)

Engellendi, teşekkürler. --Metal Militia ileti 17:35, 2 Nisan 2008 (UTC)

Bu da küfrediyo Kullanıcı:88.238.173.23 adamların işi gücü yok galiba . bora006ileti 17:43, 2 Nisan 2008 (UTC)

Yanlış anlaşılma:Kuklacılık[kaynağı değiştir]

Deniz Yayla'yı kuklacılıktan engellemişsiniz ama bir yanlış anlaşılma olmuş. O aslında kuklacı değil. Sadece "alternatif hesap" meselesi. Lütfen o kullanıcının engeleini kaldırınız. Saygılarla.--78.184.33.22

Olimpiyat Oyunları ilgili maddelerin çoğaltırmasi

Vikipedi:VikiProje Spor'daki istenilen maddelerin yazılması

Spor ile ilgili maddelerin çoğaltırmasi

oylamaları sizleri bekler

lütfen iyi yada kötü oy kullanırız --Sporsever herkesi sever 17:25, 3 Nisan 2008 (UTC)

Lütfen bu kullanıcın engelini kaldırınız. O kullanıcı ister inanın ister inanmayın kuklacılık yapmadı.--Adını vermek istemeyen kullanıcı

Merhaba Metal Militia. Tartışma:Ermenistan bayrağı sayfasında bu madde aday gösterilmiş. Şurada oylama devam etmektedir. Ancak maddenin tartışma sayfasında yer alan SMA şablonundaki tartışmaya katılın yazısı kırmızı. Ben düzeltmeye çalıştım ama başaramadı. İlgilenirseniz sevinirim. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. Mızrakmsj 15:54, 5 Nisan 2008 (UTC)

Maderibeyza sorunu halletmiş gördüğüm kadarıyla. İyi çalışmalar. --Metal Militia ileti 18:07, 5 Nisan 2008 (UTC)

neden sildin kısa değildi --78.179.77.146 18:10, 5 Nisan 2008 (UTC)

88.252.87.81[kaynağı değiştir]

Selam. Elmacenderesi arkadaşımıza demin sormuştum da sanırım kendisi çıkmıştır. Kullanıcı:88.252.87.81'nin yaptığı değişiklikleri inceleyebilir misiniz? Kiril alfabesini okuyamayan arkadaşlarımız için zararlı değişiklikleri yapmaya devam ettiğini düşünüyorum. Özellikle ilçe listeleri. Bildiğiniz gibi Bulgaristan'ın illeri'de Bulgaristan'ın il, ilçe ve şehir adları konusunda tartışma var. Fakat içeriklerini zayıflaştırmak başka meseledir bence. Vandalizm kategorisine girip girmediğini öğrenmek istiyorum. Teşekkür ederim. İyi çalışmalar. Takabeg ileti 18:13, 5 Nisan 2008 (UTC)

Selam. Anonim kullanıcı vandalizm nedeniyle engellendi. Katkılarınıza topluluğun ilgili maddelerdeki hassasiyetlerini de dikkate alarak devam edebilirsiniz. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Metal Militia ileti 18:23, 5 Nisan 2008 (UTC)
İlgilendiğiniz için teşekkür ederim. Kullanıcı:Tuz, Kullanıcı:Esrabal ve Kullanıcı:Çağcıl'ın kukla meselesinden sonra arkadaşlarımız tartışmadan uzak duruyorlar sanki. Tartışma sonuçlanacak mıdır.... Teşekkür ederim. İyi çalışmalar. Takabeg ileti 18:24, 5 Nisan 2008 (UTC)
Rica ederim. Takdir edersiniz ki Vikipedi'de aktif durumda pek çok başka kullanıcı var. Konuya ilgi duyanlar bir şekilde görüşlerini belirteceklerdir. Tabii bu, sonsuza dek beklenecek anlamına da gelmiyor ama tartışma şu tarihte sonuçlanacaktır diye bir süre de koyamayız. İyi çalışmalar. --Metal Militia ileti 18:29, 5 Nisan 2008 (UTC)
Bu sefer Kullanıcı:88.239.30.83'den girdi. Sonu yok gibi. Teşekkür ederim. İyi çalışmalar. Takabeg ileti 18:40, 5 Nisan 2008 (UTC)

--78.179.77.146 18:14, 5 Nisan 2008 (UTC)bunun neresi telifli yaaaaaaaaa

Kiril okuyamayanlar için okunuşlkarı zaten maddeye eklendi ama takabeg kendi istediği adlar maddede yer alsın diye ısrarla tartışmalı maddeleri değiştiriyor.--88.252.87.81 18:14, 5 Nisan 2008 (UTC)

Dediğim gibi onun isteğine uygun değişiklik yapıldığı halde o değişiklik yapmaya devam ediyor.

