Kullanıcı mesaj:KediÇobanı/2017

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey[kaynağı değiştir]

  1. ^ This survey is primarily meant to get feedback on the Wikimedia Foundation's current work, not long-term strategy.
  2. ^ Legal stuff: No purchase necessary. Must be the age of majority to participate. Sponsored by the Wikimedia Foundation located at 149 New Montgomery, San Francisco, CA, USA, 94105. Ends January 31, 2017. Void where prohibited. Click here for contest rules.

Merhabalar @KediÇobanı, VikiProje Tıp projesini kontrol eden sizsiniz galiba. Sizce de hormon maddesi hala taslak mı? Elimden geldiğince uğraştım da.--HKN DRN MesajKatkılar 22:00, 14 Ocak 2017 (UTC)

Merhaba Hakan Duran, taslak madde olmaktan çıkmış, şablon kaldırılabilir. O şablonların tamamen tüm maddelerden kaldırılmasını isteyen kullanıcılar da var. Bir ara bu yönde bir teklif vardı ama kabul edilmedi galiba. Çalışmalarınız için teşekkür ederim. Kolay gelsin. --KediÇobanı🐈 01:17, 15 Ocak 2017 (UTC)

İyi günler @KediÇobanı, Daha önce de sizden destekler aldım. Bu ara 2017 TÜİK Verilerine göre İl-İlçe bilgilerinde değişiklik yapıyorum, yeni çizelgeler ekliyorum. Ancak .... (ili) sayfalarındaki il bilgi kutlarundaki 'il nüfusu' bölümüne ulaşamıyorum. Bu konuda yardımınızı bekliyorum. Bir konuda daha duraksama yaşadım; ilçelerin yüzölçümleri her kaynakta farklı. Ben Milli Savunma Bakanlığı Harita Genel Komutanlığı verilerini kullanıyorum. Bu değerler İçişleri Bakanlığı sayfasında da farklı. Burada ilçe alanları da yok. Öneriniz nedir? Kullandığım Milli Savunma Bakanlığı kaynakları daha mı doğrudur? İyi günler.. --Mehmet Ali Acar 10:39, 8 Şubat 2017 (UTC)

VikiProje Sinema'da Ayın İşbirliği'ne Davetlisin[kaynağı değiştir]

VikiProje Sinema'da Ayın İşbirliği'ne Davetlisin!
Merhaba KediÇobanı/2017!
VikiProje Sinema bünyesinde Şubat 2017 iş birliği projesi Film festivalleri listesi'ndeki maddelerin oluşturulması olarak seçilmiştir.

Bu kapsamda, proje başlangıcı itibarıyla maddesi oluşturulmamış film festivallerinin 50'sinin maddesinin oluşturulması hedeflenmektedir.

Bir çok işbirliği projesinde olduğu gibi bu işbirliği projesinin sonunda da pek çok ödül seni beklemekte.

Daha ayrıntılı bilgi ve katılım için TIKLAYIN. --MediaWiki message delivery (mesaj) 17:41, 8 Şubat 2017 (UTC)

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey[kaynağı değiştir]

(Sorry for writing in English)

tıp portalı[kaynağı değiştir]

merhabalar KediÇobanı sağlık profesyoneli diye yeni bir sayfa oluşturdum w:en:Health professional sayfasından kaynakları ve içeriği aldım fakat kayda değerlilik yönergesine göre silme listesine koymuşlar ingilizce vikide kayıda değer oluyorken bizde nasıl olmuyor onu bir türlü anlayamadım o ayrı konu , sayfanın silinmemesi için yapabileceğimiz birşey varmı yardımcı olabilirsen sevinirim Geehero (mesaj)

Merhaba Geehero, maddeye baktım. Bence kayda değer olabilir, maddede ve şablonda bir kaç değişiklik yaptım. Kusura bakmayın mesajınıza geç cevap verdim, vikipediye eskisi kadar vakit ayıramıyorum. İyi çalışmalar.--KediÇobanı🐈 12:09, 28 Şubat 2017 (UTC)

VikiProje Sinema Ayın İş birliği daveti (Mart 2017)[kaynağı değiştir]

VikiProje Sinema'da Ayın İşbirliği'ne Davetlisin!
Merhaba KediÇobanı/2017!
VikiProje Sinema bünyesinde Mart 2017 iş birliği projesi Kadın film yönetmenleri listesi'ndeki maddelerin oluşturulması olarak seçilmiştir.

