Kullanıcı mesaj:Mertyener

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Nushirevan11 tarafından 5 yıl önce Oley.com silinmeye aday gösterildi başlığına

Vikipedi'ye Hoşgeldiniz![kaynağı değiştir]

Vikipedi'ye hoşgeldiniz
Vikipedi'ye hoşgeldiniz

Merhaba Mertyener. Herkesin katkıda bulunabildiği Özgür Ansiklopedi Vikipedi'ye hoşgeldiniz!

  • Aklınıza takılan sorular varsa ve danışma gereği duyuyorsanız yardım ve sıkça sorulan sorular sayfalarına bakabilirsiniz. Ayrıca sorularınızı Danışma masası ve Köy çeşmesinde de belirtebilirsiniz. Maddelerde değişiklik yapmak için bu sayfaya ve bu sayfaya bakmanızda yarar var. Ses, animasyon, fotoğraf, vb. dosyaları Vikipediye yüklemek için önce mutlaka bu sayfayı okumalısınız. Vikipedistlerle mesajlaşmak isterseniz size her konuda yardımcı olmak isteyeceklerdir. Mesaj atmak istediğiniz kullanıcının mesaj sayfasına girip, üstteki "+" butonuna tıklayıp, çıkan değişiklik sayfasında konuyu, mesajı yazıp sonunda da 4 tilde ile (~~~~) imza atmayı lütfen unutmayınız!
  • Telif politikalarımız sebebiyle Vikipedi'ye telif hakkı saklı başka bir kaynakta var olan metinleri eklemiyoruz. Bunların içerdiği bilgileri ancak kendi cümlelerimizle buraya yazabilir ve onları kaynak gösterebiliriz. Lütfen başka site, kitap veya dergilerden Vikipedi'ye bilgi kopyalamayınız.

Unutmayın![kaynağı değiştir]

  • Maddelere imza atmayınız, maddelerde reklam yapmayınız, e-posta ve telefon numarası gibi özel bilgilerinizi paylaşmayınız. Kendinizi tanıtabilmek için kullanıcı sayfanızda Babil şablonlarını kullanabilirsiniz.
  • Aynı kişiye ait birden fazla hesabın ya da farklı kişilere ait olsa bile birden fazla hesabın tartışmalarda avantaj sağlamak amacıyla birlikte hareket etmesinin Kuklacılık olarak değerlendirileceğini ve bunun yasak olduğunu unutmayın. Politika ve yönergeleri okuduysanız, değişiklik yapmayı ve Vikipedide neler yapabileceğinizi artık biliyorsanız cesur olun ve değişiklik yapmaya başlayın!...
Haydi kolay gelsin!

Vikiçizer 08:36, 29 Eylül 2010 (UTC)

oley.com sayfasının silinmesi[kaynağı değiştir]

iyi günler, sayfa üzerinde çalışıyordum; reklam diye silmişsiniz. Bilyoner.com sayfasını da silmeyi düşünüyor musunuz? Betsson ve Bwin sayfalarını da silecek misiniz? Teşekkürler --Mertyener 13:38, 28 Eylül 2010 (UTC)

  • Merhaba, mesajınız üzerine silinen metni tekrar inceledim. Hizmetliler tarafından madde metin üzerinden incelenir ve özel kriterler ile genel kriterlere uygun olup olmadığına bakılır. Sizin eklediğiniz metin ansiklopedik bir dilden uzak reklam ifadelerle dolu bir metindi. Metin uygun ise ikinci olarak Vikipedi:Kayda değerlik (internet) ve Vikipedi:Kayda değerlik kriterlerine bakılır. Eklediğiniz metni diğerleri ile kıyaslamayınız, her metin kendi üzerinden değerlendirilmelidir. Bahsettiğiniz maddelere de baktım, en azından metin olarak makbul sayılabilir, kaynaksızlıkları ve düzenleri ile sorunları yok değil. Yanlış, hatalı, reklam vs. içeren ifadeler varsa siz de bunları bu maddelerden çıkartabilirsiniz. Silinmelerini istiyorsanız gerekçesiyle "sil" şablonu ile etiketleyebilirsiniz. Kısaca başa dönersek; eklemek istediğiniz maddeyi reklam içermeyen bir metinle tekrar ekleyebilirsiniz. En azından bu durumda reklam nedeniyle silinmez. Diğer kriterlere uyup uymadığına bakılır...Başka sormak istedikleriniz olursa yazmaktan çekinmeyin, yardımcı olmaya çalışırız. Hoşcakalın...Vikiçizer 08:36, 29 Eylül 2010 (UTC)

İngilizce vikipedi yönlendirmeleri[kaynağı değiştir]

Merhaba, makale yazarken İngilizce vikipediye yönlendirme yapmayınız. Eğer Türkçe vikipedide yönlendirdiğiniz sayfa bulunmuyorsa makalede kırmızı renkte gözükecektir. İyi çalışmalar --koc61mesaj 15:16, 29 Eylül 2010 (UTC)

İngilizce vikipedi yönlendirmeleri[kaynağı değiştir]

Merhaba, makale yazarken İngilizce vikipediye yönlendirme yapmayınız. Eğer Türkçe vikipedide yönlendirdiğiniz sayfa bulunmuyorsa makalede kırmızı renkte gözükecektir. İyi çalışmalar --koc61mesaj 15:16, 29 Eylül 2010 (UTC)

Şablonu kaldırmayınız[kaynağı değiştir]

Uyarı
Uyarı
Dikkat: Lütfen, maddelere ya da dosyalara eklenen şablonları, gereklerini yerine getirmeden kaldırmayınız. Bu harekette ısrarcı olunması vandalizm olarak değerlendirilebilir. Farklı görüşteyseniz bunu maddenin tartışma sayfasına yazınız. İyi çalışmalar. --Eldarion 06:00, 11 Ekim 2010 (UTC)


Selamlar. Şablon web sitesinin kayda değerlik kritlerine uymaması sebebi ile konulmuş. Daha detaylı bilgiyi buradan alabilirsiniz. --Eldarion 06:08, 11 Ekim 2010 (UTC)

Oley.com silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Oley.com) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Oley.com sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--Nushirevan11 19.43, 12 Haziran 2018 (UTC)Yanıtla