Kullanıcı mesaj:kibele/geçmiş15

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

geçmiş
haziran-temmuz 2006
ağustos-eylül 2006
ekim-kasım 2006
aralık 2006-ocak 2007
şubat-mart 2007
nisan-mayıs 2007
haziran-temmuz 2007
ağustos 2007 eylül 2007
ekim-kasım-aralık 2007
ocak-şubat 2008
mart 2008 nisan 2008
mayıs 2008


























Sakinlik / sükunet..[kaynağı değiştir]

Resimdeki huzur, Viki'ye ve şahsınıza yapılan saldırıları unutturur umuduyla. Yorulmak bilmez katkılarınız için teşekkürler. Levent Abi ileti 09:55, 1 Haziran 2008 (UTC)
Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Resim:Martha Argerich NYWTS.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Machiavelli' msj 18:38, 1 Haziran 2008 (UTC)
Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Resim:Polish berry pickers color.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Machiavelli' msj 18:38, 1 Haziran 2008 (UTC)


Merhaba.. Sence Kullanıcı:123ooo şu tanıma : Harf ve rakamların rastgele (veya rastgele gibi görünen) dizilişlerinden oluşan isimler uyuyor mu? Kararsız kaldım.. Levent Abi ileti 19:56, 3 Haziran 2008 (UTC)

  • o tanım, ismin tekrarlanma zorluğunu belirtiyor. bunda tam olarak böyle bir zorluk yok bence.. --kibelemesaj 19:58, 3 Haziran 2008 (UTC)

Selamlar, eğer kendi yazmışsa bir sorun olmaz sanırım diye düşünmüştüm. Genelde telif hakları kullanıcılarda kalıyor diye biliyordum ama sen söyleyince tekrar baktım sanırım privatesözlüğün ayrı bir yeri var bu durumda "Sitede yayinlanan tüm metinlerin telif hakki privatesozluk.com®`a aittir." demişler. Silinmesi daha uygun olacak.--Machiavelli' msj 22:19, 3 Haziran 2008 (UTC)

Samuel Beckett[kaynağı değiştir]

Merhaba kibele. Samuel Beckett'ı SM yapmaya çalışıyoruz, belki biliyorsundur. Kırmızıları açmakla uğraşıyoruz şu ara. Yalnız asıl madde metni başta homonihilis olmak üzere bir kaç kullanıcı tarafından çevrildi. Bu nedenle gözden kaçmış çeviri farklılıkları/hataları ya da yazım yanlışları olabilir. Metin uzun, tamamına bak diyemem ama, fırsatın olukça şöyle bir gözden geçirebilirsen çok iyi olur. Vakit ayıramazsan da önemli değil, diğer işler bitince biz döner bakarız. Sağol şimdiden. --Yabancımsj 06:40, 4 Haziran 2008 (UTC)

  • ilgilenirim yabancı.. kolay gelsin. --kibelemesaj 07:12, 4 Haziran 2008 (UTC)
  • Teşekkürler, ben de kolaylıklar dilerim. --Yabancımsj 07:14, 4 Haziran 2008 (UTC)

"Son Gerçek" filmi ile ilgili[kaynağı değiştir]