Bu kapsamda, proje başlangıcı itibarıyla maddesi oluşturulmamış kadın film yönetmenlerinin 50'sinin maddesinin oluşturulması hedeflenmektedir.

Bir çok işbirliği projesinde olduğu gibi bu işbirliği projesinin sonunda da pek çok ödül seni beklemekte.

Daha ayrıntılı bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

*VikiProje Sinema mesajları almak istemiyorsanız buradaki listeden kullanıcı adınızı kaldırabilirsiniz. --MediaWiki message delivery (mesaj) 12:52, 1 Mart 2017 (UTC)

"Phase (matter)" makalesinin "Maddenin halleri" makalesiyle birleştirilmesi hakkında[kaynağı değiştir]

Merhabalar. Phase (matter) makalesine yaklaşık 1 yıldan biraz daha fazla zaman önce Maddenin halleri makalesi ile birleştirilmesine dair öneri şablonu bırakmışsınız. İngilizce vikide bunlara denk gelen makaleler birbirinden ayrı olarak durmaktadırlar: Phase (matter) ve State of matter. Benzer şekilde bu makalelerin türkçe vikide de ayrık durmasının uygun olacağı görüşündeyim. Ayrıca "Phase (matter)" makalesinin "Faz (madde)" başlığına taşınmasını uygun olacağını düşünüyorum. Eğer sizin için de sorun yoksa taşıma işlemini gerçekleştirebilirim. İyi günler.--guyver 22:28, 13 Mart 2017 (UTC)

Merhaba Guyver. Geç cevap yazdığım için kusura bakmayın. Sanırım o maddeler, geliştirdiğim bir maddenin iç bağlantısıydı ve durumları pek iyi görünmediğinden dolayı biraz iyileştyirme yapmıştım. Bu şablonu ve bir kaç görseli oluşturup maddeye eklemiştim. Birbirinin aynısı diye düşünmüştüm. Maddeyi taşınma konusunda aynı fikre sahibim. Yapılan değişiklikler ilgili şablona da işlenmeli. Eğer geliştirirseniz çok sevinirim. Kolay gelsin. --KediÇobanı🐈 09:05, 17 Mart 2017 (UTC)
Merhaba KediÇobanı, hiç sorun değil. İngilizce vikideki Phase (matter) maddesini ve Türkçe vikideki çevirisini tekrardan inceledim ve iki maddenin birbirinden farklı olduğu sonucuna bir kez daha vardım. Zaten ingilizce vikideki maddenin başında "State of matter ile karıştırmayınız" uyarısı koymuşlar. Birbirine benzer bu iki maddenin birbirinin aynısı olmadığını göstermişler. Ayrıca başlıkları incelediğimde Phase (matter) maddesindeki "Faz çeşitleri/Types of phases", "Faz dengesi/Phase equilibrium" ,"Faz sayıları/Number of phases" (çok-fazlılık) vs gibi başlıklar doğrudan Faz kavramı ile ilgili olup, Maddenin hâlleri maddesinde bunlardan bahsedilmemektedir. Dolayısıyla bu iki maddenin birleştirilmemesini şiddetle öneririm. Buna rağmen birleştirme olursa da ciddi anlamda bilgi kaybı olacağı kanısındayım. İyi günler dilerim. --guyver 16:14, 17 Mart 2017 (UTC)
Selamlar Guyver, gerekli düzenlemeleri yaptım. Uyardığınız için teşekkür ederim. --KediÇobanı🐈 06:45, 21 Mart 2017 (UTC)
Selamlar KediÇobanı, yaptığınız düzenlemeler için teşekkür ederim. İyi çalışmalar. --guyver 09:03, 21 Mart 2017 (UTC)

YBot değişiklikleri hakkında[kaynağı değiştir]

Söylediğiniz gibi, elle bakım gerektiren bağlantılarda botlar bu tür hatalar yapabilmekte. Betiği 3000'in üzerinde sayfada çalıştırdım ve ilgili sayfada yer alan bağlantıları güncelledim. Dikkatiniz için teşekkürler, iyi çalışmalar. --Superyetkinileti 17:19, 27 Mart 2017 (UTC)

Thank you for being one of Wikipedia's top medical contributors![kaynağı değiştir]

please help translate this message into your local language via meta
The 2016 Cure Award
In 2016 you were one of the top ~250 medical editors across any language of Wikipedia. Thank you from Wiki Project Med Foundation for helping bring free, complete, accurate, up-to-date health information to the public. We really appreciate you and the vital work you do! Wiki Project Med Foundation is a user group whose mission is to improve our health content. Consider joining here, there are no associated costs.