Reklam İçerikli Madde[kaynağı değiştir]

Özür Dilerim ben reklam içerikli bir madde eklediğimi bilmiyordum.(belokan tasarım Ofisi Maddesi) Dipnot:Ben o maddeyi kesinlikle reklam amaçlı yazmadım--Murat Mutlu(belokan) 08:18, 6 Nisan 2008 (UTC)

Selamlar.Sanırım şuraya bir göz atarsanız faydalı olacaktır :) Kolay gelsin.--Eldarion 11:07, 6 Nisan 2008 (UTC)

Neden silindi[kaynağı değiştir]

benim sorumu neden sildin oradan sorabilirmiyim??Bilgiisteyen

Maddelerin tartışma sayfaları, maddeyi tartışan, soruların sorulup cevapların beklendiği türden yerler değildir. Burada "tartışma" ile kastedilen, ele alınan madde neyse, o maddeyi geliştirmeye yönelik olarak nelerin yapılabileceğinin kullanıcılar tarafından tartışılmasıdır. Nitekim bu bilgileri, bahsettiğiniz maddede şu an yer alan yazılar ve linklerden de görebilirsiniz. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Metal Militia ileti 19:43, 6 Nisan 2008 (UTC)

Madde yazma işini ihmal etmeyelim diye dalmışım, iletini geç gördüm ve hallettim. Sağolasın. Kolay gelsin. Levent Abi ileti 21:08, 6 Nisan 2008 (UTC)

Çok teşekkürler hocam, sevgilerimle... e.c. 17:29, 7 Nisan 2008 (UTC)

Burada da göreceğiniz üzere, imzanızda kullandığınız sembol / arma hakkında şikayet bulunmaktadır. Vikipedi'nin hiçbir sayfasında siyasi, politik, taraflı ifadelere yer vermeme politikası gereği, sizden imzanızı yeniden düzenlemenizi rica ediyorum. Teşekkürler. --Metal Militia ileti 19:55, 8 Nisan 2008 (UTC)

İmzam hakkında şikayet gelmiş, imzamı düzeltiyorum. Ancak şunuda belirtmek isterim Kullanılan resim siyasi amaçla kullanılmamıştır ki o arma Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk armasıdır. Atatürk tarafından kullanılmıştır. Yanlış yere(ileti) bunları yazdı isem kusuruma bakmayın--Md....55 19:59, 8 Nisan 2008 (UTC)
Anlayışınız için teşekkürler, iyi çalışmalar. --Metal Militia ileti 20:01, 8 Nisan 2008 (UTC)

Yine Bulgaristan[kaynağı değiştir]

Selam. Kullanıcı:88.232.96.237'nin maddeleri zayıflaştırmaya yönelik faaliyeti vandalizm sayılır mıdır? Vaktiniz olduğunda değerlendirseniz sevineceğim. Takabeg ileti 11:36, 9 Nisan 2008 (UTC)

Selam. IP'nin katkılarında vandalizm sayılacak bir davranış gözlemedim, yaptıkları kurallar dahilindedir. Lütfen maddeleri VP:3GD politikasını (3R) ihlal etmeden değiştirmeyi deneyin ve ilgili diğer kullanıcılarla maddelerin tartışma sayfalarında uzlaşmaya çalışın. Teşekkürler. --Metal Militia ileti 11:49, 9 Nisan 2008 (UTC)
Teşekkür ederim. Örneğin Hasköy ili maddesinde ilçe listesi var. IP'li değişiklik yaptığında Bulgarcasının kirilalfabesi kalmış oluyor. Bütün okuyucularımız kiril alfabesini okuyamaz. Büyük ihtimalle gizlemek isteniyor. Aynı şekide diğer maddelerde de diğer adlarını bilen arkadaşlarımızın maddeye ilave etmelerini engellemiş oluyor. Aslında maddeleri zenginleştirmek isteyen arkadaşlarımız var. Fakat bu durumda çekiniyorlar. Mesele başlık olduğu halde içeriklerinin zenginleştirilmelerine izin verilmezse hep zayıf kalacaktır. Anlatabildim mi? Teşekkür ederim. İyi çalışmalar. Takabeg ileti 12:02, 9 Nisan 2008 (UTC)