Merhaba, Son Gerçek filminin adlandırılması ile ilgili bazı kuşkularınız olmuş tartışma sayfasından da okudum. Ama galiba biraz hızlı davranılmış, maddede verdiğim referans linklerini kontrol etmemişsiniz. Bu linklere baksaydınız zaten bu filmin sinemalarda "Son Gerçek" TRT TV'de ise (çok sonraları) "Atları da Vururlar" adı ile gösterildiğini görecektiniz. Örneğin IMDb'de Türkçe isim yer almaz diye yazmışsınız. Oysa sadece Türkçe değil birçok dünya ülke dilinde filmin isimlerinin sıralandığı bir sayfa var (release info sayfası veya AKA names sayfası) zaten ayrıca Atilla Dorsay'ın kitabını da referans olarak verdim. Belki DVD'lerda farklı bir isim bile verilmiş olabilir (şayet Türkiyede DVD'si çıktıysa!) Burada önemli olan hangi isim kabul edilecek, sinemalarda gösterildiği ismi mi yoksa TV'de veya DVD'de kullanılan ismi mi? Mantıklı olan sinemalardaki ismi olmalı (ne kadar saçma bir isim olsa bile) Zaten IMDb'de Türkiyede'ki hem sinema hem de TV ismi her ikisi birden verilmiş. Ayrıca şu linkte olduğu gibi [1] dünyanın birçok farklı ülkesinde tıpkı bizde olduğu gibi hep farklı isimlerle gösterime sunulmuş- Maddenin tartışma sayfasına da buna benzer bir not yazdım. Ben sinemalarda "Son Gerçek" isimiyle seyrettiğimi hatırlıyorum. Zaten Atilla Dorsay'ın Mitos ve Kuşku (kitap) kitabının 93.sayfasında da belirtiliyor. Televizyonda gösterildiğinde de gazete kupürünü saklamıştım, TV'de "Atları da vururlar" adıyla gösterilmişti (Bu kupürde de sinemalarda farklı bir isimle yani "Son Gerçek" ismiyle gösterildiği belirtilmiş [2] ). Bu mesajın bir benzerini Sayın "Levent Abi"'ye de gönderdim ve tartışma sayfasına da koydum. Saygılar. --docbaba 17:08, 4 Haziran 2008 (UTC) Docbaba mesaj

  • hızlı davrandığım doğrudur.. biraz zor bir gündü, sadece bu başlık değişikliğinde kaldığına şükretmek gerek..:) imdb'deki türkçe başlıkları sonra gördüm, ama bir de literatüre bakıp geri döneyim derken unuttum. sonuç olarak, meseleyi özetleyen bu isimle yazılmış bir roman söz konusuyken bu filmi bu başlık altında görmekten pek hoşlanmasam da, evet filmin ilk gösterimi sizin dediğiniz gibi oynamış. ayrıntılı açıklamanız için teşekkürler, kolay gelsin. --kibelemesaj 22:19, 4 Haziran 2008 (UTC)
  • İnsanları anlamak zor, her ortamda olur böyle kişiler bilirsin, sıkma canını..--Boyalikus 22:13, 4 Haziran 2008 (UTC)
三猿 Saldırılar karşısında bazen bunlar gibi davranabilirsiniz. İyi çalışmalar. (Nikko, Japonya)
Bu İtalya'da ama Afrika sanatıymış. (Genova, İtalya)

  • Selamlar,

Nasılsınız? Azerice Vikipedi'den Vüsal size selam söylememi rica etti. Kendisi sinemayla yakından ilgilenir; sizin sinema maddeleriyle ilgilendiğinizi tespit etti ayrıca size karşı yapılan vandalizme de üzüldüğünü belitti. Umarım olanlar sizi Vikipedi'den soğutmaz. Kendinize iyi bakın, iyi çalışmalar, --Bahar (yine ben!) 14:00, 6 Haziran 2008 (UTC)

  • merhaba kibele, vikimolamda boş durmadım, Otizm ve Asperger sendromu ellerinden öper. Kızarıklıkları gidermek bayağı bir zaman alacak ama Türkçem nedeniyle kızarmamı istemiyorsan bir ara okur musun lütfen? Şimdiden teşekkürler. --Mskyrider ileti 16:42, 6 Haziran 2008 (UTC)
  • valla hepsini Word'e kopyaladım otizmde 1,67 Mb tutan 94 kırmızı, Aspergerde 559 kb tutan 34 kırmızı var, bunları yazarsam eğer doğrudan TUS'a girerim herhalde. kolay gelsin. --Mskyrider ileti 16:48, 6 Haziran 2008 (UTC)