Thanks again :-) -- Doc James along with the rest of the team at Wiki Project Med Foundation

17:34, 6 Mayıs 2017 (UTC)

Thanks Doc James, we work to make free and realiable encyclopedia for people who speaks Turkish language. But wikipedia is banned in Turkey by government. I don't understand, which government wants to ignorance? I will join this group as soon as possible. --KediÇobanı🐈 06:01, 9 Mayıs 2017 (UTC)

KET Bot Bildirim[kaynağı değiştir]

Merhaba. Dirimart Gallery, siz bildirim yaptıktan 8:07:28 saat sonra Superyetkin tarafından engellendi. Engel açıklaması:#9-Uygun olmayan kullanıcı adı Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 16:11, 14 Haziran 2017 (UTC)

KET Bot Bildirim[kaynağı değiştir]

Merhaba. Kasap Nuri Anırtanoğlu, siz bildirim yaptıktan sonra 5 gün geçmesine rağmen engellenmediği için sayfadan çıkartıldı. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 18:40, 8 Temmuz 2017 (UTC)

KET Bot Bildirim[kaynağı değiştir]

Merhaba. Drunk Digital, siz bildirim yaptıktan sonra 5 gün geçmesine rağmen engellenmediği için sayfadan çıkartıldı. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 19:18, 8 Temmuz 2017 (UTC)

KET Bot Bildirim[kaynağı değiştir]

Merhaba. FılmPro.Dr, siz bildirim yaptıktan sonra 5 gün geçmesine rağmen engellenmediği için sayfadan çıkartıldı. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 19:22, 8 Temmuz 2017 (UTC)

KET Bot Bildirim[kaynağı değiştir]

Merhaba. Sermed havuz, siz bildirim yaptıktan sonra 5 gün geçmesine rağmen engellenmediği için sayfadan çıkartıldı. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 19:30, 8 Temmuz 2017 (UTC)

KET Bot Bildirim[kaynağı değiştir]

Merhaba. Jewellerydesigner, siz bildirim yaptıktan sonra 5 gün geçmesine rağmen engellenmediği için sayfadan çıkartıldı. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 19:36, 8 Temmuz 2017 (UTC)

KET Bot Bildirim[kaynağı değiştir]

Merhaba. UzayMusic, siz bildirim yaptıktan sonra 5 gün geçmesine rağmen engellenmediği için sayfadan çıkartıldı. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 00:33, 9 Temmuz 2017 (UTC)

VikiProje Siyaset Ağustos 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]


Bu ayki işbirliğine katılın!

Ağustos 2017'nin işbirliği üç maddeden oluşmaktadır.
(a) "Siyaset proje şablonu" bulunan maddelerde sınıf ve önem değerlerinin birinin veya ikisinin tamamlanması veya düzeltilmesi, siyaset proje şablonu olmayan ilgili maddelere (sınıf ve önemi belirtilerek) eklenmesi.
(b) Taslak sınıfındaki siyaset maddelerine yapılacak katkı ile Başlangıç sınıfına yükseltilmesi.
(c) Başlangıç sınıfındaki siyaset maddelerine yapılacak katkı ile C sınıfına yükseltilmesi.

