Kullanıcı mesaj:Mclovinx/Mclovinx

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Lütfen telif hakkı sahibinin izni ve onayı olmaksızın Vikipedi'ye telif hakkı saklı içerik eklemeyiniz!
Daha fazla bilgi için Vikipedi:Telif hakkı ile ilgili SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarına bakabilirsiniz. Telif hakkı ihlalleri kabul edilemez ve ısrarla ihlal edenler engellenirler. --i.e.msj 17:11, 17 Ocak 2014 (UTC)


Bilgilenmeyle doğrudan ilgisi olmayan, ansiklopedik değer taşımayan içerikler reklam olarak algılanabilir. Kendinize veya gruplarınıza ait blog ve/veya forum sitelerine yönlendirici bağlantılar eklemeyin, Vikipedi; şirket, kurum ve kuruluşlarınızı ya da web sitenizi tanıtma yeri değil, bir ansiklopedidir.
Vikipedi’de reklam yapmak yasaktır. Ticari olsun ya da olmasın, bu tip maddeler/içerik eklemeye devam etmenize izin verilemez ve bu davranışınız vandalizm olarak algılanabilir. Lütfen bu tür içerik eklemeyiniz. - i.e.msj 17:11, 17 Ocak 2014 (UTC)



Acaba metaller sayfasındaki değişikliğimin geri alınma sebebini öğrenebilirmiyim Mclovinx (mesaj) 09:39, 27 Nisan 2014 (UTC)

şurada yazdım. --kibele 09:43, 27 Nisan 2014 (UTC)
Lütfen telif hakkı sahibinin izni ve onayı olmaksızın Vikipedi'ye telif hakkı saklı içerik eklemeyiniz!
Daha fazla bilgi için Vikipedi:Telif hakkı ile ilgili SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarına bakabilirsiniz. Telif hakkı ihlalleri kabul edilemez ve ısrarla ihlal edenler engellenirler. --İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti# 17:41, 10 Mayıs 2014 (UTC)

Vikipedi komutları[kaynağı değiştir]

Selamlar, Vikipedi ile ilgili kafana takılan bir şey olursa mesaj atabilirsin. Öncelikle yeni madde yaratma konusunu inceleyerek, nasıl madde oluşturabileceğini öğrenebilirsin. Artı, mesaj yazdığımız kutucukta yer alan simgelerin orada, Yardım menüsü var, orada temel düzeyde bize lazım olacak araçların nasıl kullanılacağı yazıyor. Sait71yaz 19:12, 12 Mayıs 2014 (UTC)

Merhaba Mclovinx; Matematik katkıları yaptığını görüyorum. Eline sağlık. Belki bu sayfa ilgini çeker. İncele kodlara bak, eğer sorun olursa bana mesaj bırak gerekli değişiklikleri yarın yaparım. Takıldığın yer olursa mesaj atmaktan çekinme, şimdi çıkmalıyım gelince cevaplarım --İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti# 20:21, 13 Mayıs 2014 (UTC)

GSR ve HSM işlemleri[kaynağı değiştir]

Başlıkta adı geçen ve gerçekleştirdiğiniz iki farklı eylemde Vikipedi kurallarına aykırıdır. Günün Seçkin Resmi (GSR) için seçkin resimler kullanılmalı, yine aynı şekilde Haftanın Seçkin Maddesi (HSM) içinse seçkin maddelerden ekleme gerçekleştirilmelidir. Kafamıza göre dosya ve maddeleri ekleyemiyoruz. Tekrar etmeyeceğinizi umuyorum. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 12:11, 14 Mayıs 2014 (UTC)

portal nasıl oluşturulur[kaynağı değiştir]

Bir portal oluşturmayı düşünyürum bunu nasıl yapmalıyım acaba bunun bi bölümü var mı nasıl yapılır diye bir kısmı vikipedide??? •Minecraft delisi• creeper'ın gazabı

Merhaba Bu sayfa gerekli açıklamayı sağlayacaktır.--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti# 13:29, 14 Mayıs 2014 (UTC)
Teşekkürler!

•Minecraft delisi• creeper'ın gazabı

Lütfen sayfaların incelenmesi konusunda hızlanabilir misiniz? Bunu bir suçlama olarak algılamayın lütfen yoğun olabilirsiniz •Minecraft delisi• creeper'ın gazabı

Sayfaların incelenmesi farklı uzmanlık alanları gerektirebileceğinden her sayfayı her devriye incelemeyebilir. Sabırlı olmalısınız.--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti# 13:53, 14 Mayıs 2014 (UTC)

Acaba Prizma(Geometri) sayfasını siler misiniz? Sayfayı ben oluşturdum ancak birçok tutarsızlık var silerseniz yeniden düzenlerim. Teşekkürler! •Minecraft delisi• creeper'ın gazabı

Ben silme yetkisine sahip değilim ancak tüm kaynak yazısını silerek sıfırdan başlayabilirsiniz. Silme gerekli değildir.--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti# 14:32, 14 Mayıs 2014 (UTC)
Ancak tutarsızlık başlıkla yönlendirme arasında üç boyutlu cisimler sayfası yazılınca prizmalara yönlendiriliyorsunuz. Onun için içerik tutmuyor. En azından yönlendirmeyi etkisiz hale getirirseniz ikisinin de içeriğinde oynama yapıp düzeltebilirim.