  • genelde aramız pek iyi değildir ama, bu küçük şirin şeytancıklardan bu ara bissürü var bende. içerde frizbi oynuyorlar.. teşekkürler.. :) --kibelemesaj 17:21, 6 Haziran 2008 (UTC)
"genelde aramız pek iyi değildir" derken benimle sizin mi? Bence 'aramız hemen hemen yok gibi':) Yani ne iyi ne de kötü. En azından benim açımdan böyle. İyi çalışmlar. Görüşürüz. Takabeg ileti 22:43, 6 Haziran 2008 (UTC)
  • aramın iyi olmadığı derken, görmemeyi, duymamayı tercih eden maymuncuklardan söz etmiştim.. burada, bu tür kişisel kavramları kimse için kullanmam, sizin için de kullanmadım yani. kolay gelsin. --kibelemesaj 07:36, 7 Haziran 2008 (UTC)
Aaaa. Kusura bakmayın. Türkçem bozuk ya:) İyi haftasonları. Görüşürüz. Takabeg ileti 07:56, 7 Haziran 2008 (UTC)

Vikisözlük[kaynağı değiştir]

Aşağıdaki iki maddeyi vikisözlüğe taşıdım.Lütfen müsait bir zaman bulduğunuzda bu maddelerin siliniz.

  1. Yığa
  2. Mezure

--Alperviki 06:10, 7 Haziran 2008 (UTC)

  • maddeler silinmiş. böyle durumlarda maddeye sil etiketi yerleştirirseniz gören bir hizmetli ilgilenecektir. --kibelemesaj 07:33, 12 Haziran 2008 (UTC)

Selamlar kibele iki sorum var. Birincisi korumaya alırken "kademeli koruma" "bu sayfada kullanılan tüm sayfaları korumaya" mı alır yoksa bu sayfanın kullanıldığı sayfaları mı korumaya alır. ikincisi yarı korumada kademeli koruma yok mu? Örnek olarak http://en.wikipedia.org/wiki/Template:POTD da değişiklik yapılamıyor. Asıl olay http://en.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Picture_of_the_day/June_2008 bu sayfada aşağılara inip henüz hazırlanmamış sayfalarda "create" yazısını tıklayınca giriş yapmamışken kaydedemiyorsun, giriş yaptıktan sonra değişiklik yapabiliyorsun. Sanırım bu kademeli koruma sayesinde yapılmış değil mi? Eğer öyleyse kademeli yarı koruma şeklinde yapılmış olmalı. Ama bizde yok.--Machiavelli' msj 15:40, 7 Haziran 2008 (UTC)

* koruma alanında bir kutucuk var. onu işaretlersen istediğin kademe devreye giriyor. ama senin gösterdiğin sayfada ıp'le değişiklik yapmak mümkün, o nasıl oldu bilemedim.. :) --kibelemesaj 15:46, 7 Haziran 2008 (UTC)
İşte o kutucuğu işaretledikten sonra "bu sayfada kullanılan tüm sayfaları korumaya" mı alınıyor yoksa "bu sayfanın kullanıldığı sayfaları mı" korumaya alır? Yani sanırım kademeli korumaya almışlar ama bizde o kutucuğun yanındaki açıklamaya göre farklı birşey bu :)--Machiavelli' msj 15:49, 7 Haziran 2008 (UTC)
  • bu sayfada kullanılan tüm sayfaları korumaya al. diyor, ama bunu da göremiyorum ben.. ikinci söylediğin yani bu sayfanın kullanıldığı sayfaları ise mantıklı değil gibi.. --kibelemesaj 15:55, 7 Haziran 2008 (UTC)

Banada mantıksız gelmesine rağmen kademeli olmadan yarı korumaya alınca (zaten yarı korumanın kademeliside olmuyor ya) bir işe yaramıyor anonim olarak değişiklik yapılabiliyor.--Machiavelli' msj 16:00, 7 Haziran 2008 (UTC)