Geçmişime bakarsanız madde zayıflaştırmadığımı aksine takabegin hala ısrarla dğeiştirmekte olduğu bulgaristan illeri maddelerine o ellemeden önceki adları yerleştirdiğimi ve hatta onun dediği de maddede yer alsın diye madde içine ilin iki adını da yerleştirdiğimi görürsünüz. Takabeg burada yalan söylemiş--88.232.96.237 11:37, 9 Nisan 2008 (UTC)

Lütfen maddeleri VP:3GD politikasını (3R) ihlal etmeden değiştirmeyi deneyin ve ilgili diğer kullanıcılarla maddelerin tartışma sayfalarında uzlaşmaya çalışın. Teşekkürler. --Metal Militia ileti 11:49, 9 Nisan 2008 (UTC)

Yaklaşık bir aydır uzlaşmaya çalışıyorum sayınm metal militia siz de biliyorsunuz. Ancak kullanıcı vandallık derecesine kadar geldi. Kendisi için vp:şde bvir şikayet yazdım. Değerlendirirseniz çok memnun olurum. Saygılar--88.232.96.237 11:51, 9 Nisan 2008 (UTC)

Elbette. Yalnız dediğim gibi. Aylardır ben ve diğer vikipedistler üzerinde karamsarlık duygusu söz konusu. Takabeg ne zaman maddeleri değiştiri vs. nöbetlerine çıkmaya başladık. Acaba bir sonraki hamlesi ne olur diye düşğnmeye başladık. Bulgaristanın illeri tartışmasında ve diğer birkaç tartışmada kimleirn benimle aynı görüşü paylaştığını görebilirsiniz. Bu kadareı biraz fazla. Bir de beni vandallıkla suçluyor--88.232.96.237 11:56, 9 Nisan 2008 (UTC)
Eğer takabegin sorunu kiril alfabesinin anlaşılmamasıysa tabloyu değiştirsin. Gizliden madde adlarını dğeil.--88.232.96.237 12:04, 9 Nisan 2008 (UTC)

http://tr.wikipedia.org/wiki/%C3%96zel:Contributions/88.238.69.212 vikipedide hiç değişikklik yapmamış ama küfürlü dğeişiklikten engellenmiş. Hata yaptınız herhalde. Saygılar--88.232.96.237 12:00, 9 Nisan 2008 (UTC)

Kullanıcının, silindiği için sizin göremediğiniz küfürlü katkısı bulunmakta. Kendisi bu nedenle engellenmiştir. Ortada bir hata yoktur. Teşekkürler. --Metal Militia ileti 12:17, 9 Nisan 2008 (UTC)

Özür dilerim Bu imzasız yazı 88.232.96.237 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 15:17, 9 Nisan 2008 (UTC)

Merhaba. Hatırlarsanız Kullanıcı:Volki16, yasal tehdit nedeniyle kibele tarafından önce 1 hafta, daha sonra ise şu tartışmanın ardından süresiz engellenmişti. Bugün Kullanıcı:Cumhuriyetçi volki16 adlı kullanıcı kibele'ye mesaj yazarak, ilk engel süresi olan 1 haftanın dolduğunu belirtmiş. kibele molada olduğundan sizi durumdan haberdar etmek istedim. Şimdiden teşekkürler. --Yabancımsj 11:49, 11 Nisan 2008 (UTC)

Merhaba, gördüğüm kadarıyla bahsettiğiniz kullanıcı engellenmiş, ilgi ve dikkatiniz için teşekkürler. --M. M. ileti 17:01, 11 Nisan 2008 (UTC)

30.110 değişiklik yapmışsınız. Ben daha sadece 8 değişiklik yaptım. Tebrikler gerçekten.----Kapandi 14:34, 11 Nisan 2008 (UTC)

Teşekkürler, iyi çalışmalar. --M. M. ileti 17:04, 11 Nisan 2008 (UTC)
  • Yukarıdaki mesajı görünce panikledim. Elemterefiş kem gözlere şişler giresice diyerekten ahan da nazar boncukların. Sakın ola bunları takınmadan vikipediye girme:))) --maderibeyzaileti 14:53, 11 Nisan 2008 (UTC)
30 bin kez sayfayı kaydet butonuna tıklayan Metal Militia'ya 41 kere maşallah:)) maderibeyza
Nazar boncukları için çok teşekkür ederim. Hergün farklı bir renk takarım artık :) İyi çalışmalar. --M. M. ileti 17:13, 11 Nisan 2008 (UTC)