  • Puanlama sonunda ilk üçe giren katılımcılar ödül alacaktır.
Hedefler: (a) kısmı için 500, (b) kısmı için 25 madde, (c) kısmı için 10 maddedir.
MediaWiki message delivery (mesaj) 22:32, 31 Temmuz 2017 (UTC)

Proje içerikleri[kaynağı değiştir]

Merhabalar. Sorumlu olacağını söylediğiniz Tıp ve Veterienr Tıp Vikiprojelerinde Vikipedi:Vikiproje Konseyi/Vikiproje:Tıp içerik ve Vikipedi:Vikiproje Konseyi/Vikiproje:Veteriner Tıp içerik sayfalarına projelerin içeriklerini yazabilir ve köy çeşmesindeki tabloya aktarabilir misiniz? Var olana Evet, olmayana Yok koyarsanız uygun olur. Bu veya bu örnek olabilir. --Ahmet Turhan (mesaj) 09:37, 4 Ağustos 2017 (UTC)

Merhaba Ahmet Turhan, o sayfalar aklımda, en kısa zamanda yapmaya çalışacağım. Teşekkür ederim --KediÇobanı🐈 15:43, 4 Ağustos 2017 (UTC)
İçeriklere bakabildiniz mi? --Ahmet Turhan (mesaj) 18:52, 9 Ağustos 2017 (UTC)
Baktım Ahmet Turhan, tıp konusunda bazı sayfalar aslında var ama projede değil portalde var. O sayfalara yok yazacağım ama aslında var. --KediÇobanı🐈 04:14, 10 Ağustos 2017 (UTC)
Varsa aynı kodlarla projeye aktarsak iyi olur bence. --Ahmet Turhan (mesaj) 06:28, 10 Ağustos 2017 (UTC)
Bu konuyu çalışacağım. --KediÇobanı🐈 07:38, 10 Ağustos 2017 (UTC)
Ahmet Turhan, Tıp Portalini yeniden düzenleyip, ilgili sayfaları Tıp projesine aktaracağım. Tıp Portalini, Tıp ve Veteriner Tıp Projelerini kapsayacak şekilde düzenleyeceğim. --KediÇobanı🐈 09:22, 10 Ağustos 2017 (UTC)

Vikiproje İnternet Davetiyesi[kaynağı değiştir]



Vikiproje İnternet Daveti
İyi günler, iyi Vikiler.
Sizi internet ile ilişkili tarih, eğitim, kişi, toplum vb. gibi konularda maddeler açmayı ve var olan maddeleri düzenleyerek kaliteli hale getirmeyi amaçlayan Vikiproje İnternet projesine davet ediyorum.

Projeye katkıda bulunmak için katılımcılar listesine isminizi ekleyin. Bununla birlikte bu ayın iş birliği projesine katılarak projenin gelişmesine katkıda bulunun. İşbirliği projesinde pek çok ödül sizi beklemekte.

Ayrıca çalışılan maddeleri ve düzenlenmesi gereken maddeleri inceleyebilir veya anket ve oylamalara katılarak görüş bildirebilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

--TmѰ e12 14:38, 5 Ağustos 2017 (UTC)

Tıp projesi[kaynağı değiştir]

Merhabalar. Tıp projesiyle ilgili çalışmanızı gördüm, sesleneyim dedim. Son dönemlerde pek aktif olamadım, önümüzdeki günlerde de pek tahmin edemiyorum ne kadar aktif olacağımı; ancak projeyle ilgili herhangi bir konuda desteğe hazır olduğumu belirteyim. Bu noktada bir de not düşmek isterim: İngilizce Vikipedi'deki Tıp VikiProjesi, olduğu gibi çevrilmeye hazır yüzlerce madde girişi oluşturmuş. Hatta burasıyla en ufak bir koordinasyon olmadan bir müddet Tranlators Without Borders ile işbirliğine gidip Chagas hastalığı gibi maddeler açtırmışlar. Translators Without Borders ile ilgili bir inisiyatif almıştım aslında; tabii erişim engeliyle biraz yalan oldu o iş. Yine de gelecekteki çalışmalara rehberlik etmesi açısından bunu buraya bırakmak istedim. Dediğim gibi, hele de ilgilenen birkaç kullanıcı varsak, projeyle ilgili elimden gelen desteğe hazırım. Çalışmalarınız için teşekkürler, iyi çalışmalar... --Seksen iki yüz kırk beş / GGT (mesaj) 22:19, 6 Ağustos 2017 (UTC)