  • bu sayfada kullanılan tüm sayfaları korumaya alı denedim. geçerli değil. ingilizce vikipedideki create sayfalarında uygulanan dediğin gibi başka bir uygulama olabilir. bilemedim. bir de, biliyorsun, izleme ve taşıma fonksiyonlarını ayrı ayrı korumaya alabiliyoruz. ama bunun onunla ilgisi yok sanırım. yardımcı olamadım ama..:( --kibelemesaj 16:04, 7 Haziran 2008 (UTC)
Vikipedi:Deneme tahtası'nda bir örnek var. Yarı korumada o şablon şu anda, anonim olarak değişiklik yapılabiliyor. En de ise yapılamıyor.--Machiavelli' msj 16:03, 7 Haziran 2008 (UTC)

Onlar hangi şabonu ne şekilde korumaya aldılarsa bende aynısını yaptım tek fark onlarda kadmeli yarı koruma var "changed protection level for "Template:POTD" ‎ (Cascading protection prevents editable non-admin versions [edit=sysop:move=sysop)". Birkaç ek özelliği olması lazım sanırım. Gene denemelere ve vandalizmlere karşı insan gücüne kaldık sanırım.--Machiavelli' msj 16:46, 7 Haziran 2008 (UTC)

Selam Kibele nasılsın? Umarım iyisindir. İşim düşmese sana mesaj falan atacağım yok . Şaka bir yana VP:Ş sayfasında şikayetler birikmiş rica etsem gözatabilir misin? Teşekkürler, iyi çalışmalar--bora006ileti 13:13, 8 Haziran 2008 (UTC)

  • birazdan çıkıyorum. diğer hizmetliler ilgileneceklerdir sanırım. iyi çalışmalar. --kibelemesaj 13:19, 8 Haziran 2008 (UTC)
İsteğin üzerine görev başarıyla tamamlandı ^_^ Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon ʘ mesaj 13:36, 8 Haziran 2008 (UTC)

İyi Akşamlar[kaynağı değiştir]

  • Sanırım bir ara seninle konuşmuştuk (yanılıyorsam özür); kullanıcılara yazılan "hoşgeldin" mesaj şablonu, tüm sayfayı kaplıyor. Özellikle yeni bir kullanıcı, ikinci bir mesaj aldığında üstte kalan hoşgeldin mesajını görünce yeni bir şey olmadığını düşünüp alta bakmayabiliyor. Bunun boyunun kısaltılması mümkündür. Görüşünü merak ediyorum. Levent Abi ileti 17:55, 11 Haziran 2008 (UTC)
  • okumak, anlamak isteyen her şekilde yolunu buluyor. istemeyene de davul zurna az biliyorsun.. daha derli toplu birşey yapılabilir, ama o zaman da, yeni kullanıcılar bilgilendirilmiyor denmesi mümkün. görüşüm budur.. :) --kibelemesaj 07:31, 12 Haziran 2008 (UTC)
  • Teşekkürler iyi çalışmalar. Levent Abi ileti 07:33, 12 Haziran 2008 (UTC)

Merhaba Kibele, e-postama gelen iletiyi sana aktarmak istiyorum:

Selam, good sir.

I´d like to ask you this (and pardon me that I write in English, my Turkish - despite the fact I admire your wonderful language a lot - is limited to just a few words). I made an entry for a Czech poet, Ivan Wernisch (my friend in Istanbul translated it). There was a section "IW and Turkey" which was perfectly true, yet it got deleted. Sadly, I can´t contact "Kibele" (the admin) for some reason. I should have sourced it better, mea culpa - is it ok if I do it with Czech books and put the section back? The bee story is not mentioned in any of them anyway. I know it sounded as a hoax, but I assure you it is - although it might have been seen as too entertaining for Wiki standard - all true.