Özür dilerim[kaynağı değiştir]

Özür dilerim bu sayfada yanlışlıkla küfürlü değişiklik yaptım.--Kapandi 15:11, 11 Nisan 2008 (UTC)

Lütfen tekrarlamayın. --M. M. ileti 17:15, 11 Nisan 2008 (UTC)

Merhaba. Şu geri aldığınız adamın katkılarını ben yapmadım. Bilginiz olsun istedim. İp ile girdiğim için beni yuanlış tanıyın istemem. Bu arada 30,000. katkınızdan ötürü tebrikler--88.232.80.184 18:39, 11 Nisan 2008 (UTC)

Ne demek istediğinizi tam olarak anlayamadım, hangi katkılar ? --M. M. ileti 18:45, 11 Nisan 2008 (UTC)

Bulgaristran illeir konusuda takabege kişisel saldırı yapan--88.232.80.184 18:46, 11 Nisan 2008 (UTC)

Şablon Telif Hakkı'nda imzan çıkıyor. Sanırım düzeltmek lazım. Ya da bundan sonra başkalarının şablonladığı herkese sen cevap vereceksin? Kolay gelsin. Levent Abi ileti 06:47, 12 Nisan 2008 (UTC)

Günaydınlar, sanırım şimdi düzgün çalışıyorlar :) --M. M. ileti 09:08, 12 Nisan 2008 (UTC)

üstadım az önce içerik ekledim resim ekleyecetim ki yeni mesajınız var dedi mesajın senin tarafından geldiği yazıyor FAKAT göremedim mesajı eklediğim içerikte yok şuan Bu imzasız yazı V.ARABACI (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhabalar, gönderdiğim mesaj, şu anda bu sayfanın üstünde yer alan hoşgeldin mesajı idi. Eklediğiniz madde ise hem reklam içermesi hem de telifli olması nedeni ile silindi. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --M. M. ileti 11:38, 12 Nisan 2008 (UTC)

Telif hakkı-hafif şablonuna çerçeve eklerken, mevcut imzayı çıkarmamışım; bu yüzden sayfalarda önce benim, sonra sizin imzanız çıkmaya başladı. Kusura bakmayın, bu dalgınlık yüzünden sizin de başınızı ağrıttım. İyi çalışmalar... -- Dsmuratileti 13:27, 12 Nisan 2008 (UTC)

Rica ederim, hiç sorun değil, şimdi halloldu sanırım. İyi çalışmalar size de. --M. M. ileti 14:05, 12 Nisan 2008 (UTC)

Mahmut Başar Özer -Kaştanadam sayfası hiç olmazsa on beş dakikalığına dursun bari.144.122.251.137 16:01, 12 Nisan 2008 (UTC)

Biliyorsunuz ki Karadağ henüz BM'ye girmedi. O zaman Dağlık Karabağ cumhuriyetine de ansiklopedi de yer vermeli, buna karşılık KKCT'yi çıkarmalısınız.144.122.251.137 16:11, 12 Nisan 2008 (UTC)

Nasıl kaydolunur ?[kaynağı değiştir]

NASIL ÜYE OLABİLİRİM YARDIMCI OLUN O ZAMAN

Size gönderilen mesajlarda bu bağlantı var; buraya tıklayarak bir kullanıcı hesabı edinebilirsiniz. --M. M. ileti 09:23, 13 Nisan 2008 (UTC)

Selam. şu mesajımda basettiğim telif durumuyla ilgilenebilir misiniz? Maddenin geçmiş kayıdında adınızı gördüm. Belki haberiniz vardır. Teşekkür ederim. İyi çalışmalar ve hizmetler. Takabeg ileti 15:21, 13 Nisan 2008 (UTC)