Vikiproje:Moleküler ve Hücresel Biyoloji konusunda da sorumluluk almış olduğunuzu şu an fark ettim :) Bu projeye de tıp projesi gibi ilgi duyuyorum ve yardımcı olmaktan mutluluk duyarım. --Seksen iki yüz kırk beş / GGT (mesaj) 23:21, 6 Ağustos 2017 (UTC)
Merhabalar Seksen iki yüz kırk beş, bu aralar ben de yeterince vakit ayıramıyorum ve neden bilmiyorum "İçerik Çevirmeni" benim bilgisayarda çalışmıyor. Projelere destek verebileceğinizi söylemeniz beni çok mutlu etti. Ben katkılarıma burada yön veriyorum, amacım öncelikle madde sayısını arttırma ve kırmızılıkları gidermek. Bunun yanında kategori düzenlemeleri, görsellerin yerelleştirilmesi ve vikikaynak konularında da çalışmalar yapıyorum. Şimdi iş birliği projeleri için yeni bir seferberlik başlatıldı, Tıp, Veteriner Tıp ve Moleküler ve Hücresel Biyoloji Projelerinden arzu ettiklerinizde sizi de yanımda görmekten mutluluk duyarım. Saygılarımla. --KediÇobanı🐈 04:46, 7 Ağustos 2017 (UTC)

Video Oyunları Projesi'ne davetlisiniz![kaynağı değiştir]

Vikiproje Video Oyunları Daveti!
İyi günler, İyi Vikiler.
Video oyunları ile ilişkili konularda maddeler açmayı, kategoriler ve şablonlar oluşturmayı, aynı zamanda var olan maddeleri, kategorileri ve şablonları düzenleyerek kaliteli hâle getirmeyi amaçlayan Video Oyunları Projesi'ne davetlisiniz.

Projeye katkıda bulunmaya başlamadan önce katılımcılar listesine isminizi eklemeyi unutmayın! İş bölümü ve hedefler bölümüne yapmayı düşündüğünüz katkıları yazarak benzer ilgi alanına sahip kişilerle birlikte hareket edebilirsiniz. Bununla birlikte bu ayın iş birliği projesine katılarak projenin gelişmesine yardımcı olabilirsiniz. İş Birliği projesinde çeşitli ödüller sizi beklemekte.

Ayrıca düzenlenmesi gereken maddeleri inceleyebilir, maddeleri geliştirerek projeye katkıda bulunabilirsiniz. Aynı zamanda anket ve oylamalara katılarak görüş bildirebilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi ve katılım için tıklayın!

-SunSoldiers (mesaj) 22:42, 24 Ağustos 2017 (UTC)

Birleştirilen maddeler hakkında[kaynağı değiştir]

Selamlar Cem Rize, Plazna ile ilgili maddeleri birliştirmişsiniz sanırım. Daha önce ben de birleştimiitim ama bir kullanıcı beni uyarmıştı aynı şeyler değil diye. O mesajı da size yazarım. Saygılarımla. - - KediÇobanı🐈 04:14, 2 Eylül 2017 (UTC)

Merhabalar, ilk olarak bu tarz bir birleştirme durumunda, bunu iddia eden kullanıcının ileride karışıklığa sebep olmasını engellemek amacıyla birleştir şablonunu da kaldırması gerekirdi. Plazma maddesine dönecek olursak eğer, birleştirmeyi yapmadan önce iki maddeyi de okumuştum. Plazma (fizik) maddesinin Plazma maddesinin çoğu konuya değinmeyen özeti olduğuna kanaat getirdim. Aynı zamanda Plazma maddesinin Plasma (physics) maddesinin çevirisi olduğunu gördüm. Ancak plazma (fizik) maddesi İngilizcedeki states of matter maddesinin plasma bölümünün tam olarak çevirisi değil. Kısacası birleştirilmeli yapılması gerektiğini düşünüyorum. Saygılarımla - - Cem 53 (mesaj) 05:43, 2 Eylül 2017 (UTC)
Bahsettiğim mesajı bulamadım. --KediÇobanı🐈 18:23, 6 Eylül 2017 (UTC)

SAS görüş talebi[kaynağı değiştir]

https://tr.wikipedia.org/w/index.php?title=Filiz_Aker&stable=0&redirect=no - Madde SAS'ta değerlendirme için bakabilirmisiniz https://tr.wikipedia.org/w/index.php?title=Filiz_Aker&stable=0&redirect=no?--At İpi, Tut Pipi... (mesaj) 14:46, 3 Eylül 2017 (UTC)

VikiProje Siyaset Eylül 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]


Bu ayki işbirliğine katılın!