With best wishes - and a big apology - sincerely yours M. F. (HTO)

e-posta adresi:neznalekab@gmail.com--Aycanileti 10:48, 12 Haziran 2008 (UTC)

  • kaynaksız ve ansiklopedik olmayan bilgiler, hele de doğruluğu kuşkuluysa kaldırılır. dolayısıyla bu bölümün çıkartılmasının sebepleri açıktır. ama anlaşılmayan başka şeyler var. tartışma sayfasında da türkçe yazılmış bir ingilizce mesajlaşma isteği var. arının da arap harfleriyle karşılığı vardı çıkartılan kısımda. bir de bana neden ulaşılamadığı pek açık değil sanırım. iyi niyet varsaymayı sürdürüyoruz yine de.. kolay gelsin. --kibelemesaj 21:34, 12 Haziran 2008 (UTC)
Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Resim:Expression of the Emotions Figure 21.png, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Machiavelli' msj 12:42, 12 Haziran 2008 (UTC)

Solon maddesinde tlif ihlali yaratan siteyi bulamadım, rica etsem mesaj sayfama bağlantısını bırakır mısın? İyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 09:39, 13 Haziran 2008 (UTC)

  • tam olarak bir adres bulduğum için değil, diğer kullanıcıların da söylediği nedenlerle geri almıştım. kolay gelsin. --kibelemesaj 09:55, 14 Haziran 2008 (UTC)

Karin Knapp sayfasını nasıl silersiniz anlamadım! Nedenini açıklarsanız sevinirim. Benim o kadar uğraşıp çevirdiğim maddeyi silmişsiniz. Kolaysa buyrun siz bir daha çevirin.--Böcürt 11:28, 14 Haziran 2008 (UTC)

  • maddenin tek çevrilmiş yeri bilgi kutusu! çeviri yaptığınız maddelere etiket yerleştirirseniz iyi olur. --kibelemesaj 17:28, 14 Haziran 2008 (UTC)

Çeviri kutusunu koymayı unutmuş olabilirim. Bu durumlarda maddenin geçmişine bakıp en son değişiklik yapılan saati öğrenip ona göre silebilirsiniz. Daha o maddeyi çevirmeye başlayalı 1 gün bile olmamıştı ama siz hemen silmişsiniz. Unutmayın ki biz robot değiliz. Bazı şeyleri hatırlayamayabiliriz. Bana devam ediyor musunuz diye soradabilirdiniz. Şu anda çeviri yapma isteğimin kırıldığı söylesem ne derdiniz? --Böcürt 17:54, 14 Haziran 2008 (UTC)

  • burası bir çalışma ortamı değil, okunan bir ansiklopedi ve bir gün uzun bir süre. daha önce de söylendi, bilgisayarınızda çalışıp buraya yükler ya da birçok maddeyi birden yüklemek yerine teker teker ve etiketle çalışırsanız bunlar olmaz. onlarca, yüzlerce madde kontrol ediyoruz hergün, herkese herşeyi soramayız. yeni bir kullanıcı değilsiniz. herşeyi başkalarından beklemektense kendi üzerimize düşenleri yapsak daha şahane olur. isteğinizin kırılmasını istemem elbette. ama bizim çalışma isteğimiz diye de birşey var malum. Unutmayın ki biz de robot değiliz. --kibelemesaj 18:06, 14 Haziran 2008 (UTC)

İyi Çalışmalar[kaynağı değiştir]

Bende aynen sizin söylediğiniz çalışma sistemini kullanıyorum. Ama dün saatlerce Wiki'nin başında durup yeni maddeler ekledim. Karin Knapp maddesi üstünde çalışırken saat neredeyse 23 olmuştu. Sanırım sizde 6 saat durmadan bir şeyler çevirseniz hata yapabilirsiniz. Ayrıca ben bazı şeyleri hiçbir zaman başkalarından beklemedim. Önceleri sürekli yardım beklerdim ama umduğumu bulamayınca ve sürekli başkaları tarafından terslenince işlerimi kendim yapmaya çalıştım. Neredeyse 1 aydır kimsenin muhattabı değildim. Tabi size yine de hak veriyorum. İşiniz kolay değil. Soruma cevap verdiğiniz için teşekkürler, iyi çalışmalar...--Böcürt 18:15, 14 Haziran 2008 (UTC)

  • silinen maddedeki çevrilmiş bilgi kutusunu ekledim. iyi çalışmalar. --kibelemesaj 18:19, 14 Haziran 2008 (UTC)