Selam, bahsettiğiniz kısım başka bir siteden alıntı olması nedeniyle silinmiştir. İlgi ve dikkatiniz için teşekkürler. --M. M. ileti 16:54, 13 Nisan 2008 (UTC)
İlginiz için teşekkür ederim. Söz konusu maddenin tarih kısmını sıfırdan yazmaya çalışacağız. İyi çalışmalar ve iyi hizmetler. Takabeg ileti 16:56, 13 Nisan 2008 (UTC)
  • Bura ile ilgilenebilecek zamanınız varsa boşaltılması iyi olur. Teşekkürler--88.232.97.21 16:31, 13 Nisan 2008 (UTC)
İlk fırsatta ilgilenilecektir, teşekkürler. --M. M. ileti 16:54, 13 Nisan 2008 (UTC)

kişi bana yazı yazarken engellendi[kaynağı değiştir]

kişi bana yazı yazarken engellendi. bana da mesaj attı sanırım. ancak benim o maddede kişiye karşı bir saldırım yok. sadece gerekçe beklenme aşamasındaydı. kime mesaj attığımı görebilirsiniz. arkadaşın bu madde yerine eğer kişisel saldırı varsa o sebeple engellenmesi kanaatindeyim. gerekçede telif haakı yazıyor. telif hakkı varsa o sebepeten engellensin. niye bu esnek madde kullanılıyor. ve kullanma kriterleri yerine getirilmiyor. hizmetliyi uyarmak zorunda kaldım. bence o kullanıcı katkı yapmak isteyen birisi. kendisiyle durumun çözümü hakkında daha iyi yardımcı olunabilir. bu onuncu maddenin zaten orada da yazdığı gibi kullanılırken bir kez daha düşünmek gerektiği kanaatindeyim.--Qwl ye yaz 20:20, 14 Nisan 2008 (UTC)

Hep Uyarı Geliyor[kaynağı değiştir]

Bana hep sizden uyarı geliyor. Neden ?

Gokayortaburun Bu imzasız yazı Gokayortaburun (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Geçmiş kayıtlarınızda benden herhangi bir uyarı aldığınız görünmüyor. Üstte bir hoşgeldiniz mesajı almışsınız, onu da bir başka kullanıcı yollamış. Herhalde bir yanlış anlaşılma oldu. İyi çalışmalar. --M. M. ileti 08:44, 15 Nisan 2008 (UTC)


Bulgaristan'ın illeri[kaynağı değiştir]

Merhaba :)
Bulgaristan'ın illeri'ni koruma altına aldığınız için teşekkür ediyorum, kullanıcının birisi Türkçe adların yerine Bulgarcalarını yerleştirmeye çalışıyordu.--darkhorn ileti 11:38, 16 Nisan 2008 (UTC)

Merhabalar, tarafların sakinleşip daha sağlıklı düşünebilmeleri için maddeler korumaya alındı. Bu süreçte lütfen tartışmalarınızı mutlaka konuya odaklı yapmaya çalışınız. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --M. M. ileti 12:34, 16 Nisan 2008 (UTC)

Selam. Makrof hiç duydunuz mu acaba? Göz atarsanız sevineceğim. Teşekkür ederim. İyi çalışmalar. Takabeg ileti 18:38, 17 Nisan 2008 (UTC)

Espri düzeyi yüksek bir arkadaş olsa gerek :) --M. M. ileti 18:43, 17 Nisan 2008 (UTC)
Elinize sağlık. Takabeg ileti 18:44, 17 Nisan 2008 (UTC)

Sözde bir de hesap makinesi kullandım iyi mi!? Sanırım uykusuzluk, hemen düzeltiyorum.. Sağol Levent Abi ileti 20:29, 17 Nisan 2008 (UTC)

  • Bu arada yeni imzanı güle güle kullan ve 30.000. tıklamana da tebrikler. Kaç gündür söyleyeceğim unutuyorum, naaparsın yaşlılık! J Levent Abi ileti 20:32, 17 Nisan 2008 (UTC)
  • şuna bir baksan sana zahmet, şiimiz zor galiba :) ne dersin. Levent Abi ileti 20:39, 17 Nisan 2008 (UTC)

Selam. Pers İmparatorluğu maddesine göz atar mısınız? Bence başlığını değiştirmemiz lazım. İnterwikileri bütün Pers hanedanlarını antalan maddelerdir. Ancak Türkçe vikipedide sadece Akamanış (Ahameniş mi? Hangisi doğru? Ben emin değilim.) hanedanını anlatıyor. Teşekkür ederim. İyi çalışmalar. Takabeg ileti 20:46, 17 Nisan 2008 (UTC)

Selam, mesajınızı geç gördüm, ama Maderibeyza konuyla ilgilenmiş gördüğüm kadarıyla. İyi çalışmalar. --M. M. ileti 17:19, 18 Nisan 2008 (UTC)
Evet. Sizi haberdar etmeyi unuttum. Kusura bakmayın. Teşekkür ederim. İyi çalışma ve hizmetler. Takabeg ileti 17:24, 18 Nisan 2008 (UTC)

konteyner alanına ekleme yapamıyorum[kaynağı değiştir]