Eylül 2017'nin işbirliği üç maddeden oluşmaktadır.
(a) "Siyaset proje şablonu" bulunan maddelerde sınıf ve önem değerlerinin birinin veya ikisinin tamamlanması veya düzeltilmesi, siyaset proje şablonu olmayan ilgili maddelere (sınıf ve önemi belirtilerek) eklenmesi.
(b) Taslak sınıfındaki siyaset maddelerine katkı vererek Başlangıç sınıfına yükseltilmesi.
(c) Başlangıç sınıfındaki siyaset maddelerine katkı vererek C sınıfına yükseltilmesi.

  • Puanlama sonunda ilk üçe giren katılımcılar ödül alacaktır.
Hedefler: (a) kısmı için 300, (b) kısmı için 20 madde, (c) kısmı için 10 maddedir.
MediaWiki message delivery (mesaj) 11:35, 6 Eylül 2017 (UTC)

VikiProje Siyaset Ekim 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]


Bu ayki işbirliğine katılın!

Ekim 2017'nin işbirliği, aşağıdaki 4 şablonun "kırmızı bağlantılı" maddelerinin açılmasıdır.
Şablon:Çift meclisli ulusal yasama organları, Şablon:Tek meclisli ulusal yasama organları, Şablon:Ulusal alt meclisler, Şablon:Ulusal üst meclisler

  • Puanlama sonunda ilk üçe giren katılımcılar ödül alacaktır.
Hedef: Eksik 350 maddeden 100 adedinin açılması.

Siyaset alanına odaklanan işbirliği projelerinin bu dönemkine siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz ve katkı sunmanız yeterli.

Herkese verimli çalışmalar dilerim.

VikiProje Siyaset Kasım 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]


Bu ayki işbirliğine katılın!

Kasım 2017'nin işbirliği üç maddeden oluşmaktadır.
(a) "Siyaset proje şablonu" bulunan maddelerde sınıf ve önem değerlerinin birinin veya ikisinin tamamlanması veya düzeltilmesi, siyaset proje şablonu olmayan ilgili maddelere (sınıf ve önemi belirtilerek) eklenmesi.
(b) Taslak sınıfındaki siyaset maddelerine katkı vererek Başlangıç sınıfına yükseltilmesi.
(c) Başlangıç sınıfındaki siyaset maddelerine katkı vererek C sınıfına yükseltilmesi.

  • Puanlama sonunda ilk üçe giren katılımcılar ödül alacaktır.
Hedefler: (a) kısmı için 50, (b) kısmı için 10 madde, (c) kısmı için 5 maddedir.
MediaWiki message delivery (mesaj) 21:13, 2 Kasım 2017 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Özel Yıldız
Değerli bir kullanıcımızın tartışma sayflarındaki görüşleriniz ve üslubunuz dolayısıyla... Projemizin çalışan/çalışkan isimlere ihtiyacı var... İyi vikiler :) chanseyMesajYaz 09:50, 15 Kasım 2017 (UTC)

VikiProje Siyaset Aralık 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]


Bu ayki işbirliğine katılın!

Aralık 2017'nin işbirliği üç maddeden oluşmaktadır.
(a) "Siyaset proje şablonu" bulunan maddelerde sınıf ve önem değerlerinin birinin veya ikisinin tamamlanması veya düzeltilmesi, siyaset proje şablonu olmayan ilgili maddelere (sınıf ve önemi belirtilerek) eklenmesi.
(b) Taslak sınıfındaki siyaset maddelerine katkı vererek Başlangıç sınıfına yükseltilmesi.
(c) Başlangıç sınıfındaki siyaset maddelerine katkı vererek C sınıfına yükseltilmesi.

  • Puanlama sonunda ilk üçe giren katılımcılar ödül alacaktır.
Hedefler: (a) kısmı için 50, (b) kısmı için 10 madde, (c) kısmı için 3 maddedir.
--MediaWiki message delivery (mesaj) 12:20, 1 Aralık 2017 (UTC)