Teşekkür Ederim[kaynağı değiştir]

Yardımınız için teşekkür ederim. --Böcürt 18:30, 14 Haziran 2008 (UTC)

Telifli içerik[kaynağı değiştir]

Akşam akşam yapılır mı bu ya? neyse, yarına bakarım :) Levent Abi ileti 20:00, 14 Haziran 2008 (UTC)

  • Merhaba. Samuel Beckett'a yaptığın katkılar için teşekkürler, eline sağlık. --Yabancımsj 07:46, 15 Haziran 2008 (UTC)
  • Söylemeyi unuttum; Güzin hanım Viki'ye hizmete hazırlar :) kolay gelsin. Levent Abi ileti 19:08, 16 Haziran 2008 (UTC)
  • kibele, ben mi yanılıyorum, "Yurtta sulh, cihanda sulh" maddesinin adında ve içinde her sözcüğün büyük harfle mi başlaması gerekiyor? Büyük harften küçük harfe çevirdim. --Mskyrider ileti 22:24, 16 Haziran 2008 (UTC)
  • doğrusunu yapmışsın.. kişiye, unvanlara, sözlere, durumlara verilen önemi ille de büyük harfle belirtme isteğinden, küçük harfle yazınca öneminden kaybettiğini düşünme yanlışından geliyor bu alışkanlık. kolay gelsin. --kibelemesaj 06:53, 17 Haziran 2008 (UTC)
  • Bakıyorum; sorun değil, "paslayıp çıkabilirsin" :) Levent Abi ileti 06:53, 18 Haziran 2008 (UTC)


  • Galiba benim Avant Browser'ın saati farklı gösteriyor; senin "link eklemeyiniz" uyarını eski sanıp, anonim kullanıcıyı bir de ben uyardım, kusura bakma. Levent Abi ileti 22:19, 19 Haziran 2008 (UTC)
  • Geçen gün konuştuğumuz "hoşgeldin" mesajı konusu; DSmurat'la elele verip yeni bir sürüm yarattık; umarım beğenirsin. {{HG}} Levent Abi ileti 06:08, 20 Haziran 2008 (UTC)
  • olur öyle şeyler, kusur ne demek.. HG için de elinize sağlık.. --kibelemesaj 06:59, 20 Haziran 2008 (UTC)
  • Anlayışlı ve hoşgörülü tutumuna teşekkür ederim. (Özellikle de şablon konusunda) :)Levent Abi ileti 07:05, 20 Haziran 2008 (UTC)

Mısır hakkındaki maddeler[kaynağı değiştir]

Aslında ben de maddeleri yeni maddeleri kontrol ederken gördüm. Çoğu birer cümle olarak ve düzensiz açılmıştı. Konu hakkında çok bilgim olmasa da elimden geldiği ve İngilizce Wiki'nin de katkısıyla commonsdan foto, dış bağlantılar, ek bir iki cümle ile en azından taslak haline getiriyorum. İlgin için ben de teşekkür ederim, iyi çalışmalar. :) --Math34 ileti 18:15, 21 Haziran 2008 (UTC)

Teknik bilgi[kaynağı değiştir]

  • Merhabalar,
  • Bir şeyler yazdım bildiğim kadarıyla ama sonuçta uzman değiliz biz de ^_^ Bence sorun ışık... ah o ışık; o tip yerlerde güzel ışık bulmak, her yeri görülebilir ve net kılacak ışık bulmak neredeyse imkânsız... ondan bu tip sorunlar oluyor. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon ʘ mesaj 20:03, 21 Haziran 2008 (UTC)
  • Haklısın, farkındayım, ama şu "temizlik"ten fırsat bulamadım, düzeltiyorum. Sağol Levent Abi ileti 21:22, 21 Haziran 2008 (UTC)
  • merhaba, şu maddeye bir bakabilir misiniz rica etsem.. --kibelemesaj 08:08, 22 Haziran 2008 (UTC)
Selam. Konunun yabancısıyım ve dışarıda olduğum için kitaplara bakıp inceleyemiyorum. Sitelere baktığım kadarıyla İspaha Sipahi ile eş anlamlı kelime olup bir ailenin adı ya da soyadı. Yardımcı olamadım ama... İyi haftasonları. Görüşürüz. Takabeg ileti 08:23, 22 Haziran 2008 (UTC)

başkomutan58[kaynağı değiştir]