•Minecraft delisi• creeper'ın gazabı

Yönlendirme sayfasına gitmek için ->bu bağlantıyı kullanın. Normal bir Viki sayfası düzenler gibi düzenleyebilirsiniz. bu bağlantı da direk düzenleme sayfasını açar.--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti# 15:09, 14 Mayıs 2014 (UTC)

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Özel Yıldız
Şey acaba sizde çok soru sorup takip etmem sizi rahatsız ediyor mu?? Teşekkürler!!Mclovinx (mesaj) 14:55, 14 Mayıs 2014 (UTC)
Tabiki hayır, istediğiniz soruyu sorun çekinmeyin. Benim amacım Vikipedi'yi geliştirmek. Size yardım etmek de bu amaca hizmet eder. Tek sorun: anında geri dönüş yapamayabilirim.--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti# 15:05, 14 Mayıs 2014 (UTC)

Az önce senle mi konuştuk?? •Minecraft delisi• creeper'ın gazabı

Evet :) --SiLveRLeaD mesaj 17:25, 14 Mayıs 2014 (UTC)
Hâlâ açıkmısın şu konuşma şeysinde yani programda Bu imzasız yazı Mclovinx (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
Evet şu an açığım. Bu arada konuşma şeysi diye adlandırdığınız şeyin adı IRC :) --SiLveRLeaD mesaj 17:34, 14 Mayıs 2014 (UTC)

Altıgen prizma[kaynağı değiştir]

Altıgen prizmada bir takım değişiklikler yapmışsınız bu tam olarak anlaşılmıyor. Ayrıca bence en sonda "hacmi" yazısını "altıgen prizmanın hacmi" şeklinde değiştirmeniz bir BEK hatasıdır. Çünkü kılavuzda (BEK) "Alt başlıklarda başlık tekrar edilmemelidir" deniyor. İşte burada: [[1]] •Minecraft delisi• creeper'ın gazabı

Merhaba, ben söz konusu değişikliği; internet üzerinde yaptığım araştırmalardan biraz farklı olduğundan dolayı değiştirdim. Bu konuda pek çok kaynak verebilirim. Genellikle matematik ve futbol maddelerine fazla dokunmamaya özen gösteririm. Sıradan kontrol esnasında önüme gelen bir değişiklikti. Yani aşırı derecede iyi bir bilgim yok. Eğer, söz konusu formül doğru; illaki o olsun diyorsanız. Benim için çok önemli değil. Değiştirebilirsiniz. Bilgilendirme için teşekkürler. Umarım sorunuza yanıt verebilmişimdir. --i.e.msj 04:41, 17 Mayıs 2014 (UTC)

Sayın inceleme elemanı lütfen prizmalar sayfasındaki anlam ayrımını ortadan kaldırırmısınız?? "Üç boyutlu cisimler" sayfasından yönlendiriliyoruz. Bu yüzden de anlam karışıklığı ortaya çıkıyor. Anlam ayrımını ortadan kaldırırsanız bendeniz Üç boyutlu cisimler başlığı altındaki sayfayı bizzat yazacağım. SAYGILAR!!

•Minecraft delisi• creeper'ın gazabı

Merhaba, her ne kada Prizma ingilizce Vikipedi'de doğrudan ulaşılabilir olsa da; Fransızca ve Almanca gibi pek çok Vikipedi'de anlam ayrımı sayfası ile ulaşılıyor. Bu nedenle, ya sayfayı VP:STT'ye taşıyacaksınız veya tartışma sayfasında, konuyu netliğe kavuşturacaksınız. Yapmanız gerekenler bunlar. Kolay gelsin.--i.e.msj 21:17, 20 Mayıs 2014 (UTC)

Ayrıntılı Bilgi'ye sorduğunuz soruyu farkettim. O şuan tatilde olduğu için sorunuzu ben cevaplıyım.

  1. Türkçe Vikipedi'de şuan kayıtlı 265 devriye var fakat hepsini aktif olarak çalıştığını söyleyemem.
  2. Bekleyen değişiklik sayısını bilmiyorum fakat şuan listede 19 gündür bekleyen değişiklikler var.
  3. 1-2 ay önce yazmış olduğunuz yeni maddenin kontrol edilmediğini söylemişsiniz. Devriyelerin öncelikli görevi kontrol edilmiş sayfalar üzerindeki yeni değişikilkeri incelemektir. Çünkü yeni oluştulmuş sayfalar kontrol edilmiş olsun ya da olmasın herkes tarafından okunabilir.