üstadlar konteyner işi yapıyoruz vede bu başlıkla ilgili doğru ve güncel içerik ekliyorum her defasında siliniyor. Nedeni hep reklam gözüküyor fakat o reklamları ben eklemiyorum ben sadece dış bağlantılara 1 adet bağlantı veriyorum başka vermiyorum. Bu imzasız yazı 85.100.5.250 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Eklediğiniz maddeler reklam içeriyor ve Vikipedi'nin bir ansiklopedi olması nedeniyle burada yer almaları imkansız görünüyor. Teşekkürler. --M. M. ileti 13:23, 18 Nisan 2008 (UTC)

Merhabalar, sizden bir ricam olacaktı; sil şablonu eklediğinizde, hizmetlilerin bunu görüp gerekeni yapabilmesi açısından, özet kutucuğuna da bunun belirten birşeyler yazabilirseniz, bu eşsiz SDD hizmetiniz karşısında Vikipedi size minnettar kalacaktır :) Yoksa maddeye katkı yaptığınız sanılıp dikkati çekmeyebilir. Teşekkürler.. --M. M. ileti 13:17, 18 Nisan 2008 (UTC)

Anladım hocam. Ben sil şablonu koyulan maddelerin bir yerde toplanıp rutin çek edildiğini düşündüğümden ek açıklama yapmamıştım. Artık yaparım. Selamlar. Çapasapı ileti 13:21, 18 Nisan 2008 (UTC)
Evet, tüm sil şablonu içeren maddeler bir yerde toplanıp, rutin temizlik operasyonlarıyla silinirler gerçi, ama dediğim şekilde yapılırsa hurda malzemeler çöplüğe gitmeden anında imha edilmiş gibi olacaktır :) Tamamen tercih meselesi tabii, bir zorunluluk yok.. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --M. M. ileti 13:35, 18 Nisan 2008 (UTC)

slm haftanın işbirliği projesi var, acaba ayın işbirliği projesi olabilir mi? vikipedi'yi daha geliştirmek ve 250.000 maddeye ulaştırmak için. cvp. --78.179.77.146 17:34, 18 Nisan 2008 (UTC)

slm bu tür teklifler genelde kişilere değil, köy çeşmesinde tüm Vikipedi topluluğuna yapılır ve eğer taraftar toplarsa da uygulanır. --M. M. ileti 17:42, 18 Nisan 2008 (UTC)

Merhaba,
Kuşkulandığım bir kullanıcı hakkında denetçi isteğinde bulunmuştum. Burada görebileceğiniz davada "olanaklı" sonucu çıktı. "Kişilerin davranış şekillleri bariz şekilde benzerlik gösteriyor, yaptığım denetleme sonucunda IP numaralarının birbirine çok yakın olduğunu gördüm. Kullanıcı katkıları ve izlediği yola bakılınca kullanıcıların aynı kişi oldukları söylenebilir." diyen Elmacenderesi'ne ve davranışsal ize bakılırsa, müdahale gerektiriyor gibi. Aktif durumda olduğunuzu gördüm; iletmek istedim. İlgilenirseniz sevinirim, iyi çalışmalar... -- Dsmuratileti 18:42, 18 Nisan 2008 (UTC)

Merhabalar, gereği yapıldı. İlgi ve dikkatiniz için teşekkürler. --M. M. ileti 18:53, 18 Nisan 2008 (UTC)

  • İyi akşamlar, sizden rica etsem 4 Nisan'da silmiş olduğunuz [[Resim:O Olmasin Bu Olsun (1956)-12.JPG]]'yi geri getirebilir misiniz? Daha ayrıntılı kaynak ekleyeceğim. Teşekkür ederim, --Bahar (yine ben!) 19:20, 19 Nisan 2008 (UTC)
İyi akşamlar, resim isteğiniz üzerine geri getirildi. İyi çalışmalar. --M. M. ileti 19:27, 19 Nisan 2008 (UTC)
Son günlerde vandallarla olan mücadelemde bana gerçekten çok destek oldunuz.Tüm içtenliğimle teşekkür ederim.İyi çalışmalar-- bora006ileti 22:45, 19 Nisan 2008 (UTC)