TÜRK MİLLİ TAKIMI SAYFASINDAKİ BAZI KENDİNİ BİLMEZLER TARAFINDAN YAPILAN BU DAVRANIŞLARA KARŞI ÖNLEM ALINMASINI İSTİYORUM.LÜTFEN KAYITLI OLMAYAN KULLANICILARA KARŞI SAYFANIN KAPATILMASINI TEKLİF EDİYORUM.İYİ ÇALIŞMALAR

Selam. Nereden buluyorsunuz yaa? Ben hiç farketmedim:) Azrail عزرایلin A'sı ع (ayn)dir. Fakat Cami'deki A harfi ا (Alif)tir. Belki öyle yakıştırma yapanlar olmuştur. Yine de kaynaksız olduğu için haklı olarak kaldırabiliriz bence. Takabeg ileti 18:27, 22 Haziran 2008 (UTC)

Daha önce hiç duymamıştım ve doğru olduğunu hiç sanmıyorum ^_^ Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon ʘ mesaj 19:04, 22 Haziran 2008 (UTC)

Çift madde birleştirme[kaynağı değiştir]

Merhaba kibele. Homonihilis'ten şöyle bir mesaj gelmişti: "Jeanne d'Arc ile Jeanne D'Arc maddelerinin geçmişlerini birincisinin altında birleştirebilir misiniz?" Ben senin çift madde birleştirmeyle ilgili mesajlarına ve birleştirdiğin maddelerden hermafrodite falan baktım ama herşeyi birbirine karıştırdım galiba. Umarım geri alınamayacak bir hata değildir yaptığım. Bir bakarsan çok iyi olur. Şimdiden sağol. --Yabancımsj 08:36, 23 Haziran 2008 (UTC)

  • geri alınamayacak hata yoktur vikipedimizde.. maksat kalpler kırılmasın..:) bikaç saat sonra ilgilenicem. kolay gelsin.. --kibelemesaj 16:53, 23 Haziran 2008 (UTC)
  • İnan, çok rahatladım. Bir yerde geçmişlerin yok olmasının mümkün olduğuyla ilgili bir şey okuduğumu hatırlıyordum çünkü. Çok üzülecektim insanların katkıları madde geçmişinde gözükmeyecek diye. Neyse doğru düzgün öğrenene kadar bulaşmasam daha iyi böyle işlere. Çok sağol. --Yabancımsj 16:58, 23 Haziran 2008 (UTC)
  • geçmişlerin yok olması lafını, yönlendirmelerde gizli kalması nedeniyle kullanıyoruz. en azından benim bildiğim bu. her şekilde geri getirebiliyoruz geçmişleri. maddede garip işler olmuş, sanırım şu anda tamamı görünüyor. doğru düzgün öğrenmek için yapmak bozmak gerek.. biraz karışık bir iş olduğu için pek kimse bulaşmıyor, ama aslında o kadar da değil. yönlendirmeler cidden çok fazla katkının aralarda kaybolmasına neden oluyor. ilkesel olarak bunun peşine düşmek ve gerekliliğini vurgulamak lazım. bir ara adım adım beraber yaparız, ki bana da sevgili bir vikidaşımız öyle öğretmişti zamanında.. sevgiler. --kibelemesaj 19:12, 23 Haziran 2008 (UTC)
  • Bir ara anlatabilirsen çok sevinirim. O garip işler yüzünden o kadar telaşlandım zaten. Bir de senin konuyla ilgili mesajlarını falan açıp onları takip ederek yaptım güya. Neyse, hallettiğin için çok teşekkürler. (Not: Takıntılıyım ve mesaj sayfamı arşivlemek için Haziran sonunu bekliyorum. 1 hafta daha arşivlemesem çok laf yer miyim dersin?) --Yabancımsj 05:50, 24 Haziran 2008 (UTC)
Selamlar Kibele, {{SR}} olması için önerdiğin Kartchner Big Room.jpg resmi Vikipedi topluluğunca bir konsensusa varılamadığı için SR olamamıştır.

