Kullanıcı mesaj:Mahir nejat

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin![kaynağı değiştir]

Hoş geldiniz Evrifaessa/deneme tahtası!

Merhaba, tamamen gönüllü katılımcıların çabalarıyla 285 dilde oluşturulmaya çalışılan ansiklopedinin Türkçe bölümü Vikipedi'ye hoş geldiniz!

  • Bu ansiklopedi beş temel taş üzerinde şekillenir, katkıda bulunmadan önce okumanızda yarar vardır.
  • Katkıda bulunmaktan lütfen çekinmeyin.
  • Denemelerinizi deneme tahtasında yapabilirsiniz.
  • Vikipedi'nin yazım kuralları oldukça basittir ve ansiklopedik bir madde yaratmanın altın kuralları biçem el kitabında ayrıntılı olarak açıklanmaktadır.
  • Yeni bir madde yaratmanızda madde sihirbazı büyük kolaylık sağlayacaktır.
  • Vikipedi'ye başka bir site ya da yazılı materyalde daha önce yayınlanmış herhangi bir içeriğin eklenmesinin, telif politikası ihlali doğurduğu ve bu eklemelerin farkedildiğinde geri alındığı ve/veya silindiğini unutmayın.
  • Deneyimli kullanıcılardan yardım istemekten çekinmeyin; yeni bir katılımcıya yardım etmekten mutluluk duyacaklardır.
  • Tartışma ve kullanıcı mesaj sayfalarında iletilerinizin sonuna, imza atmayı "~~~~" ihmal etmeyin.
  • 18 yaşından küçükseniz çocuk koruma politikasını okumanız tavsiye edilir.
Bizi daha yakından tanımak istiyorsanız
Hakkımızda
Danışmak için
Danışma masası
İletişim için
Köy çeşmesi
Herhangi bir sorunda
Yardım sayfası
İş birliğinde bulunmak istiyorsanız
İş Birliği Projesi
Vikipedi'de neler mi var?
Göz at
En çok sorulanlar Burada
Bulmak istediğim konuya nasıl erişirim? Gezinti
Bir madde için ekleme yapacağım ama telif hakları sorunu ne olacak? Kaynaklar
Madde hakkında nasıl tartışırım? Tartışma sayfasını kullanın
Bir madde için yapıcı eleştiri nasıl yapılır? Tavsiye
Bir kullanıcı ile sorunum var. Ne yapmalıyım? Nezaket (yorum yaparken katılımcıya değil konuya odaklanın) ve Sorun çözümü

Kolay gelsin. --Esk 19:35, 26 Aralık 2006 (UTC) hoşbulduk esk. teşekkür ederim. özel bir mesaj kutusu arıyordum. sanırım sadece değiştir butonu yetiyor.

Kullanıcı mesaj[kaynağı değiştir]

Vikipedi'ye hoşgeldin, Kullanıcı Esk'e mesaj atmak için bu sayfadaki değiştir tuşunun yanındaki artı tuşunu kullanarak mesajını yazıp aşağıdaki sayfayı kaydet butonuna basman yeterli. Bu arada mesajlarının sonunda dört adet ~ sembolünü (~~~~) kullanırsan imzanı da atmış olursun . Yeniden hoşgeldin iyi çalışmalar, EmreDuran 20:41, 26 Aralık 2006 (UTC)

teşekkür ederim emre. imzam mhrn onu yazmak yetiyor mu. yazdıktan sonra ayrı bir tuş var mı?