Vikipedi'ye tekrardan hoşgeldiniz. Başka sorunuz varsa yardımcı olmaya çalışabilir. Kolay gelsin. --Mavrikantmsj 14:31, 28 Haziran 2014 (UTC)

Onbingen sayfası İngilizce Vikipedi'de bulunmamakta sadece poligonlar başlığı altında incelenmektedir. Ben geçen aylarda iki cümlelik bir madde ancak oluşturabildim çünkü bu konuda neredeyse hiç bir bilgi yok. Madde silinmeli mi yoksa kalmalı mı? Lütfen yorumlarınızı bildirin! İYİ VİKİLER •Minecraft delisi• creeper'ın gazabı

Sadece tanım cümlesinden oluşan maddelerin silinmesi ya da birleştirilmesi gerekir. En iyisi İngilizce Vikipedi'de olduğu gibi poliganlar maddesine aktarılmalı. --Mavrikantmsj 11:45, 14 Aralık 2014 (UTC)

selam teacher, galiba matematiğe ilgin varmış. Babil kulenden fark ettim. Ben özellikle geometri alanında maddeler oluşturmaya çalışıyorum ancak oluşturduğum maddeler ve yaptığım değişiklikler uzun bir süre sonra kontrol ediliyor galiba matematikle uğraşan devriye sayısı az. Benim oluşturduğum maddelere bir el atarsan sevinirim çünkü (matematik öğretmeni olmalısın) eksiklerim varsa gidereceğine inanıyorum. Ayrıca eğer istersen senle beraber yeni çalışmalar da yapabiliriz. Lütfen olumlu ya da olumsuz ban geri dön! Sevgiler İyi Vikiler!! •Minecraft delisi• creeper'ın gazabı

Selamlar. Evet aynen öyle matematik öğretmeniyim. Ben daha çok spor maddeleri ile ilgileniyorum ancak neden olmasın elimden geldiğince katkı sağlamak isterim. Eğer sen uzun süredir incelenmeyen maddeler varsa bana yazarsın ben de bakmaya çalışırım. Sana da teşekkürler katkıların için. Sevgiler iyi vikiler,--Teacher0691 (mesaj) 20:30, 15 Aralık 2014 (UTC)

Sayfa taşıma[kaynağı değiştir]

Merhaba bütün değişikliklerini onayladım. Sayfa taşıma işlemi içeriğin yeni adrese kopyalanıp yapıştırılması ile olmuyor. Sag üst taraftan taşı işlemi ile geçmişiyle beraber aktarılması gerekiyor. Ama senin aktardığın maddeler kendi oluşturduğun ve geçmişinde pek bir şey olmadığı için işlemleri kabul ettim. Normal yol ile yapılması şuan için baya iş yükü. İçeriğin geriye getirilmesi, yeni maddenin silinmesi ve sonrada taşıma yapılması gerekiyordu. Her neyse katkıların için teşekkürler. --Mavrikantmsj 00:43, 25 Aralık 2014 (UTC)

Köy çeşmesi[kaynağı değiştir]

Selam Rapsar, Galiba hun imparatorluğu yazımı maddenin tartışma bölümüne taşımışsın. İyi yapmışsın ancak fark ettiysen o maddenin en son tartışması 20 Temmuz'da yani 5 aylık bir zaman dilimi geçmesine rağmen kimse cevap vermemiş galiba tartışma sayfaları çok da dikkat edilen(çeken) bölümler değil. Ben de bu yüzden konuyu köy çeşmesine taşıdım. Bildiğin güncel olan ve köy çeşmesi yerine bu tarz konuların tartışıldığı bir yer var mı?? Güncel ama hiç olmazsa bir haftalık olsun, beş ay değil :-D !! İyi vikiler •Minecraft delisi• creeper'ın gazabı 18:18, 26 Aralık 2014 (UTC)

Selam. Köy çeşmesi bunun yeri değildi, gerekli taşıma bu yüzden yapıldı. 5 aydır cevap gelmediyse sen de cevabını oraya ekleyip o konuyu canlandırabilirdin, değil mi? En azından denemiş olurdun. Madde adlarının değişikliğinin tartışılması için bir platform olsa iyi olur. Aslında şöyle olur, o platformda ad değişikliği tartışması geçen maddelerin bir listesi olur, oradan ilgili maddelerin tartışma sayfalarına geçilir. Böyle bir şey iyi olurdu ama şu an yok ne yazık ki. Olmadığı sürece, konuyla ilgili kullanıcıların ilgisini beklemekten veya ilgili olanlara mesaj atmaktan yapacak başka bir şey yok pek. İyi günler.--RapsarEfendim? 07:32, 27 Aralık 2014 (UTC)

Merhaba Mclovinx, ben de çok özledim buraları. Derslerim çok yoğun 6.5 saat uyku 3-4 bardak kahveyle yaşıyorum. Sürekli kitaplarımda Vikipedi'ye girmek için konu buluyorum. Ama çok zor görünüyor şimdilik. 1-2 haftaya tatilim başlıyor. Girebilmeyi umuyorum.--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 18:50, 30 Aralık 2014 (UTC)

Girebilirsen haber ver dostum! Sana birkaç güzel haberim var. •Master•Hobbit•Mc• Mesaj 18:55, 30 Aralık 2014 (UTC)