Saygılar, iyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 12:08, 24 Haziran 2008 (UTC)

Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Resim:Patti Smith performing in Finland, 2007.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Machiavelli' msj 12:08, 24 Haziran 2008 (UTC)

Geçmiş birleştirme[kaynağı değiştir]

  • Merhabalar. Kullanıcı:Venidro, kullanıcı sayfasını Kullanıcı:Dioxide sayfasına yönlendirmiş. Ben kendi yöntemlerimle doğru düzgün yapamayacağımı unuttum. Kullanıcı sayfasının ve kullanıcı mesaj sayfasının geçmişini yok ettim. Şimdi geçmiş birleştirme kahramanımız, size başvuruyorum. Bu dört sayfa geçmişlerinin birleştirilmesini; Kullanıcı:Dioxide ve Kullanıcı mesaj:Dioxide sayfaları da birleştirildikten sonra silinmeyi belkiyor. Her neyse, siz biliyorsunuz. Teşekkürler, kolay gelsin.   Burak @ 15:01, 26 Haziran 2008 (UTC)
  • işlem tamam.. sana da kolay gelsin.. :) --kibelemesaj 20:14, 26 Haziran 2008 (UTC)
  • Çok teşekkür ederim. Kolay gelsin Kibele...   Burak @ 22:11, 26 Haziran 2008 (UTC)

Hızlı silinmesine itiraz edilenler kategorisi[kaynağı değiştir]

  • Merhabalar,
  • Şablon kategorisi o kategori - keşke yazsaydım bir kısmına, anlaşılır sanmıştım :( {{bekle}} şablonunun kategorisi. Bekletmeli silin veya normal silinecek sayfalar kategorisi gibi bir kategori - yani boş olsa da kalması gerekiyor. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon ʘ mesaj 22:04, 26 Haziran 2008 (UTC)

Hakem kurulu[kaynağı değiştir]

Acaba ne zaman Hakem kurulu seçilecek. Kullanıcı:Lord Leatherface 18:15, 28 Haziran 2008 (UTC)

  • isterseniz konuyu tekrar gündeme getirebilirsiniz.. yani ben de ne zaman seçileceği konusunda sizden fazla birşey bilmiyorum. :) --kibelemesaj 15:33, 28 Haziran 2008 (UTC)
  • Merhabalar,
  • Bence tek bir listede birleştirilmeleri iyi olur. Bunların bir kısmı yazdıkları eserler ve yaptıklarıyla aslında kayda değer olan kişiler... ama büyük ihtimalle en azından yarısı kayda değerlik kriterlerini karşılamıyor. Aslında ben İngilizce Vikipedi'de kraliyet ailelerinin birincil veliahtlarının vs. otomatik olarak kayda değer sayıldığını hatırlıyor gibiyim ama dün baktım göremedim sanırım yanlış biliyordum ^_^ Listeleştirsek iyi olur derim. Sence? Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon ʘ mesaj 10:36, 30 Haziran 2008 (UTC)
  • özet kutularına yaptığınız yorumlar şikayetlere konu oldu, ama vazgeçmiyorsunuz bakıyorum.. esprileri ve yorumları vikiarkadaşlarınızla mesajlaşmalarda kullanmanızda, özet kutularını bürokratik yazışma olarak değerlendirmenizde yarar var. kolay gelsin. --kibelemesaj 15:54, 30 Haziran 2008 (UTC)
Tamam anladım. Şaşkınlığımı ifade etmiştim yine de dikkat edeceğim. Teşekkür ederim. Takabeg ileti 15:56, 30 Haziran 2008 (UTC)