Sanki daha önce de duydum gibi, araştırmaktansa işin kolayına kaçıp sana sorayım dedim; şu konu hakkında bir bilgin var mı? Levent Abi ileti 20:46, 19 Nisan 2008 (UTC)

Merhaba, sanırım sana yöneltilen sorunun kendisinde bir problem var; vikipedi.org diye bir yer yok, yazarsanız da tr.wikipedia.org a yönlenirsiniz otomatik olarak. Yani farklı iki ayrı yerden söz etmiyoruz. Upload sınırı (!) hakkında ise bilgim yok maalesef. Kolay gele. --M. M. ileti 20:52, 19 Nisan 2008 (UTC)
Sağolasın, yanıtını aynen ileteceğim.. Görüşürüz.. Levent Abi ileti 20:56, 19 Nisan 2008 (UTC)

Selamlar,
Dün, Kullanıcı:Volkanik16'yı Kullanıcı:Volki16'nın kuklası olduğu gerekçesiyle engellemiştik ya; bugün konuyla ilgili şöyle bir ileti geldi bana. "Buna tehdit ediyorsun dediniz ve beni uzaklaştırdınız." diyerek, kukla olduğunu itiraf etmiş. Vaktiniz olduğunda ilgilenirseniz sevinirim. İyi çalışmalar... -- Dsmuratileti 21:03, 19 Nisan 2008 (UTC)

Merhaba, adıgeçen kullanıcı (Uludağ2006) kukla olması nedeniyle engellendi. İlginize teşekkürler, iyi çalışmalar. --M. M. ileti 07:55, 20 Nisan 2008 (UTC)

Sizce bu kullanıcı vandal mı? engellenmesi gerekir mi? Kaplan köpekbalığı maddesine oh seks yazmış kullanıcı sayfama saçma sapan şeyler yazmış. Vandalizm! Ayrıca o değişikliliği kendisi yapmamı istedi.--Kapandi 14:12, 21 Nisan 2008 (UTC)

Bir şey değil[kaynağı değiştir]

Asıl ben teşekkür ederim.--78.184.40.113 15:22, 21 Nisan 2008 (UTC)

bana vikipedinin disiplinli bir yer olduğunu gösterdiğniz için teşekkür ederim. Bu imzasız yazı Ataoktem (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 19:15, 21 Nisan 2008 (UTC)

isim değişikliği[kaynağı değiştir]

2004 Yaz Olimpiyatları/Kuveyt 2004 Yaz Olimpiyatları'nda Kuveyt

2004 Yaz Olimpiyatları/Kazakistan 2004 Yaz Olimpiyatları'nda Kazakistan

Feyhaman Duran[kaynağı değiştir]

Sayın Metal Militia;

İyi olduğunuzu umuyorum. 09 Mart 2008 saat 19:19'da birileri tarafından girilen Feyhaman Duran madesinin tarafınızdan silindiğini gördüm.(Genel 1). Maddeyi girme cesaretini gösterip; bir de ben girdim. Sanırım iyi de oldu. Uygun zamanınızda bakabilir misiniz. İyi çalışmar kolay gelsin Kapçak 22:34, 23 Nisan 2008 (UTC)

Merhabalar, teşekkürler, umarım siz de iyisinizdir. Madde çok güzel olmuş ellerinize sağlık. Bu tür sanat/sanatçı odaklı/ağırlıklı maddelerin Vikipedi'de artmasını sağladığınızı, katkı verdiğiniz görmek gerçekten çok sevindirici. İyi çalışmalar diliyorum. (ek: kullanıcı sayfanızda göze çarpan bir husus; en üstteki fotoğraftaki sizsiniz tamam, ama alttaki tablo önünde poz veren kişi, fotoğrafın bilgilerinden anladığım kadarıyla, Orhan Umut. Fakat "..ödüle değer görülen eseriyle" deyince sanki o kişi de siz mişsiniz gibi oluyor, dilerseniz o fotoğrafın altına Orhan Umut'u da ekleyebilirsiniz.. sadece bir öneri . --M. M. ileti 08:39, 25 Nisan 2008 (UTC)

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Sayın Metal Militia;

Sizleri katkılarımdan dolayı sevindirmiş olmanın hazını yaşıyorum. Övgüleriniz için ayrıca teşekkür ediyorum. Önerinizde çok haklıydınız. O doğrultuda Orhan Umut eklentisini de yaptım. İyi çalışmalar. Kolay gelsin. Kapçak 17:55, 25 Nisan 2008 (UTC)