Eğer dört adet ~ sembolünü kullanırsan (ki bunu değiştirme yaparken üste çıkan yardım butonlarından soldan 10. butona basarak yapabilirsin) imzan olarak kullanıcı adın ve yazıyı kayıt ettiğin tarih çıkacaktır. Eğer imzanı değiştirmek istiyorsan buraya bakabilirsin, iyi çalışmalar, EmreDuran 21:04, 26 Aralık 2006 (UTC).

imzayı denemek amaçlı mesaj. kusura bakmayınız. --mahir nejat 08:22, 27 Aralık 2006 (UTC)

oldu sanırım. çok teşekkür ederim.

pardon yahu. ben çok acemiyim. insanların birbirine attığı mesajlar diğer kullanıcılar tarafından görülebiliyor mu?<--mahir nejat 09:21, 27 Aralık 2006 (UTC)

Vikipedi'de şu anda yaptığım dahil tüm değişiklikler adresinden takip edilebiliyor ve bunun yanı sıra her kullanıcının yaptığı değişiklikler kullanıcının katkıları adresinden takip edilebiliyor. Yani Vikipedide yaptığın her değişiklik takip edilebiliyor. O yüzden eğer kullanıcılarla özel mesajlaşmak istiyorsan onlara emailleri yoluyla ulaşman gerekebilir (eğer sisteme kayıt olurken herhangi bir email belirtilers ise). Bunun için "http://tr.wikipedia.org/wiki/%C3%96zel:Emailuser/" bu adres satırının sonuna email atmak istediğin kullanıcının, kullanıcı adını girmen yeterli olacaktır. İyi çalışmalar, EmreDuran 11:56, 27 Aralık 2006 (UTC)

Merhabalar Mahir, işleyişi yavaş yavaş çözebildiğine sevindim. Senden bir isteğim olacak eğer deneme yapmak istiyorsan bu sayfada yapabilirsin. Eğer yeni yarattığın sayfanın görünüşüne bakmak istiyorsan aşağıdaki Sayfayı kaydet butonu yanındaki Önizlemeyi göster butonunu kullanabilirsin. Başka öğrenmek istediğin şeyler olursa sorabilirsin, bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışırım. İyi çalışmalar, EmreDuran 23:25, 28 Aralık 2006 (UTC).

Bu sayfayı zaten kullanıyormuşsun. Kolay gelsin, EmreDuran 23:26, 28 Aralık 2006 (UTC)

tamam buradan yaparım denemeleri. deneme tahtasında uğraştım biraz. ilgin için çok sağol. --mahir nejat 23:28, 28 Aralık 2006 (UTC)

merhaba fcn. ben oldukça yeni bir kullanıcıyım. wikipedi nin ingilizce sayfasındaki buena vista afişini nasıl taşıdınız acaba? yani teknik olarak sormaktayım.--mahir nejat 23:18, 1 Ocak 2007 (UTC)

merhaba. öncelikle vikipedi'ye hoşgeldin o halde. doğrusu ingilizce vikipedi'deki resmi görmemiştim :) imdb'de gördüm, aldım. resim yükleme konusunda bilgi için, Yardım:Resim yükleme sayfasına bakabilirsin. aman ha, yüklediğin resme kaynağını yazmayı ve ilgili telif etiketini koymayı unutma. iyi değişiklikler ve tekrar hoşgeldin. fcn Ø 23:28 1 Ocak 2007

Merhaba Mahir nejat,

Shawshank için açtığın anlam ayrım sayfası, sayfada listelenen iki madde de Viki'de yer almadığı için silinmiş. Geleceğe yatırım olarak tasarlanan anlam ayrım sayfalarına gerek duyulmuyor Vikipedi'de. O nedenle maddeler var olduğu zaman bu anlam ayrım sayfasını canlandırabiliriz istersen.

"Vito Genovese" diye arattığında karşına maddenin çıkması da elbette normal olan. Zira ansiklopediyi kullanan bir okur aramasının sonunda bana değil, Don Vito'ya ulaşmak isteyecektir. Aramanı "Kullanıcı:Vito Genovese" şeklinde yaparsan sayfama ulaşabilirsin.

Sevgiler

Vito Genovese 09:32, 8 Ocak 2007 (UTC)

Sorun yok elbette, eline sağlık.

Sevgiler

Vito Genovese 10:13, 10 Ocak 2007 (UTC)