Telif sorunu[kaynağı değiştir]

Yazdığım yazılar silindi.Yazılarım yayınlanmış yazılar idiler.Telif hakkı ihlali uyarısı var.nasıl aşılabilir bu sorun. Bu imzasız yazı 88.227.254.39 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Aradığınız bilgilere size yollanan mesajlardaki linklerden ve bu sayfadan detaylı olarak ulaşabilirsiniz. --M. M. ileti

Merhaba. şu kullanıcı adı uygunsuz görünüyor, bakabilir misiniz? Teşekkürler. --Yabancımsj 11:34, 26 Nisan 2008 (UTC)

Merhabalar, uygunsuz KA nedeniyle engellendi, teşekkürler. --M. M. ileti 11:37, 26 Nisan 2008 (UTC)
Engellendi, teşekkürler. --M. M. ileti 12:08, 26 Nisan 2008 (UTC)

Kullanıcı:BalerBot[kaynağı değiştir]

  • Merhabalar! Baler Bot adlı kullanıcının robot olup olmadığı konusunda bana bir bilgi verebilir misiniz? Kullanıcı 23 Nisan tarihi itibarıyla Vikipedi'ye kaydolmuş. İngilizce Vikipedi ve Meta gibi birkaç yerde de aradım ama böyle bir kullanıcıya rastlamadım. Robot olmadığından emin olmadığım için şikayet ederek kullanıcıyı töhmet altında bırakmak istemedim. Teşekkürler.--burak ileti 18:50, 26 Nisan 2008 (UTC)
Merhabalar, topluluk onayını almış bir bot değil, o nedenle erişimi engellendi. İlgi ve dikkatiniz için teşekkürler. --M. M. ileti 19:09, 26 Nisan 2008 (UTC)
  • Teşekkür ederim. Halletmişsiniz.--burak ileti 19:08, 26 Nisan 2008 (UTC)
  • Tekrar teşekkür ederim. Kolay gelsin.--burak ileti 19:10, 26 Nisan 2008 (UTC)

Teşekürler[kaynağı değiştir]

Sayın Metal Militia;

Zeki Faik İzer maddesine yaptığınız katkılardan dolayı teşekkür etmek istiyorum. İyi çalışmalar. Kolay gelsin efendim. Kapçak 21:07, 26 Nisan 2008 (UTC)

Merhabalar, rica ederim, sanata ve sanatçıya saygımız sonsuz, naçizane iki harf eklemek bizi yormaz, aksine mutlu eder. Bu arada, iletilerinizde "sayın" sözcüğünü ihmal edebilirseniz daha da mutlu olacağım, burada hepimiz Viki-dostuz çünkü. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --M. M. ileti 07:24, 27 Nisan 2008 (UTC)

Telif sorusu[kaynağı değiştir]

Merhaba
Duyguların Anakarası maddesindeki metin, orada belirttiğim web sayfasından aynen alınmış. Ancak yine aynı web sayfasında gördüğüm kadarıyla bu metin aynı zamanda kitabın arka kapak yazısı. Kitap kapaklarında yer alan bu tür tanıtıcı yazıların kullanılması da telif ihlaline girer mi emin olamadığım için maddeyi şimdilik {{telifihlal}} ile işaretledim. Ama maddenin silinmesi de gerekebilir. Bir bakabilir misiniz?
İyivikiler... homonihilis ileti 14:19, 29 Nisan 2008 (UTC)

Merhabalar, haklısınız, telif ihlali nedeniyle silindi, kullanıcı uyarıldı. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --M. M. ileti 14:26, 29 Nisan 2008 (UTC)

fütürist bildiri[kaynağı değiştir]

Merhaba Fütürist Bildiri dbl2010 tarafından M4 ile silinmiş. Geri alabilir misin ? Görmek istiyorum. Transvikileştiricem gerekirse, ben yazdım diye hatırlıyorum.. iyi çalışmalar. Bu imzasız yazı Nihan (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Madde isteğiniz üzere geri getirildi, iyi çalışmalar. --M. M. ileti 19:05, 29 Nisan 2008 (UTC)

demişsin ama bence de "deneme!" eskisi bile bozuluyor da düzeltene kadar canım çıkıyor . Eldarion'da denedi olmadı.. Boşver Burak kullanabilirse kullansın, biz yine klavyeye ya da c-p devam :) Levent Abi ileti 21:30, 30 Nisan 2008 (UTC)